💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 104
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря, джанъм! Kissing Heart Веднага си открих няколко много любими нещица..

Също и няколко наши много любими видеоклипове Heart

Попрегледах я темата, но, освен, че сме се връзвали на всякакви партенки за нови проекти на ашкъма не разбрах какво точно имаш предвид с доста наивното ни писане тогава Thinking
Намерих си клип и с този актьор, за когото се споменаваше в статията за ролята на Джесур.

Браво на теб, точно Селчук е, и аз като Пепи не бих го познала, ако не бях прочела кой е Smile
Пепи, добра идея Hands Plus1 Позабравила съм го, пък и ще е хубаво да се посмеем малко. И без това явно скоро няма да разберем нищо. Аз имах предвид новини около издирването на Халит, не чакам такива за проектите му по - рано от септември.
И аз го имам някъде същия плакат от Перла Smile
Имайте хубава неделя, дружки! Hug

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 11:16 от queen_fenka

# 721
Фени, аз всеки ден проверявам за новини, но нищо ново няма около случая с Халит Юкай.

Ето една доста подробна статия от онези ден.

https://www.yenisafak.com/foto-galeri/hayat/is-adami-halit-yukay … ource=chatgpt.com

# 722

за неделно настроение

имаме нова снимка с фен

настроението на Къванч си личи много добре Pensive

Благодаря ви за споделеното!!
може да изгледаме отново ОР 2.

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 13:17 от Airra

# 723
Айре, благодаря за снимката.
Аз попаднах на тази във VK. Пише, че е от вчера.🤔 Мъжът до Къванч е писателя Йекта Копан.

Ето и текста под публикацията.

# 724
Пепи, мерси!
тоя път не познахме, че няма да се появи скоро!

🔸️Йекта Копан е турски писател, актьор за озвучаване и водещ, известен с работата си в различни телевизионни предавания и филми, включително озвучаване на герои като Джим Кери и Майкъл Джей Фокс. Той е написал и няколко книги и е водил предавания като „Gece Gündüz“ по NTV.🔸️

Но много ми хареса какво е казал Къванч!!
Нека всички хора са щастливи и ние ще си вършим работата по-добре.

# 725
Айре, много хубаво го е казал. Но очите му са тъжни.

Лека 🤗🤗🤗

# 726
Привет, дружки! Hug

Пепи, Айре Heart Eyes, благодаря ви за новите снимки и превода към тях! Kissing Heart И аз не очаквах да се покаже, мноого са тъжни очите му , явно търсенето е приключило Cry

Чак ми се развали настроението, много ми е мъчно и за него и за приятелят му ...
До после! Hug

# 727
Привет, момичета 🤗🤗🤗

От Къванч

И статия.

https://www.urfadegisim.com/halit-yukay-icin-kivanc-tatlitug-har … ource=chatgpt.com

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 13:12 от pe04

# 728
Момичета,  и аз следя инцидента заедно с вас. Все още се надявам на добър изход!
Ето превод на статията:
Kıvanç Tatlıtuğ сподели карта за Halit Yukay, Seda Bakan се обади!
Бизнесменът Халит Юкай е изчезнал в морето. В ход е издирване на Юкай, чиято лодка е била намерена разцепена на две. Къванч Татлъту сподели нова публикация за него, а приятелката му Седа Бакан призова за подкрепа в социалните мрежи.

Продължават издирвателните и спасителни операции за бизнесмена Халит Юкай, чиято лодка беше намерена разбита край бреговете на остров Мармара.
Дизайнерът на яхти Халит Юкай, който отплава от Ялова със собствената си лодка на име „Graywolf“, за да отиде до Бозджаада на 4 август, изчезна, а лодката му беше намерена на парчета.
Известният актьор Къванч Татлъту е отправил молба за помощ за близкия си приятел Халит Юкай в социалните мрежи. Във видеоклип, публикуван в профила му в Instagram, Татлъту е казал:
"Както знаете, това е четвъртият ден, откакто моят скъп брат Халит Юкай изчезна при трагичен инцидент в 15:30 ч., докато пътуваше от Ялова към Бозджаада. Всъщност днес е сутринта на петия ден.
Навлязохме в много критични времена. Моят скромен апел към всички, които живеят в района, е: Както казах, ще продължим да претърсваме обозначената от мен зона, започвайки от 5:00 ч. Морската полиция е в района.
Нуждаем се от съдействието на всички държавни органи, местни риболовни кораби и всички цивилни. С настоящото призовавам всички, които могат, да проведат разследване в тази маркирана зона и да предоставят всякакви насоки или информация, с които евентуално разполагат."
НОВА ПУБЛИКАЦИЯ
Татлъту, който отправи молба за близкия си приятел, сподели нова публикация. Споделяйки района, където е издирван Халит Юкай, и маркирайки четири места, известният актьор каза: „Изказваме безкрайната си благодарност на бреговата охрана, морската полиция, бреговата охрана и професионалните екипи с дронове, които продължават да търсят моя приятел Халит Юкай с всички сили и ресурси, както в района, където е станал инцидентът, така и в посочените на картата райони.“
Продължава издирването на мястото, където е изчезнал Халит Юкай. Къванч Татлъту посочи този район.
„КАПИТАНЪТ НА СУХОВОЗНИЯ КОРАБ С НАРЕЧЕНИЕ „АРЕЛ 7“ БЕШЕ АРЕСТОВАН“
Капитанът на сухотоварния кораб „Арел 7“ беше арестуван за причиняване на смърт при сблъсък с кораб тип „Теория на тероризъм“. В разследването са включени и две снимки, показващи следите от ожулвания по кораба.
"ИСКАМ ДА СЪНУВАХМЕ СТРАШЕН СЪН!"
От друга страна, актрисата Седа Бакан също беше сред онези, които още от първия ден призоваха за помощ за приятелката си в профила си в социалните мрежи.
Министърът сподели снимки от забавната вечер, която прекара с Халит Юкай предната вечер.
Той добави бележката към снимките на Халит Юкай: „Много ни липсва нашият приятел, а той все още не е намерен! Иска ми се да имахме страшен сън!“

# 729
Нези, много ти благодаря за превода и, че си направи труда!! оценявам го! Kissing Heart
Пепи Kissing Heart
Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
днес не ми е ден.......

приятна вечер!!

# 730
Айре 🤗😘

Нищо от никъде няма 😥

Аз утре няма да съм на линия, дано има някакви новини, по възможност добри.

Това специално за Дива, както го видях , за нея се сетих веднага 😍

Лека 🤗🤗🤗

Как е възможно това да е един и същи човек.

# 731

Привет в този дъждовен вторник, поне при нас е така.

Пепи, да няма нищо......
ох много е сладко това с котките, като истинско е.

тая снимка, нещо не я помня.

2 психо образа.....

...............................
Много ме кефи Николас, сега като го гледам и по тв, а и са приятели с КБТ.
Ще си имат и момченце. Blush
това е споделил в ИГ
https://www.instagram.com/p/DKzbFpXNr-Y/

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 12:59 от Airra

# 732
Привет, дружки! Hug
Едно кафенце и от мен Kissing Heart

Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart Значи търсенето все още продължава ...
Нези, много ти благодаря за превода на статията! Kissing Heart
няма нищо ново, малко стари снимки тогава за Пепи.

Айре Heart Eyes и аз не я помня тази снимка Thinking
Аз пък видях, че ще дават Далечен град по БТВ Стори, ще го гледаш ли ? Аз може и да го пробвам, не зная Thinking
Имайте хубав следобед, дружки! Hug

# 733
Фенче Kissing Heart, да мисля да го погледна, толкова го хвалят.

от снимките, които си постнала се сетих, че имам клипчето с Киво и Гьокхан от САЩ.

Лека!!

# 734
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes, много ти благодаря, че ме покри снощи, за да мога да ви почерпя Kissing Heart
Скрит текст:
Големият ми син днес има РД, да ми е жив и здрав! Heart

И Ойкю днес празнува, да е много здрава, щастлива и успешна! Flowers Four Leaf Clover

Благодаря ти за клипа! Kissing Heart
И от мен едно сладко клипче за добро настроение!

Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт