благодаря! 

Ох, днес се диша, даже е хладничко
, оставих те сама днес
, то и няма нищо ново.
и ми е доста интересно какво ще излезе от сериала.

благодаря ти за споделеното!
Ще видиш, че няма да ни разочарова Организето, щом Киво е приел да участва отново. Ще видим, живот и здраве след година 

, благодаря за споделеното!!

, благодаря ви за всичко споделено!
Съгласна съм на 100 % със споделеното в спойлерите и на двете. За съжаление ни се налага да живеем и в този ненормален свят ...
специално благодаря за превода, а на Дивето за прелестните гифчета!
Интересно как ли ще се казва героят на Киво ? Предстоят му две тоолкова различни роли една след друга! Дано сценариите и на двата сериала да са перфектни! Чакаме отново да ни залепи за екраните, наслаждавайки се на огромния му талант даден му отгоре, да играе дори без думи, невероятното му умение да се превъплъщава всеки път толкова изкусно в различни образи,сливайки се напълно с героите си. Затова нека събира до последно сили момчето ни, тежък труд го чака. 

, е и аз не съм съгласна много с Тотала, ама важното е, че се харесват и купуват по света.

благодаря ти за споделеното! 
Вече им видяхме адаптацията на Забранена Любов 

Но, тогава не се правеха сериали на килограм ...
Да, поне света ги оценява подобаващо и дори международни награди даде на тези с най-ниския рейтинг в Тотала им

, те го излъчваха Джесура в Испания, ама по малък канал.

, Диве, благодаря ви за споделеното! 

Иначе актьорите са много симпатични, особено актьора, който е аржентинец си е направо готин, но Къванч си е Къванч, никой не може да го измести.

Препоръчани теми