Отговори
# 600

Тази сцена и имитация добре са я нацелили .  Този, който имитира Мюслюм външно  прилича на оригинала . Маниера ръцете в джоба и  елегантната походка на Чаатай - Ешреф , нооооо няма харизмаааа и сексапииил ...
https://x.com/5dvc_7/status/1920813511011131490

Страхотно видео  и песен създаваща настроение . Чачо и Арас - братя Йелмаз Ичерде .  Легендарен успешен екшън  сериал и партньорство.
https://x.com/AmaHerus/status/1921589734582652935

Тук ми е от любимите снимки и сцена на агент Сарп - Джеймс Бонд Sunglasses

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 11:04 от femmi2

# 601
Здравейте, дами!

Нов ден, нова седмица, нови сили и нови мисли. Бирсен разбуни духовете и всички се питаме ще има ли нов сезон, ще видим ли наесен нашите любими герои и тяхната споделена (ако може и щастлива) любовна история.
Рускините са категорични:
Цитат
Сериалът #EşrefRüya е удължен за втори сезон! Първият ще завърши с епизод 13, който ще се излъчи на 18 юни. 

Финалът на първия сезон на сериала "Мечтата на Ешреф" вече е на хоризонта! На 18 юни зрителите ще видят дългоочаквания 13-ти епизод, който ще завърши тази невероятно вълнуваща история. Чаатай Улусой и Демет Йоздемир, които наистина спечелиха сърцата на феновете, се завръщат на екран като герои, чиито взаимоотношения и събитията около тях те карат да се тревожиш всяка минута. Този проект с ярък актьорски състав и интригуващ сюжет определено ще бъде запомнен от мнозина.
Какво ни очаква на финала?
t.me/tureckieseri

🌀Актуализация от актьорския състав 📸

Премахнете „не“ от изречението „Не мога".

Хубав понеделник и още по-хубава седмица желая на всички!
Бъдете здрави!

# 602
Как няма да има втори сезон .. Табики, че ще заснемат продължението иначе ще свърши в нищото отворен край , а това най го мразя да се гадае какво можело да се случи или не. Нагледах се на такива и още се дразня особено в " Шивачът" много коментари има че има потенциал за сезон 4 и ще е още по психо... Много противоречиви мнения има за сезон 3 набързо измислен и заснет.  

Историята в "Ешреф Рюя" има определено потенциал и всичко е балансирано.  Втория сезон ще наблегнат повече на Огнено лудата любов . Ще релаксират да съберат енергия през лятото и после отново на работа на снимачната площадка с забързано темпо и недоспиване . Но това е сладка и приятна умора, защото си вършат работата с удоволствия и обичат.

Ще обяват, като наближи новият дизи сезон обновен че ще има втори сезон . Рейтингите го позволяват , печелят от реклами и продажби . Много скъпа продукция е качествена и хонорари и т .н .  Радваме се и гордеем че избра такъв проект и екип и му се работи в ТВ. Направо не вярвахме че толкова скоро след "Gaddar" ще се завърне отново. И то как... С гръм и трясък  както само той умее. Ние го обичаме и подкрепяме и той ни радва и досега не ни е разочаровал. Heart Хубавото е като има втори сезон че ще знаем какво прави и къде е и ще ни е пред очите с актуални снимки и информация. След това заслужено ще си даде по дълга пауза. Но ако реши да заснеме филм или сериал на платформа няма да е зле. Там бързо се случват нещата и няма да се преумори толкова. Влече го и зад камера така че мисля че ще има изненади и тук. Пише сценарии , композира и пее, рисува. Талантлив е и разностранна личност.     

Различно е от на платформите, но  вече свикна с темпото  и винаги си държи на думата и я изпълнява. Сбъдва си целите и мечтите и го влекат предизвикателни роли да изследва героя и да му е интересно. Екшъна адреналина му е в кръвта и му пасва на натюрела и е във върховна форма. С този екип освен с режисьора досега не в работил и му е интересно също и атмосферата е приятна и се сработват и забавляват. При Чаатай е така никой досега не е казал лошо земен и естествен с чувство за хумор. Много обича да си хапва и освен по работа и сценарии си говорят и за храна.  

- Ти нямаш сърце
- Имам, но не бие Broken Heart

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 15:13 от femmi2

# 603
# 604

Цитат
На 18 юни екипът на сериала #EşrefRüya ще завърши сезон 1 и ще се завърне при зрителите си през есента Heart 

- Искам да се осмеля да кажа нещо.
- О, моля ви, заповядайте?
- Имаш много красиви очи. Гласът ти също е красив.
ТИ СИ МНОГО КРАСИВА ЖЕНА 😜
Как да кажа, дори този залив е нищо в сравнение с теб.

# 605
Prime Video обяви, че сериалът #Eşref Rüya с участието на Чаатай Улусой и Демет Йоздемир, който е привлякъл голямо внимание от зрителите, се е превърнал в най-гледаното съдържание в Prime Video Turkey. Сериалът, който може да се гледа по Prime Video ден след излъчването му по екраните на Kanal D, достигна челната позиция в платформата.

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 17:54 от femmi2

# 606

★︎ Мечтата на Ешреф

- Какво се случва? Все едно се сбогуваш.
- Сякаш тук има нещо излишно. Радвам се, че те срещнах. Ако имаше други условия...
- И какво щеше да се случи тогава?
- Не знам, не мисля за възможности...

Зад кулисите на сериала "Мечтата на Ешреф"

Цитат
Снимка от Instagram историята на Бушра и Ебрар🤩💙

Героите Чийдем и Афра се возят в една и съща кола, очевидно Чийдем ще изнудва Нисан. 

# 607

Клипчето си го краднах от ''Градинката'' на колежката .
Страхотно е браво на автора . Красота и любооов ...  Изкушавам се да го сложа на първа стр. на новата тема .

Eşref & Nisan - I Love You

Женкарят Гюрдал
https://x.com/esrefruyadizitv/status/1921946183301247000

https://x.com/esrefruyadizitv/status/1921869352103547359
Уаууу каква престрелка , но добре са се екипирали отбора .. Мисля че имат бронижелетка .
Кадир ще изфърчи от ''Сираците'' и ще го надушат че е предател . Открито е на страната на врага.
Но след като Нисан и Чийдем действат заедно това изобщо няма да се понрави на Ешреф и ще се ядоса. Знаем като е раздразнен какъв е. И двете не искат да му се случи нищо лошо и го предпазват с тая разлика, че Чийдем го прави от други подбуди и чувства. 

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 22:05 от femmi2

# 608
# 609
Женкарят Гюрдал
https://x.com/esrefruyadizitv/status/1921946183301247000

https://x.com/esrefruyadizitv/status/1921869352103547359
Уаууу каква престрелка , но добре са се екипирали отбора .. Мисля че имат бронижелетка .
Кадир ще изфърчи от ''Сираците'' и ще го надушат че е предател . Открито е на страната на врага.

# 610
"В сериала се очакват много сладки сцени" Hands Clap

# 611

Време е да има такива сладки  сцени. Ешреф и Нисан вече се предадоха пред вътрешната борба и издържаха само ден най вече Шефа, който знае как да действа и пази своето.  Не дразни Звяра с ревност.  Беше добър ход да купи заведението ама после вика че нямало нужда от певица Joy

В този фраг се видя че двамата са много отпуснати Нисан го прегърна топло и искрено от благодарност че и помогнал да запише първата си песен в студио. Там в колата бяха много яки Sunglasses така че ще имаме романтик сцени истински и страстна целувкаааа😘 Може да запрашат и избягат някъде ЕшСан 💕🔥

# 612
Скрит текст:
Фло, провокираш любопитството ми. Започнах да "рисувам" въображаеми картини. Размечтах се!
И аз като Феми чакам страстни целувки и романтика на свещи от нашите магнетични Ешреф и Нисан.
Нашичкият е готов - заглажда мустак.

# 613
Имаме по нощите фраг 2 чок добър е Heart EyesHands ClapHands Ok HandBowling

Ешреф - Никой не може да ме изостави ако аз не пожелая.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 11:07 от femmi2

# 614
Eşref Rüya

Епизод 8, Трейлър 2

„Който се отказва от мечтата си, се отказва от себе си...“

Общи условия

Активация на акаунт