Привет момичета и хубава неделя!
преди чакахме лятото с нетърпение, сега в тия жеги си е нетърпимо

Готини снимки с Берк!

Фенче
, за брата близнак, не виждам някой подходящ за ролята, та може да го изменят да му е само брат.Абе те да почнат да снимат, да не слагаме тигана преди рибата

Пепи, по-късно ще прочета.

..................................
https://www.instagram.com/p/DLwega2I1_H/

Ето какво каза Елчин Сангу , когато я попитаха за впечатленията ѝ от работата с Къванч Татлъту в предаването „Kamuran’la bir gece show“, тя каза:
Елчин Сангу: „Който и да сложите до Къванч, Къванч винаги ще бъде по-красив. Ето защо да играеш с него е като проклятие. Красотата му е невероятна. Наистина това е истината.“
Умут Курт: Преди няколко дни беше направено видео за това какво би се случило, ако известните личности вършеха нормална работа. Но Къванч все още е красив. Това наистина ме побърква.
Водещ: Какъв партньор е той?
Елчин Сангу: „Страхотен. Много е забавен. И ние се забавлявахме много.“
Водещ: Предполагам, че сте приятели и в нормалния живот, тъй като ви виждаме постоянно на такива малки рождени дни?
Елчин Сангу: „Да, точно така“
Как сте дружки в този пек ?
благодаря ви, пак сте донесли интересни неща! 
Намерих цялото предаване, много не се разбира с гугъл превод, но го изгледах цялото, защото тя е голяма сладуранка. Как съм се смяла, когато разказва, че когато се уморила от работа, отишла в Тайланд, на някакъв остров. "Толкова е хубаво, никой не ме познава тук, ще си почина, ще се отпусна и тогава чувам някой да вика Дефне! Дефне! и да тича към мен“ 😂

Във всеки случай изобщо не ми се повдигна самочувствието, както ме облъчват цял ден по телевизията.