💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 175
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Айре много е хубава

Bladе

https://www.instagram.com/blade_turkiye/

https://x.com/ameligadjodilo/status/1934645831467958669

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 19:41 от dterziiska

# 391
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Терзи, благодаря ❤️

# 392
  • AMS

Добро утро, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
О, имаме новичко с Къванч!!!

Скрит текст:
Утре ще съм на път.
Та как ми се отрази това ми по-дълго пребиваване.
Мога да кажа в общи линии по-добре от предишните пъти,
и много по-добре от предишната година.
Успях да си взема своеобразно сбогом със свекърва ми,
с която съм живяла заедно повече от моите родители.
Но най-вече топлото време ми хареса!!!
Успях да си облека летните тоалети.
Успях да се абстрахирам от глупави разговори,
и да не се срещам с хора, които празнодумстват.
Нашата среща си остана най-приятната, защото
няма други, с които да си контактувам всеки ден,
и да съм в такъв синхрон. Благодаря ви!!!
Но, с извинение, както винаги навсякъде си е много мръсно.
Направих си екскурзия до моя Физически факултет в Лозенец.
Е, как са го сбутали в пристройката от моето време,
а голямата сграда с големите аудитории е недостъпна.
Паважа, разкъртения тротоар, липсата на потретите на деканите ...
Тъжно ми стана. 
А улиците и най-вече пътищата просто са ужасни.
Никъде няма такова нещо в Европа.
Тръгнах за провинцията.
Тези стотици тирове по двулентов път са просто кошмар.
А и скъпотията. Тези цени не само са високи, а и нереални.
Въпреки това, родовата среща на Задушница ми беше много вълнуваща.
Братовчед ми се беше постарал, да може да видим къде почиват прадядо ни,
прабаба ни, баба и дядо, ... А най-големият му внук изтегли приложение и започна
да прави родословното дърво. Имаме домашно всеки да предаде данните си.
Посещенията в бащината ми къща, също много ме трогна.
Новите обитатели, които запазиха всичко възможно, винаги ме представят -
розата, която ни подари тази къща и винаги може да влезе тук, без да пита.
И пак да кажа времето най-ми хареса. Насъбрах слънце, което ми липсва.
Извинете, че така се разпрострях!!!
То пък да не ме попита човек нещо. Ама и аз исках да си го кажа, де.
Сега към куфарите.

Благодаря и за Шаман - Ярослав Дронов !!!

Приятни занимания, дружки!!!

# 393
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното и хубавите гифчета Терзи, Пепи, Диве! Kissing Heart
Е, поне ще гледаме нова реклама, ако не друго с красивия ни ашкъм, пак е нещо! Smile
Диве, много съжалявам, че не се видяхме отново, лек път ти пожелавам! Зная, че вече нямаш търпение да си видиш мъжете и новото коте. За съжаление, всичко, което си изброила в спойлера е истина ... Пълно безхаберие от страна на държавата към всичко ... Пак добре, че са подхванали ремонт, макар и в най-неподходящото време както винаги, и слава богу този път едновременно на всички ленти, поне така ми каза синът ми, който онзи ден се върна от Обзор, но да видим до кога ще изкара и този, дано не е като предишните Thinking
Според вас какво означава този надпис ? Thinking

А, сега разбрах :
Цитат
Анонс на новата реклама на Blade _turkiye с Къванч и Алперен Шенгюн (професионален баскетболист, играещ за турския национален отбор).
Според някои бил остарял наш Къванч и загубил красотата си Smile Ами не е извънземен, за да си изглежда все като Бехлюл, все него дават за пример Stuck Out Tongue Winking Eye

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 394
Хелоуу Hug
и аз да намина Flowers Sunflower
може рекламата да я видим довечера.
Много готино, че ще използват уменията на Къванч в баскетбола, а и ще има този известен партньор.

Фенче Kissing Heart,  въобще не сме цвете за мирисане в много отношения, но като гледам в ТТ какво се случва в Западна Европа с тези мигранти мюсюлмани и тръпки ме побиват, направо го унищожиха хубавия континент,
ако на някой му е интересно, клипчетата са тук. https://x.com/RadioGenoa

тия 'някои', дали не пишат на руски? Mask

изглежда по-добре, от негови по-млади колеги.

Диве, интересно ми беше да те прочета! събрала си витамин Д. Nature Sunny Лек път!! Flowers Four Leaf Clover

познахте ли го?

............

Башак и Дамла, на някакъв сет

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 14:52 от Airra

# 395
Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното! Kissing Heart
А бе той светът се побърка, а мигрантите сами си ги покани Западна Европа, сега реват ... В Лондон рядко виждахме англичани, сигурно и в Париж вече е същото. Изобщо не ми се мисли какво ни чака ...
Познах го Батухан, какво хубаво дете беше, сега не ми харесва особено.
Е, много ясно, че любителките на ЗП най-вече ги пишат тези глупости, ама са малко такива постове, де Stuck Out Tongue Closed Eyes
Е, няма как да си стои все на 27, трябва да се примирят, той не ползва разкрасителни процедури като Берен, нищо, че някои пишат, че си правил блефаропластика, моля ви се Grinning Той си е напълно с естествената си красота, за разлика от други негови колеги, нито си е оперирал ушите, нито носа, нито скулите Satisfied

Попаднах на този превод ВК :
Цитат
Сериалът на Netflix "Организирани работи“ ще продължи оттам, откъдето приключи пълнометражният филм.
Екин Тюркмен отново ще играе ролята на Еджем, която заема специално място в живота на Саръ Сарухан, героя, изигран от Къванч Татлъту.
Нови герои ще се присъединят към вече познатите на зрителите герои.
Сериалът ще предложи на зрителите изпълнена с екшън история с неочаквани обрати, съчетаваща романтика и екшън.
Заснемането на сериала на Netflix "Организирани работи“ ще започне към есента.
Много се радвам за Екин, надявах се отново да е тя в ролята, бяха много забавна двойка, а и ми харесват заедно с Киво още от МиХ, нищо, че играеше гадна роля, добре си пасват. Този път се надявам да имат много повече сцени заедно.
Хубава вечер, дружки! Hug

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 21:32 от queen_fenka

# 396
Диве лек път

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 21:06 от dterziiska

# 397
Терзи за 3 път ме изпреварва с 1, 2 мин! Grinning
сладури! Heart

Фенче Kissing Heart, мерси за превода!!
и аз се радвам, че Екин ще си партнира с Киво, също ми допада,  дано има и романтика Wink
дано пък вземе че ми хареса! : )

ммм, мускулите, натюрел Stuck Out Tongue Winking Eye

явно вече са в Бодрум

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 21:25 от Airra

# 398

Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

# 399
Терзи, благодаря! Kissing Heart
Страхотни са баща и син! Heart

Айре Heart Eyes на тази снимка изглежда просто убийствено!

Остаряла е баба им на онези разбирачки, де всички да остаряваха така
Радвам се, че и на теб ти допада Екин Hands Plus1

Попадна ми в архива какво беше написала след филма Stuck Out Tongue Winking Eye

Цитат
Турската актриса Екин Тюркмен, която се снима заедно с Къванч Татлъту във филма "Организирани дела 2" в своя профил в Twitter написа: " Гледам сериали вече няколко дни. Интересно е да се отбележи, че повечето актьори - мъже се опитват да се държат като Къванч."
Ами пише, че ще има екшън и романтика в сериала, дано!
Пепи Kissing Heart
Лекинка, дружки! Hug

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 23:16 от queen_fenka

# 400
# 401
Такааааа...
Къванч реши да се появи точно, когато не мога да се освободя от ангажименти 😓😛
ама вече малки и големи са по леглата и времето е мое 😀

Много се радвам, че все по често виждаме Къванч и Курт Ефе ❤️. Нямам и грам съмнение, че е отдаден напълно на семейството си и че прекарва всяка свободна минута с него.
На тази снимка наистина е убийствен 💙

Ето и текста под публикацията

Фени, спомням си едно интервю, има го на първа страница, в което Къванч обясняваше, че полага грижи както за тялото, така и за лицето си. Затова и онзи ден специално отбелязах, че е необходимо много дисциплина, воля и постоянство, за да изглежда винаги във форма и това не може да не предизвиква моите адмирации 👏👏👏
А че изглежда по- добре от много по- млади негови колеги е безспорен факт, за актьорските качества няма да пиша 😍
Обаче ме изпревари с новината за Екин 😛😛😛 И аз я харесах и напълно съм съгласна с интервюто, което цитираш. 👍

Рекламата или по точно ананса, вече е с този брой гледания за 24 ч.

А Алперен Сенгун е и баскетболист в НБА

Айре, тази снимка дали не е от парти 🤔
Днес има рожденици близки на Къванч.
Кенан

и Дениз

Диве, много обичам да чета скритите ти текстове 😍  Аз не съм ви споменавала, но цял месец правих с децата проект със стари снимки/можете да видите във Фейсбук/ , плюс старите книги, за които ви споменах, така че съм дълбоко навлязла в темата родова памет напоследък.
Приятно пътуване. И чакам разказ за първата среща с Муци.

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 01:07 от pe04

# 402
# 403
Здравейте. Някой знае ли къде мога да гледам всички епизоди на Семейството с превод?

# 404
Привет, дружки! Hug

Терзи, благодаря ти джанъм за всичко! Kissing Heart

Цитат
на събитието Mavi & Magnet Quarterly в Бодрум
Пепи, така е, както казах, красотата изисква жертви, най-вече от известните хора, които винаги са на показ и дават пример. Аз поне не виждам да се е променил особено от 2019 г. когато снима Сблъсък Thinking

Много сладка снимка с бат Кеньо, не помня да съм я виждала. Да е жив и здрав, Дениз също! Flowers Four Leaf Clover
О, и аз съм много съгласна с Екин, забелязала съм го, и не само това, копират и образите му Smile Няма лошо, знаят, че си заслужава.

И аз много се радвам, че вече без проблем си показват Курт Ефе Heart

Да ги пазят от зли очи, пу пу пу!
Да ви припомня едно сладко интервю, търсих го за Денят на бащата, но едва сега го намерих.

Имайте прекрасен ден, дружки! Hug
Попаднах на една рецензия за КГ, която ми хареса. Засега е само 1 част.
Цитат
„Кузей Гюней“. Рецензия на турския сериал, част 1. Братя.

"Кузей Гюней“ е нестандартна картина сред турските сериали. Когато гледате много сериали, с течение на времето разбирате, че повечето от тях се състоят от същите събития, които вече са били показвани в други сериали, но смесени по различен начин. Сякаш са взели няколко мъниста с различни цветове, разкъсали са ги, смесили мънистата и са създали ново колие.

"Кузей Гюней“ е доста дълбоко произведение, оригинално, индивидуално, за мислещи зрители. Тази картина кара човек да се замисли. В края на краищата, можем да се сблъскаме с много ситуации и герои в живота си. Анализирайки сериала, ние правим някои изводи за себе си в ежедневието.

Да, турският сериал "Кузей Гюней“ не е за прибързания зрител. Няма действие във всяка минута, но проточеното време ви позволява да мислите, да разсъждавате над действията на героите. В крайна сметка, всичко тук не е толкова ясно и праволинейно, колкото може да изглежда на пръв поглед. Затова не гледах този сериал на един дъх. По един или два епизода бяха достатъчни, за да се "заредя“ добре. Едно от любимите ми хобита е да се потопя в разсъждения. Затова никога не ми е скучно) И сериалът ми хареса.

Спомням си как в 10-ти клас учителят по литература ни учеше да разбираме класиката, да си задаваме въпроси и да търсим отговори въз основа на произведенията, които четем. Не просто да поглъщаме книги, а да мислим. Имах подобно чувство, докато гледах "Кузей Гюней“.

Събитията в сериала се въртят около двама братя. Те са израснали в едно семейство, но са се превърнали в напълно различни хора. Единият от тях е Гюней. Учи се добре, учтив е, възпитан е и го очаква светло бъдеще. Той е любимецът и надеждата на майка си.

Вторият е Кузей, пълната противоположност. В началото на филма той се появява като някакъв изгубено момче, шегаджия и хулиган. Изразява чувствата си към Джемре по глупав, момчешки начин. Той я нарича "грозниче“, закача я, пуска глупави шеги. Веднага си спомних за съучениците си, с които се биехме с книги. И едва години по-късно осъзнах, че това са били признаци на внимание.

Защо се случи така, че двамата братя се оказаха напълно различни? Често се случва в живота семействата да се отнасят различно с децата. По някаква причина майката първоначално обичаше повече Гюней и не обръщаше нужното внимание на Кузей.

Но, вярвам, че именно заради това Гюней разви своите пороци - гордост, самолюбие и жестокост.

Той беше свикнал да бъде хвален, да бъде център на внимание. И най-малкото отклоняване на лъча слава към брат му го дразнеше силно. През целия сериал наблюдаваме как, с нарастването на силата на Кузей, расте и озлоблението на Гюней. Той не може да позволи на по-малкия си брат, бившия мързеливец, да надмине него, отличния ученик и надеждата на семейството в нещо.

Ето защо, мисля, той започна връзка с Джемре. Джемре, въпреки своята простота, беше своеобразна звезда в квартала, харесвана от много мъже. Дори Али призна, че я харесва. С чара си тя очарова и Баръш, богатия и развратен наследник на империя.

Естествено, Гюней е трябвало да е първият, който да я спечели, а не Кузей. Въпреки че Гюней страда от загубата на Джемре през целия сериал, всичко това са само думи. Той е бесен, че тя обича Кузей. В края на сериала се сближава със Семай, въпреки че знае, че Кузей я мрази.

Кузей, въпреки факта, че е необразован, въпреки, че върши всички толкова погрешни, нередни неща, за разлика от брат си, има много високи морални стандарти. Той искрено обича баща си, който го е биел, майка си, която ясно е предпочитала брат му Гюней. Въпреки факта, че братята често се карат и Кузей бие Гюней, Кузей е готов на всичко за брат си. Единствено той може да го нападне, с цел защита и "да му намести мозъка“. Той няма да позволи на никого да обижда "неговите хора“. Виждаме това до последните минути на сериала. Кузей е готов да се застъпи за семейството си във всяка ситуация.

Ето защо без да се замисли, той отива в затвора вместо Гюней, слагайки кръст върху себе си. Дори след като излиза от затвора, Кузей поставя другите над себе си за много дълго време. Той защитава Симай, която го мами. Когато брат му започва бизнес с "Макара“ - Кузей се заема с въпроса много самоотвержено. Въпреки, че до този момент, заради себе си, не можеше да се постарае и да си намери нормална работа. Но заради брат си, той може да се обърне наопаки.
В първата половина на сериала виждаме колко раздразнителен е Кузей. При най-малкото нещо той се втурва в бой.
Постепенно забелязваме как Кузей се променя. Той става по-спокоен, по-разумен. Започва да мисли с главата си, преди да направи нещо.
В началото на сериала, в затвора, виждаме, че заради принципите си, желанието да докаже истината, той само влошава нещата за себе си - забърква се в битки без правила, получава сериозни наранявания, губи предсрочно освобождаване и си прави враг Ферхат. Той е твърде праволинеен и избухлив.

Постепенно той обуздава негативните си черти, развива положителните си и на края виждаме истински мъж - силен, истинска скала. В началото майката на Джемре отблъсква Кузей: "Не съм сигурна, че няма да донесеш проблеми на Джемре.“ И накрая, както г-жа Гюлтен, така и зрителите нямат съмнение, че Кузей е истински мъж.

По-дълго в своята морална трансформация Кузей се бори с чувствата си към Джемре. В края на краищата, Кузей има високи морални принципи, които не може да наруши. Семейството и братът са на първо място за него. Той вярва, че с любовта си към Джемре предава брат си. Колко ми беше жал за него. В края на краищата, брат му изобщо не го обичаше и не заслужаваше тази жертва.

Дори Гюней да е направил нещо за Кузей в началото - да се е опитал да го въведе в своя кръг, да му е дал работа в "Макара" - той е направил всичко това за себе си. Това, което го е наранило най-много, колкото и странно да звучи, е, че брат му е влязъл в затвора заради него, без да му мигне окото. Струва ми се, че за Гюней е било по-лесно да излежи няколко години, но да не е задължен на Кузей по-късно.

Както си спомняме, Кузей, според Гюней, не би трябвало да е по-добър от него в нищо! А тук какво нравствено превъзходство! В края на краищата, Гюней осъзнава, че въпреки успехите си, "положителния" си имидж, той не е способен на това. И това го вбесява! Всичко, което прави за Кузей, е само с цел по някакъв начин да се издигне над него, да се почувства като благодетел. А когато Кузей става достатъчно самостоятелен и вече не се нуждае от помощ Гюней много се ядосва и не може да живее спокойно с това чувство. Оттук и всички грехове, които извършва.
Сериалът не е типичен и с това, че тук все пак на първо място е връзката между братята, а не любовната история.

Но любовната история тук също е много интересна, силна, без излишни думи и емоции. А е просто истинска, както в живота. Но всичко не може да се побере в една статия! Прочетете за любовта на Кузей и Джемре в следващата статия!

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 17:56 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт