💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 110
  • 742
  •   1
Отговори
# 75

Привет, момичета 🤗🤗🤗

Днес бил международен ден на танца. Ay yapim  го отбелязва в това кратко видео и... Къванч се оказва най-тънцуващата им звезда 🤭😛

Разбира се, че започват с най-емблематичните , тангото на Бехлюл и Бихтер 😍

И другите

Фени, а аз много добре си спомням кога беше публикувана тази снимка. / това е от серията, защо помня такива неща 😂🤭😂/
Беше по времето на Сблъсък, когато Бугра я публикува, даже Къванч остави коментар / и това помня 😂😂😂/ , този емотикон 👊.
И оригинална е черно бяла снимка.

Айре, само ако беше написала тази фенка за къде или от къде лети.🤫

Хубава вечер, момичета 🤗 🤗 🤗

# 76
Пепи, за клипчето Hands Plus1 People Dancer
е Къванч има най-много сериали с АЯ, но в Айле много ми хареса как се разтанцува. Heart Eyes
Ако Башак е с него, може и да разберем за къде лети....
ето снимката от Буура, да черно-бяла е.
https://www.instagram.com/p/Bscq14HlH2C/
наистина е по времето на Сблъсък. /абе много помниш!!/
Фенче Kissing Heart
Цитат
Хайдее, дано тази суша най- на края да свърши!  
мисля, че ни заваля един хубав пролетен дъжд!! Nature Sweat Drops Heart

лека вечер!

# 77
Айре Heart Eyes Пепи, благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Хубаво клипче са споделили Япъма. Hands Clap И на мен най-много ми хареса как танцува в Семейство Къванч.
Да, хубав, дългочакан пролетен дъждец ни заваля, дано не е за последно до есента! Smile
А тази дама на летището се оказва, че не е случайна фенка.
Цитат
На летището с редактора и водеща Гамзе Гюрбюз с надпис -
„Има една реалност в тази страна: Къванч Татлъту!“

Къде ли отлитат пак нашите сладури ? Няма начин Къванч да пътува сам, така поне си мисля.
Пепи, много помниш, че и с подробности, браво! Е, по-млада си, нормално Stuck Out Tongue Winking Eye Сега като разказа се сетих за отговорът, който даде тогава Киво Smile
Какво са споделили фенките на Серенай ВК: Малко ще повторя предишен превод на Айрето Heart Eyes
Цитат
Серенай♥️Къванч миналата седмица:

Серенай миналата седмица беше заснета от фенове в един от ресторантите в Истанбул с певеца Мерт Демир, и споделят, че тя била усмихната и в добро настроение, което ни направи щастливи, защото след почти четири месеца мълчание, Серенай актуализира страницата си в Instagram, настроението и състоянието и силно развълнуваха феновете след сърцераздирателната публикация, която написа в деня на излизането на втория тийзър на втория сезон на сериала "Кой дойде, кой отмина“ на Netflix, чиято премиера е насрочена за 15 май. Е, нека продължим да следим развитието на събитията, не всичко е толкова просто на този свят, но винаги има надежда, че всичко ще бъде наред.

Къванч беше видян на разходка миналата седмица, както съобщи една от водещите в предаването по TV8 "GelKonusalim“: "През уикенда (Денят на детето) седяхме на претъпкано място с голяма група приятели. Открито място е, но какъв шум се чува, някакво бръмчене, всички говорят, деца тичат, карат тротинетки и т.н. Буквално не можем да се чуем. После изведнъж настъпи дълбока тишина, всички звуци спряха. Защо? Защото Къванч Татлъту влезе на това място. Държеше детето си на ръце. Какво сладко дете е!! Нека Аллах го пази! Много прилича на баща си. Къванч се снима с всички, които поискаха да се снимат с него. Той наистина е изключителен човек. Той има изключителна енергия.

Също така в същото предаване, журналистът Мехмет Устюндаг каза, че Къванч Татлъту е отхвърлил и трите предложения за участие в телевизионни сериали, защото иска да прекара лятото в Бодрум и да довърши ремонта на къщата си в Ялъкавак, той знае това, тъй като двамата с Къванч ползват услугите на един и същ майстор. И!! Мехмет намекна за нещо интересно, Керем Чатай все пак подготвя продължение на "Medcezir 2“  и е имало разговор с Къванч Татлъту за ко-продуцентство (ще си намери роля там, ако Бог е дал)

Бирсен Алтунташ написа, че е възможно (беше направено предложение) Къванч Татлъту да участва това лято в осемсерийния сериал на Йълмаз Ердоган за Netflix "Organized Affairs“.

И благодарим на приятеля му Берк Ерчер, който ни показа Къванч, когато го е посетил миналата седмица.

П.С. Не губим надежда, разговорите продължават, нашият златен тандем КивСер е постоянно в устата на блогъри и водещи на предавания, те не спират да се възхищават на нашата прекрасна актьорска двойка, много интересно е, че те постоянно се споменават заедно и се говори за тях.

Междудругото единствено в тяхната група не минава ден, без да споделят снимки, клипчета с Аслан и Девин, явно и на тях двойката е много любима!
Лекинка, дружки! Hug

# 78
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

# 79
Привет Hug

Пепи Hug

Имало е тържество за РД на Курт Ефе
даже се вижда малко от него Blush

https://www.instagram.com/p/DJD6fvhIN5U/
според КТФ са го отложили заради събитията в Турция и заради това са скрили и лицата си.....

Фенче Kissing Heart, мерси за превода !! браво на фенките!
И в ТТ/Х има доста почитателки на Серенай, които си припомнят почти всеки ден АсДев и тъжат за сериала.

Цитат
Да, хубав, дългочакан пролетен дъждец ни заваля, дано не е за последно до есента!
къде ти отиде оптимизма? Wink

от снимката на Къванч на летището/не се знае кога е правена/ жената е казала, че Курт е бил до него.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 13:14 от Airra

# 80
Привет и от мен в последният ден на Април! Hug

Айре Heart Eyes благодаря за споделените снимки от празнуването на РД на Курт Ефе Kissing Heart Знаех си, че няма начин да не са празнували 3 - тия му РД на порасналото ни локумче Heart Само ми е странно това, че са го отложили заради обстановката в страната, поне аз не съм чела да има някаква промяна там. Thinking  По-скоро си мисля, че са отложили празника заради пътуването им в Дубай, поне така си мисля. А за какво ходиха там, ким билир ? Thinking
Аз знаеш, съм си оптимист по рождение Grinning, просто добре си познавам стоката, та не зная дали скоро ще ни зарадва отново, дано!

Дано и Серка да си е намерила точния човек Hands Fist

Скрит текст:
И все пак на мен Башак продължава да ми изглежда различна, не знам Thinking

Хубава вечер, дружки! Hug

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 17:44 от queen_fenka

# 81
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Морският свят трайно се настанява в живота на Курт Ефе, ама то на кого да прилича детето 😘 .
Аз също нямах никакви съмнения, че са празнували рождените дни на Башак и Курт Ефе, любопитството ми е голямо, но в същото време ми харесва тяхната позиция да пазят тези толкова лични моменти само за тях.

Тоалетът на Башак.

Фени, на мен ми изглежда само странна снимката, която ти си качила. Получавила се е някаква сянка и Башак, особено в тялото не изглежда както на другите снимки.

Има информация от Бирсен, че сериала на Йелмаз Ердоган е удължен за трети сезон и ще завърши на 44 епизод, за да почнат снимките на Организирани игри. Малко ми е странно. Той е сценарист и на сериала, играе в него, кога успя да преработи сценария на филма за сериал в 8 серии 🤔 Въобще организацията на работа в тяхната индустрия ми е странна .

По този повод

Честит 1 май 🌹

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

# 82
Привет, дружки! Честит 1 май! Hug

Пепи, благодаря ти за отново страхотното кафе! Kissing Heart
Права си за снимката, на видео изглежда съвсем по друг начин Башак Hands Plus1 Наистина вече не зная какво видях в Дубай Thinking Но, скоро ще се разбере дали трябва да си сменям очилата или добре си виждам Stuck Out Tongue Closed Eyes
Отново след рекламата няма нищо интересно ... И все пак Киво спази поставения му от мен срок, фукам се Stuck Out Tongue Winking Eye

Доколкото разбрах, Йълмаз е бил против продължението на сериала си, но явно от канала са го натиснали Thinking
Аз все още се съмнявам, че Къванч ще снима лятото, но да видим Thinking
Имайте хубав ден, дружки Hug

# 83
Привет на 1 май
и честит празник! Hug
Пепи, много оригинално кафенце!! Hands Ok Hand
за морския свят Hands V Blush

ЙЕ бил много изморен, но ще работи и по ОР 2. да видим.....
Цитат
любопитството ми е голямо, но в същото време ми харесва тяхната позиция да пазят тези толкова лични моменти само за тях.
така е, особено е валидно за Къванч.

Фенче Kissing Heart,  споко и аз се чудя какво точно видях в Дубай......
Скрит текст:
на едната снимка беше много подпухнала в лицето, може да е получила алергия от някоя храна Wink

Снимката от РД на Курт Ефе е пусната от Дениз, тя е сложила сърцето в/у КБТ, както предположих те са помолили гостите да не пускат снимки.
положението в Тр си е все така тревожно.
кмета на Ист. е още в затвора.
И мен ме съмнява, че Къванч ще снима през лятото.

Да сме здрави през новия месец, да имаме хубави новини и снимки Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 14:05 от Airra

# 84
Фени, бързо давай нов срок 😘🤫

Момичето, което е заедно с Къванч в рекламата е бразилския модел Рафаела Консентино.

https://www.instagram.com/rafa_consentino?igsh=MWt2ZTRtZ3l0OHhvdw==

# 85
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, благодаря за споделеното! Kissing Heart
Цитат
Фени, бързо давай нов срок 😘🤫
Е, то всеки ден не е Великден, ама добре, очаквам до 15 май да ни зарадва с още нещо Stuck Out Tongue Closed Eyes
Айре Heart Eyes разсмя ме, душка Kissing Heart
Скрит текст:
Ако беше само лицето щях да се съглася Stuck Out Tongue Winking Eye Няма какво да го мислим, скоро ще се разбере Hands Plus1
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 86
Привеет!! Blush

ново видео
https://www.instagram.com/p/DJJSbayNJ8J/

Пепи, мерси за инфото!
Фенче Kissing Heart Wink
ох сега ми попадна в ТТ, за настроение : )))
https://x.com/Thebestfigen/status/1918031419361902912

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 12:19 от Airra

# 87
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Малко позагубих хронологията къде, кога, какво  с Къванч.
И нещо не разбирам някои от спойлерите ви.
Но както пишете - щяло да се чуе.
Дано
Blue Heart Blue Heart Blue Heart

Приятни занимания, дружки!!!

# 88
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Изненада...😍😘

Харизматичният и обичан от екраните герой #KıvançTatlıtuğ беше забелязан от обективите със сина си Курт Ефе във Вадистанбул онзи ден.

Известният актьор, който искрено отговори на въпросите на представителите на пресата, заяви, че подготовката за сериала #Organizeİşler е започнала и каза: „Работим с много специален актьорски състав, но би било по-добре засега да не споделям подробностите.“

„Как върви бащинството?“ Той отговори на въпроса с блестящи очи: „Днес празнуваме Деня на бащата и сина.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 16:59 от pe04

# 89

Общи условия

Активация на акаунт