💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 143
  • 742
  •   1
Отговори
# 540

Привет момичета и хубава неделя!
преди чакахме лятото с нетърпение, сега в тия жеги си е нетърпимо Head Band
Готини снимки с Берк!

Фенче Kissing Heart, за брата близнак, не виждам някой подходящ за ролята, та може да го изменят да му е само брат.
Абе те да почнат да снимат, да не слагаме тигана преди рибата Wink
Пепи, по-късно ще прочета. Hands V
..................................
https://www.instagram.com/p/DLwega2I1_H/

Ето какво каза Елчин Сангу , когато я попитаха за впечатленията ѝ от работата с Къванч Татлъту в предаването „Kamuran’la bir gece show“, тя каза:

Елчин Сангу: „Който и да сложите до Къванч, Къванч винаги ще бъде по-красив. Ето защо да играеш с него е като проклятие. Красотата му е невероятна. Наистина това е истината.“

Умут Курт: Преди няколко дни беше направено видео за това какво би се случило, ако известните личности вършеха нормална работа. Но Къванч все още е красив. Това наистина ме побърква.
Водещ: Какъв партньор е той?
Елчин Сангу: „Страхотен. Много е забавен. И ние се забавлявахме много.“

Водещ: Предполагам, че сте приятели и в нормалния живот, тъй като ви виждаме постоянно на такива малки рождени дни?
Елчин Сангу: „Да, точно така“

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 14:00 от Airra

# 541
Привеет! Hug Как сте дружки в този пек ?
Терзи, Айре Heart Eyes благодаря ви, пак сте донесли интересни неща! Kissing Heart
Киво и Кенан Д. явно много си допадат, като ги гледам как сърдечно се поздравиха Hands Plus1
Айре Heart Eyes благодаря за Елчин, развеселиха ме думите и Smile Намерих цялото предаване, много не се разбира с гугъл превод, но го изгледах цялото, защото тя е голяма сладуранка. Как съм се смяла, когато разказва, че когато се уморила от работа, отишла в Тайланд, на някакъв остров. "Толкова е хубаво, никой не ме познава тук, ще си почина, ще се отпусна и тогава чувам някой да вика Дефне! Дефне! и да тича към мен“ 😂
След това си направила снимка с него.
Някъде след 1.08 мин. поговориха за международната награда на Сблъсък и после за нашето момче.

Да, рано е да гадаем какво ще бъде, но ми се иска да изиграе двойна роля сякаш Smile Важното е, че ще снима и няма да чакаме цяла година, за да му се насладим.
Нашето Айле продължава да покорява света.

https://vk.com/al_feed.php?z=video-95397133_456247274%2F08aa2d90 … t_-95397133_58628
Цитат
️В Сирия на канал althania.tv започва да се излъчва сериала "Семейство“ с участието на Къванч Татлъту и Серенай Саръкая, съобщение от официалния акаунт на канала:
"Не пропускайте дублирания турски сериал #العائلة ... Заровени тайни, сложни взаимоотношения и любов пред лицето на съдбата, започва в неделя от 21:00 ч.“

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 22:19 от queen_fenka

# 542
Привет в понеделник! Hug

това е от летището

Фенче Kissing Heart , мерси за цялото видео с Елчинка, голяма е скица : ))

здрава и позитивна седмица!!

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 10:01 от Airra

# 543
Добро утро, момичета!
Курт Ефе много е пораснал! Heart Eyes
Попадна ми това

Бенсу Сорал беше партньорка на Чачо в "Içerde". Не, че блести с някакъв особен тялант, но на мен ми е много симпатична.
Сигурно сте прочели, но Elçin Sangu (която може би ще е новата ни партньорка) е казала в предаване, много хубави неща за Къванч.
Желая ви прекрасен ден!

# 544
# 545
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/uraz-kaygilaroglu-organize-i … -dizisinde/60399/
Uraz Kaygılaroğlu в телевизионния сериал „Organize İşler“
Şenol Sönmez ще седне на режисьорския стол на сериала Organize İşler, написан от BKM и написан от Yılmaz Erdoğan за Netflix.
В ход е подготовката за серийната версия на филма „Organize İşler Sazan Sarmalı“. Şenol Sönmez ще седне на режисьорския стол за сериала BKM, написан от Yılmaz Erdoğan за Netflix. В сериала ще участват Kıvanç Tatlıtuğ, Bensu Soral и Rıza Kocaoğlu, а наскоро към актьорския състав се присъедини и успешният актьор Uraz Kaygılaroğlu.
Джем Йълмаз не е в състава
Стана известно, че Джем Йълмаз и Езги Мола, на които са били предложени роли в сериала, чиито снимки са планирани за септември, няма да бъдат в екипа.

много го харесвам, има комедиен талант,  а той пък много харесва Къванч.

Нези, радвам се, че наминаваш пак в темата!! Hug
Знаем за Бенсу. и на мен ми е симпатична, в ОР 2 си игра много добре.
И за Елчин прочетох, дано се съгласи.
прекрасна снимка!

Терзи Hands Plus1

най- после с чуплива коса Heart

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 13:57 от Airra

# 546
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за всичко споделено! Kissing Heart
Красотичките ни! Heart Отново ни зарадваха.

Айре Heart Eyes и аз много я харесвам с чуплива коса Башак. Откакто роди, фигурата и се позаглади и стана още по- впечатляваща.

Радвам се за участието на Ураз, харесвам го като актьор.
Нези, за мен Бенсу играе не по-малко добре от много други новоизгрели "звезди", а и е една от най- красивите им актриси, мое мнение. В "Малки сладки лъжкини" също игра много добре, заедно с Бюшра Девели ги харесах оттам, в Организето също си игра много добре, за Ичерде нямам мнение, гледах много малко.
Аз днес предадох поверените ми дом. любимци, сега ще си почина Smile
Лека, дружки! Hug

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 00:33 от queen_fenka

# 547
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

Малко зачезнах, докато времето си стана холандско,
и докато чарковете ми се понаместиха.
Знам, че ви е жега и сте прегрели, но хладното ви предстои.
Та, завита на стола с одеяло, търся едно гифче в архива си и не го намирам.
А както винаги откривам такива ми ти работи >>>

Приятни занимания, дружки!!!

О, забравих кафето >>>

# 548
Хелоуу!!

идвам с нова снимка

Диве Hands Plus1 хубаво, че си наминала!!
хладното към октомрви Head Band

Фенче Kissing Heart, за нас

Цитат
Откакто роди, фигурата и се позаглади и стана още по- впечатляваща.
да!!

Нези, Елчинка ще си партнира с Чачо, имате късмет!
не знам дали гледаш нещо, но може да я погледнеш с Киво.
https://www.youtube.com/@carpismadizi
https://www.youtube.com/watch?v=zwVejtuEAmU&list=PL1qUNpY03PpnFk … VdLbAHDE5&index=1

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 15:22 от Airra

# 549
Привет, дружки! Hug
Диве, Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Радвам се на новата снимка, супер е Киво! Heart Айре Heart Eyes и Башак! Hands Plus1
Днес обаче изобщо не съм в настроение за писане ...
Скрит текст:
Зорлем ни набутаха в поредната катастрофа с откровени лъжи, че сме готови за еврозоната, но времето ще покаже кой крив, кой прав Thinking Във всеки случай изобщо не ми се повдигна самочувствието, както ме облъчват цял ден по телевизията.

Хубава вечер, дружки! Hug

# 550
Фенче Kissing Heart Hands Plus1
Скрит текст:
не знам какво ни чака, ама като гледах новините и бях така Angry

# 551
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes Hands Plus1
Скрит текст:
То се знае отсега какво ни чака, още преди официално да ни приемат, цените хвръкнаха! Тепърва ще видим какво ще се случи с тях след НГ ... Направо не ми се мисли.
Новичка Heart

Харесах си това.

Имайте хубав ден! Hug

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 08:21 от queen_fenka

# 552
# 553
Привет момичета! Hug
Излизат нови снимки, не можем да се оплачем, пупу, така да продължава......

Revolving Hearts

# 554

Общи условия

Активация на акаунт