💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 104
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Привет, дружки! Hug
Айре Heart Eyes, Пепи, благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Прекрасен е домът на КБТ, да си го ползват с огромно удоволствие! А гората към къщата е огромен бонус наистина, там със сигурност е тихо и прохладно и малкия бонбон расте на чист въздух.
Ново 20 от Бирсен, ако е верен превода, разбира се Thinking
Цитат
Сериалът се планира да излезе в началото на септември и да завърши в края на ноември.
Продължава да няма никакви новини от издирването ... започвам да губя надежда, че ще го намерят в морето, много жалко, толкова е млад ... Мъка ми е и за Къванч  Cry
Извинете ме, но днес нещо хич не ми се пише ... то не, че има и какво, де ...
Скрит текст:
беше РД на мама Cry
Та от мен днес само тази перфектна снимка Heart Хубава вечер! Hug

# 691
Здравейте Благодаря за споделеното Фенче мъка е

Жалко май за човека

https://www.cnnturk.com/turkiye/is-insani-halit-yukayi-arama-cal … m_campaign=buffer

# 692
Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
прегръщам те мила Heart, разбирам те толкова добре Cry
за това от кога до кога ще снимат  ОР3 и аз бях писала преди няколко дена. верен е превода.
Пепи, мерси за видеото! да си живеят в здраве, в тяхната прекрасна къща Heart......че/айде няма да продължавам/

selim bayraktar е доста добър актьор с богата кариера, гледах го в Малки убийства....е и на други места.
Терзи,
и аз ги видях тия в ТТ.

лека вечер!

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 22:44 от Airra

# 693
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Добро утро 🍀☕

Фени, скъпа, голяма прегръдка от мен 🤗😘

Никакви новини не видях от акцията по издирването. Освен, че има публикувано официално съобщение от компанията на Халит Юкай.
Терзи, на видеото, което си качила, мъжът със шапката в лодката ми заприлича на Къванч 🤔

Айре, гледала съм Малки убийства, но не го помня този актьор. Но пък името ми е познато, може би от публикациите на Бирсен.  Оформя се много интересен каст.
На този колаж липсва една актриса, мисля.

Башак и компания обаче не спират да работят. Ето едно видео от подготовката за нов сериал от новия сезон.

https://www.instagram.com/reel/DNN7W22KmBH/?igsh=a3B6dXl1bThmcG1v

Италианките ми напомниха, че е вторник, деня на Aile 😍

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 694
Привет! Hug
Терзи, Айре, Пепи, благодаря ви, дружки мили!
И за споделеното! Kissing Heart
Нищо не е известно още, но май продължават с търсенето Thinking

Този актьор Селим Байрактар и аз не го помня в Малки убийства, но май съм го гледала във ВВ, мисля, че той играеше Сюмбюл ага ли беше Thinking Ако не бъркам, наистина е много добър актьор Hands Plus1
Айре Heart Eyes уж щяха да започнат снимките в края на септември, сега друго се пише, та да видим кога ще е.
Да отбележа и аз прекрасните ни АсДев Heart

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 695
  • AMS

Мили дружки, прегръщам ви всичките силно!!!

Адаптирани цитати от Improbable – Adam Fawer

„Трагичното и невъзможното често вървят ръка за ръка —
първото боли, второто ни кара да се съмняваме,
а заедно те променят пътя безвъзвратно.“

„Нищо не е невъзможно…
Просто някои неща са крайно неправдоподобни —
и най-трагично е, когато те се случат.“

„В уравнението на живота трагичното е това, което се случва,
когато невъзможното стане възможно.“

# 696
Хелоу!!!

Фенче Kissing Heart, Диве, Пепи, благодаря ви за споделеното!! Flowers Hibiscus цитати и кадри от Айле Heartbeat

Селим Байрактар играеше учителя Едип, който беше приятел на Оя. заради него й спретнаха скандала в началото.

Фенче Kissing Heart, не се бъркаш, игра и във ВВ.
===============================
от днес това въртят в ТТ.
https://x.com/TvDunyasii/status/1955184316339593670

Екин Тюркмен в #Organizeİşler!

Успешната актриса Екин Тюркмен ще се появи пред публиката като Еджем, приятелката на #KıvançTatlıtuğ, в сериала „Organize İşler“.

След като наскоро завърши фестивалния филм „Elisa“, красивата актриса продължава преговорите и за новия сезон.
=========================================
Пепи,
Цитат
Освен, че има публикувано официално съобщение от компанията на Халит Юкай.
дай да го видя....
Башак ще работи пак за АЯ.....споделя и за пожарите им, които също са ужасни.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 14:45 от Airra

# 697
Айре, ето.

https://mazuyachts.com/?fbclid=PAQ0xDSwMIIUhleHRuA2FlbQIxMQABp6q … DlADDy5jIUumeD89g

Екин Тюркмен е актрисата, за която писах, че липсва от колажа на актьорите в ОР3.

# 698
Диве, Пепи, Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Значи не бъркам за Селим, във ВВ игра наистина супер! Но, в другата роля наистина не го помня, уж го гледах и ми хареса Thinking Както и да е. А за Екин Тюркмен си знаехме отдавна , че ще участва, защо сега отново се пише навсякъде за нейното участие като новина ? Thinking
От ТуркРу. ТВ
Цитат
Подготовката за сериала на Netflix Организирани работи, базиран на едноименния блокбъстър на Йълмаз Ердоган, е в разгара си. Осемсерийният проект ще бъде режисиран от Шенол Сьонмез.
Селим Байрактар се присъедини към актьорския състав, а също така се съобщава за преговори с Демет Акбаг. Снимките са планирани да започнат в началото на септември и да приключат до края на ноември.
И Демет Акбаг ми харесва как играе, събра се страхотен актьорски каст, но Киво винаги е имал късмет с колеги във всеки свой проект Hands Plus1 Започвам да го очаквам с нетърпение, ама ще има да си почакаме Нетфликс Smile
Нещо, което ми хареса ВК Hands Plus1
Цитат
Време ... Време ... Време ...
То е толкова бавно, когато чакаш ...
Толкова бързо, когато закъсняваш ...
Безкрайно, когато боли ...
Дълго, когато си тъжен ...
И толкова кратко, когато си щастлив ...

Хубава вечер, дружки! Hug

# 699
Здравейте Благодаря за споделеното

https://www.snobmagazin.com/erdinc-celik-amerika-da-kendi-salonunu-acti

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 22:00 от dterziiska

# 700
Да допълня и аз със снимки от Последно повикване за Истанбул. Ето и статията със снимките.https://www.snobmagazin.com/erdinc-celik-amerika-da-kendi-salonunu-acti

Неуморна е Еле.

Вижте рейтинга на Забраненият плод от вчера.

И това след като 15 години поред го повтарят.👏

Хубава вечер, момичета 🤗 🤗 🤗

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 22:18 от pe04

# 701

Днес сме на обедно кафенце Blush
Благодаря за снимките! Работил е този мъж за визията на Къванч и Берен в Последното.....
Цитат
След като е работил със световноизвестни имена като Наоми Кембъл, Бен Афлек, Аамир Хан, Къванч Татлъту и Берен Саат в 35-годишната си фризьорска кариера, Ердинч Челик добави още един успех към списъка си, като отвори собствен салон в Съединените щати.

Пепи, рейтинга на ЗП ми излиза в ТТ и винаги е към 1 и нещо. Hands Plus1
от днес
TOTAL; 1.40 (8 )
AB; 1.93 (3)
ABC1; 1.91 (4)

А Нежат ще играе с Ойкю, в новия й филм.
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/nejat-isler-ozcan-denizin-so … k-filminde/62095/

Елчинка има РД/40 г/, желая й щастие и много успехи!!

със сигурност имаха страхотни колегиални отношения!!

.....................................
Пепи, Фенче, благодаря!
И на мен ми се повишава интереса към ОР 3, но ще има да чакаме тъпия НФ.
Искам Къванч да снима и за Амазон.
а за Екин Тюркмен, чудят се какво да повтарят като новини Wink
..........................
Башак ще работят с Мехмет Гюнсюр

доста харесван актьор.

хубав ден!!

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 14:07 от Airra

# 702
Привет, дружки! Hug И от мен едно късно кафенце Stuck Out Tongue Winking Eye

Благодаря ви за споделеното Терзи, Пепи, Айре Heart Eyes !
Много хубави снимки от Последното! Hands Plus1
Цитат
От Истанбул до Холивуд: Звездният стилист Ердинч Челик отваря собствен салон в Америка. Работил е със световноизвестни имена като Наоми Кембъл, Бен Афлек, Аамир Хан, Къванч Татлъту и Берен Саат по време на 35-годишната си кариера като стилист, Ердинч Челик добави още един успех към списъка си, като отвори собствен салон в Съединените щати. Ердинч се премести в САЩ през 2022 г. и след като работи като мениджър и консултант в Ню Йорк и Ню Джърси, отвори собствен салон, Team Hair Pro, в Тенафлай, Ню Джърси през 2025 г.
Айре Heart Eyes благодаря за инфото за Нежат, ще го погледна този филм непременно, може пък и да им се получи партньорството на Ойкю с Озджан Thinking
Все още няма новини ... Какво ли прави Къванч, дали продължават още да търсят Халит ? Thinking
Честита да е Елчинка! Много здраве, щастие и успехи и желая! Flowers Four Leaf Clover

# 703
Привет, момичета 🤗🤗🤗 Привет от Пловдив 🫣, не се спрях това лято ☀️

Честита да е Елчин ❤️ Знаете имам освен сантимент към партньорство им с Къванч ❤️

Фени, да ти кажа честно, от моите скромни наблюдения, кастинг директорите си вършат много добре работата в турските сериали. В момента мисля, че по - голям късмет е да попаднеш на нормални фенове , които не се състезават и убеждават с всякакви средства, че техния любимец е най, най, най...
А Ойкю и Неджет Ишлер вече снимаха филм миналата година. Ето

Даже Неджет Ишлер има награда за най-добър актьор. Но са го давали само по кината. Нищо чудно да го има в някоя руска група. Гости  ако знае може да ни даде повече информация.

Днес нямах много време да преглеждам, но съм ангажирала ИИ и ми написа, че няма нищо ново около случая с Халит Юкай.

Айре, да, видях, че е за техния сериал. На мен ми стана смешно, че фенките на младата актриса , не и знам името 🫣 се радват, че Башак ще я облича, защото много са харесали стила на Серенай в Aile  . Не ми се обясняваше, че Башак е стилист на мъжете.🤭😂

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

Диве, научих един номер за редактиране в ИИ, ако искаш ще ти го напиша.😍

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 19:20 от pe04

# 704
  • AMS
Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

Ще ме извините, но отразявам само това, което не ми дава покой.
Непрекъснато следя какво ново може да излезе по случая.
Имаше и заглавия, че инцидентът е станал докато Къванч и Халит са говорили по телефона.
По-точно разговорът им е бил последния за Халит.
След това връзката изчезва, но не е по време на разговора.
Писаха, че е имало сблъсък с танкер, но не се потвърди това.
Вчера - 8-мия ден  - търсенето е било прекъснато заради буря.
Днес Седа Бакан сподели видео, в което пее заедно с Халит Юкай,
с текст „Да беше само ужасен сън“.
Накарах ИИ-то да обобщи какво знае >>>

Скрит текст:
Ето какво е известно (към 13 август 2025) за трагичния инцидент с яхтата на Халит Юкай:
Какво се случи?

На 4 август 2025 г. около 15:10 ч. Халит Юкай, 43-годишен турски предприемач и съосновател на Mazu Yachts, потегля сам с личната си яхта Graywolf от марината в Ялова (Турция), с курс към гръцкия остров Бозчаада (Бозчаада или Миконос).

Семейството му подава сигнал за изчезването му в късните часове същия ден – около 23:40 ч.

Откриване на останките

На 5 август, търговски кораб докладва за полу-потопени отломки край остров Мармара, които по-късно се оказват на яхтата Graywolf

Яхтата е намерена в тежко повредено състояние, полу-потънала, без никакви следи от Юкай.

Разследване и съдебни действия

При инцидента участва търговски кораб, наречен Arel 7.
    Капитанът съобщава, че е усетил някаква тръпка, видял плаващи парчета—които „е помислил за дървета“—и е продължил, без да информира веднага брегова охрана.

Впоследствие на борда на кораба били открити следи от яхтата—които повдигат подозрения за сблъсък.

Капитанът е задържан под подозрение за небрежно причиняване на смърт, но освобожден под съдебен надзор и пътен арест; по-късно е повторно арестуван.

Разследването продължава от Савлъгерско прокуратура, помощ оказват брегова охрана, министерства и доброволчески екипи, обхващащи въздушен, воден и наземен фронт.

Текущо състояние

Търсенето продължава, но към настоящия момент няма открито лице.
    Яхтата е идентифицирана като Graywolf, но Юкай все още е в неизвестност.

Mazu Yachts апелира обществото и медиите да се доверяват само на официална информация
     и да уважават личното пространство на семейството и екипа;

Обобщение
Елемент       Информация
Лице         Халит Юкай (43 г.), съосновател и водещ дизайнер на Mazu Yachts
Събитие      Изчезване на море след потегляне с яхта „Graywolf“ на 4 август 2025 г.
Открита яхта    Намерена на 5 август край остров Мармара – разрушена и полу-потънала
Разследвано   Свързано с кораб Arel 7; капитанът е задържан и разследван
Търсене      Активно и продължава, без резултат за местонахождението на Юкай

Текущо развитие и нови следи
1. Активно продължаващо издирване

Търсенето на Халит Юкай продължава с пълна сила — проведени са мащабни действия в морето, от въздуха и по крайбрежните зони. Ангажирани са Министерството на вътрешните работи, турската брегова охрана, морската полиция, жандармерията, Дирекция "Пристанищна безопасност", доброволци и местни рибари, които разширяват оперативния периметър със своята локална експертиза.

2. Потвърден сблъсък с кораб

Mazu Yachts официално потвърди, че яхтата на Юкай е била повредена вследствие на удар от товарен кораб — Arel 7.
Данните от трасека на кораба (Marine Traffic) показват съмнителен обрат – "reverse maneuver" – съвпадащ с района, в който беше открит корпусът на Graywolf.

3. Властите и доказателствата

Извършени са огледи – открити са следи от Graywolf по корпуса на Arel 7, включително маркировки по носа на кораба, които поддържат хипотезата за сблъсък.

Видеозаписи от камерите за наблюдение в пристанища показват как капитанът инспектира носовата част на Arel 7 — вероятно след инцидента, което още повече засилва подозренията.

4. Капитанът — съдебен процес

Капитанът (61-годишен с инициали C. T.) първоначално бе арестуван по подозрение за непредумишлено причиняване на смърт, но освободен под съдебен контрол.

По-късно, на 10 август, беше отново арестуван в Истанбул по искане на прокуратурата и формално задържан.

5. Изявления и намеса от обществени личности

В заявление Mazu Yachts отново призова обществото и медиите да се доверяват само на официални източници, като подчертаха чувствителността на ситуацията и правото на уединение на семейството и екипа.

Една по-необичайна, но значима намеса: известният турски актьор Kıvanç Tatlıtuğ, близък приятел на Юкай, се е включил в издирването през последните дни.

Резюме
Аспект   Състояние
Издирвателна операция       Продължава активно — въздух, море, бряг, доброволци
Сблъсък със съд            Потвърден — следи по кораба Arel 7 и анализ от трасека
Капитанът             От арест → под съдебен контрол → повторен арест
Обществена реакция      Mazu Yachts и властите апелират към официална информация.
Участие на Kıvanç Tatlıtuğ    Присъства активно в издирването.

Здраве и успехи за Елчин!!!

Общи условия

Активация на акаунт