💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 141
  • 742
  •   2
Отговори
# 555
# 556
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Дълго писах поста, та закъснях, но ...
Да, не можем да се оплачем.
КБТ не ни забравят, дори когато са на почивка.

Така ни помагат да си починем от ежедневието, което никак не е радостно.
Скрит текст:
Сигурно сте прочели за Айше Баръм в темата на Серенай. Сърцето ми се скъса.
А тази истерия с еврото, войните, направо ...
Не съм се надявала, че ще се размине за еврото и другите неща още от 97-ма.
След трийсет и кусур години преход, след двайсет и толкова години евро,
митинги, протести, референдуми, избори, още повече се вижда, че са неефективни.
Сега въпросът беше да не се допусне такова ненормално покачване на цените.
За две седмици изхарчих толкова пари, колкото тук харча за месец.
Заради тази зелена сделка тук, набиха фермерите, затриха им животните,
за да не им мирише на лошо. И още глупости натвориха.
Преименуваха им и Ермитажа, за да не се помни и знае, кой им го е построил и създал.

Та така са ни позиционирали, че с всяко мърдане, още по-лошо става.
И избори, и референдуми, могат да ги фалшифицират, отменят, ... Видяхме.
И вируси да ни пускат - Видяхме. И да изстрелват ракети и дронове - Видяхме.
И да изтребват цели народи и унищожават цели държави - Видяхме.
И наглостта да се предлага за нобелов лауреат, този който пуска ракети - Видяхме.
И лекарите да имат право на отказ от лечение. Има го. Дано не го видим!!!
Ох, колко много глупост и наглост има в този свят.
Голям късмети извадихме да живеем по време на тъпи и нагли политици,
и всякакви теории на конспирациите да се оказват верни.
Извинете!!!
Хайде стига.Може и да го изтрия след малко.

Та да си продължа все пак с учебника по теория на вероятностите >>>

Лека вечер, дружки!!!! >>>

# 557
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря! Kissing Heart
Голям сладур е ашкъма ни! Heart

Диве Kissing Heart
Скрит текст:
Не, можеше да се направи нещо, все още не беше твърде късно, но нашите послушковци направиха всевъзможното да ни вкарат насила в Еврозоната още сега, така им е наредено от началниците, както обича да казва ББ, нямат топки да кажат НЕ, като правителствата в Румъния, Полша, Унгария, а и не желаят да го направят, видяхме ги колко са щастливи, не губят нищо. Всички в ЕП много добре знаят, че докладът бъка от лъжи за "готовността" ни, че повечето хора в България не искат еврото, по цял свят се показваха видеа с протестите, но на тях им е изгодно и изобщо не ги интересува! Цените след твоето заминаване се вдигат едва ли не всяка седмица, и ще продължават, защото ние държава отдавна нямаме, която да спре алчните спекуланти. Наистина голям "късмет" извадихме да живеем в ненормален свят Worried
Страхотен гиф! Нямам търпение да разберем повече за проекта.

Имайте хубав ден, дружки! Hug Ох, днес се диша, даже е хладничко Smile

# 558
Привет!!
Фенче Kissing Heart, оставих те сама днес Disappointed, то и няма нищо ново.
за разсъжденията ви в спойлерите Hands Plus1
почнах да си променям мнението за ОР3 Wink и ми е доста интересно какво ще излезе от сериала.

тоя колаж, който го направи една турска фенка, се разпространява по турските сайтове, като истинска снимка.
ама за тях е нормално........

Скрит текст:

лека вечер!!

# 559
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното! Kissing Heart Ще видиш, че няма да ни разочарова Организето, щом Киво е приел да участва отново. Ще видим, живот и здраве след година Stuck Out Tongue Closed Eyes
Нези едва ли точно сега ще има време да гледа Сблъсък Thinking

Е, все пак отново имаме нова снимка, не можем да се оплачем. Нашите са в Гърция, в пристанището Питагорио, на остров Самос.

Явно отново са питали Нури Алчо кой е любимият му актьор Stuck Out Tongue Winking Eye

Цитат
Един от майсторите на турското кино Нури Алчо каза за Къванч:
Любимият ми актьор е Къванч Татлъту. Актьорската му игра е на най-високо ниво. Искам да кажа, той може да играе всяка роля. Погледнете внимателно, той може да играе психопат, може да се облича, говори и движи съответно ролята, а също може да играе и ролята на барман.
Погледнете повечето други актьори - нямат тон на гласа, нямат такъв чар.
Този човек потвърждава, че не се само ние смятаме Киво за хамелеона на турското кино, харесвам го! Hands Plus1
Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 560
  • AMS

Добро утро, мили дружки!!!
Я колко много летни снимки излизат.
А, тази черна пантера на шапката на Къванч
ми поражда асоциации с ...
За Организето съм положително настроена,
защото ще е все пак сериал, а не филм.
Но повече ме вълнува Невероятно.

Дружки, Фенче,
Скрит текст:
ДА, можеше, но ...
Не го правят и няма изгледи да го направят.
Първо затриха образованието. Скъсаха връзката с корените, с историята,
и това им даде възможност да лъжат най-безцеремонно, и да са нагли.
На наглостта сега ѝ викат самочувствие. Не знаят ляво ли е, дясно ли е,
но това не им пречи да крадат като за последно. 
Изплуваха най-големите утайки на върха и се нарекоха елит.
ДА, можеше, но ... Как да стане, когато няма икономика,
когато няма самостоятелност,  когато всичко е на кредит.
96/97-ма казаха - или ще правите това, което ви казваме,
или няма да видите бял ден.  И се започна - МВФ, приватизация,
военен блок, ЕС, атомните централи, квоти в селското стопанство, ...
Откраднат живот е това.
Днес с голяма гордост съобщават, че кредитният!? ни рейтинг се е повишил.
Живот назаем е това. 
И каква жестока Ирония на съдбата се получи от това  мир чрез сила.
Не, не е е нормален този свят, но те постигнаха целта си.
Разединиха ни, направиха ни по-глупави, излъгаха ни,
насъскаха ни един срещу друг. И продължават.
Невероятно. Но факт. И точка по въпроса.

"Най-големите избори в живота ни
често изглеждат незначителни,
докато не стане твърде късно."
Адам Фауър

Приятни занимания, дружки!!!

# 561
Привеет!!
Blue Heart

Диве, Фенче Kissing Heart, благодаря за споделеното!!

Тоя симпатяга пак се е изказвал ласкаво за Къванч!! Прочетох, че имал бг. корени от към баща си.

Скрит текст:
целия свят вече е ненормален, алчен, задкулисен, с кукловоди и болни амбиции
да не говорим за фармацевтичната, здравна мафия и т.н.
е на оня свят нищо няма да си занесат......
за Б-я
Миналия ден гледах интервю с жена, която работеше още от началото на преговорите ни за ЕС в МС,
Тя каза, че този ни доклад е най-слаб. Супер компетента е по тези въпроси, юрист.

И на мен със сигурност ми е по-любопитно за Improbable.
Намерих това резюме на англ, не е нещо ново, но звучи интригуващо.
Ролята ще е трудна, но ще е предизвикателство за Къванч, а той точно това обича.
Цитат
От блестящ нов талант идва завладяващ роман за случайност, съдба и числа, както и за странното пътешествие на един човек отвъд границите на възможното. Дейвид Кейн обитава свят на мания, богати награди и бързи, разрушителни падения. Компулсивен комарджия и брилянтен математик, склонен към осакатяващи епилептични припадъци, той притежава необикновената способност да изчислява шансовете на всяка ръка за миг. Но една вечер в подземен покер клуб, Кейн прави скъпоструваща грешка в изчисленията, която изважда живота му извън контрол. Отчаян, той се съгласява да тества експериментално лекарство с обезпокоителни странични ефекти: необясними видения от миналото, настоящето и бъдещето. Несигурен дали възприема алтернативна реалност или страда от психотичен срив, Кейн се впуска в пътешествие, което се простира отвъд възможното в света на невероятното. Постепенно той открива обхвата на своята удивителна нова способност - но могъщи, сенчести сили знаят тайната на Кейн. Сега Кейн трябва да се бори за оцеляването си - и за здравия си разум...

лек ден!
Дано имаме още снимки от гърция, КБТ са там с англичаните.

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 14:49 от Airra

# 562
Диве, Айре Heart Eyes, благодаря ви за всичко споделено! Kissing Heart Съгласна съм на 100 % със споделеното в спойлерите и на двете. За съжаление ни се налага да живеем и в този ненормален свят ...
Айре Heart Eyes специално благодаря за превода, а на Дивето за прелестните гифчета!
Е, и аз съм повече от любопитна от интересната и явно много трудна и предизвикателна роля на Дейвид Кейн, която му предстои да изиграе Къванч. Е, те такава роля на комарджия, брилянтен математик и епилептик най-вече, все още не е играл, нямам никакво търпение! Чудех се преди време какво още не е изиграл ашкъма ни, ами ето, че се оказва, че много роли все още не е изиграл Smile Интересно как ли ще се казва героят на Киво ? Предстоят му две тоолкова различни роли една след друга! Дано сценариите и на двата сериала да са перфектни! Чакаме отново да ни залепи за екраните, наслаждавайки се на огромния му талант даден му отгоре, да играе дори без думи, невероятното му умение да се превъплъщава всеки път толкова изкусно в различни образи,сливайки се напълно с героите си. Затова нека събира до последно сили момчето ни, тежък труд го чака. Heart Eyes

Цитат
От Instagram на boxofficeturkey:
Разгледахме телевизионната кариера на успешния актьор Къванч Татлъту, който се завръща на екраните през новия сезон със сериала " Improbable."
В новата ни инфографика представяме шест важни проекта на Къванч, които вече са играни, като сравняваме рейтингите на категорията "All People“ през първия сезон на излъчването им. Начело в списъка е незабравимият феномен - сериала "Ask-i Memnu“ с много висок среден рейтинг от 13,15. След него се нарежда друга, също толкова обичана продукция, "Kuzey Güney“.

Ми не съм съгласна изобщо с оценките в Тотала за повечето от сериалите на Къванч, ама ... Що не дадат рейтинга в АБ или по света, ама йок! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Пепи, що ни изостави без предупреждение, пиша ти неизвинени Stuck Out Tongue Winking Eye
Имайте хубава вечер, дружки! Hug

# 563

Хубава събота!
за сега няма нови снимки...
Фенче Kissing Heart, е и аз не съм съгласна много с Тотала, ама важното е, че се харесват и купуват по света.

.................................

Световноизвестният сериал на Ай Япъм, испанската адаптация на #CesurveGüzel „La Encrucijada“, наскоро се излъчи премиерно по водещия испански канал Antena 3. Сериалът, който спечели голямо възхищение от зрителите, се превърна в най-добрия откриващ сериал на годината още с първите си епизоди.

Със сигурност оригинала е много по-хубав, ама него го набутаха по малък канал.

...........................

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 11:53 от Airra

# 564
  • AMS

Приятна събота, мили дружки!!!
Въпреки, че са дали рейтинга в тотала, все пак тенденцията е вярна.
Спомням си, че за финала на ЗП рейтинга достигна 24.
В моя рейтинг всичките проекти с Къванч са на макс.
Но най ме беше яд за рейтинга за КСШ.
Тогава си спомням, че заради ниския рйтинг се опитаха
и сценрия да променят, и ... но не се получи.
А  после като го взеха в Нетфликс го оцениха световно.
Сега да видим Невероятно дали ще постигне Невероятното.

Цитат

# 565
Привет, дружки! Hug
И от мен едно морско кафенце, да ви рахладя малко. Жалко, че го гледаме само на картинка.

Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното! Kissing Heart
Цитат
Световноизвестният сериал на Ай Япъм, испанската адаптация на #CesurveGüzel „La Encrucijada“, наскоро се излъчи премиерно по водещия испански канал Antena 3. Сериалът, който спечели голямо възхищение от зрителите, се превърна в най-добрия откриващ сериал на годината още с първите си епизоди.
И това ако не е майтап, здраве му кажи, няма да излъчат оригинала, излъчват кавъра, който печели възхищението Stuck Out Tongue Winking Eye Вече им видяхме адаптацията на Забранена Любов Stuck Out Tongue Closed Eyes
Няма нови снимки, но ми попаднаха две от рибния ресторант, които не помня да сме споделяли Thinking

Ако ви е интересно, преведох статия за Айше Баръм, която харесах.
Скрит текст:

Превод на статия от доцент по икономика, преподавател в университета в Кеймбридж Йозге Йонер:

"Моята чест, моята репутация, моето право на живот ... Всичко ми беше отнето. Искам да си върна правото на живот“ - от защитата на Айше Баръм на изслушването на 7 юли.

Айше Баръм не само се защити на изслушването на 7 юли. Тя се обърна не само към съдиите, тя се обърна към всички нас. Станахме свидетели как една жена, несправедливо затворена в продължение на месеци, все още се опитва да оцелее в процес, който е изтощил ума, търпението и тялото и.
Всяко изречение, което произнасяше с достойнство, но с изтощен глас, ни остави съкрушени.

Айше Баръм е една от най-продуктивните, дисциплинирани и силни жени в страната.
Тя започва кариерата си в медиите през 1992 г. Работила е за индустриални гиганти като Kanal D, ATV и Hürriyet.
През 2002 г. тя основава ID Communications, създавайки една от най-влиятелните мениджмънт агенции в Турция, и се превръща във водеща фигура в индустрията.
Нейната мъдрост идва от самата нея, от нейните собствени таланти. Тя не е нечие наследство или наследство на каквото и да било.
Тя е завършила Босфорския университет, трудолюбива е и е постигнала успеха си сама.

Не знам много за тази индустрия, но като гледам някои от актьорите, виждам, че Айше е управлявала кариерите на много актьори, участвали в телевизионни сериали и филми, гледани от милиони зрители в Турция, и е участвала в някои от най-важните проекти с най-големите продуцентски компании в Турция.

Но може би точно това е проблемът: нейният успех. Нейната слава. Нейното влияние. Някои не можеха да се примирят с такава екстравагантна жена и я видяха като заплаха.

Всъщност всичко започна с кампания за очерняне. Тя беше обект на критики в социалните медии през януари миналата година. Това, което започна с фалшиво обвинение, че тя "неморално е печелила от млади актриси“, бързо ескалира в кампания за очерняне.

Използвайки обичайните тактики, беше пусната фина клевета като стръв. Тълпи, които никога не биха чували за Айше Баръм през живота си и които обикновено не биха се интересували от това, което се случва след това, бързо се хванаха на тези истории. Спомням си как излязох от къщата си една сутрин и видях двама работници да говорят за Айше Баръм. Както искаха, те представиха Айше в общественото съзнание като кралица на мрака чрез медийна атака.

Така се създаде образът на Айше Баръм като "монополист, манипулатор, централна фигура на всяко зло“.

След това дойдоха обвиненията относно парка Гези. Както самата Айше заяви в своя защита, сякаш някой е натиснал бутон от центъра и са повдигнати твърдения, че е отвела актьорите в Гези насила на 15-17 януари, че е режисирала събитията в Гези и че е действала като провокатор.

Обвинението срещу парк Гези е пълно изопачаване на фактите.

В своя защита тя заяви: "Бях в парк Гези само веднъж, когато моите актьори бяха там и те казаха, че ще проведат пресконференция. По същия начин бях на митинг за демокрация с моите актьори след 15 юли. Няма конкретни доказателства освен еднократното ми присъствие в парк Гези. Повечето от тези, които бяха там, дори не бяха от моите актьори.“
Освен това, от събитията в парк Гези са минали 12 години и името ѝ не е споменато като свидетел или обвиняем.

Обвинителният акт за парк Гези срещу Айше Баръм е ясен пример за изопачаване на фактите. Както тя заяви на изслушването, по това време е работила с 43 - ма актьори от компанията си и само 12 от тях са били в Гези. Нещо повече, всички тези актьори са били там по собствена воля, по свой собствен избор. Това е било спонтанно решение, взето по време на снимките на сериала. Нещо повече, въпреки, че деветима от тези актьори са заявили, че са били в парка Гези по собствена воля и че Айше няма нищо общо с това, тези твърдения не са били включени в досието по делото.

Тя е присъствала с актьорите си при изпълнение на професионалните им задължения, в ситуация, в която е трябвало да взаимодействат с пресата.

Обвинителният акт изгражда наратив, сякаш всички присъстващи са служители на ID Communications, сякаш всички са действали по нейни инструкции. Изглежда, че това няма значение. Много от присъстващите дори не са били от агенцията на Айше Баръм.

Но истинският проблем тук е следният: да кажем, че Айше е ходила в Гези. Или дори няколко пъти. Какво би се случило? Какво би се променило тогава? Милиони хора участваха в протестите в парка Гези. Сред тези хора са и такива, които в момента заемат различни позиции в правителството. Как може конституционното право на гражданин да участва в мирна демонстрация да се счита за организирана дейност? Все още няма правен отговор на този въпрос.

Айше Баръм е ходила в Гези веднъж. Но обвинителният акт твърди, че тя не само е ходила там, но и е организирала, управлявала и ръководила протестите. Обвинителният акт обаче не предоставя нито едно конкретно доказателство: има само спекулации, предположения и погрешни схващания. По делото има и записи, които доказват, че тя дори не е била в Истанбул по време на протестите в Гези.

Айше плачеше, а ние бяхме отчаяни. Беше отслабнала с повече от 20 килограма и губеше съзнание. Вече знаехме за това, но да я видим за първи път от шест месеца на заседанието беше трудно за разбиране.

Като гражданка, която се страхува дори от пътната полиция, няма политически възгледи и все още вярва, че справедливостта един ден ще възтържествува, тя завърши защитата си с думите: "Не съм извършила престъпление. Доверявам се на справедливостта и съвестта на съда.“ Тя плачеше, докато казваше тези думи. Всеки ден, прекаран в затвора, подкопава не само свободата и, но и вярата и в справедливостта.

Сега делото отива отвъд наказването на жена, обвинена в престъпление без доказателства, чрез лишаването ѝ от свобода без присъда. Всъщност тя се насочва към екзекуция.

Вече обаче не става въпрос само за справедливост. Става въпрос за правото на живот. Този жизненоважен въпрос е документиран в доклада на медицинската комисия от 2 юли, а самият случай е щателно документиран.

Според единодушното становище, изготвено от девет лекари специалисти от болниците Башакшехир Чам и Сакура, сърдечният мускул на Айше Баръм е необичайно удебелен, тя има висок риск от сърдечна недостатъчност, аритмия и се нуждае от пейсмейкър. Стесняването на кръвния поток от сърцето е толкова тежко, че може да се наложи трансплантация на сърце. В допълнение към двете аневризми, които преди това са били лекувани със стентове, тя има нова аневризма в главната артерия на мозъка. Разкъсването на тази аневризма създава риск от инсулт или смърт. Тя е била намирана в безсъзнание в килията си четири пъти през последния месец.
Лекарите са категорични: намесата в криза, която може внезапно да се развие в затворническа обстановка, е невъзможна.

Така че, това вече не е въпрос на съда. Това вече не е случай, в който жена, обвинена в престъпление без доказателства, е осъдена на затвор без осъдителна присъда, а върви към истинска екзекуция.

В професионалния свят предупреждават много за Айше, но малцина я познават лично. Критикуват ме. С цялото ми уважение, искам да говоря за Айше, която познавам, а не за тази, за която съм чувала.

Айше е пряма, но справедлива, знае как да различи умните от глупавите, квалифицираните от посредствените, фалшивите от истинските и е толкова естествена, че не може да скрие това, което знае. За нас, нейните приятели, тя също така подрежда най-красивите маси, готви най-вкусните ястия, обединява всички и с работохолизма и способността си да решава проблеми, винаги ни прави малко мързеливи.

Вече знаете колко съм политически ангажирана въз основа на това, което съм писала тук и съм казвала другаде. Но, трябва да кажа, че Айше не е такава. Тази жена е изправена пред 30 години затвор за предполагаемо "съдействие и подстрекателство към опит за сваляне на правителството на Турската република“ и в организиране на участници за тази цел. Достатъчно е само да погледнете професионалната история на Айше, за да видите колко абсурдно е това. Не казвам това от нормативна гледна точка. Никога не съм твърдяла, че съм толкова политически ангажирана и че всички трябва да бъдат такива. Просто така стоят нещата.

Айше беше отведена около два месеца преди 19 март. Вярвам, че са и приписали много влияние, което тя не е имала, и когато прахът се уталожи са искали да сплашат онези, които са имали значително обществено влияние, и да ги накарат да замълчат. Ако това е била целта, спокойно мога да кажа, че е проработила. Или може би някой друг се е ядосал. Не знам. Сега, когато мисля за риска за живота на Айше, повярвайте ми, не се интересувам.
Защото сега проблемът е различен. Сега проблемът е в борбата на човек да оцелее.
Това не е обаждане. Защото обажданията сега се сблъскват с празна стена.
Това е бележка, статия, написана с цел да покаже, че няма да забравим делото и живота на този човек.
Правото на живот на Айше Баръм трябва да бъде възстановено. Незабавно. Без забавяне. Сега.
Диве, благодаря за споделеното! Kissing Heart
Мисля, че ЗЛ беше на финала с 26 или 27 % рейтинг, непостигнат оттогава от никой друг сериал Thinking Но, тогава не се правеха сериали на килограм ...
На всички ни тук рейтинга за сериалите на Къванч е съвсем различен от Тотала, но какво да се прави, масовия турски вкус за изкуство се разминава сериозно с нашия Smile Да, поне света ги оценява подобаващо и дори международни награди даде на тези с най-ниския рейтинг в Тотала им Stuck Out Tongue Winking Eye 
Дано "Невероятно" наистина да е невероятен! Flowers Four Leaf Clover

# 566

хубава неделя!!

Фенче Kissing Heart, те го излъчваха Джесура в Испания, ама по малък канал.
А това, което се случва с Айше Баръм е ужасно, ненормално. определено й съчувствам Disappointed

няма нищо ново.....
освен това папарашко видео с лятната им компания
https://x.com/KT_Fans/status/1944312418651312432

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 11:37 от Airra

# 567
  • AMS

Свежо да ви е, мили дружки!!!
Благодаря за преводите и споделеното!!!

„Не е невъзможно, само много невероятно.“
Адам Фауър

Невероятно е >>>

Скрит текст:

Приятни занимания, дружки!!!

# 568
Айре Heart Eyes, Диве, благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Направо се потресох, затова ви я споделих статията, явно и там правосъдието е като нашето, че и още по-зле  ...
Смела е Серка! Hands Clap

Цитат
Днес всички турски таблоиди публикуват вчерашната история на Серенай:

"Това е истинска несправедливост и безсрамна жестокост. Айше Баръм трябва да бъде освободена, защото е невинна.“
Да, зная, ти писа, че са го давали Джесура по някакъв малък канал. Имах предвид, че вместо да дадат оригинала, който явно много се е харесал, за да му правят адаптация би трябвало него да го излъчат в по-гледаем канал, а не репликата, но със сигурност в нея има по- горещи сцени Stuck Out Tongue Closed Eyes Иначе актьорите са много симпатични, особено актьора, който е  аржентинец си е направо готин,  но Къванч си е Къванч, никой не може да го измести.
Скрит текст:

https://vk.com/al_feed.php?z=video-62215399_456246105%2Fb58257a424af29973a%2Fpl_post_-62215399_288939

Харесах си този колаж от Еле Нави

Хубава вечер, дружки! Hug

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 16:58 от queen_fenka

# 569
Здравейте Благодаря за всичко споделено
Пепи къде изчезна

Общи условия

Активация на акаунт