💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 127
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes и на мен не ми се вярва, че ще се навие да играе скоро в сериал по телевизията, ма кой знае ? Thinking Хилал не съм я гледала каква актриса е, но щом я харесваш, значи е добра. Хубава е, макар и моделирана като повечето им актриси, но до Киво със сигурност ще ми хареса, особено ако ми допадне играта и.
Аз единствено във фейса четох, че го искат за ролята на Орхан Гази, много отговарял външно на този герой, ама изобщо не вярвам, че Киво ще се навие да играе в безкрайно много серии, Бурак 6 години се зароби там, макар, че съм сигурна, че ще му отива и такава роля. ВК четох за Биркан, а бе пишат си хората Stuck Out Tongue Winking Eye
Вече се започна с колажите Stuck Out Tongue Closed Eyes

Жаки, е, много ясно, че е много по-добре за нас да си го гледаме всяка седмица, ама той си знае кое е най-доброто за него. Важното е, че все пак ще го гледаме, защото можеше и това да нямаме, пък ще чакаме, свикнахме вече Smile
За всички любителки на котета тук Heart Тези поне са истински, макар и старички Smile

Нещо за настроение от Организе 2

Имайте прекрасен ден, не излизайте много, много, че днес ще е ужасен ужас с жегата Hug

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 11:22 от queen_fenka

# 616
Хелоу! Nature Sunny

Фенче Kissing Heart, Жаки Hug / със сигурност Къванч и Хилал ще си паснат като партньори, дано ги съберат някой ден/
така е за тв. сериали, но трябва да е много добър сценария, че наплива и количеството са голями, рейтингите не прощават много. а за дигиталните сериали, няма много цензура и може да се снима нещо по-нестандартно.
Мерси за Киво с котетата, на последната снимка, котката трябва да е тяхна, защото снимката е от у тях.

жегата е ужасна Head Band  лек ден!!

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 14:51 от Airra

# 617
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

Е, то толкова много нови проекти, че много не ми се иска,
в тази навалица през есенния сезон, и ние да се блъскаме.
И гледам повечето проекти семейна драма ...
То вярно, че всяко семейство си е башка , ама то Айлето мина.

А това за съспенса при онлайн следенето,
нещо вече не ме кара да се възторгвам.
Друго си е да гледам бавно, славно, с благодарност за превода!!!
И до 30 епизода, че да  не разтягат излишно сценария.
Колкото до партньорките, всяка ще си пасне с Къванч,
само да не е с несполучливи корекции, че ще развалят гифчетата.
Та да си продължа с
Improbable - Adam Fawer >>>

„Живеенето в бъдещето е форма на страх.
Живеенето в миналото — форма на съжаление.“
~ ~ ~
"Мозъкът избира измамата, ако тя носи спокойствие."
~ ~ ~
"Някои битки са необходими не за да се спечелят, а за да преобразят."
~ ~ ~

И котетата без ИИ >>>

Скрит текст:

Хладни занимания, дружки!!!

# 618
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes, Диве, благодаря ви за споделените красотички! Kissing Heart
Отново нямаме нищо ново, затова нека си припомним малко хубави стари снимки от различни етапи в живота на нашето момче Heart
Съвсем младичък с полския модел Аня Рубик в реклама за марката Morgan De Toi

Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 11:06 от queen_fenka

# 619
Привеет!!
АЯ са се присетили за Кузей.

фотографа им за

Благодаря Ви за споделеното и красотите!!
Фенче Kissing Heart,
отново няма нищо ново с нашите, Башак споделя за пожарите/ в родния й град е много зле/.... и в ТР е ужасно горещо, стигнало е до 50 гр. в Източната част.
Диве, понеже и аз понякога минавам през темата на Нези, видях че си коментирала финалите на сериалите на Улуч.
дано не се сърдиш, но 2 поправки-
в Езел- и двамата умират.
Скрит текст:

в Карадай- и Фериде и Махир остават живи и има хепи енд.

за тв. сериал с Къванч, като се сетя колко беше трудно да организирам превода на 2 сезон Wink Expressionless
крайно време е да си намалят времетраенето на сериите.
Наистина се очакват много амбициозни нови сериали, даже Кенан Им. се завръща в сериал на ОГМ.
Бирсен е писала по темата
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/yeni-sezonda-20-yeni-toplam- … na-gelecek/61212/
Heart

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 15:12 от Airra

# 620
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Благодаря ви за всичко споделено 😘

Виждам, че се вълнувате най -вече за Невероятно, така съм и аз.👍
Поразрових се в ИГ и открих, че Адам Фауар е бил в Турция около месец миналата година. Обиколил е няколко града, давал е интервюта. Участвал е в това предаване, нямам представа дали го има в you tube , където евентуално да го чуем поне с автоматичен превод.

Тъй като в книгата главния герой има брат- близнак се чудя дали Къванч няма да играе и двете роли 🤔 Мисля, че това ще бъде истинско предизвикателство за него.

За телевизионните сериали въобще не вярвам, че е истина. Доколкото разбрах сценарист на сериала с актрисата Хилал/ прощавайте, но не и запомних фамилията/ ще бъде сценаристка на Присъда, за която четох само суперлативи.
За историческия пък съвсем не вярвам и ми стана смешно , как пък някой разбра, че Къванч прилича на султан Орхан 😂😂😂

И като стана въпрос за сценаристи се сетих за сценариста Неджит Шахин на Невероятно.
Когато наградиха Къванч и Серенай си спомням, че в някоя от руските групи гледах неговата реч тогава, защото той и екипа му получиха Пеперуда за най-добри сценаристи, бях много впечатлена. Той посвети наградата на майка си, която по религиозни причини не е могла да учи, но е имала щастието, а и нейните деца, да попадне на мъж, който много я е обичал.

„Аз съм син на жена, която не беше изпратена на училище поради религиозни причини... И посвещавам тази награда преди всичко на покойната ми майка, но още повече — на всички ‘червени пъпки’ (Kızıl Goncalar) в тази страна, които не са имали същия късмет като нея.“

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 621
Пепии, радвам се, че се завърна, липсваше!! Hearts
Благодаря за това, което си споделила!
за теб

# 622
Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното! Kissing Heart
Това лято е още по- непосилна жегата от миналото, и отново с много пожари ...  Дано дъждовете, които ни обещават от утре да помогнат малко от малко! Hands Pray
О, бат Кеньо е решил да поработи ? Smile Представям си колко се радват феновете му, толкова години чакане ... Тези дни ми попаднаха негови снимки с жена му на морето,ами в прекрасна форма е! По-младите актьори могат да взимат пример от тях двамата с Къванч в това отношение.
Като няма ново, имаме много богат архив! Hands Clap

Stuck Out Tongue Winking Eye

Пепи, добре си си дошла, много ни липсваше! Kissing Heart
Благодаря ти за споделеното, много интересно.
За сериал по телевизията,а още по-малко за Осман и ние не вярваме, ама си чешем клавиатурите със слухове Stuck Out Tongue Closed Eyes Ми така пишеха, че Орхан Гази бил висок, рус и синеок, така го споделих, иначе  откъде да го знам какъв е бил Stuck Out Tongue Closed Eyes Възможно е да е бил светъл тип, но висок едва ли, аз високи турци в Истанбул не видях и двата пъти, когато ходих, пък за едно време не знам Smile
Хубава вечер, дружки! Hug От няколко дни съм се зарибила отново с нов за мен сериал - "Черния списък" та отивам да гледам.

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 20:40 от queen_fenka

# 623
Понеже съм на тема сценариста Неджит Шахин, открих негов филм, които е с високо качество и с превод на руски.

и английски

Ето и кратко резюме на филма.

Филмът „Selam“ (Поздрав, 2013) е турска драматична продукция, вдъхновена от истински истории. Сценарист е Шюкрю Неджати Шахин, а темата му е глобална, хуманна и силно емоционална.

🎬 „Selam“ (Поздрав) – Резюме
Жанр: Драма, вдъхновена от истински събития
Година: 2013
Режисьор: Levent Demirkale
Сценарий: Шюкрю Неджати Шахин
Продължителност: около 100 минути

📖 Сюжет:
Филмът проследява три турски учители, които напускат удобствата на живота си в Турция, за да преподават и да разпространяват култура, знание и човечност в различни точки на света:

Сомалия – учител отива в държава, раздирана от глад и война, за да помогне на децата в крайна нужда.

Афганистан – друг учител се изправя срещу бедност, културни бариери и страх от терор, за да покаже силата на знанието.

Босна и Херцеговина – последният учител работи с ученици, разделени по етнически линии след войната, и се стреми да ги обедини чрез образование и човешки ценности.

🌍 Теми:
Глобално състрадание и междукултурен диалог

Силата на образованието

Саможертва, вяра и идеализъм

Ислямски ценности, представени в мирен и човечен контекст

Единство въпреки различията

🎞️ Цел и послание:
„Selam“ изпраща универсално послание за мир, любов и разбирателство между народи, религии и култури. Самото заглавие — Selam — означава "мир", "поздрав", но също така и духовна връзка между хората.

Другите му два филма са за Ататюрк I и II част.
Сега ми стана интересно как ще се справи този сценарист с предизвикателството да погледне в бъдещето, като от филмографията му става ясно, че има определен интерес към миналото.

# 624

Привет в понеделник!! Hug

Пепи / предполагам, че си видяла, че се зарадвахме на твоето завръщане Blush /
мерси за филма/ може да го погледна/......разбирам ти интереса и нетърпението! та продължавай да споделяш каквото намериш, то и без това няма нищо ново.
но аз съм по-суеверна и докато не видя клапата за започване на снимките не мисля да се вълнувам много.
сещам се за един сериал за един гангстер, в който щеше да участва Киво Wink
за сценариста, ако е талантлив сигурно ще се справи и с друг жанр, а и все пак има основа-книга.

намерих само това

Клио е много активна за новата роля.....

2 наши колежки- Берен и Белчим

Фенче Kissing Heart, да Кенан изглежда доста добре, а е над 50.
гледай да не залепваш много за новия сериал и да минаваш и от тук Stuck Out Tongue Winking Eye

здрава и успешна седмица!!

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 13:27 от Airra

# 625
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

По повод на тази снимка, намерих тази информация за певеца и композитора Федон.

Федон (на турски: Fedon, истинско име Fedon Kalyoncu) е турски певец, роден на 19 август 1946 г. в Истанбул .
 Произхожда от смесен произход — баща му е гръцки фанариот (роми), а майка му арменка; чичо му е известният арменски–турски актьор Нубар Терзиян .
Той е първия пял на гръцки в държавната телевизия TRT . Явява се мост между гръцката и турска музика и култура. Много обичан и уважаван в Турция.

Най - известната му песен съчетава гръцка музика изпята на турски език.

Айре, благодаря много за видеото.
Права си, че докато не почнат снимките нищо не е сигурно. Но...все пак информацията за гангстера беше от Бирсен и после сценариста я сподели във Фейсбук. Сега има малка, но съществена разлика. Споделеното е от продуцентите и стои като закачена публикация на официалната им страница.

Обаче толкова много хора му пожелават неуспех на този продуцент, 😂 направо не е истина 🫣😛😂🤭

На мен по принцип ми е интересно да видя какво са творили режисьорите и сценаристите на филми и сериали, които Къванч предстои да снима. Така си разширявам познанията и общата култура 😛😛😛
Но благодарение на този факт изгледах филми и сериали на Толга Карачелик, Онур Сайлак, .Йозджан Алпер,  

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

Аз пак ще изчезвам 🫣 🫣 😂

# 626
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Айре Heart Eyes че съм залепнала за екрана е вярно, но няма да изоставя темичката ни, споко! Така ще я карам, докато чакам Киво, нещо не ми се гледат в момента турски сериали без него Smile
И аз като теб предлагам да не слагаме тигана, преди да сме хванали рибата Stuck Out Tongue Closed Eyes Каквото трябва да стане, ще стане. Не съм суеверна, обаче знаем какво се случи с уж сигурния проект за банковия обирджия, на края йок сериал! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 627
# 628
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното,
корекциите и реакциите!!!
Зачезвам, защото съм се запънала на ER.
Нали знаете, че обичам кой, кога, как ...
Та като няма нищо ново за Къванч,
съм се насочила към приятелите му.
Е, докато го напиша и се появил Къванч в страхтна форма >>>

Приятни занимания, дружки!!!

# 629
Да, Къванч е в страхотна форма!!
Терзи, Диве Hands Plus1

Пепи, мерси за песента!
наистина сериала е закован в ИГ им, ще чакаме! Фенче Kissing Heart Hands Plus1
а продуцента предполагам го плюят заради Рибарчето Thinking

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 20:59 от Airra

Общи условия