Отговори
# 615
- Кажи ми какво се случва със сърцето ти.
Ешреф:Последно когато послушах гласът на сърцето си се озовах в затвора.
-Ешреф , в този живот се раждаш веднъж.
+Такива типове са и ревниви.
Нисан:Нека по добре да не ревнува ,че вътре в душата на човек става нещо.
+ Началник е взел Афра нали този проблем щеше да се заемеш ти? Нали щеше да се затвори темата?
Нисан:Никъде не отивам иначе ще разкажа всичко на началника ти.
Един ден ще свърши нали? Всичко ще излезне на яве. Щом изглеждаш така обезпокоена е така.
Ешреф:Каква работа имаш тук?
Нисан:Дойдох заради теб.
- Якуб баба каза ,че неговия заместник е Ешреф.
Ешреф:Този който се отказва от блянът си се отказва от себе си.Човек съществува докато мечтае.
Никой не може да се раздели с мен докато аз не го поискам.
- Онова момиче обича Ешреф.Да приключат с Ешреф.
Нисан:Понякога чудя какво трябва да си мисля относно теб.
Ешреф:Каквото искаш това мисли.
Нисан:Какво ти се иска да мисля?
Ешреф:Не нося нищо друго освен нещастие.

# 616
Eşref Rüya

Епизод 8, Трейлър 2

„Който се отказва от мечтата си, се отказва от себе си...“

- Кажи ми какво се случва със сърцето ти.
Ешреф: Последно, когато послушах гласа на сърцето си, се озовах в затвора.
Ешреф, в този живот се раждаш веднъж.
+Такива типове са и ревниви.
Нисан: Нека по-добре да не ревнува, че вътре в душата на човек става нещо.
+ Началникът е взел Афра, нали с този проблем щеше да се заемеш ти? Нали щеше да се затвори темата?

Нисан: Никъде не отивам, иначе ще разкажа всичко на началника ти.
Един ден ще свърши нали? Всичко ще излезе наяве. Щом изглеждаш така обезпокоена е така.
Ешреф: Каква работа имаш тук?
Нисан: Дойдох заради теб.
- Якуб баба каза, че неговият заместник е Ешреф.
Ешреф: Този, който се отказва от бляна си, се отказва от себе си. Човек съществува докато мечтае.
Никой не може да се раздели с мен докато аз не го поискам.

- Онова момиче обича Ешреф. Да приключат с Ешреф.
Нисан: Понякога се чудя какво трябва да мисля относно теб.
Ешреф: Каквото искаш, това мисли.
Нисан: Какво ти се иска да мисля?
Ешреф: Не нося нищо друго освен нещастие.

Диди, целувки за превода!

# 617
Ухааа , дружки какви неуморни пчелички сте. Страхотни сте HugFlowers TulipFlowers Tulip

Много ми хареса трейлъра и особено думите на Ешреф. Боли го душата миличкият и мисли че вреди на всички , а това не е така. ❤️‍🩹 Кадирчо напада и не се отказва от вдъхновяващата певица. То си беше ясно че знае и вижда че между Ешреф и Нисан нещата са дълбоки и има чувства.
Нисан вече е убедена че Чийдем има различни подбуди да иска и преследва Ешреф и изнудва но попадна в собственият си капан и опасна  игра.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 01:25 от femmi2

# 618
Здравейте, дами!

След новия фраг, който ни пуснаха нощес се надявам, че днес ще ни зарадват с резюме и снимки от епизод 8.
🎥 Започваме с видео от сета на сериала:

"Ние сами правим нашите избори, но само времето показва, кои от тях са били правилни."

Много усмивки и незабравими моменти в днешния ден ви желая!

# 619

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 11:07 от femmi2

# 620

Eşref Rüya

Епизод 8

Резюме

Ешреф направи голяма крачка срещу Нусрет, показвайки, че няма да се преклони пред никого. Въпреки че Нисан рискува да пропусне възможността, която е получила за кариерата си благодарение на Ешреф, в бъдеще я очакват още по-големи изненади.
Когато борбата на сираците срещу клана започне да тревожи старейшините на подземния свят, това се превръща в неочаквано събитие и за двете страни. По това време влошаващото се състояние на отец Якуб предвещава радикални промени в „Сиротите“.
Кадир, който прави всичко възможно, за да попречи на Ешреф да дойде на власт, започва да се приближава до Нисан.
Ще изгори ли Кадир, обзет от жажда за любов и власт, ще успее ли да предаде Ешреф, на когото е обещал винаги да бъде до него?

Промо снимки за епизод 8
🎙💭МЕЧТАТА НА ЕШРЕФ💭🎙

# 621
# 622

Разпространителите на ''Ешреф Рюя'' ще са на изложение в Дубай .  Успех и продажби да имат . Money

Охоо ,пуснали са резюмето и снимчици. Hands Ok Hand

Ще сложа отново че са чок гюзелиииим SunglassesSunglassesHeart EyesRelaxedGreen Heart🖤🖤

С очилата е убийствееен. SunglassesГолям тешкар и с тая елегантност и ретро автомобил. Всичко е в тооон. Зеленият цвят на дрехите се е слял с зеленият Кадилак.Green Heart

И още от Епизод  8

# 623
Въй бе, днес водопад от фотки се изсипал. Не можем да се оплачем от липса на реклама около сериала. И от продукцията, и от канала се стараят добре.
Много ми допадна тази снимка на Чаатай и Демет/Ешреф и Нисан.
Искреният им смях е доказателство, че добре са се сработили и престоят им на снимачната площадка е истинско забавление.

★︎ Мечтата на Ешреф

Ешреф и Нисан в новия епизод утре!

# 624
Любопитна статия за модното течение на Ешреф Рюя

Статията е откритие на Катето от ''Градинката на Демет'' Flowers Deciduous Tree

Модно течение „Eşref Rüya“ в Анталия: Портрети на Демет Йоздемир и Чаатай Улусой върху косата

Бръснар в Анталия получава голямо признание в социалните мрежи, извайвайки от коса портрети на Демет Йоздемир и Чаатай Улусой, главните актьори от телевизионния сериал „Ешреф Рюя“.

Популярният сериал на Kanal D с влиянието на главните си актьори Демет Йоздемир и Чаатай Улусой, достигна до социалните медии чрез бръснарите. Поради засиленото търсене на фенове на телевизионните сериали, бръснарят Сюлейман Токгьоз (39 г.) в Анталия започна забележителна тенденция, като оформя портретите на водещите актьори върху главите им.

Уникалните прически на Токгьоз привличат голямо внимание сред младите хора и в социалните мрежи. Режисиран от Uluç Bayraktar и написан от Ethem Özışık и Lokman Maral, "Eşref Rüya" е доста популярен в социалните медии, както и на телевизионните екрани. Принос от Анталия за тази популярност се осигурява от изключителните произведения на Токгьоз. Бръснарят с 26-годишен стаж, направи изявление, че се е обърнал към артистичния дизайн на прическите, за да привлече вниманието на младите хора. Токгьоз, който каза, че сериалът „Ешреф Руя“ го е впечатлил и че не е пропускал епизод, заяви, че рисунката му на портретите на главните актьори в сериала върху коса е привлякла голямо внимание в социалните мрежи, а видеата му са гледани много. Той добави, че младите хора и децата виждат тези дизайни и искат същите, а племенните рисунки и портрети са сред най-предпочитаните.

# 625
Цитат
Рамо до рамо, спусък до спусък, основната интрига на сериала е - какво не е наред с момчетата?! #EşrefRüya

P.S. Междувременно Неджип благодари на актьорския състав за работата им, както правят, когато се сбогуват със сериал 🤣, но разбира се, няма да му повярваме 

# 626
НОВО от снимачната площадка

Неджип се шегува никой не вярва че героят му Гюрдал ще умре.

🙂😊😊🐱🐱🥰🖤🖤💚💙💙😎😎😎

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 23:19 от femmi2

# 627
Çağatay Ulusoy , Eşref Tek ❤️ #ÇağatayUlusoy

#EşrefRüya set

Цитат
Чаатай Улусой е рядък човек, който работи 24/7 и се грижи за работата си 👑💖

#EşrefRüya set #ÇağatayUlusoy 

📸| Демет Йоздемир •  IG Story

# 628
Социален рейтинг от 5 до 11 май

Браво , любимецът ни винаги е бил трудолюбив и работлив  и продължава да бъде. Изпипва професионално нещата докрай.

И още от Деметкаааа 🤍🤍🤍💖👏💅💅💅🤳
Ех да ни радваше и патрона така по някое фото да споделя от работата си или в ежедневието.

# 629
За лека нощ - красота от руските групи:

Общи условия

Активация на акаунт