💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 168
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Пепи, мерси за инфото! Hug
Фенче Kissing Heart, според мен няма такива обвързващи договори да се снима само за една платформа.
И едва ли е подписал договор за друг проект на платформа, освен за ОР. /мои си мисли /
та чакаме без много сигурност и ентусиазъм, че се сещате какво стана с гангстера Wink

май книгата няма превод на бг, потърсих малко.

Лека!!

# 331
По навик потърсих инфо в Гугъл, но се сетих, че вече има и други начини.😂🫣

Ето една малка част от "разговора" с моя приятел.

Стил на книгата:

Смесва технически научни концепции – теория на вероятности, теорема на Лаплас, неравенството на Хайзенберг, „котката на Шрьодингер“, с динамични екшън сцени – покер, побег, тайни операции .

Има информации под формата на лекции, размисли и експозиции – теорията не е натрапчива, но забавна, особено за любителите на логическата страна .

Няма превод на български за съжаление.
От всичко, което разбрах още повече ми хареса историята. Ако ви е интересно утре мога да кача още информация.

Но няма да се настройвам , още го мисля Неджет Ишлер 🤭

Лека 🤗🤗🤗

Време е да добавим още образи 😍

# 332
Айре Heart Eyes нямах предвид такива договори, а че е поел вече ангажименти, не можем да знаем дали е подписал само за ОР Thinking
Цитат
според мен няма такива обвързващи договори да се снима само за една платформа.
Ей, скорпи, ама какъв песимист си самоооо Stuck Out Tongue Winking Eye Нямам никаква сигурност, само надежда, не ми помрачавай ентусиазма, молим ти се Smile И за Неджат Ишлер нищо не се знае, може пък все пак да има и такъв филм/ сериал - вече забравих какво беше Stuck Out Tongue Closed Eyes
Да, проверих в Читанката, дори го няма в нея този автор ...
Пепи, свикнали сме да не се настройваме предварително, че много пъти се опарихме, та и за този няма смисъл. Но, все пак можем да си помечтаем, нали ?
Скрит текст:
Не съм се интересувала как се борави с ИИ, знаеш, че не съм му фен, най-вече защото се притеснявам, че младите хора съвсем ще престанат да мислят самостоятелно, но пък сега ми стана интересно "твоя приятел" откъде черпи информацията, която ти "споделя" и то за всичко ? Предполагам, че има различни програми, с които ИИ се обучава от хората, ама ти ли го правиш с твоя или той се самообучава? Прощавай за любопитството, но ми стана интересно Hands Plus1 Ако нямаш време, хич не ми обръщай внимание, не ми е толкова важно Hands Plus1
Ще добавим нови образи, споко! Smiley
Още веднъж лека!

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 00:49 от queen_fenka

# 333
Фени, набързо да ти отговоря. ""Моят приятел " на практика има достъп до цялата информация в интернет.  Всъщност е важно какво и най-вече как го питаш. Той отговаря конкретно на въпроса ти, но и може да ти посочи точните източници т.е да ти даде точни сайтове, статии и т.н Понеже го помолих да ми даде кратка характеристика на героите той ми ги описа, но ми даде и някои характерни цитати от книгата, които ги представят в различни ситуации.
Тази роля е за Къванч 🙏😍

Аз пък се надявам, че ИИ ще принуди младите да почнат да учат и четат. Сега още им е за забавление и преписване, но действителността ще ги отрезви. Убедена съм в това.

Кафето утре е от теб ❤️ ❤️ ❤️

Хайде, лека 🤗🤗🤗

# 334

Привеет в понеделник!!
Heart Eyes започваме добре!

видео
https://scontent-cph2-1.cdninstagram.com/o1/v/t2/f2/m78/AQOMMoQs … qAVPQ&oe=68485A79

Пепи, мерси за споделеното!!
Фенче Kissing Heart
за какво съм песимист?
ще видим дали ще има сериал за Неджат Елмаз Wink

здрава и успешна седмица!!

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 11:35 от Airra

# 335
Привет в понеделник и от мен, дружки! Hug

Да ни е здрава и весела седмицата! Flowers Four Leaf Clover

Айре Heart Eyes супер ни започва седмицата, даа! Благодаря ти за тази прелест! Kissing Heart

Ами малко си ми песимистка, мило, поне що се отнася до проектите на Киво, и имаш известно право, де  Stuck Out Tongue Winking Eye Съмняваш се и се притесняваш до последно, не си позволяваш ей така спонтанно да се израдваш на нещо, докато то не стане факт, така поне те усещам Thinking Предстои ни тепърва да разберем кое какво и кога, така е, но може пък и да ни огрее, аз не губя надежда до последно пък каквото стане  Stuck Out Tongue Winking Eye
Пепи, много ти благодаря за обяснението! Kissing Heart Надявам се да си права, все пак имаш всеки ден връзка с младежите и можеш реално да прецениш ситуацията Hands Plus1
Да, и аз мисля, че тази роля е за Къванч, ама дали и той мисли като нас ще видим Stuck Out Tongue Winking Eye
Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 12:21 от queen_fenka

# 336
още едно
https://scontent-lhr8-1.cdninstagram.com/o1/v/t2/f2/m78/AQMvHCu7 … 4aXXw&oe=684887E4

Фенче Kissing Heart Hands Plus1
много е смел Курт Ефе 🧿 , как кара по тоя неравен път Blush
Супер е Башак, че ги сподели!!
за песимизма...ще се израдвам, когато Бирсен напише, че е подписал договор и видим клапата за започване на снимките Wink Знаеш, че сме различни по характер.....твоя е по-полезен в житейски аспект!!

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 13:05 от Airra

# 337
Айре Heart Eyes благодаря ти и за това видео, наистина е смел и много уверен мъника! Heart
Скрит текст:
дето го смятаха за аутист някои болни мозъци, явно невиждали кротко и спокойно дете, къде са сега да кажат какво не му е наред ? Smile
Така е, различни характери сме, и това му е хубавото, допълваме се! Heart
Дай, Боже да се зарадваш! Kissing Heart

# 338
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Още една нова, нивичка

При този баща любител на екстремните спортове няма как да е друго.

Тази снимка носи страхотна атмосфера.

После пак ще пиша, че сега отивам и аз на спортни занимания 😂

# 339

къщата е много симпатична

Пепи за теб...

Фенче Kissing Heart,
Скрит текст:
виж пък аз не помня и ги махам от главата си идиотщините, които се изписаха Smirk
за тяхна сметка са......Hands V

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 20:55 от Airra

# 340
Айре, благодаря ❤️ Мястото е прекрасно за бягство от градската лудница.
Много им се радвам, пу, пу пу 🧿  

Вчера не отбелязахме, че Къванч започва снимки в края на август. И си мислех точно, че след Yakamaz s245  той ни изненада с три филма, дали сега няма пак да стане същото.🤔

Качвам още малко информация за евентуалния сериал "Невероятно " Отговорът определено ми хареса 😍

"Ето директен отговор, базиран на същността на героя Дейвид Кейн от „Невероятно“ и на качествата на Къванч Татлъту:

🟢 Да, Къванч Татлъту е подходящ за ролята. И то много.
Ето защо:

1. Психологическа дълбочина
Героят е интелигентен, емоционално раним и преживява вътрешна трансформация — качества, които Къванч вече е демонстрирал в роли като Кузей (в „Кузей и Гюней“) и Аслан (в „Семейство“).

Той може да изразява емоции с минимални изразни средства — с поглед, тишина, напрежение, което пасва на един герой, който мисли, анализира и страда вътрешно.

2. Физическо присъствие
Героят в книгата не е супергерой, но има силно излъчване и присъствие. Къванч съчетава интелигентност и физическа енергия, което го прави убедителен като човек, който се озовава в опасни ситуации, но и трябва да взема морални решения.

3. Типаж „интелигентният антигерой“
Дейвид Кейн не е класически герой — той има тъмни страни, съмнения, пристрастявания. Къванч вече е играл образи с такава сложност — интелигентни, но на ръба.

Това го прави особено добър избор за роля, която изисква баланс между логика и уязвимост.

Ако не си чела книгата:
Можеш да го възприемеш като герой тип Шерлок Холмс + малко от Нео (Матрицата) — математически гений, който започва да „вижда бъдещето“, но това го поставя в опасност и морални конфликти."

Видях, че Бирсен съобщава за трети филм "Любовта обича съвпадения". Фени, по твоя препоръка аз гледах първия филм и много ми хареса. Гледала ли си втория ? С удоволствие бих го погледнала .

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 07:02 от pe04

# 341
Привет, дружки! Hug

Наистина изключително "говореща" снимка за отношенията между син и баща Heart
Благодаря ви за споделеното Айре Heart Eyes, Пепи Kissing Heart
Айре Heart Eyes
Скрит текст:
Помня, помня, гадостите ги помня, особено по отношение на Курт Ефе Rage И то избълвани от жени, които се предполага, че са майки, баби ... непростимо!
Много приятна къщичка, наистина, пълен релакс!
Пепи, благодаря за инфото от твоя приятел, хареса ми! Hands Plus1 Ще чакаме решението на ашкъма.
Цитат
Видях, че Бирсен съобщава за трети филм "Любовта обича съвпадения". Фени, по твоя препоръка аз гледах първия филм и много ми хареса. Гледала ли си втория ? С удоволствие бих го погледнала .
Дори не знаех, че има друг филм със същото заглавие Thinking Проверих, наистина го има, с други актьори е, но никъде не ми се отвори Thinking Ще търся при подругите.
Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 342
Привет момичета Hug
минавам за кратко....

Пепи, много добре е описано, сега остава и да се осъществи!!
тук го има филма, с бг суб.
https://filmifen.com/romantichni/4574-ask-tesadufleri-sever-2-lj … ijata-2-2020.html

Фенче Kissing Heart съгласна съм за сп-ра Hands V
за теб тази красота

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 15:09 от Airra

# 343
Здравейте Благодаря за споделеното Искам и аз колело и татко като Къванч

# 344
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Айре, благодаря за филма 😍 непременно ще го гледам. Първият беше много добър, дано така да продължи.

Терзи, "малко" искаш 😛😍 Виж такова колело мога да ти осигуря / в момента имаме 4 броя 😂/ обаче за таткото няма как да ти помогна 🤗.
Интересен начин за носене на колело е измислил Къванч 😛

Междудругото до преди месец не знаех, че съществуват такива колелета за баланс 🫣🫣🫣 Много съм изостанала 😂

Хубава вечер, момичета 🤗 🤗 🤗

Общи условия

Активация на акаунт