💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 141
  • 742
  •   2
Отговори
# 195
Точно в десетката 👌

ама не я изпя добре, иначе любима песен.
в темата за предаването, много критики.
и моя любимец се прецака с това бягане в началото.

# 196
Диве, Айре Heart Eyes, Пепи, благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
То, че ще чакаме Нетфликс най-малко година е ясно, но поне ще имаме какво да чакаме

Наистина страхотно шоу от Капките, браво! И естествено го откриха с моите хора! Hands Clap Рафи е топ!
Пепи, песента на Rainbow - Can't Let You Go е Misc Bomb , само дето Звезди си избра много висока топка за неговите възможности. Благодаря, че я сподели! Kissing Heart
Ооо, вече две предложения за брак на сцената! Hands Clap Grinning
Айре Heart Eyes честно казано миналата година Зомбори ми спря дъха с песен на Майкъл - глас, визия, движения, всичко! А днес Вениамин за съжаление не успя ... и причината не мисля, че е само в бягането, имитацията му не беше толкова добра както друг път. Другите ми любимци - дуета също можеха да изберат нещо по-взривяващо за финал. Лашкова е много добра, Роксана и тя се надцени, но ще видим кой ще ме впечатли най- много днес Thinking

# 197
Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
Вени трябваше да си избере друга песен на Майкъл и да не е първи. но да, и мен не ме впечатли толкова много......
Изкефих се на началото с твоите хора и с Рафи Hands Facepunch!!

# 198

Съгласна съм за изпълнението 👍 обаче песента се появи за мен в точния момент 🫣

Късата клечка изтегли Вениамин да почне пръв, а и беше още светло, сега всичко изглежда много по различно.

Да сложа снимките на Башак от днес.

Винаги като видя снимки от дома им се сещам за едно интервю, в което Къванч обясняваше, че в началото и било трудно да свикне от живота в центъра на Истанбул с тишината и спокойствието, което имат.

# 199
Много съм щастлива!! Браво на Вениамин!! Hands ClapHands ClapHands Clap

с хубава песен завършиха!!

лека Hug

# 200
Айре Heart Eyes в крайна сметка публиката избра нашия фаворит! Да му е честита победата на Вениамин, той си я заслужи през тези 3 месеца безапелационно! Hands Clap
Шоуто беше впечатляващо, браво на екипа!
Пепи, благодаря за снимките от Башак! Благородно им завиждам къде живеят - чист въздух, тишина и красота наоколо. С хубавото бързо се свиква.
Лека, милички! До утре! Hug

# 201
Доволна съм и аз 😍

Лека, момичета 🤗🤗🤗

Аз продължавам 😭

# 202
  • AMS

Добро утро, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
От снощи съм на музикални кивчета >>>

Честито на победителя в капките!!!
Скрит текст:
Финалът на шоуто като сценарий много ми хареса,
но изпълненията на участниците в музикално
отношение не им се получиха на стадиона.

Приятни занимания, дружки!!!

# 203
Здравейте Благодаря за споделеното

Айре
Скрит текст:
Предай поздрави на дамата и от мен Много ми е интересно откъде ме е виждала,защото пишех в един арабски фен клуб,в арабски и гръцки фейсбук страници а май съм  писала  и в турски сайт  ама беше отдавна

Една от големите му почитателки - туркинята Canan беше ходила на сета на Сблъсък май

# 204
Добро утро и от мен, дружки! Hug

Диве, благодаря за специалното кафенце, прекрасно е! Kissing Heart Също и за музикалните кивчета!
Скрит текст:
И аз съм на твоето мнение за снощи, този път наистина никой от участниците не успя да ме впечатли кой знае колко за съжаление. Най-много май ми хареса Лашкова, след това и Дивна, и как не, с ансамбъл Филип Кутев зад нея! Заради избора им на песни ли, заради това, че някои малко си надцениха възможностите ли, не зная, но е факт, били са и много по-добри в зала. Пак беше вълнуващо, но сякаш очаквах много повече. За сметка на това пък шоуто от началото до края наистина беше впечатляващо добре направено, много труд и средства бяха хвърлени, браво на екипа! Много съм доволна, че не дадоха много думата на Фънки, този ме изнервяше много пъти с глупостите, които често ръсеше главно за Вениамин Smile Радвам се, че именно той спечели формата, защото доказа много пъти, че е много талантлив и е най-добрия имитатор този сезон.
Пепи, Терзи, благодаря! Kissing Heart
И аз много се надявам, че Къванч освен със сериала ще ни зарадва и с новина за някой филм , само дано избере друга платформа този път, Нетфликс ме нерви с това безкрайно чакане Smile

И понеже сме още на музикална вълна, днес пък аз ще ви поздравя с моята най- любима песен на Rainbow - Catch the Rainbow с по-добрия им за мен вокал - незабравимия Рони Джеймс Дио. Често предпочитам концертни записи пред студийни, защото именно там се усеща най- добре кой наистина умее да пее така, както и в студиото Heart

Имайте хубав ден и успешна нова седмица! Hug

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 11:05 от queen_fenka

# 205
Здравейте, момичета!

Радвам се, че сте изкарали добре на срещата и съжалявам, че не успях да се присъединя!
Хубав ден ви желая!

# 206
# 207
Леле, леле откога го чакахме този момент ❤️❤️❤️❤️

Отивам да разгледам подробно всички репортажи.

Благодаря ❤️

# 208
# 209
Направо не мога да повярвам още, че това се случва 😍😍😍

Русото бонбонче на мама и тате ❤️
Милото, ще трябва да свиква с вниманието, което ще му се оказва от тук нататък 😘

Въобще не мога да преценя на кого прилича повече,  макар че русата коса и сините очи е ясно от кого е взел.

Общи условия

Активация на акаунт