💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 162
  • 742
  •   2
Отговори
# 300
Добре започна и този месец 👍

На Къванч му личи колко много е развълнуван 😍 Да влезе и той малко в ролята на фен 🤭 Аз си помислих, че той е закъснял, затова е сам, а то обратно излезе 😛

Терзи, чакам разказ и снимков материал. Дано си си починала добре ❤️

Диве, бързо аклиматизиране на теб 😍

Фени, сериала, за който писах няма нищо общо с конаци и т.н. Друга е историята на семейството.
Аз много харесвам Кьосем, така че всичко зависи от историята и сценария. Даже първия път, когато ходих в Истанбул, специално обходих част от местата, където се развиваше действието и съм си снимала много детайли в Топ капь  точно заради сериала.

За лека нощ 😍

и от Къванч ❤️

# 301
# 302
Привеет!! Hug
Благодаря за споделеното!!

Сигурно са си изкарали много готино!!

Heart

и от мен една от песните им, която харесвам

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 12:32 от Airra

# 303
Привет, дружки! Hug

Терзи, много ти благодаря за споделеното! Kissing Heart Уау, бая народ са събрали Гънс на стадиона, браво! Аз честно казано им харесвам две - три парчета най- много, ама това си е мой проблем, имат си достатъчно фенове и без мен Smile
Айре Heart Eyes благодаря за прекрасното гифче! Kissing Heart Вай бе, ми тя Башак повече се кефи от Киво на концерта Smile
Споделила си песента им, която най-много ми харесва. Другата им песен, която харесвам е тази :

И клиповете им са доста странни за мен Thinking
Пепи, нямах предвид сериала за който пишеш, не зная каква е историята му, може и да е съвременен, те турците даже и на малки момченца казват паша Smile Само споделих, че не са ми интересни нито историческите им сериали, а още по-малко тези от Анадола, затова не гледам такива, всеки с вкуса си Hands Plus1
Да! Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
Добре започна и този месец 👍

На Къванч му личи колко много е развълнуван 😍 Да влезе и той малко в ролята на фен 🤭
Хубав следобед, дружки! Hug

# 304
Благодаря за споделеното
Пепи

Скрит текст:
Бях в Тунис Много ми хареса Обиколихме почти половин и повече Тунис с прехода до  пустинята за два дни. С джипове ходихме до снимачната площадка на Медузвездни войни Снимки аз не мога да правя но мъжа ми се зае с тази работа Хотелът беше много чист и хубав
 https://nozhabeachresort.com-tunisia.com/
Видях и този амфитеатър Май 4 запазен в света
 https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&sca_esv=cf6290c … &bih=731&dpr=1.25

Видях отдалече и тази джамия

https://bg.sacredsites.com/africa/tunisia/kairouan.html

Още от вчера

https://www.youtube.com/shorts/IUFQQ4xy4Jw

https://www.youtube.com/shorts/ODciTJS9bOE

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 14:20 от dterziiska

# 305
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Терзи, благодаря за линковете и най-вече, че ме поразходи през едни интересни места.😍
Лекичко ти завидях 🤭

Момичета, вижте на какво попаднах във фейсбук.

Попитах "моят приятел" какво означава надписа на блузата и ето какво ми отговори:

„Via Del Rose“ — изглежда като стилизиран или артистичен надпис. На италиански това би значело:

„Via delle Rose“ → „Улица на розите“ (но тук е с игра на думи и неточен правопис – „DEL“ вместо „DELLE“).

Възможно е да е марка, име на дизайнер, моден лейбъл или артистичен псевдоним.

👕 Какво означава надписът на блузата:
Надписът е:

VIA 
DEL 
LER 
OSE
Това изглежда умишлено „накъсан“ надпис, който вероятно също трябва да означава „Via Del Rose“, но е разположен на редове по артистичен начин.

Възможни интерпретации:

Моден надпис, целящ визия и емоция, а не точна граматика.

Игра на думи – може би препратка към „Guns N' Roses“ (като намек към рок концерт и рози).

Или просто създаден визуален бранд/послание, без реален смисъл извън контекста на модата."

Позна за концерта 😛🤭

Айре, а това е специално за теб 😍

Лека, момичета 🤗🤗🤗

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 21:10 от pe04

# 306
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Терзи, радвам се за теб, хубава дестинация сте избрали! Kissing Heart
Скрит текст:
Малкият ми син ходи там по - миналата година с гаджето, яздили са камили, има снимка и с едно малко сладко лъвче, бяха много доволни и те от преживяването
Няма нищо ново от концерта насам, та ще ви припомня нашата рок - звезда Stuck Out Tongue Winking Eye

Имайте хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 11:56 от queen_fenka

# 307

Хубава сряда!!

Пепи, много интересно!!
Браво на това момче Hands Clap, страхотен успех да прави плакати за Гънс, Металика, и още за Нетфликс/ сега му разглеждах ФБ профила/
един репортаж за него https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/edin-balgarski-artist … OY_puD10RUTQV7VYA

Терзи, супер за почивката ти!!
Скрит текст:
Брат ми миналата година бяха.....също с интересни преживявания, морето било страхотно!!

Ръза отива и той на концерт. Питали са го дали ще играе с Къванч в ОР, той е казал- вероятно.

видеото-
https://scontent-otp1-1.cdninstagram.com/o1/v/t2/f2/m78/AQPHDJfW … 8IEyw&oe=68413F36

Фенче Kissing Heart
Цитат
Споделила си песента им, която най-много ми харесва.
я какво съвпадение!! клипът към песента едно време си беше хит!
Мерси и за нашия рокаджия! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 13:55 от Airra

# 308
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря за новостите и споделеното!!!
Благодаря ви за музикалното ограмотяване!!!
Признавам, че никак не съм в час в този сектор.
Но сега покрай КБТ не трябва да не се излагам.
Особено по улицата на розите.

Скрит текст:
Доста напрегната програма си спретнах,
но пък интересни преживявания имам с близки и с приятели.
В събота пак ще сменям местоположението.
До сряда ще се завърна в Сф. за последната седмица в БГ.

И тъй като сме на рок концертна тема, ето и AC/DC >>>

Приятни занимания, дружки!!!

# 309
# 310
Айре, Диве, благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Диве, твоите AC/DC много готини! Kissing Heart
Айре Heart Eyes е,  как няма да имаме съвпадение относно песента на Гънс, ми тя им е най-хубавата Hands Plus1 А клипа към нея може да е бил хит, не зная, но аз поне никога не успях да разбера как от един дъжд, пък бил той и ноемврийски, толкова пък бързо умря готината мацка Stuck Out Tongue Closed Eyes Наистина всичките им клипове, които съм гледала са ми доста странни, да не кажа шантави Worried
Предполагам, че Ръза отново ще играе в сериала с Киво, нищо, че не казва Smile Страхотен тандем са двамата.
Ооо, благодаря за гифчето с малкия ни локум, прекрасно детенце е! Kissing Heart Вече не го крият, супер! Heart

Лека и синеока, дружки! Hug

# 311
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Сладури 😘 Предполагам, че е някакво тържество свързано с детската градина.
Поне тази снимка на това ми напомня

Както каза Дива, ще му се наложи на малкия юнак да свикне със снимките 😍 но засега, като че ли не обича много да го снимат.

Добре, че почнаха да споделят по  малко ❤️

Айре, и аз бях много впечатлена от това момче. Аз пък му гледах ИГ профила.
А на концерта кой ли не беше.
Направи ли ви впечатление на видеото, когато Къванч върви по улицата към стадиона как изпъква Къванч над всички 🤭

Диве, и аз не съм много в час с този сектор, но има определени моменти  пет - шест пъти в годината, когато слушам такава музика за установяване 😛 Приятно прекарване на теб 😍

Лека 🤗🤗🤗

# 312
Добро утро Колко е пораснал малкия сладур Благодаря за новостите

# 313
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Терзи, благодаря 😍 Наистина веднага се усети, че си си на родна земя.
Интересно ми стана къде ли е направена тази снимка 🤔

А Къванч, като че ли е решил трайно да премахне тридневната брада 😛

Хубав ден ви желая 🤗 🤗 🤗

# 314
Привет, дружки! Hug

Пепи, Терзи, благодаря ви за всичко споделено! Kissing Heart

Прекрасен е! Може би, както предполага Айрето Heart Eyes се бръсне често заради малкото си сладурче, да не му боцка Smiley
Да, с такова семейство ще му се наложи на сладура да свикне с фотоапаратите Stuck Out Tongue Winking Eye Поне не плаче, както правят много деца на неговата възраст, само сладко се мръщи Heart

Ама наистина много прилича на баща си като малък! Толкова години си мечтаехме за едно малко Къванче, защото щеше да е огромна загуба, направо престъпление този прекрасен ген да не се продължи, а Къванч да е много щастлив и ето, че се случи Heart Eyes

Пепи, ето какво прочетох при подругите :
Цитат
Башак и Курт Ефе на парти в детската градина. Татко Къванч снима видеото.

Снимката показва шкафчето на Курт в детската градина.
Имайте хубав и усмихнат ден, дружки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт