💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 143
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

От снощи 😍

# 181
Привет  момичета Hug

сигурна съм, че сте останали много доволни от поредната ви среща Heart Exl

имаме си нови снимки, супер

в пиесата е играла и Şebnem Sönmez
майката на Кадир от Сблъсък

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 15:32 от Airra

# 182
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Ухилена съм до уши, след срещата ни!!!
Беше много приятно!!!  Благодаря ви!!!
Сега ще има да се хваляяяя с вас, да разказвам ...
Ама и новите снимки с Къванч точно навреме се появиха.

Айре, от специалната колекция  >>>

Скрит текст:

Приятни занимания, дружки!!!

# 183
Терзи, благодаря ти за новите снимки! Kissing Heart
На майтап ви казах днес, че явно и брадата му расте много бързо както косата му, ама ето, видно е, че е набола само за часове Stuck Out Tongue Winking Eye

Айре Heart Eyes благодаря ти, много хубави часове прекарахме заедно Kissing Heart
Много благодаря отново на Пепи,Терзи и Дивето за всичко, на Жаки, че дойде отново да се видим и то с малкото си сладко и много послушно локумче, прекрасната Габи Heart  Успя да я видиш, нали ?
Обсъждахме как ашкъма ни с тази фигура сега отново ще се превърне в Сарухан Smile
Да, видях, че в пиесата играе и Шебнем. Благодаря ти за снимките и гифчето! Kissing Heart Чак свирка от кеф, не мога да повярвам, че го прави Smile Прочетох, че са се събрали след представлението в ресторанта на Умут.
Диве,  Kissing Heart Ммм ... много сладка колекция!
Да, много на време се появи Къванч в целия си блясък и то на видео, много му се зарадвах, наистина вече липсва много на всичките си фенове. Пепи ми е казала да му дам нов срок, че досега наистина ми се получава, а просто си е чиста случайност Smile Ами добре, давам му срок до края на месеца пак да ни се покаже, пък да видим Thinking Но за  интервю съм пас засега Stuck Out Tongue Closed Eyes
Хубава вечер, дружки! Hug

# 184
Привет, момичета!

Хубава среща си направихме!
Благодаря за хубавите емоции!

# 185
Благодаря ви, момичета 🤗🤗 🤗

Да кача и снимката от днес 🤭🤭🤭
Всяка да се разпознае 😛😍

Айре, супер беше 😍 Този път не бързах, така че си постояхме и поговорихме предостатъчно. 🫶
Аз и друг път съм го споделяла, но пак да напиша. Все повече се убеждавам, че определени актьори привличат определен тип хора. Не е само въпрос на вкус, нещо повече е.Фактът, че всеки път, когато се виждаме с момичета ми носи усещане, че съм с близки хора, с хора, с които сме на една вълна потвърждава този факт.❤️

Ако някой има желание още в понеделник може да гледа Организирани работи 2 по Star tv.

Ум не ми го побира как ще стане това преобразяване за новия сериал. Може и затова да е почнал да пусна косата Къванч. Ама как ще качи килограмите за кратко време. То е грехота да съсипе това тяло 🫣

Много се смях на този колаж 😂

Фени, разчитам на теб 😍. Айрето да помрънка за интервю 😘

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

# 186
Здравейте Много приятна среща Радвам се, че се състоя
Къванч ще участва в сериала Започва т през септември

https://x.com/KT_Fans/status/1923988138575163874

# 187
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Терзи, благодаря 😍
Обаче аз друго разбрах.

Малко се обърках от информацията, но пък има логика. Сериалът на Йелмаз Ердоган е продължен за втори сезон, макар че те снимат за отрицателно време сериалите за Нетфликс. Вече наистина искам да чуя лично от Къванч каква е истината, а не преразказано от журналисти.

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

# 188
Добро утро, дружки! Hug

Жаки, Пепи, Терзи Kissing Heart
Пепи, много добре казано! Hands Clap
Цитат
Аз и друг път съм го споделяла, но пак да напиша. Все повече се убеждавам, че определени актьори привличат определен тип хора. Не е само въпрос на вкус, нещо повече е.Фактът, че всеки път, когато се виждаме с момичета ми носи усещане, че съм с близки хора, с хора, с които сме на една вълна потвърждава този факт.❤️
Терзи, благодаря за новината! Kissing Heart Изобщо не съм изненадана,  знаех си, че Къванч няма да снима още сега през лятото, каза го и брат му Джем, а кой да знае най-добре, ако не той? За този сериал, че ще го има се знаеше много отдавна, още когато щеше да е сниман за Дисни, затова Айрето Heart Eyes да остави напразните си надежди, че ще ни се размине Stuck Out Tongue Winking Eye Със сигурност са се събирали с Йълмаз да поговорят и обсъдят сериала и може би оттам дойде новината, която ни поднесе Бирсен Thinking И аз като Пепи обаче държа да чуя лично от Къванч какви са плановете му, защото неведнъж сме били подвеждани от медиите.
Аз пък вече взех все по-ясно да си представям, че лесно отново би влязъл в този образ Киво Smile Ще му позамажат безумната прическа, особено бретончето, този път може и изкуствено шкембенце да му сложат и готово! Stuck Out Tongue Closed Eyes Бих искала отново да играе с Еким Тюркмен, добре им се получи двойката във филма.

Ще се наложи да си почакаме няколко месеца дружки, но поне да ни радва със снимки ашкъма, от опит знаем, че така е по-лесно чакането.
За хубаво настроение през деня един музикален поздрав от мен с другата ми много голяма и вечна виртуална слабост Heart

Чакам с нетърпение довечера финала на Като две капки вода Hands Plus1 Аз съм за Вениамин!
До после! Hug
Забравих да отбележа колко ме развесели този идеен колаж Пепи, благодаря ти! Kissing Heart

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 11:31 от queen_fenka

# 189
Фени, според съобщението не става въпрос за този септември, а за догодина, през 2026 г.🤔 Това ми е чудно. Ако е така и това е сигурен проект, за който се е съгласил, дано снима и друго междувременно.

Благодаря, че ме подсети за капките 😘

# 190
Привет и хубава неделя!! Hug

Питах КТФ, която е сложила новината в Х.
Скрит текст:
Терзи, м/у другото тя скоро ме пита за теб, дали те познавам, сеща се за старите години, когато си била много активна. Казах й , че сме в една компания и, че още си фенка на Киво. Blush та имаш много поздрави от нея!
https://www.youtube.com/watch?v=ZYmzRm7JQbo
13:54 мин.
Цитат
ЙЕ казва, че през този септември преди началото на снимките на 3-тия сезон на неговия сериал с Хазар.
началото на 3-ти сезон ще започне малко късно поради Organize İşler, който ще започне да се снима през септември.
Фенче Kissing Heart
Цитат
Ще се наложи да си почакаме няколко месеца дружки, но поне да ни радва със снимки ашкъма, от опит знаем, че така е по-лесно чакането.
няколко месеца до началото на снимките, и 1 година докато го пуснат в НФ Trollface
още не мога да се примиря с творческите му планове Head Band
и си пожелавам и мечтая да снима и нещо друго, поне един игрален филм Hands Pray, но не за НФ.
Интервю може да даде ако го хванат журналисти някъде, случвало се е и той да има желание да говори.
Ако имаше събитие за пролетния сезон на Мави, щеше да има и интервю.
Цитат
На майтап ви казах днес, че явно и брадата му расте много бързо както косата му, ама ето, видно е, че е набола само за часове
аз не мога да повярвам на очите си, някакви магии прави Laughing

Също не мисля, че ще дебелее специално за ролята , има си методи да му се промени визията.

Пепи Hug интересно кафенце!!
за отношенията ни Hands Plus1
има момичета, които вече не пишат в темата, но си имаме все така близки, сърдечни отношения. Heart Exl
оххх колажа с Педро и Башак е един път: ))

Диве, мерси за спойлера Grinning

спомен от Бали.....

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 14:33 от Airra

# 191
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Още съм ухилена. Иска ми се да свиря с уста като Къванч.

Скрит текст:
Този път случих на интересни събития.
Сутринта бях на откриването на реновираната църква,
от патриарха и други високопоставени лица.
Довечера ще се класирам и за финала на капките.
За Организето съм сигурна, че ще му е кеф на Къванч да се снима,
та затова го подкрепям, макар да е още много далеч излъчването.
А, колко хубаво беше с Якамоз. Жалко, че няма продължение.

От специалната колекция >>>

Приятна вечер, дружки!!!

# 192
Айре, благодаря 😍 Както казваш няколко месеца до снимките и поне година до излъчването. 😓
Диве, то и за Yakamaz s245 се изчакахме, но пък снима междувременно три филма, имахме и първата част на Into the night  , като че ли беше по - лесно. Поне вече имаме опит в коментирането на дигитален сериал.☺️

Айре, като нищо може да заснеме и филм, те сериала бързо ще го заснемат. Много искам да се осъществи идеята за Неджет Ишлер, но мен никой не ме пита 🫣

Хайде, капките почват 😍

# 193
Страхотно почнаха Капките Hands Plus1
Приятно гледане!!

Пепи, да се надяваме, че ще имаме нови готини изненади!
Фенче Hug, за Вениамин!! Flowers Four Leaf Clover /Гласувах за него/

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 20:39 от Airra

# 194
Точно в десетката 👌

Общи условия

Активация на акаунт