💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 099
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Привет!! Hug

Диве, за спойлера Laughing
Цитат
За съжаление проектите в света са на политиците и войната,
а не на артистите, сериалите,  изкуството и мира.  
за съжаление Angry
ще става все по-трудно и тягостно.

Пепи, за Къванч и друг път съм писала, че трябва да е нещо нестандартно, различно, за да го привлече като сюжет.
сериала за гангстера беше добро попадение, но по някаква причина няма да го снимат.
а турските сценаристи са толкова изчерпани.
Бирсен не е обяснила.........
въобще не съм и очаквала обяснение, то какви ли не идиотщини стават в Турция.
не случайно Къванч и Башак така се покриха, не показват вече и малкия.....

Heart 2014 г.

хубав ден!

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 13:08 от Airra

# 31
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за всичко споделено! Kissing Heart
Аз от Бирсен не очаквам да съобщи за нов проект - нали брат му Джем беше казал до есента да не очакваме нищо ? От нея единствено очаквам да сподели сюрприза, който ни обеща и евентуално реклама.
За нов проект просто ще чакаме, това е. А дотогава ще си припомняме старите му образи, слава богу, богата филмография има ашкъма ни Heart

# 32
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Сега се прибирам, но това видео ми излезе в you tube.

https://youtube.com/shorts/1bGSoohtCfA?si=BkwrBRXAvPom_nPo

От телефона съм и не знам дали има автоматични субтитри.  Айре, ще го погледнеш ли ?

После пак ще пиша.

# 33
Пепи, има автом. суб-ти.

в момента ремонтирал къщата си в Бодрум.
Тоя не го познавам, ама не им обръщам много внимание на такива пишман репортери.
но може на Къванч да са му предлагали 3 сериала и той да не ги е харесал.

Фенче Kissing Heart, от Бирсен очаквам да каже за нов проект като му дойде времето, ама вече съм с едно наум.
че какво стана с гангстера.....
в момента искам КБТ да са по-активни и да ги виждаме по-често!

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 21:06 от Airra

# 34

Айре, благодаря 😍

Обаче много ме е яд за гангстера, просто историята много ми хареса, но ако не се адаптира както трябва, по - добре да не се прави.
Фени, за сюрпризира на Бирсен почвам да имам съмнения  дали въобще съществува .

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 35
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes то и аз това искам, наистина ми липсват много! Но, да видим до кога ще се покриват Thinking
Цитат
в момента искам КБТ да са по-активни и да ги виждаме по-често!
Благодаря за превода на видеото от Пепи Kissing Heart
Пепи, аз не съм се отказала да вярвам, чакам го! Smile
Цитат
за сюрпризира на Бирсен почвам да имам съмнения  дали въобще съществува .
Все повече си мисля, че не е случайно това, че Киво отказва всякакви проекти засега, ще чакаме, пък да видим какво ще излезе Thinking
Перфектен е от главата до петите, но очите му ... те са най-впечатляващото и изразително нещо в него, няма нужда от думи, този негов неповторим поглед наистина ми липсва! Дано не ни лишава много дълго от него Heart

И от мен нещо за настроение Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 36
Привет!! Hug
Wink

Фенче Kissing Heart
Аз съм на мнението на Пепи, за сюрприза Rolling Eyes

Цитат
Обаче много ме е яд за гангстера, просто историята много ми хареса, но ако не се адаптира както трябва, по - добре да не се прави.
съгласна съм!!

Цитат
Айре Heart Eyes то и аз това искам, наистина ми липсват много! Но, да видим до кога ще се покриват Thinking
дано да свърши скоро Hands V
като не ги виждаме, ще четем разкази от тези, които са ги видяли случайно Wink
https://x.com/KT_Fans/status/1915671495306629259/video/1

# 37
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Фени, благодаря за скрития текст 👍 😅🤫

Айре, интересен разказ. Чудя се дали вече Къванч е свикнал на това отношение. Странно звучи, опитвам се да се поставя в тяхната ситуация.

Като няма нищо при нас да рекламираме колежката.
Вторият сезон на "Благодаря, следващия" е на 15 май.
.

А и Башак и екип са стилисти на сериала.

Вчера се зачетох в една група във Фейсбук и прочетох много хубави отзиви за сериала на Джанан "Истанбулска енциклопедия".
Да сте го поглеждали случайно 🤔

Хубава вечер, момичета 🤗 🤗 🤗

# 38
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

От онова мойто диване ни кост ни вест.
И то го играе Къванч и никакво го няма,
а аз се късам да правя колажи, снимки, обяви,
листовки за търсене и да следя няколко сайта.
Иначе гледам ER и руски сериали, но Къванч ми лисва.
Да ме прощават всички останали,
но неговото въздействие е неповторимо.
Как няма да не замлъкнат всички като се появи!
Страхотно въздействие има!!!
Господ здраве да му дава на него, на Башак и Курт Ефе!!!
А докато се появи, от произволно избрана страница
на архива >>>

Приятни занимания, дружки!!!

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 10:06 от * Diva *

# 39

Диве, сравнението ти ме разсмя, но искрено ти съчувствам за това, което преживяваш. Само , който не е гледал животинка в къщи не може да те разбере.

Аз му бях дала срок на Къванч до 15 април, Фени до края на месеца, но като гледам и двете не ни послуша 😭

Ще чакаме 🤔

Хубав и усмихнат ден ви желая 🤗🤗🤗

# 40
Хубава събота!!

Айде честито, това пък което изобщо не го искам Head Band Angry
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/yilmaz-erdogan-ile-kivanc-ta … -bulusuyor/57963/

Йълмаз Ердоган и Къванч Татлъту се срещат в телевизионния сериал „Organize İşler“
  Продуцирането на телевизионна сериална версия на блокбастъра на Йълмаз Ердоган „Организирай İşler“ отново е на дневен ред...
Поредицата „Organize İşler“ първоначално беше написана за Disney Plus преди няколко години, но беше отложена, когато платформата спря да купува местно съдържание. Въпреки че по-късно се заговори, че проектът ще бъде заснет за Gain, този план не се реализира. Според последната информация зад кулисите, BKM, които отново преговаряха с Disney Plus, но не можаха да се споразумеят за условията, ще заснемат проекта от 8 епизода, режисиран от Şenol Sönmez, за Netflix това лято.
Беше разбрано, че Kıvanç Tatlıtuğ, който изигра героя Sarı Saruhan в епизода "Sazan Sarmalı" от филмовата поредица Organize İşler, определено ще поеме роля в сериала и че е направено предложение и на Cem Yılmaz.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 11:27 от Airra

# 41
Айре 😅😛🤫

Както те прочетох на  момента се сетих за първата ти реакция, когато се разбра, че Серенай ще ни е партньорка в Семейството 😂 Хайде, дано, това да е на късмет 🍀

Ще трябва днес или утре да си го припомня 👍😀

# 42
Пепи, да можеш да правиш аналогия в реакциите ми...Wink
ама да ми играе този персонаж Expressionless в 8 серии и то за НФ, голям късмет........
тоя Й.Ердоган иска да го закопае.
Почва да ми става досадно....

малко красотичка Heart Eyes

# 43
Привет и от мен, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното! Kissing Heart
Вие с Пепи се отказвайте, ама аз съм си упорит овен и все още продължавам да си чакам сюрприза  Stuck Out Tongue Winking Eye Пък каквото - такова!
Диве, благодаря ти за всичко споделено! Kissing Heart
Цитат
Така е Hands Plus1 Не се е появил никой друг, с когото да мога да го заместя ... Така ми било писано, и двамата ми любимци нямат аналог Heart

Скрит текст:
Съжалявам, че все още не сте си намерили котето Cry Но, не се отчайвай, и ние повече от два месеца си издирвахме овчарката, бяхме разлепили из целия квартал снимката му като вас. И когато вече си мислехме, че някой от пазара си го е завел на село и почти го бяхме отписали, един ден съвсем случайно със синът ми го видяхме на пазара, на каишка, отслабнал и тъжен, прибрали си го хората и хич не са и търсили стопаните, бил много добър и послушен, но не искал да яде! Ицо веднага го грабна за каишката и каза: "Това си е нашето куче!" , а аз не знаех дали да им благодаря или да ги набия!
Пепи, благодаря! Kissing Heart Интересни кафенца ни поднасяш Hands Plus1
Цитат
Аз му бях дала срок на Къванч до 15 април, Фени до края на месеца, но като гледам и двете не ни послуша 😭
Е, чакай де, април все още не е свършил Smile Ще чакаме, какво друго ни остава ...
Айре Heart Eyes сега видях, благодаря! Kissing Heart Е, стига де, този персонаж му донесе такава голяма награда като Садри Ашълък, за какво закопаване пишеш? Пък и Къванч избира дали да го прави или не, какво ти е виновен Йълмаз Smile На мен единствено не ми харесва, че отново ще е на Нетфликс, голямо чакане ще има, иначе нямам нищо против отново да се посмеем със Саръ Сарухан. Този проект беше замислен отдавна, явно му е дошло времето. Пък и ще ми е интересно да го видя редом с Джем Йълмаз. Само да не се окаже партенка, както с Неждат, че вече и нямам много доверие на Бирсен по отношение на проектите на Киво Smile Вчера пише едно, днес друго, да видим Thinking
Пепи, разсмя ме, благодаря! Stuck Out Tongue Winking Eye Забравих да ти благодаря, че сподели кога излиза сериала на Серка, чакам го с нетърпение, хареса ми! На Джанан сериала сега чувам, че е излязъл, но едва ли ще го гледам, зарибила съм се по друг.
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 44
нова, от Берк Blush Heart Eyes

Фенче Kissing Heart, това е моето мнение Hands V
такъв тип хумор се харесва на турците, чужденците няма да го харесат и разберат, ако е за НФ.
Видяхме, че Къванч много добре се справя с такава комедийна роля, да получи престижна награда/Садри Алашък/, но няма нужда да се връща назад. Особено след Айле, който е толкова успешен и харесван в страните, в които беше продаден и излъчен. Той има нови фенове, които ще го чакат с нещо ново.....
Естествено, че Къванч решава какво ще играе, но със сигурност би могъл да се включи в нещо по-различно, нестандартно, ако ще е за НФ, ако му предложат подходяща история.
Това Организе едва ли ще блести с някакъв супер сценарий.
Айде, спирам да досаждам.

Диве,
Цитат
Как няма да не замлъкнат всички като се появи!
Страхотно въздействие има!!!
Господ здраве да му дава на него, на Башак и Курт Ефе!!!
Hands Plus1 Heart

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 13:44 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт