💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 160
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Айре, то е ясно, че ще е нов проект, но какво ще бъде по различното 🤔 героя, формата, епохата 🤔🤔🤔

Да не вземе да участва в исторически сериал ?

Харесва ми тази част от интервюто, където говори за интензивно темпо, което предстои.
Никой се е постарал да съчетае последния и стар/нов герой на Къванч.

Айре, мъката продължава 😭😭😭

# 286
Ако е нещо историческо, нямам против да е за гангстера.
Иначе едва ли бихме познали какъв проект си е харесал. Примерно не сме очаквали, че ще снима пак с Берен или, че ще изиграе тази отрицателна роля в Бога Бога.
Охх какви ги измислят вече с този ИИ.

Цитат
Айре, мъката продължава 😭😭😭
дано утре всичко е наред!!

Диве, портретът на Къванч е страхотен!!

лека вечер! Hug

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 21:33 от Airra

# 287
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, ама още ли нямате вода ??? Това е безобразие, как лъжат само! Rage
Ааа, вярно, че Терзи каза, че ще почива Hands Plus1
Това някой като твоя приятел ИИ явно го е правил Stuck Out Tongue Winking Eye

Няма как да знаем каква ще е изненадата, за която говори Киво, но сигурно ще е хубава. Може пък и наистина да ни изненада с Джевджет ли беше банковия обирджия все пак Thinking Ще видим!
Айре Heart Eyes благодаря за клипа от любимия ни Сблъсък, страхотен е! Kissing Heart Киво изгради и там както винаги невероятно героя си Кадир, те и всички актьори бяха страхотни, но сега си припомних как само играеше детето в ролята на Айлин, направо ме отнесе, особено на финалните епизоди! И като си спомня и този сериал как го разкоствахме с много дружки от обсъждане ... много хубаво беше ...
И Кадир и Зейно са ми от любимите двойки Heart

Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 288
хелоуу!!
кафето ми е обедно, все пак сме събота....
днес нямаме котета, но нося това.
Blush Heart Exl

Фенче Kissing Heart и аз си ги харесвах Зейнеп и Кадир, а Сблъсък ни е прощъпулника с преводите. Wink
за новите проекти на Къванч/дано ги има/ ми се иска да не са на НФ.Expressionless

ново кипче с коментатори, както винаги говорят много хубаво за Киво.

https://thebestpoll.com/the-most-handsome-men-in-the-world-2025/
хич не съм фенка на такива анкети, ама нашия е горе долу напред!

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 14:26 от Airra

# 289
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

Вчера бях по задачи и имах много нови преживявания.
Тази сутрин, освен кафето с коте, успях, да открадна
и други картини с Къванч.

Днес се готвя за пътуване. Утре рано потеглям.
Като разпъна антените, ще ви се покажа.

Приятни занимания, дружки!!!

# 290

Пожелавам здрав и позитивен нов месец юни с много хубави новини, снимки, клипчета!! Flowers Four Leaf Clover

Нещо е много тихо в темата, надявам се, че сте добре!
Диве, приятно изкарване!

# 291
Привет и от мен в края на деня 🤗🤗🤗

Айре, при мен всичко е наред. Събраха ми се няколко купона 😂🫣 Не мога да стигна.

Да отбележа днешния ден

Фени, да кажа, че напълно съм съгласна с теб, че всички деца, с които е играл Къванч са прекрасни, но момиченце в Сблъсък за мен е номер едно ❤️

Айре, много бих се радвала да е сериала за Неджет Ишлер, знаеш моето мнение. Но имах предвид като изненада да не ни сервират някой от по стари времена, пепел ми на клавиатурата 😂😂😂

Диве, приятно пътуване и до скоро. Като си идваш виж как се събираме 😍

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

# 292
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за всичко споделено вчера! Kissing Heart
Дано новия месец ни донесе още хубави изненади!

За вчерашният ден си избрах тази снимка на малкия Къванч Heart

Дано ни зарадват с някоя на малкия локум отново!
Айре Heart Eyes и аз съм добре, просто вчера ви изоставих, защото си бях поставила за цел да изгледам най- после " Игра на тронове" и го направих! Stuck Out Tongue Winking Eye Че заради него не можех да погледна нищо друго, направо ме обсеби този сериал, но си заслужава. Синът ми пък каза, че ще ми донесе на флашка "Черния списък" за който твърди, че ще ме зариби повече и от този Smile Така де, малко разнообразие не е лошо, и без това нищо не следя от сегашните сериали на комшиите, чакам си нашето момче, а до тогава има бая, бая време.
Диве, приятно пътуване! Flowers Four Leaf Clover Ще чакаме да се обадиш!
Пепи, и на мен ми се иска да видим историята на Неджет, ама да видим. Не се притеснявам от избора на Къванч, едва ли ще избере исторически сериал, които не гледам, а щом досега не го е направил явно и той няма желание, нищо, че такива обикновено са най- рейтинговите. Аз поне не мога да си го представя Киво в такъв,  освен ако не играе някой европеец, та едва ли, за моя радост Smile
И да завърша с този прекрасен колаж. "Малкия принц", така го е кръстила този авторката му Hands Plus1

Имайте хубав ден и успешна нова седмица, дружки! Hug

# 293

Привеет!

Фенче Kissing Heart мерси за споделеното!
Цитат
И да завърша с този прекрасен колаж. "Малкия принц", така го е кръстила този авторката му Hands Plus1
много е хубав.
Добре е да се разнообразяваш с интересни сериали, само ако обичаш да не се отплеснеш съвсем от темата Stuck Out Tongue Winking Eye

Пепи, едва ли ще ни сервират някоя по-архаична историческа личност, пази боже Wink
за децата- Айлин от Сблъсък и Ефе от ХС са ми Топ!

да ви кажа една клюка
Скрит текст:
в ИГ се организирахме верни фенове на КБТ и беше изтрито нещо, от което Башак е била много радостна и е предложила да си направим обща чат група, която вече е готова.

Хубава седмица!

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 16:18 от Airra

# 294
Привет, момичета 🤗🤗 🤗

Започва една , очертаваща се тежка седмица, но поне вечер ще гледам да съм на линия 😘

Фени, споделяй какво гледаш, лято идва , може да ни зарибиш да си споделяме. Даже не мога да си представя, че бих отделила време за друг сериал, освен ако не е с Къванч. Но съм се засилила през лятото да погледна за Шакир паша, историята на семейството много ме заинтригува, четох различна информация, но нямам представа как е показано това в сериала.
Сериалът на Серенай може би също, макар че от откъсите, които гледах се дразня, че е с други партньори 😂 но това си е мой проблем, а не на актьорите.🫣

Къванч е последвал Cuns N' Roses  днес, но те пък са публикували на тяхната страница видео, със снимка на това момченце, което е било убито.

Честно казано не съм много запозната със случая, но и Башак днес беше споделила видеото.

Айре, много се радвам за теб 😍. Да пратиш поздрави на Башак от нашата група ❤️

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 295
# 296
Терзи, мерси!!
ох много е готин!!

ще ходи на концерт на Гънс, тази вечер са в Истанбул. Казва, че е много развълнуван! също- "легенди от моето детство "

Пепи, ще ти кажа за какво става на въпрос.
дано имаш време да минаваш през темата!! Kissing Heart
ааа аз с Башак нямам контакти Wink

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 22:27 от Airra

# 297
  • AMS
Мили дружки, ето ме отново!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Току що разпънах антените и
Къванч на концерт Misc Gun Flowers Rose >>>

Лекинка, дружки!!!

# 298
Фенче Kissing Heart, и Башак ще е на концерта Wink

https://x.com/Magazin_Buradaa/status/1929608131451277639

дано има още снимки и видеа!

# 299
Айре Heart Eyes ааа, няма как да се отнеса и да забравя любимата ни къщичка! Stuck Out Tongue Winking Eye
Браво, много се радвам за чата! Hands Clap
Благодаря за прекрасните гифчета! Kissing Heart
Пепи, ами нали споделям какво гледам, джанъм ? Smile Филми на приложението МАХ ( бившето HBO ), има супер филми и сериали! Без Къванч нищо не ми се гледа, та си взех почивка от турските сериали, преминах на друга вълна. А сериала на Серенай съм сигурна, че ще ти хареса, пробвай, нищо, че играе с други партньори. Е, усещането не е като с Киво, но и тя като него с всички партньори се сработва много добре.

Ооо, да ме убиеш не мога да гледам сериали с паши, султани, конаци и т.н. Е, заради Киво бих се жертвала естествено, ама добре, че не снима такива  Stuck Out Tongue Closed Eyes Пробвах се едно време с Великолепния век, но така и не го догледах, определено не е моето.
Терзи, благодаря, миличка! Веднага се усети, че си тук! Kissing Heart Много е готин нашия и в страхотно настроение! Heart

Диве, добре си се прибрала! Благодаря за кивчето, веднага си го опекла! Kissing Heart
Aйре Heart Eyes не познах, че сигурно и Башак не харесва Гънс като мен Stuck Out Tongue Closed Eyes А може да е там заради мъжа си, подкрепя го във всичко Stuck Out Tongue Winking Eye
Лекинка, дружки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт