💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 099
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте Благодаря за споделеното
Айре благодаря за новината Дана се осъществи

# 46
Айре Heart Eyes благодаря ти за новата снимка! Kissing Heart
Знам мнението ти, разбирам, че си разочарована, но няма смисъл да се ядосваш още от сега за нещо, което изобщо не е сигурно, че е вярно   Защото според този превод ВК излиза, че ще снима лятото Thinking
Цитат
Според Бирсен Алтунташ Йълмаз Ердоган и Къванч ще се срещнат отново в 8- серийния сериал "Организирани дела“ това лято на платформата Netflix

Цитат
такъв тип хумор се харесва на турците, чужденците няма да го харесат и разберат, ако е за НФ.
Да, някои ще го разберат и харесат, други не, както се случи и с филма, нормално. А феновете стари или нови, ако наистина го харесват като актьор, ще го гледат във всичко, което им предложи, като мен Smile

Терзи Kissing Heart

# 47

Айре, не съм съгласна с мнението ти, че Йелмаз Ердоган ще го закопае. Къванч не е малко дете , а и не мисля, че някой би могъл да взема решения вместо него. Има някаква причина да избере този сериал и да продължава да иска да участва в него. Но съм напълно съгласна с твоите мисли за новите фенове, Фени обаче хубаво го е казала 👏 Сигурна съм, че тези, които наистина са го харесали вече са изгледали по голямата част от сериалите и филмите му, така че те ще го гледат както и ние.

На мен само ми е странно изречението, в което се споменава името на Джем Йелмаз , защото до колкото знам, той е главният герой в първия филм, как ще се разпределят ролите.

# 48
Пепи,
Е да, малко е пресилено, че ЙЕ ще го закопае, човека си гледа бизнеса. и  аз това се чудя защо Къванч иска да играе пак тази роля, не намирам какъв толкова интересен СЦ би могъл да се измисли за цели 8 епизода. Ако беше нов филм, ОК. Направо Джем да си я взима тая роля на Сарухан и да си работи със стария
 си приятел ЙЕ Trollface
Фенче Kissing Heart и в моя превод има,  че ще се снима лятото.
Има различни фенове, не всички са като нас- да го гледат във всичко. Hands V може новите да не могат да го познаят с визията на СС Stuck Out Tongue Winking Eye
И все пак да видим дали изобщо ще се случи!
малко се напрегнах по темата, ще ме извините, пък и планетите тая седмица дават основание за повече изнервеност Wink

липсваат Heart

като четох разказа, където са видяли КБТ и колко е сладък и мил Курт Ефе и прилича на баща си, още повече ми липсват Blush Heart Exl

лека вечер!

# 49
Айре, за тази или другата седмица, че ми предстои важно събитие, трябва да съм бяла и добра 🤭
Аз и друго си мислех, че Къванч засега категорично отказва да се включи в нещо по комерсиално в Netflix.

Трябва да направиш твоя ритуал 😍

Аз отивам да си гледам филма, заваля страшен дъжд и останахме без телевизия, дано не изчезне и интернета.

Фени, благодаря, че забеляза кафетата, които ви поднасям 😛😘 те са правени само и единствено за Вас ❤️

За лека нощ 🤗 🤗 🤗.
😂🤫😘

# 50
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното! Kissing Heart
Няма за какво да се извиняваш, хубаво е човек винаги да е искрен в емоциите си, нали затова сме тук в края на краищата - да си споделяме какво чувстваме ?
Цитат
Има различни фенове, не всички са като нас- да го гледат във всичко. Hands V може новите да не могат да го познаят с визията на СС Stuck Out Tongue Winking Eye
Ами тогава не са никакви фенове, какво да кажа ? Smile Няма страшно, дори с тази визия Къванч не можеш да не го разпознаеш, и в други проекти се опитаха да го загрозят с белези по лицето, с нелепи прически, ама не им се получи особено Stuck Out Tongue Winking Eye

тези очи няма как да се скрият

И на мен много ми липсват КБТ ... дано скоро ни зарадват!

Пепи, благодаря ти! Kissing Heart
Цитат
благодаря, че забеляза кафетата, които ви поднасям 😛😘 те са правени само и единствено за Вас ❤️
Не знаем какво отказва или приема Къванч, но лятото не мисля, че ще снима каквото и да било Thinking
Малко мили спомени ...

Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 51
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Фени 😘
Нали беше качила видео, където се казваше, че Къванч е отказал международен проект. Виж какво снощи ми излезе.

За ОР сега пък чета, че се водят преговори с Йелмаз Ердоган за трети сезон на неговия сериал. 🤔

Както Къванч казва не го ли чуете от мен.....

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

Тази снимка я виждам за първи път.

# 52
# 53
  • AMS

Много е пораснал Курт Ефе!!!
Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за новостите, коментарите и реакциите!!!
Колкото до Организето - ами за съм.

Спомням си как го гледах в киното тук и как салона беше пълен.
Прилича ми на нещо в стил Емир Кустурица, Горан Брегович.
Признавам си, че Организето повече ми харесва от
Празникът на влюбените и още повече от Задушаваща хватка.
А колкото до Йълмаз Е се сещам за Сънят на пеперудата
и официалната номинация за Оскар.

Скрит текст:
За политиката на комшиите следя много политически анализатори
и си правя съответните изводи, че там нещата са по-други.
Едно е да реагираш на ареста на кмета на Истанбул и обявиш "бойкот"
и друго е да защитиш колегите си, които са отстранени от работа.
Знам, че много от гилдията подкрепят опозицията,
но когато стане дума за Ватан, не са като нас.
Освен това не трябва да се забравят и близките връзки с Лондон.
Намерих и един мой пост от https://bg-mam.ma/p/1089691/38129947
Та за ново Организе в тези времена не е сигурно, но може и да стане.

Хайде още по едно кафе

Скрит текст:
От онова диване ни кост ни вест.
Не се надявам много, защото устройството на квартала
е с големи вътрешни дворове с много дървета и храсти.
Хората са предимно възрастни и не всеки е активен в нета.
Питах и ИИ какво да правя. Оказа се, че съм го направила.
Сега разчитам на случайността вече.
Мисля, че може и да е отпрашил за BG, откъдето го взехме.

Приятни занимания, дружки!!!

# 54
Привет момичета! Hug

Благодаря ви за споделеното!!
имаме си ново с нашето локумче Heart
Терзи, мерси!
много е пораснал!! 🧿

Фенче Kissing Heart, май сюрприза няма да стане.....
интересно защо изглеждаше така в Дубай??
радвам се, че не съм ви издразнила много.
Пепи, за тази седмица става на въпрос, която свършва днес.
интересни кафенца правиш, мерси!
Диве, на мен филма ми беше забавен, но в никакъв случай не ми харесва повече от Празникът на влюбените.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 14:48 от Airra

# 55

Не е истина просто 😛 цял следобед и аз правя това упражнение 😂

Много е пораснал Курт Ефе ❤️ пу, пу, пу
Айре, по невидими пътища те чуват 😍

Диве, аз пък си спомням /все още не бях при Вас/ че имаше някакъв проблем с разпространението и Йелмаз Ердоган тогава  прехвърли филма за излъчване в Нетфликс. Спомням си, че се вдигна много шум тогава, защото един вид пръв наруши монопола. А цифрите на гледанията в Турция бяха впечатляващи.
Сега разбирам, че си го гледала на голям екран 🤗
Междудругото някой гледал ли е първата част?

О, аз много харесвам Празника на влюбените, определено ми е от любимите филми.
Boga boga  също. Изключително бях впечатлена от играта на Къванч, но и режисурата и сценариите също много, много ми допаднаха.

# 56
Терзи, Диве, Айре, Пепи, благодаря ви! Kissing Heart Ех, най- после се смили Башак над нас Heart
Вай бе, не мога да повярвам колко е пораснало нашето локумче за няколкото месеца, откакто не сме го виждали! Open Mouth Ами син на баща си, с този ген и по него ще въздишат мноого жени, пу пу пу! Heart
Айре Heart Eyes и аз нямам обяснение Thinking И все пак още не се отказвам от чакания сюрприз, пък ще видим, все се надявам, че тези видеа не са отсега   Stuck Out Tongue Winking Eye
Пепи, не съм гледала 1- та част с Джем Йълмаз, само съм чела, че и той е получил наградата на Садри Алашък за ролята му на Мюслюм Дуралмаз, той е признат комедиен актьор, затова ми е любопитно да го видя да играе с Къванч.
Диве, хареса ми Организето 2 и на мен, посмях се от сърце с всички ненормалници събрани на едно място там Smile, Къванч наистина беше безподобно добър в първата си комедийна роля, затова получи и тази голяма награда за най-добър комедиен актьор Hands Clap Но и за мен Празникът на влюбените е друга бира, дълбоко ме докосна историята на Юсуф и баща му Хевес Али, пресъздадени великолепно от Къванч и Сеттар Танрийоген почти без диалог.В Boga boga също ми хареса посланието на филма, но е единствения от филмите на Къванч, които не съм гледала отново въпреки изключителната игра на Киво в първата му напълно отрицателна роля. И Сънят на пеперудата е също е доста тежък филм, но интересно, че него го гледам без проблем, а Boga boga не ме влече, сигурно заради образът на Ялън, Киво ме накара да се отвратя от този негов герой. Thinking
Скрит текст:
Гледате ли Капките ? Днес наистина не мога да избера най - добрите, страхотни са всички!
Хубава вечер, дружки! Hug

# 57
Пепи, не съм гледала ОР1.
правилно се сещаш за продажбата на ОР2 по НФ, когато вървеше и по кината, направо си стана скандал.
Фенче Kissing Heart, да много се е измъкнал, син на баща си! Heart
искам вече и в лице да ни го показват!! Flowers Four Leaf Clover
Цитат
Празникът на влюбените е друга бира, дълбоко ме докосна историята на Юсуф и баща му Хевес Али, пресъздадени великолепно от Къванч и Сеттар Танрийоген почти без диалог.
абсолютно!!
искам да чакаме пак такива трогателни филми от Къванч Hands Pray
и аз не мога да гледам за 2-ри път Boga boga, пък и нямаме хубав превод....
Скрит текст:
Страхотна вечер на Капките, голямо удоволствие!
дуета на Звезди ми хареса, но не спирам да се възхищавам на моя любимец и фаворит- Вениамин Hands Clap
абе всички са много добри!

лека вечер!

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 22:52 от Airra

# 58

Жив и здрав да е Къванч, да намира с какво да се предизвиква и вдъхновява, ще има в какво да го гледаме ❤️

Лека нощ, момичета 🤗🤗🤗

Р.С.
Страхотна вечер беше.👏👏👏

# 59

Привет в понеделник!! Hug

преди 1 година, в Лисабон

от ИГ на Башак
Нека тази седмица е пълна с добри новини и спокойна за всички нас 🤞🏻

нека и ние имаме хубави новини!!

здрава и успешна седмица!!

Общи условия

Активация на акаунт