Отговори
# 630

От Гьоркем

https://x.com/thingsiove/status/1922284688783138955

Добро утро и хубав ден!

# 631
Добро утро в нашият ден за кинооооо Sunglasses

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 09:39 от femmi2

# 632
Здравейте, дами!

Днес кафето е с привкус - Ешреф Тек. Настроението е на макс, а очакванията - огромни.
Предстои ни пореден епизод изпълнен с вълнуващи и динамични събития, неочаквани обрати и страховити екшън сцени.
Денят на „Eşref Rüya” е пред нас!

Цитат
Снимка от Görkem Sevindik (Кадир) от нощните снимки на сериала #EşrefRüya 💙🧿 

"В един човек търси три неща: интелект, енергия и почтеност. Но ако последното липсва, не си правете труда да се занимавате с другите две!"
Уорън Бъфет

Добрина в сърцето, вяра в душата и надежда...Това ви пожелавам днес!

# 633

Ешреф е с Нисан за да завърши изненадата си MicrophoneNotesMusical Score

Ех че готино е това. 👌Красота и творчество и вдъхновение се лее.🥰 Талантливи фенове. 👏👏

# 634

Ех че готино е това. 👌Красота и творчество и вдъхновение се лее.🥰 Талантливи фенове. 👏👏
Не се удържах - поиграх си и аз с тези два колажа.

# 635

Не се удържах - поиграх си и аз с тези два колажа.

Ухааа , страхотно се е получило като фото гифче и албумче.  Heart EyesHands Clap ще си го запазя в архива, като подарък 💝 и как ръфа сладко портокалче също и се прави на непукист и отговаря едно също на въпросите на Ърмак, но  като разбра за новата работа и заведение и Кадирчо се освести и дойде на себе си. Joy Лудост и ревност.

Ето как зрителите се подготвят да гледат довчера любимият екшън - любовно драматичен  сериал

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 16:55 от femmi2

# 636
Ето как зрителите се подготвят да гледат довчера любимият екшън - любовно драматичен  сериал
Допада ми идеята, но кремчето и чая бих ги заменила с хубаво вино и кафе!

# 637
Ооо , и аз предпочитам винце то тоя сериал особено заради главният актьор е задължително да се гледа с нещо по огнено и силно.  Вкъщи съм си наляла розенце и от сега подгрявам🔥😋😋🍷🍷🍷🍷

Пуснали са клипче зад кадър от ЕП 7 как са заснели сцената на края, ама от телефона не мога да сложа видео. Много народ много нещо и подготовка и кой къде и как да застане ,то микрофони , камери , кабели.  

Нашичкият е такъв свенлив усмихнат сладур. Голям мъж но има нещо много красиво земно и естествено и по детски. Усмивката му е слънчева и топла и отношението му също. Затова е приятно да се работи с него и за всеки е чест и удоволствие, защото усета му е безпогрешен и ролите и проектите му се очакват с нетърпение. Това го заяви и Гьоркем Севендик в скорошно интервю.  

Що им рисуват тия розови панделки...

Тук се упражнява преди сцената

Шъъът... "ЕШРЕФ ТЕК не целува ръка на никого и още повече на враговете си. Предпочитам да умра с чест , отколкото да я загубя и живея в безчестие".

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 18:16 от femmi2

# 638
Зад кулисите на тези спиращи дъха моменти 📷 | Eşref Rüya

# 639

Кадир е ядосан  от решението Ешреф да оглави " Сираците"

Ами няма да му се понрави, но Ешреф е достоен човек и го е доказал. Уважаван е от всеки дори от враговете си. Умен и рационален е и спокоен. Умее да общува и убеждава. Това с камата ми се изясни от превода, като изгледах епизода.

Мурат фактически  спаси Ешреф своя Идол ,  като му подари ножа, който сам е изработил от кост е и затова не можа да го хванат при проверката.  Ешреф говори чисто човешки с него и искрено да е не като него и да не води такъв живот нищо че има всичко власт, пари и хора ,но е не познава уюта на семейството и любовта.
И някой ден могат да го намерят мъртъв в някоя яма и погребат.
Мурат искаше да отмъсти за Йомер , те са близки приятели ,  той му е разказвал много за Ешреф. Трогателна и поучителна сцена и силни думи.

Гюрдал не можеше да повярва, че Ешреф ще опозори себе си така, както и отбора и му насочи пистолет у каза че ще го убие и не се шегува и после себе си ще гръмне, но няма да му позволи да иде на смърт и да целува ръка на тези, които не заслужават и са врагове.

После Ешреф за втори път плака след Иомер . Да плачеш не е слабост. " И да плача никой няма да ме види". Ешреф е плакал само, когато се е родил , като бебе.

Гюрдал стоим тука , като идиоти 😡 и не правим нищо докато Ешреф ще целува ръка.
Мюслюм това , което трябва да направим е да вземем патрони и оръжие и да им пръснем главите на онези.

- Хайде да го направим и вървим..

Преди това престрелката беше чок  яка, когато търсеха на кого е изгубената броеница и ги надупчиха онези ,но и Мюслюм пострада, но не беше нищо сериозно. Сейфо не се страхуваше и е смел и не предаде Кадир. Те много пъти го питаха с насочен пАтлак и като казваше  "Не знам " гръмваха по един от хората на Нусрет. Пощадиха го и не го убиха и самият Ешреф каза, че харесва смелите хора.

Зад кулисите на тези спиращи дъха моменти 📷 | Eşref Rüya

Ухааа ... Тенкю. Blushда му щипкаш бузките на този свенливо усмихнат сладур. Радвам се че се забавляват и работата върви гладко и без проблеми.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 19:19 от femmi2

# 640
Феми, благодаря, че преди епизода ни припомни някои важни моменти от развитието на действието.
Вече нетърпението ми става непоносимо.
На линия съм - готова за нова порция „Eşref Rüya”.
Очаквам Пипи Hands Pray да ни пусне линк с озвучката - Улкер е много добра. Личат отличните ѝ познания по турски език. Завършила е Турска филология и е преподавател.

От мен линка за откъсите с диалози:
https://m.vk.com/mediadizi?from=groups
Пожелавам ви приятно гледане и ви очаквам, за да коментираме заедно видяното!

# 641
Привееет! Hug И аз съм тук и чакам Улкер да започне и веднага ще пиша линка. А ето https://vk.com/dizimania?z=video-129812063_456249688 Приятно гледане!

# 642
Привееет! Hug И аз съм тук и чакам Улкер да започне и веднага ще пиша линка. А ето https://vk.com/dizimania?z=video-129812063_456249688 Приятно гледане!
Пипи, благодаря!

# 643
Днес РД празнува най добрият и близък  приятел на Чаатай - Мустафа Мерт Коч.Birthday С него творят и музика и си знаят и тайните и подкрепят. Да е жив и здрав и още много успехи и да си намери някоя огнено хубаво маце след Мелиса Памук , която вече има семейство и дете.  

Аркадаша Илиас Гюнсюр е посетил сета на сериала и се видял с Чачо и колегите. Лично Илиас  е качил и споделил тази снимка. Да потърпят още идва лятната  ваканция и края на дизи сезона и ще имат достатъчно време да се видят и релаксират с любими хобита и ще обърне внимание и на новата си приятелка. Наесен отново заредени с енергия ще сме на екран. Ще бъде през късната есен или зима не мисля че точно септември ще почнем. Трябва подготовка и продуцентите не бързат и искат да изпипат качествено нещата. Всяка серия на Ешрефа е изкуство и кинематография и е истинско удоволствие както  и каста всеки в на мястото си.  Пред и зад камера също , стилисти , гримьори. Какво ще ни поднесе Етем и напише предстои да разберем как ще завърши тази изпепеляваща любов и мафиотски живот.

Обаче Нисан си изпълни целта и погъделичка ревността и гордостта му и  беше убедена че Ешреф бей ще направи нещо и няма да позволи да пее в новото заведение при аркадаша на Кадир. Направи добра бизнес инвестиция и купи заведението.
Но пък не се нуждаели от група и певица ще свирили различен техно музика и стил. И накрая му каза  Проклет да е денят в който те "срещнах".   и на Ешко не му беше приятно да чуе това. Как си променя очички , лице , тон , вибрация и интонация на гласа.
С черно елегантен стил и типични маниери ръцете в джоба и с харизматична модела  походка и стойка. 🖤🔥🔥🔥👏

Нисан почва да подозира Чийдем и да не й вярва и усеща по женски че има нещо повече от това да пипне Ешреф и да я изнудва. Постъпи умно, като направи запис.

Приятно гледане на всички.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 11:33 от femmi2

# 644
Ехааа, полицията се намеси. Чийдем отново измъкна Ешреф.
Всички са арестувани.

Общи условия

Активация на акаунт