Отговори
# 705

Започваме денят с утрешно кафе и красиво слънчеви усмивки и с любимите мъжки очила Рейбан от неизчерпаемият архив:wink: Simple SmileBlushSunglassesSunglasses

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 14:28 от femmi2

# 706
Здравейте, дами!

Чаша горещо кафе, смели мечти, свежо настроение - така започва всеки престой в темата ни. Уютно гнезденце за среща с приятели, за откровено споделяне на всичко, свързано с турското кино и нашия неуморен красавец.
Без високопарни изрази и "задълбочени" анализи, простичко и откровено - от сърце и с усмивка.

🌀Обновление от каста 📸

Цитат
❝Вече имам имунитет срещу оръжия. Ясно ли е това?❞

Видео от снимките на сериала „Мечтата на Ешреф“ #EşrefRüya 💙🧿

Цитат
Той е от онези хора, които привличат вниманието със спокойствието и харизмата си, без да изискват излишни думи.

"Правете това, което ви усмихва и ви прави щастливи.
Правете го с тези, които ви обичат."

Цветни и красиви, изпълнени с любов почивни дни ви желая!

# 707

Ще има още ретроспекции от миналото. Тия с насочения пистолет, когато мини Ешреф спасява Рюя - Нисан още не са излъчени. Тогава влиза в затвора и го хващат.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 14:47 от femmi2

# 708
🎬 | Зад кулисите на  Eşref Rüya

📸| #AhmetRıfatŞungar чрез публикация в Instagram

Цитат
Фен видя Демет на снимачната площадка на една ръка разстояние.
Тя казва, че е много красива и висока. Снимано е в къщата на Нисан. Чаатай (Ешреф) пристигна с кола, почука на вратата ѝ, тя му извика нещо и сякаш не я отвори. + #DemetÖzdemir #NisanAkyol  

# 709

Народа се е юрнал по локациите докато още екипа и главните актьори не са излезнали ваканция че после няма как да ги снимат и доберат до тях. Как се концентрират с толкова екип и камери... Свикнали са това им е работата и знаят как.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 09:58 от femmi2

# 710
Феновете започнаха упорито да искат нов фрагман.

Цитат
Eşref Rüya

Не се отказвайте от препирните, независимо от обстоятелствата.🤓 #ЕшСан

Новият епизод на #EşrefRüya ще бъде в сряда от 20:00 часа по #KanalD и по Prime Video в деня след телевизионното излъчване.

# 711
От спойлера: С научаването на "информатора", вероятно сезона ще приключи.

# 712

И аз така мисля ...   И ще мислим и гадаем как ще започне и завърши втория сезон и каква ше е реакцията на Ешреф . То е ясно че ще избухне или подозира и си трае ... Още не мога да го разгадая . Rolling Eyes Може и да вкарат ново лице или лица. Чийдем изперка тотално щом и на колегата си посегна и не се спира пред нищо . Ще изфърчи от полицията.

# 713
Ще ни оставят в тежък размисъл до есента. А аз каквато съм нетърпелива да разбера дали края ще бъде показаното начало...

# 714
В Туитър попаднах на любопотно споделено инфо  и линк . ''Ешреф Рюя'' е навсякъде с огромен интерес и успех .

https://todotvnews.com/beatriz-cea-okan-inter-medya-la-fusion-en … ZRaCIsiSLChi4W_kg

Вицепрезидентът и директор „Продажби и придобивания“ на турската група говори с ttvnews на LA Screenings за новите попълнения в каталога ѝ, водени от най-новото попълнение, Ешреф Руя; и копродукционния съюз с iZen, обявен преди появата му на пазара.

*Продуцент: Луис Кабрера от Лос Анджелис

Един от дистрибуторите, които винаги предлагат страхотни нови издания на пазара, Inter Medya отново се готви да спечели публиката на LA Screenings с каталог от страхотни турски драми, водени от най-новата си придобивка: Eshref Ruya .

Със своя завладяващ разказ, изключителен актьорски състав и висококачествена продукция, „Ешреф Руя“ е готова да се превърне в следващия голям турски драматичен хит, пленявайки сърцата на публиката по целия свят.

„Представяме новото ни заглавие тук, на LA Screenings, Eshref Ruya , от продуцентите на Tierra Amarga, Corazón Negro и El Sultán : Tims&B Productions, един от най-влиятелните продуценти в Турция“, започна Беатрис Сеа Окан, вицепрезидент и директор продажби и придобивания в Inter Medya, в разговор с ttvnews .

„Много сме доволни от тази сапунена опера, защото рейтингите са огромен успех и най-важното е, че е номер едно в социалните медии в Турция и по света“, добави тя.

Eshref Ruya разполага със звезден актьорски състав, включително Чаатай Улусой, Демет Йоздемир, Неджип Мемили, Бюшра Девели, Ахмет Ръфат Шунгар, Толга Текин и Гьоркем Севиндик, както и Маджит  Копер, ключов момент, когато става дума за популяризиране на разпространението му.

„Актьорският състав е важен; бих казала почти 40% или 50% за някои страни“, обясни изпълнителният директор. „На срещите, които проведохме, ни беше казано, че актьорът (Чаатай Улусой) е много известен и харесван“, добави тя.

НОВ ЗАЛОГ ЗА КОПРОДУКЦИЯ
Друга от страхотните новини, с които Интер Медия пристигна в Лос Анджелис, е споразумението ѝ с iZen, обявено тази седмица . Съгласно споразумението, Zebra Producciones, марката за художествена литература на iZen Group, и Inter Medya ще съвместно продуцират съдържание за латиноамериканските пазари в САЩ, Мексико и Испания.

„С голямо удоволствие обявяваме ново партньорство с iZen. Ще копродуцираме заедно за различни територии: Испания, американски испанци и Мексико, нашите истории и техните“, разкри изпълнителният директор.

„Това е ново партньорство, което ще ни направи още по-достъпни с разнообразно и ангажиращо съдържание, благодарение на опита както на iZen, така и на Inter Medya. Някои проекти вече се избират, но все още не сме започнали да произвеждаме нищо. Много сме силни в дистрибуцията, което им дава увереност, че можем да продаваме това съдържание. Освен това сме продуценти, с опит в партньорства с Telemundo, Caracol и други. „Сливането между опита на iZen и нашия ще бъде невероятно“, обясни той.

Накрая, изпълнителната директорка подчерта ангажимента си към минисериалите: „Продължаваме да разширяваме каталога си с минисериали и сключихме сделка за повече от 10 минисериала с Exxen, една от най-важните платформи в Турция. Много сме доволни.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 19:44 от femmi2

# 715
Феми, благодаря за статията.
Радва ме тази международна популярност на сериала, който и ние следим с интерес.
Наистина качествена продукция и майсторски подбран актьорски състав.

# 716
Тук сякаш си ходи нормално може да се е контузил наистина . Медецинският екип ще се погрижи и прегледа .
https://x.com/EsrefRuyaBr/status/1923688041266262078

Демет и Неджип рекламират  ''Ешреф Руя'' по канал Д
https://x.com/EsrefRuyaBr/status/1923771297043026386

# 717
А аз каквато съм нетърпелива да разбера дали края ще бъде показаното начало...

Едва ли ще е в края на този сезон. Няма как за 3-4 епизода да претупат 4 години. Ще ни мъчат още доста. Това, което показаха в началото ще е на финала на сериала. Но, ако Етем реши в последните 5 мин може да оправи нещата, както друг път ги оплескваше. Hands Pray

# 718
Убедена съм че в края на този сезон  Ешреф ще разкрие,  че  Рюя е Нисан . Въпроса е по какъв начин ще се случи .

# 719
Какъв шик❤‍🔥 Страхотни EşSan

Феми, аз не вярвам, че този сезон Ешреф ще разбере, че Нисан всъщност е Руя. Доста ще почакаме докато нашият герой стигне до това прозрение.
Първо трябва да признае чувствата си към Нисан и тогава да разбере, че е обичал само една жена в живота си.
И както ни е подкарал Етем с неговото черногледство, това може да стане минути преди да издъхне Ешреф Тек.

Общи условия

Активация на акаунт