💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 119
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • AMS

Мили дружки, благодаря и за споделеното!!!

Тази реклама е толкова кратка, но изключително наситена.

Благодаря за поздравленията и пожеланията!!!

Скрит текст:
Началото на другата седмица пристигам и ще съм повече от месец.
Нямам още точна програма.  Предлагам 11- неделя, 17 - събота, 18 - неделя.
Може и през седмицата. Вижте календара. Предложете и вие.

# 106

Диве 🤗 аз на 11 май съм заета, ако другите са съгласни за 17 или 18.

Много красота имаме тези дни 😍

Лека 🤗🤗🤗

# 107
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното Айре Heart Eyes, Пепи, Диве, Терзи Kissing Heart

Много ми хареса един коментар ВК под тази снимка от Еле Нави  Hands Plus1
Цитат
Красивее его нет в Турции (если честно). Да есть с мужской харизмой, брутальные, всякие есть актеры, но Киванч как искусство
Няма по-красив от него в Турция (честно казано). Да, има такива с мъжка харизма, брутални, има всякакви актьори, но Къванч е като изкуство.
Бих допълнила - и не само в Турция Stuck Out Tongue Winking Eye
Наистина много актуална красота има в темата в последните дни, то с този наш невероятен патрон тя е винаги  такава Heart
Тук малкия ни локум се вижда малко повече.

Ще доживеем ли някога сами да ни го покажат в анфас  ? Stuck Out Tongue Winking Eye

Пепи, 17 - ти и мен ме устройва Hands Plus1
Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 108
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗
За кафето и обяда закъснях, идвам с десерта.

Фени, супер 😍, ако другите са съгласни, живот и здраве ще се видим тогава.

Качвам информация за посочения за режисьор на ОР, Сонел Сонмез от Ibdm

https://m.imdb.com/name/nm3481335/

Като гледам близки са си с Йелмаз Ердоган, той е режисьор и на сегашния му сериал.  Най- известни за мен са сериала с Елчин и Баръш / забравих му името в момента/ и Жестокият Истанбул.
Междудругото понеже говорехте от онези дни за феновете на Серенай 😘 в ИГ има няколко акаунта , на Къванч и Серенай, които действат заедно и сега са подели инициатива да ги съберат в новия сериал. 🤭
Е, това ще бъде бомба, най- малко, защото видяхме какъв огромен потенциал имат двамата за комедия.

Айре, да ти кажа вече въобще не им се връзвам кога и къде са ходили след Лондон. Защото на практика видях, че снимките не се публикуват, когато са ги направили, а когато те решат.

Хубав ден, момичета 🤗🤗 🤗

# 109
Хубава неделя!! Hug

Фенче Kissing Heart, много такива коментари има за Къванч, той си е неповторим!! Sunglasses
а кога ще видим от КБТ да споделят Курт Ефе в лице, според мен няма да е скоро.
имат си някакви техни съображения, които уважавам.
ако случайно папараци ги засекат и снимат, когато са с малкия може и да го видим.

Пепи, хич не вярвам Серенай да се включи в този сериал. на Къванч и Серка ще им отива романтична комедия.
а за това, че КБТ споделят със закъснение и когато те си решат, така е.
Реж-а е Шенол Сьонмез, чувала съм го като име, не съм впечатлена от заглавията, но има опит.
най-важен е СЦ и като съм гледала филма, изобщо не мога да си представя какво ще се измисли за цели 8 епизода.
но ще е готино, ако героят на Къванч е в любовна връзка. Wink
щеше да е по-добре, ако сериала не е за НФ, ама не зависи от нас.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 13:52 от Airra

# 110
Айре, аз от всичките филми и сериали съм гледала само, и то по телевизията Жестокият Истанбул т.е бил ми е по -скоро за фон.
Гледам , че в последния му сериал е снимал Седа Бекан, аз нея много я харесах в Маслиново дърво. Нямам нищо против да ги съберат с Къванч, вече имат и обща реклама, така че могат да опитат.

А за романтична комедия със Серенай съм с двете ръце ЗА👍

# 111

Привет в понеделник! Hug

нова  снимка от преди няколко дни.

Пепи, да готина е Седа, но аз за този сериал нещо не се вълнувам много кой ще участва, може Ръза да се включи. ще чакам да почне да излиза инфо.

Здрава и успешна седмица!!

# 112
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Къванч ни компенсира за месеците, в които липсваше.😍

От Башак

Пуснали са нов трейлър на сериала на Серенай.

Видях познати места в Ню Йорк от "Последно повикване за Истанбул " 🤭

Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 113
Привет, дружки Hug
Тази сутрин писах обширен коментар и заради една снимка, която отказваше да се постне въпреки, че връщах няколко пъти на края ме отказа, трябваше да излизам .
Айре Heart Eyes, Пепи, благодаря ви за всичко споделено! Kissing Heart
Отново си имаме нова снимка! Hands Clap

И аз съм много ЗА да съберат отново Серка и Киво в проект, независимо в какъв жанр ще е. Мисля, че отново ще ни отвеят, защото енергията им, трудолюбието им, нивото им, играта им са доста сходни, а това е много важно, защото вече видяхме, че само химия, макар и убийствена между двама партньори съвсем не е достатъчна, мое мнение. Е, сценарият е най- важен, разбира се. На нас ни се иска, но дали Киво ще се навие да играе точно в романтична комедия ? Честно казано се съмнявам Thinking Ами дано който трябва, да чуе какво искат феновете на тази невероятна екранна двойка Hands Plus1 Чакам с нетърпение сериала на Серка. Някой знае ли в колко часа ще се излъчи по Нетфликс?
Сега пък попаднах на нов превод, в който Къванч не споменава конкретно ОР , да видим Thinking
Цитат
Звездата от турските телевизионни сериали Къванч Татлъту беше забелязан в квартал Маслак със сина си Курт Ефе.
Актьорът с удоволствие разговаряше с фенове и журналисти, а когато го попитаха за новата му роля, той даде интригуващ отговор:
"Подготвяме проект с много специален актьорски състав. Засега пазя подробностите в тайна.“

Но най-трогателният момент беше реакцията му на въпроса за родителството.
С блестящи очи той каза:
"Днес за нас е ден на баща и син, ценим много всеки свой момент заедно.“
Къванч отново спечели сърцата с искреността и топлината си. И накрая... просто взе уморения си син в прегръдките си.

Айре Heart Eyes невероятен красавец ни е ашкъма, две мнения няма Heart

Хубава вечер, дружки! Hug

# 114

Терзи, за 17 как си? Нищо не писа, ако не ти е удобно, казвай.😍

Фени, а аз приготвих снощи кафе, ама ще остане за утре 😛 🤭

# 115
Здравейте Благодаря за споделеното Пепи аз съм ОК Фенче кой сериал гледаш ти

# 116
Фенче Kissing Heart
Цитат
Чакам с нетърпение сериала на Серка. Някой знае ли в колко часа ще се излъчи по Нетфликс?
в Б-я идва към 9 ч. по НФ, на руски няколко часа по-късно по техните сайтове.
не сме я слагали отдавна
от новата й роля.

Цитат
Сега пък попаднах на нов превод, в който Къванч не споменава конкретно ОР , да видим Thinking
божее, изведнъж ми се появи тайна надежда Stuck Out Tongue Winking Eye, ама едва ли ще е друго.
и защо не излезе видеото, където е отговарял ?! Head Band
а Къванч със сигурност се бръсне заради Курт Ефе, преди, когато почива си ходеше с по-голяма брада.

Пепи, ако може повече компенсация
примерно снимка от партито за РД!

бебето на Мелиса Аслъ Blush

................

лека вечер!

# 117
Терзи, супер 😍 Сега само Дива да потвърди, но ще я изчакаме да се аклиматизира 🤗

Айре, написа го, може да ни изненадат 🙏.
Днес Къванч е бил доста активен в ИГ. Последвал е нови 6 човека. Аз обаче не успявам да се ориентирам кой е добавил 🤔
Айре, ти може би ще успееш.

Паралели... това веднага ми направи впечатление 🤭

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

# 118
Терзи, гледам сериала "Игра на тронове", супер интересна фантастика с невероятни спецефекти, с дракони, великани, джуджета, магьосници, вълци, ходещи мъртъвци - бели бродници и т.н. Аз поне много харесвам такива филми, които те държат в напрежение през цялото време и просто не можеш да спреш да гледаш. Сега си обяснявам защо света беше полудял по него, много качествено е направен. Но, знаете едно време как се е взимала кралската власт, няма братя, сестри, деца, много смърт, много нещо, определено не е за някой, който не може да гледа кървища. Дори на мен ми дойде в повече, затова днес си дадох почивка, колкото и да нямам търпение да разбера какво ще стане Smile
Айре Heart Eyes благодаря ти, мило! Kissing Heart
Скрит текст:
Този път ще мога да го гледам сериала на Серка директно на руски, Илианка ми прибави и двете приложения - MAX и Нетфликс от нейния профил, но с мой акаунт, за да мога да гледам, когато поискам.
Ами и аз това се чудя, защо никой не сподели видео и всеки си превежда каквото си иска Smile Едва ли става дума за друг проект, нали и Бирсен писа за ОР ... Ами, каквото - такова.
Пепи, тя Дивето сама предложи тези дати, така, че на 17 ще се видим живот и здраве Kissing Heart
Лекинка, дружки Hug

# 119
Честит празник, момичета ❤️

Добро утро 🤗🤗🤗

Желая ви хубав и усмихнат ден 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт