💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 112
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Ехаа, днес сутринта си пожелах и воала!! Киво взе, че ме чу Stuck Out Tongue Winking Eye Ама до 15 - ти искам още Smile
Благодаря ви Айре Heart Eyes, Пепи, Диве, Терзи за споделените снимки, видео, гифчета! Kissing Heart
Малкия локум явно се е изморил от много игра Heart А момчето до него сега прочетох, че е Чънар, племенника му, синът на Джем, много е пораснал и той.

Айре Heart Eyes смях се със сълзи на спойлера ти! Joy
Пепи, благодаря ти за превода! Kissing Heart Не знаем откъде е, на видеото - Терзи Kissing Heart само му благодарят, но да приемем, че е споделил за снимките на Организето Thinking
Диве, ще поясня, да не се тормозиш Kissing Heart
Скрит текст:
А бе имахме си някои съмнения с Айрето и Пепи за видеото в Дубай, ама да видим дали не си въобразяваме само Smile
https://x.com/dubaivizeal/status/1912140138089500958
Още един красив календар за МАЙ

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 20:01 от queen_fenka

# 91
Много хубава изненада, благодаря! Heart
Цитат
"Как върви бащинството?
Той отговори на въпроса с блестящи очи: Днес направихме Ден на бащ и син. Стараем се да ценим всеки миг, който прекарваме заедно. "
явно, че няма да ми се размине сериала....Expressionless
момчето до Къванч  май е Чанар.

Фенче Kissing Heart, радвам се, че съм те разсмяла!!
ами продължавай да искаш Wink Hands V

# 92
Днес е от онези "лудите" дни 🫣 добре, че е към края си.

Фени, ето, че пак ти се получи 👌

Две неща ми направиха впечатление това, което беше публикувано в ИГ.
Че снимките и видеото са от онзи ден . Защо чак днес ги публикуват ?
И, че са се събрали много специален екип за снимките на сериала 🤔 А да видим с какво ще ни изненадат.
Аз се сетих още нещо от времето на излъчването на филма. Спомням си, че цял корейски екип е бил тогава поканен за снимките на екшън сцените и панорамните снимки на Истанбул.

Много са ми сладки баща и син ❤️

Щастлив татко ❤️❤️❤️

Завършвам с новото видео, което много ми хареса отново. Мави тази година се отчетоха подобаващо.👏

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

Отивам да правя кафе за утре 😛

# 93
за лека нощ Hug

# 94
Айре Heart Eyes, Пепи, благодаря ви за красотата! Kissing Heart Прекрасна реклама, прекрасни баща и син Heart
Айре Heart Eyes ами ще продължавам да искам Smile
Важното е, че Киво отново ще снима, нали се притеснявахме да не се отдаде само на продуцентска работа, затова не се ядосвай, може пък да ни изненадат много приятно след като Киво е приел ролята Hands Pray Нямам идея какво има предвид по повод този специален екип, може би са успели да се споразумеят с Джем Йълмаз, ще видим Thinking
Подозирам, че не ти харесва особено на последната снимка ашкъма, обръснат е Stuck Out Tongue Closed Eyes Аз пък ще заспя доволна, на мен си ми харесва обръснатичък Stuck Out Tongue Winking Eye
Пепи Kissing Heart
Цитат
Фени, ето, че пак ти се получи 👌
Чиста случайност, ама се изкефих, де Stuck Out Tongue Winking Eye
Една интересна статия ми попадна ВК:
Цитат
Как турските телевизионни сериали влияят на имиджа на Турция
TurkPlay.TV / TurkPlay.TV30 април 2025 г.
Телевизионните сериали отдавна са престанали да бъдат просто забавление - те са се превърнали в инструмент за културна дипломация. Чрез екрана Турция показва своето лице: гостоприемно, красиво, противоречиво и многостранно.

"Yakamoz S-245“

Биологът Арман участва в експедиция, която се оказва борба за оцеляване след глобална катастрофа. Подводницата се превръща в последно убежище, а екипът - в единствения шанс за спасение.
Гледайте сериала - https://TurkPlayTV.fun/serial-podvodnaya-lodka-aa

„Имало едно време в Чукурова“

Сюжетът се развива в Турция през 70-те години. В центъра е любовната история на Зюлейха и Демир, които са принудени да се разделят след трагичен инцидент. В преследване на щастието героите се сблъскват с отмъстители, тайни от миналото и забранени чувства. На фона на семейни драми и социални конфликти, всеки герой прави избор между чест, любов и оцеляване.
Гледайте сериала - https://TurkPlayTV.fun/serial-odnazdy-v-cukurova-d

„Полунощ в хотел Пера Палас“

Журналистката Есра, по задание на редакцията, попада в мистериозен хотел, където е пренесена в 1919 г. В миналото тя се оказва замесена в заговор срещу Ататюрк и трябва да спаси бъдещето на Турция. Между борбата и търсенето на път за вкъщи, героинята намира любовта и е изправена пред труден избор.
Гледайте сериала - https://TurkPlayTV.fun/series-polnoc-v-otele-pera-palas-a

Всеки сериал е визитната картичка на дадена страна, нейният съвременен фолклор. Благодарение на сериалите светът научава за турските традиции, кухня, език и начин на живот. Това е мощен инструмент на "мека сила“, който помага за изграждането на образа на отворена, жизнена и дълбоко емоционална Турция.
Лекинка, дружки! Hug

# 95
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

/става все по- добър , а аз съм на път да изуча всички стилове в изобразителното изкуство 🤭🤭🤭😂😂😂 /

Аз пък съм много доволна от прическата на Къванч в рекламата 😛 точно така ама най, най много го харесвам.

Фени, честно казано не знам дали бих искала да гледам Джем Йелмаз, има нещо в него, което толкова много ме отблъсква, че трудно ще го преглътна.

Айре, сериала е ясно вече, че няма да избяга наистина, но пък може да се осъществи една твоя мечта. Нали във филма трябваше да участват Есра Билгич и Еда Едже ?

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗 с нещичко от градината 🍀

# 96
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за новостите, разясненията и коментарите!!!

Радва ме този мил момент  >>>

Днес кафето е от Къванч >>>

И колата от него >>>

А, това от мен за по-късно >>>

Истинската почерпка на живо!!!

# 97
"Истинската почерпка на живо!!!"

Диве, кога ? 😍

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 12:10 от pe04

# 98
Привет и Хубава събота!! Nature Sunny
Диве, ЧРД!!
Много здраве, късмет и положителни емоции!! Hug
Фенче Kissing Heart
Цитат
Важното е, че Киво отново ще снима, нали се притеснявахме да не се отдаде само на продуцентска работа, затова не се ядосвай, може пък да ни изненадат много приятно след като Киво е приел ролята
така е..
може пък наистина да ме изненада приятно с тази си роля....
на новата снимка с фенките, да не ми харесва особесно Wink, /сигурно се бръсне по-често за да не боцка на Ефенце Grinning/
но на другите кадри/видео, снимки/ ми е Hands Ok Hand Heart Eyes
изглежда по-добре от някои негови колеги, които са по-млади Hands Plus1
и най-важното е, че си го виждаме- в добро настроение и с прекрасното си момче.Heart пупу!

Пепи, много нежно арт кафе!!
бях чела в ТТ, че Есра и Еда са се отказали от предложенията да играят в сериала. Thinking
И на мен Джем Й. не ми е приятен.

Къванч го харесвам с малко по-къса коса или с дълга.
и с такава брада Stuck Out Tongue Winking Eye

от Еле, припомнила си е Курт Сеит и Шура

още красота

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 14:01 от Airra

# 99
Диве 💐❤️

Пожелавам ти здраве и много поводи за щастие 😍

# 100
Диве Честит рожден ден Бъди здрава и много щастлива

# 101
Нося ви още един рожденик 🤗❤️

# 102
Букет е получила разрешение, супер!!

айде и една снимка с баща му!! Hands Pray

# 103
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за красотата в темата! Kissing Heart
Пепи, благодаря ти за невероятното кафе! И най-вече за новата снимка на локума ни! Kissing Heart
Айре Heart Eyes благодаря и  на теб за снимката на малчо и мама! Kissing Heart Дано го видим и с татко му!
Аз си го харесвам знаете всякак, с къса, дълга коса, бръснат, с брада все си е невероятен.
Диве, Честита да си! Много, много здраве и щастие да имаш! Kissing Heart

Кога ще се черпим на живо ?
Оставям ви, че бързам да гледам, още 3 сезона ме чакат, голяма краста е този сериал!
Хубава вечер! Hug

# 104

вече са в Люлебургаз
дано има нови снимки!

спомени...

лека вечер!!

Общи условия

Активация на акаунт