💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 153
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Айре, ами онова от зимата в Лондон.
На страницата на Къванч ми пише така, че ако приеме поканата ще го види, един вид.

Но Башак ми е сложила едно сърце, значи го е прочела 🤭😍😛

Обаче защо пише бизнес чат, въобще не мога да разбера.
Няма значение, аз на това съм много доволна.❤️

Хайде, че и аз съм на тема абитуриенти.

# 256
Айре, ами онова от зимата в Лондон.
На страницата на Къванч ми пише така, че ако приеме поканата ще го види, един вид.

Но Башак ми е сложила едно сърце, значи го е прочела 🤭😍😛

Обаче защо пише бизнес чат, въобще не мога да разбера.
Няма значение, аз на това съм много доволна.❤️

Хайде, че и аз съм на тема абитуриенти.
да, щом Башак е реагирала е супер!! Hands V
лека вечер!

# 257
# 258
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes Пепи, Терзи, благодаря ви за всичко! Kissing Heart
Прекрасни снимки от МАВИ отново! Heart
Пепи, поздравления за Heart от Башак!
Терзи, не ми се отвори този път Х Thinking Предполагам си споделила това обръщение на Киво.
https://vk.com/al_feed.php?w=wall-42273871_192429
Цитат
Къванч поздравява любимия си футболен клуб Галатасарай за спечелването на турското първенство.
Той се извинява, че този път не е успял да приеме поканата и да отпразнува победата с феновете, но обещава, че следващия път непременно ще се присъедини към празненството.
Много ни е хубав ашкъма, нали ?
Имайте прекрасен ден, дружки! Hug Днес съм решила да гледам сериала на Серка, дано успея.

# 259
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Терзи, благодаря ❤️

Наистина не можем да се оплачем 😍
Фени, само допълвам, че поканата е била отправена лично от президента на любимия му отбор Галатасарай.
А това е от миналата година, когато пак спечелиха купата.

Башак снощи се отбеляза от Измир, от театрална постановка.

Предполагам, че са отишли да си приберат Курт Ефе 😀

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

Аз продължавам с моите абитуриенти 😛

# 260
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Успах сеееееееееее. Кафето още не съм намерила
Благодаря ви за новостите и коментарите!!!
Олееее пак имаме умопомрачениеeeeeeeee

Приятни занимания, дружки!!!

Скрит текст:

# 261

Привет момичета!!
Благодаря ви за споделеното!! Flowers Cherry Blossom

Много е хубав Къванч, направо е като 30 годишен, пупу!!

Пепи, защо да прибират Курт Ефе от Измир?

това, което ме впечатли
от снимката, където си говорят с Курт Ефе
са зуумнали лицето на Къванч
вижда се, че очите му са насълзени. Heart
може Курт Ефе да се е разплакал или да им е казал нещо мило.
Но до сега май не са пътували без него в чужбина.

здрава и успешна седмица!

# 262
"Пепи, защо да прибират Курт Ефе от Измир?"

Защото баба живее там 😂😂😂

# 263
"Пепи, защо да прибират Курт Ефе от Измир?"

Защото баба живее там 😂😂😂
коя баба, майката на Башак ли?
те са от Бурса. а може след кончината на бащата/мъжа й,  да се е преместила в Истанбул.

сега се загледах в снимката

театъра си е бил в Бурса Wink

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 16:03 от Airra

# 264
Нямам представа защо съм написала Измир 🫣🤭

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 265
Диве, наистина си имаме отново умопомрачениееее  Heart Eyes Както казваше една дружка ( Кеthen? ) на времето  Grinning :
Цитат
Чудя се какво ли биха правили MAVI, ако го нямаше Къванч на този свят !!!
Айре Heart Eyes на ашкъма ни в никакъв случай няма да му дадеш годините, вярно е Kissing Heart
И толкова много му личи, че обожава синът си! Heart
Пепи, а защо Курт Ефе да е непременно при майката на Башак ? Може пък и другите баба и дядо понякога да гледат внука си ? Поне аз много се надявам, че го правят и те понякога. Но, по-скоро си мисля, че не затрудняват родителите си, които са вече на възраст, особено тези на Киво. И може би все още си имат детегледачка, с която Ефе е свикнал от бебе, за да го взима от градината, ако им се налага да отсъстват по работа или в случаи като този Thinking Наистина за първи път бонбона не е с тях, чак се изненадах. Heart
Дружки, изгледах " Благодаря, следващия ", чудесен е, изгледах го на един дъх! Дано има и 3-ти сезон Hands Plus1
Серенай с всичките си партньори се сработва чудесно и правят много добри двойки, но с Къванч ми харесва най-много. Като нашите АсДев, така истински да играят, че да повярва човек, че наистина са влюбени, няма други, може и да съм пристрастна, не знам, но съм откровена. Че те задминаха дори Кузей и Джемре в моята класация, която никой дотогава не успя! И поне засега ми е най-красивата и сладка екранна двойка, никога не ми омръзва да ги гледам!  Heart А само като си спомня колко не я исках Серка в началото ... срааам! Blush
За щастие си имаме много гифчета благодарение на вас Two Hearts и снимки!

Пепи, случва се да сбърка човек, какво толкова Kissing Heart А това, че вече много внимава с моторите заради семейството си сам си го сподели отдавна.
Лекинка, дружки! Hug Утре някой да сложи кафето Heart Eyes

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 23:59 от queen_fenka

# 266
Фени, заради Бурса, предполагам го пратих при тази баба 😛
Детегледачка сигурно още си имат, но разсъждавайки от моя гледна точка, аз не бих си оставила детето само на нея, ако съм далеч от вкъщи за няколко дни. Задължително ще има близък роднина, а най-естествено е , това да е майката на майката 🫣 Не се сърдете, майки на момчетата, но така най-често се случват нещата. Е, има и изключения, моите ги гледа свекървата, но това е по- скоро изключение 😛

Хайде, малко АсДев, за извинение, че няма да сложа кафето / утре и ще замествам 😭/

Лека 🤗🤗🤗

# 267
  • AMS

Добро утро, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и коментарите!!!
Ако го нямаше Къванч ... Не, не няма как да го няма!!!

За моторите се сещам, че прописах в темата за ЗП,
точно когато беше инцидента с разносвача на пици.
Освен момчето, Къванч също беше виновен.
Феновете разпалено спореха, че вината е само на другия.
А той помогна на момчето и си плати глобата.
Още тогава мама Нуртен каза да зареже моторите.
Не след дълго и това стана.
По отношение на внуци не съм спец,
но при кратки пътувания в чужбина,
смятам, че е изморително и за децата. 
За Серенай много съм доволна, че ме опроверга като Девин.
И се радвам, че Къванч въпреки огромния си талант, чар, харизма,
не засенчва колегите си, а изгражда една прекрасна атмосфера за работа.
Много се разприказвах тази сутрин май.
Приятни занимания, дружки!!!

# 268
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, благодаря, че си ме покрила, за да мога да ви поднеса кафенце Kissing Heart
Разсмя ме, бабо, ще те питам, когато синът ти също те направи баба дали няма да гледаш и другото внуче Smile
Цитат
най-естествено е , това да е майката на майката 🫣 Не се сърдете, майки на момчетата, но така най-често се случват нещата. Е, има и изключения, моите ги гледа свекървата, но това е по- скоро изключение 😛
Изобщо не е изключение да ти кажа, повечето ми приятелки и колеги са майки на синове, а те най- много гледат внуците си, по простата причина, че младите или живеят с тях, както е при теб или живеят наблизо, а тъщите са далече. Моите деца не ги е гледал никоя от бабите, работеха още и двете, пък и съм твърдо убедена, че всеки родител е редно сам да си отгледа и възпита децата, не после да се чуди защо слушат само баба си, а не тях, защото и на това съм ставала свидетел Smile Но, когато наистина се наложи да се помага, мисля, че най-естествено е да се оставят на тези родители, които са най - близо. Нашите КБТ не зная дали все още имат детегледачка, но те наистина много време му отделят и прекарват всеки свободен миг с него, за което имат моите адмирации, така трябва да е! Hands Clap

Диве, благодаря! Kissing Heart Аз докато се натуткам ти ме изпревари и стана почти обяд Smile
Hands Plus1
Цитат
И се радвам, че Къванч въпреки огромния си талант, чар, харизма,
не засенчва колегите си, а изгражда една прекрасна атмосфера за работа.
За моторите ... заради майка си се отказа от тях, но само за известно време, после отново си караше мотори, но сега вече осъзнава, че вече е отговорен не само за себе си, семейството му е най-големия мотив да се откаже от тази своя страст, нормално. Колкото до случката с куриера не разбрах кой в крайна сметка беше виновен и доколко, само помня от видеото, че куриера го молеше да не вика полиция Thinking
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 269
Привет момичета Hug
Благодаря за споделеното!! Flowers Hibiscus
от мен, това

в СМ имаше коментари, че това е бавачката на Курт Ефе

Донесли сте и прекрасните АсДев Revolving Hearts
няма друг в темата, който да е бил повече против Серка, от мен. Wink Много се радвам, че се случи точно обратното. тотално я преоткрих с положителен знак.
Още "плачат" в ТТ за тях.
За моторите на Къванч, въобще не се учудвам, че се е отказал от това си хоби и страст.

преди около 5 г.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 12:29 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт