💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 166
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Чак сега се добрах до темата....
Благодаря ви за всичко споделено!! Hug
Липсва ми Къванч с 3,4 дневна брада Stuck Out Tongue Winking Eye Worried
но важното е, че са активни.
Показват го вече Курт Ефе, след видеата с баща му всички го видяхме Wink
не е чак толкова зле да се крие, да не го снимат.

лека вечер!

# 316
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Да донеса малко цвят в темата. Жалко , че не може да усетите миризмата на жасмина, цялата улица ухае в момента.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 317
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes, Пепи, благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Айре Heart Eyes, възможно е наистина Курт Ефе просто да е срамежлив, а не, че толкова не обича да се снима Thinking Вижда ми се послушно дете, сравнявайки го с момченцето до него на видеото  Stuck Out Tongue Winking Eye
Пепи, ммм ... много обичам аромата на жасмин, сестра ми ми изпраща редовно такива ароматизатори.
Няма нищо ново засега около нашето момче, затова ще ви споделя нещо за сериала на Серенай, който лично на мен много ми хареса, изгледах и двата сезона с интерес :
Цитат
Испанският уебсайт Diezminutos.Telenovela говори за сериала на Netflix „Thank U, Next“:
Турският сериал на Netflix с участието на Серенай Саръкая се завърна с втори сезон!

„Thank U, Next“ е забавна комедия за съвременните връзки и онлайн запознанствата, която стана най-гледаният сериал на дигиталната платформа през 2024 г.

Това несъмнено е един от най-успешните турски сериали през последните години. "Thank U, Next“ излезе премиерно през 2024 г. и беше мигновен хит, превръщайки се в най-продавания сериал на Netflix за същата година. Първите му осем епизода с трогателна романтика, изпълнена с хумор, накараха зрителите да очакват с нетърпение продължението, което току-що излезе по Netflix на 15 май. Новите му осем епизода са също толкова вълнуващи, колкото и първия сезон.

Това е очарователна романтична комедия с участието на известната актриса Серенай Саръкая и други известни актьори като Метин Акдулгер, Боран Кузум, Хакан Курташ, Баде Ишчил. Тя изследва връзките в съвременния свят и представя различни гледни точки за романтиката и приятелството.

Какъв е сюжетът на "Благодаря, следващият“?

"Благодаря, следващият“ ни запознава с успешната адвокатка Лейла Тайлан (Серенай Саръкая), която току-що е преживяла болезнена раздяла с приятеля си и е изправена пред трудности в личния си живот. По този начин, с подкрепата на приятелите си, тя се впуска в съвременния свят на онлайн запознанствата и намирането на истинска любов в съвременните връзки.

В този процес тя среща различни мъже, докато се опитва да преодолее провалената си връзка с Йомер на всяка цена. Адвокатката трябва да се справи с трима мъже: Йомер (Метин Акдюлгер), Фейяз (Боран Кузум) и Джем (Хакан Курташ). От една страна, тя се опитва да стои далеч от първия, от друга страна, тя се впуска напред-назад с втория, но в действителност е привлечена от третия. По този начин тя преодолява болката от раздялата си, а междувременно бившият и приятел се появява отново, за да разстрои всичко.

"Благодаря, следващият“ предлага модерен поглед върху съвременните взаимоотношения, женското приятелство, разбитите сърца и търсенето на любов и щастие в градска среда.

Успешната млада актриса Серенай Саръкая, която гледахме и в сериала на Netflix "Шахмаран“ с Бурак Дениз и в сериала "Семейство“ с Къванч Татлъту, придава увлекателна атмосфера на историята.

Ще чакаме да видим нашето талантливо момче с какво ще ни зарадва отново есента, освен ОР Thinking

Имайте хубав и усмихнат ден! Hug

# 318
Привет момичета!! Hug

Пепи Hug в твоята градина ли е? /май имаш 2 висше по ботаника Wink/
Фенче Kissing Heart, май че само ти запази интереса си към Серка Wink /от новите й сериали/
аз съм в тотална дупка за нови дизита.
Днес започва празника Курбан Байрам.
КБТ може и да не споделят нищо.
за разнообразие....Кузей и рок музика

хубав ден!!

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 13:55 от Airra

# 319
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Честито КБТ и на празнуващите!!!

Скрит текст:
Нямам много време да пиша,
но се наслаждавам на аромата
на липите в градската градина,
и на жасмина по живите огради.

Приятни занимания и на вас, дружки!!!

# 320
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes май така се оказа Hands Plus1
Цитат
май че само ти запази интереса си към Серка Wink /от новите й сериали/
Харесвам всички партньорки на Киво, някои повече, други по-малко, но наистина само на Ойкю и сега на Серенай не пропускам проект Smile Ами просто те двете като, че ли най- много ме докоснаха с искреността, с която играят. И продължавам да им се кефя на играта, никога не са еднакви в различните си роли, а аз оценявам това, не всеки го умее. Изобщо не ми пречи да ги гледам с други партньори, е, естествено, че с нашия ашкъм най- много ми харесват Smile Също както не ми пречи да гледам Киво с друга партньорка, радвам се на всяка следваща, особено ако се окаже по-добра и от предишната, както ми се случи със Серенай.
Скрит текст:
Днес във ФБ попаднах на следните думи от Фреди в едно от редките интервюта, които е давал само на журналисти, за които е знаел, че няма да преиначат думите му, и ме накараха да се замисля, че те важат на 100% също така и за актьорите, защото зрителите решават :
Цитат
" Знаете ли, стигнах до заключението, че всъщност отдавна вече не ме интересува критиката на някои хора, изобщо не ...
Защото хората винаги ще говорят, или по-скоро говорят, без да разбират, или просто защото завиждат ...
В крайна сметка, само публиката решава, тя е единствения суверен и докато продължава да ни следва, идва на концертите ни и ни слуша, ние ще съществуваме.“
Благодаря ти за страхотния клип с Кузейката и рок музиката, много ми хареса! Kissing Heart
Диве, благодаря за страхотните гифчета и сладките котенца! Kissing Heart
Да им е честит празника на комшиите! Flowers Bouquet
Днес ще ви поздравя с една много специална за мен песен, за силата на човешкия дух , написана и изпята от Фреди месеци преди да си отиде ... Надявам се да не ви досаждам, но днес съм на тази вълна, а и предполагам, че не сте я чували, защото не е от тези, които редовно пускат по радиото. Има и някакъв превод, не зная дали е съвсем точен :
Скрит текст:

Цитат
"Когато проблемите ти изглеждат като планини
Чувстваш нужда да намериш някои отговори
Можеш да го оставиш за друг ден
Не се опитвай толкова много
Но ако паднеш и се сринеш,
няма да е далеч
Ако се провалиш, не трябва да мрънкаш
Благодари на щастливите си звезди
Просто се наслади на всяка хапка
И цени всеки момент
Когато бурите бушуват около теб,
Стой точно там, където си
Когато проблемите ти изглеждат като планини
Чувстваш нужда да намериш някои отговори
Можеш да ги оставиш за друг ден
Не се опитвай твърде много
Но ако паднеш и се сринеш,
Няма да е далеч
Ако се провалиш, не е нужно да се оплакваш
Благодари на щастливите си звезди
Наслади се на всяка хапка и
Цени всеки момент
Когато бурите бушуват около теб,
Стой точно там, където си.“
Имайте хубава и усмихната събота, дружки! Hug

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 10:48 от queen_fenka

# 321
Привет момичета, релаксираща събота!! Hug
Фенче Kissing Heart,  мерси за споделеното и за Фреди Hands V
Диве, накрая на престоя ти ще те питам нещо.......

няма нищо интересно.....
КБТ може да са в Бодрум Thinking
Revolving Hearts

Скрит текст:

# 322
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Фени, благодаря за споделеното за и от Фреди 😍
Напълно съм съгласна с казаното от него и от теб, че същото се отнася и за актьорите. Но аз за себе си осъзнавам, че отношението ми към някои актьори в момента е отрицателно не заради самите тях, а заради феновете им, които " плюят" по други или преекспонират образите им. Признавам си, че феновете ми влияят на възприемането и приемането.
Като няма проект на Къванч е нормално да сме и на други вълни.
Аз съм в момента на стари книги. От миналото седмица в работата правим инвентаризация на библиотеката и оставам след работа, защото се оказа, че имаме малки съкровища, за които никой не знаеше.  Откривам първо и второ издание на български и чужди автори, а най-старата книга, която намерих, засега е от 1889 г. Предполагам, че ще продължи до края на месеца, много се уморих, но в същото време наистина това ми носи удовлетворение, въпреки жегата и прахта, която ще трябва да преборя.

Айре, да, жасмина е на половината на оградата на двора. Беше едно мъничко коренче преди десетина години, когато го купих от Ботаническата градина, а сега съм го пуснала и в двора на съседите, по тяхна молба, защото наистина ухае прекрасно. Обаче въобще не позна за ботаниката 😛 ако нещо съм мразила в училище беше точно това 🫣

Малко от любимите ми двойки ❤️

# 323
  • AMS

Добро утро, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

Ново за КБТ нямам, но те са си прекрасни >>>

Не съм концентрирана, а и вчера ми беше много емоционален ден,
та минавам само да ви видя >>>

Приятни занимания, дружки!!!

# 324
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Неделя, ден за релакс и почивка.
Къванч и Башак са в Люлебургаз

И аз си мислех, че може би са заминали за Бодрум, но явно имат други планове. Може би все още имат ангажименти в Истанбул.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 325
Привет, дружки! Hug

Айре, Диве, Пепи, благодаря ви! Kissing Heart
Айре Heart Eyes, Пепи, радвам се, че ви е харесало споделеното! Two Hearts
Няма нищо ново от ашкъма ...
Липсват ми много вече тези негови очи на екран, а колко ли още чакане ни чака, ама това е положението. Та, дано поне да си го виждаме в реала по-често, надявам се да ни радват както до сега, където и да са лятото.

Имайте прекрасна, слънчева неделя, дружки! Hug

# 326
# 327
Тъкмо идвах да ви пожелая лека вечер и Терзи е дошла с новина. Hands V

........................
минах текста с ГП

Главната роля в сериала „Невъзможно“ беше предложена на Къванч Татлъту
OGM Pictures започна работа по дълго планирания си проект „Невероятно“, адаптиран по едноименния култов роман на Адам Фауър, и направи първото си официално съобщение на страниците си в социалните мрежи. Публикацията за проекта, който ще бъде заснет за Disney Plus, предизвика любопитство.
Още една информация, изтекла зад кулисите за сериала, е от вид, който ще създаде вълнение... Главният герой от книгата беше предложен на Къванч Татлъту. Беше известно, че успешният актьор, който обяви, че не иска да се занимава с масова работа до 2026 г., оценява дигитални проекти.
ОЩЕ НЕ Е СКЛЮЧИЛ СДЕЛКА
Стана известно , че Къванч Татлъту, който се ръкува с Йълмаз Ердоган за 8-серийния сериал „Organize İşler Sazan Sarmalı“, чиито снимки ще започнат в края на август за Netflix, продължава преговорите си с OGM Pictures , но все още не е постигнал споразумение за сериала „İlmalılıksız “.

ПРИКЛЮЧЕНИЕТО НА ЕКСПЕРТА ПО ВЕРОЯТНОСТИ ДЕЙВИД КЕЙН
Що се отнася до темата на книгата „Невероятно“ в жанра научна фантастика, детектив и приключение; Дейвид Кейн, експерт по вероятности, работещ като университетски преподавател, получава епилептичен припадък в час един ден и не може да си върши работата. Дейвид, който се нуждае от пари, започва да играе хазарт, мислейки си, че може да се възползва от усъвършенстваната способност за изчисляване на вероятности, която е придобил в резултат на някои експериментални лечения. Въпреки че печели в началото, губи в последния си мач и в този момент изпитва голяма криза. Докато лекарите не могат да намерят нищо за лечението на Дейвид, който е откаран в болница, д-р Кумар, лекар по епилепсия, който се опитва да излекува Дейвид, предлага специален експеримент. Дейвид, който приема това, защото има много дългове, започва да вижда какво ще се случи благодарение на лекарствата, които използва, и тогава в живота му започва ново приключение, в което той е мишена на разузнавателните служби.

Ще чакаме.....

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 20:48 от Airra

# 328
Терзи, Айре, благодаря ❤️
Да, ще чакаме, но тази новина ме развълнува. На пръв прочит звучи много интересно.

Това намерих за сега 😛

Невероятно“ е научнофантастичен трилър роман от 2005 г. от Адам Фауър , за комарджия, който придобива способността да предсказва бъдещето. През 2006 г. е удостоен с наградата „Международен трилър писател“ за най-добър първи роман . [ 1 ]

Обобщение на сюжета

„Невероятно“ разказва историята на надарен млад мъж на име Дейвид Кейн, който е измъчван от изтощителни епилептични припадъци до степен, че медицинското му състояние е изхвърлило живота му напълно от релси. Той е компулсивен комарджия и е силно задлъжнял към местната мафия.

В хода на романа, Кейн се подлага на експериментално медицинско лечение в опит да оправи живота си. След процедурата той открива, че е способен да прави предсказания, използвайки подобрените си изчислителни умения, и да променя бъдещето въз основа на откритията си. Въпреки това, сенчести сили искат да използват силата му за свои собствени цели и той е изправен пред отчаяна битка за оцеляване.

3D корица

Основен аспект на книгата, който е получил доста похвали, е уникалната корица, която представя лещовидно триизмерно изображение, което се измества, когато книгата се движи спрямо зрителя. [ 2 ]

Герои

Дейвид Кейн
Джаспър Кейн
Нава Ванер
Д-р „Док“ Пол Тверски
Джеймс Форсайт
Стивън Граймс
Мартин Кроу
Джулия Пърлман
Питър Ханеман
Виталий Николаев
Сергей Козлов
Yi EGG

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 21:01 от pe04

# 329
Терзи, Айре Heart Eyes благодаря ви! Kissing Heart Страхотно ме зарадвахте с тази новина, само се моля Киво да приеме! И важното е, че не е на Нетфликс!
Пепи, благодаря ти за обобщението! Kissing Heart Да, много интересна изглежда историята в книгата, обожавам научна фантастика и ще я потърся в читанката, дано я има да си я сваля. И дано сценария е такъв, че Киво да не може да откаже Hands Pray Много зависи и от това дали вече не е подписал договор с други цифрови платформи обаче Thinking Ще чакаме добри новини Hands Plus1
Феновете буквално полудяха Stuck Out Tongue Winking Eye

Лека, дружки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт