Да не вземе да участва в исторически сериал ?
Харесва ми тази част от интервюто, където говори за интензивно темпо, което предстои.
Никой се е постарал да съчетае последния и стар/нов герой на Къванч.

Айре, мъката продължава 😭😭😭

Ще видим!
благодаря за клипа от любимия ни Сблъсък, страхотен е!
Киво изгради и там както винаги невероятно героя си Кадир, те и всички актьори бяха страхотни, но сега си припомних как само играеше детето в ролята на Айлин, направо ме отнесе, особено на финалните епизоди! И като си спомня и този сериал как го разкоствахме с много дружки от обсъждане ... много хубаво беше ...

хелоуу!!

и аз си ги харесвах Зейнеп и Кадир, а Сблъсък ни е прощъпулника с преводите. 

и аз съм добре, просто вчера ви изоставих, защото си бях поставила за цел да изгледам най- после " Игра на тронове" и го направих!
Че заради него не можех да погледна нищо друго, направо ме обсеби този сериал, но си заслужава. Синът ми пък каза, че ще ми донесе на флашка "Черния списък" за който твърди, че ще ме зариби повече и от този
Така де, малко разнообразие не е лошо, и без това нищо не следя от сегашните сериали на комшиите, чакам си нашето момче, а до тогава има бая, бая време.
Ще чакаме да се обадиш!

мерси за споделеното!

, и Башак ще е на концерта 

ааа, няма как да се отнеса и да забравя любимата ни къщичка! 

Филми на приложението МАХ ( бившето HBO ), има супер филми и сериали! Без Къванч нищо не ми се гледа, та си взех почивка от турските сериали, преминах на друга вълна. А сериала на Серенай съм сигурна, че ще ти хареса, пробвай, нищо, че играе с други партньори. Е, усещането не е като с Киво, но и тя като него с всички партньори се сработва много добре.
Пробвах се едно време с Великолепния век, но така и не го догледах, определено не е моето.
Много е готин нашия и в страхотно настроение! 

не познах, че сигурно и Башак не харесва Гънс като мен
А може да е там заради мъжа си, подкрепя го във всичко 
Препоръчани теми