💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 110
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Диве, първото сравнение много ми хареса!
Пепи Hug

Някакъв бизнесмен е изчезнал в морето с яхтата си, търсят го и се води разследване
https://x.com/gazetemagazintv/status/1953875492710257088
Къванч Татлъту, заявявайки, че е разговарял по телефона с бизнесмена Халит Юкай, чиято лодка е била унищожена и изчезнала онзи ден, каза: „Халит беше много добър моряк. Той се е отправял към Бозджаада с лодката си. Два дни по-късно щяхме да се срещнем на гръцките острови и да си направим семейна почивка.“

В друга статия прочетох, че Къванч е бил на Миконос, луксозен гръцки остров.
Терзи Hands Plus1
Цитат
Актьорът, който заяви, че е съкрушен от новината, прекъсна почивката си и отиде в Ердек, за да се присъедини към издирването.

не се и съмнявам, типично за него!!

днес било ден на котката.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 22:08 от Airra

# 677
  • AMS

Къванч Татлътуг се присъединява към издирването на Халит Юкай.
Скрит текст:
Докато издирването на видния бизнесмен Халит Юкай, чиято лодка се е разпаднала в Мраморно море, продължава, неговият близък приятел Къванч Татлътуг прекъсва почивката си, за да пътува до Ердек, за да подкрепи екипите. Татлътуг обяснява, че са разговаряли по телефона в деня на инцидента, казвайки: „Трябваше да се срещнем на гръцките острови два дни по-късно.“

ШОК - Халит Юкай, известно име в индустрията за луксозни яхти и основател на Mazu Yachts, изчезва на 4 август, след като отплава от Ялова за Миконос. След като яхтата е намерена разбита на две край бреговете на остров Мраморно море, е започната мащабна операция по издирване и спасяване под координацията на бреговата охрана.

СУХОТОВ КОРАБ Е РАЗСЛЕДВАН

Сухотоварният кораб Arel 7, който е плавал в същия район, е обект на разследване поради маршрута и маневрите си, което предполага потенциален сблъсък с плавателния съд. Тази възможност се счита за критично развитие, което би могло да промени хода на разследването.

„ЩЯХМЕ ДА СЕ СРЕЩНЕМ СЛЕД ДВА ДНИ“

В интервю за Gazetemagazin и заявявайки, че е говорил по телефона с приятеля си Халит Юкай в деня на инцидента, Къванч Татлътуг каза: „Халит беше много добър моряк. Той щеше да отиде в Бозджаада с лодката си. Два дни по-късно щяхме да се срещнем на гръцките острови за семейна почивка.“ Актьорът, който заяви, че е съкрушен от новината, прекъсна почивката си и отиде в Ердек, за да се присъедини към издирването. Актрисата Седа Бакан също подкрепи приятеля си в социалните медии, споделяйки: „Нека се случи чудо.“ Многобройни фигури от света на бизнеса и изкуството споделиха послания на надежда по време на издирването.

# 678
Добро утро Благодаря за споделеното

Къванч зове за помощ

https://www.instagram.com/p/DNHEyd6snpK/

# 679
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за всичко споделено Пепи, Диве, Айре, Терзи! Kissing Heart
Много лоша новина ...Искахме да видим ашкъма, но не и по такъв ужасен повод ... Горкия, личи му, че е много притеснен, изобщо не се учудвам, че е отишъл веднага да помага да го търсят, сигурно би го направил за всеки, какво остава за приятел.

Цитат
Къванч казва във видеото в своя Instagram профил, че издирването на приятеля му Халит Юкай вече достига критична точка, морската полиция, държавните агенции и цялото население участват в търсенето. В 5 сутринта търсенето ще продължи на местата, които е отбелязал, отправя молба към тези, които имат поне някаква информация да съобщят.
Дано го намерят по-бързо жив и невредим! Hands Pray

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 10:39 от queen_fenka

# 680

https://www.referansgazetesi.com.tr/foto-galeri/halit-yukay-kimd … u-kivanc-tatlitug

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 12:04 от dterziiska

# 681
  • AMS
"Известният актьор Къванч Татлътуг, близък приятел на Юкай, също се присъедини към издирването.

Татлътуг, в изявление в профила си в социалните мрежи, обяви, че са настъпили критични моменти.

„Както знаете, това е четвъртият ден, откакто моят скъп брат Халит Юкай изчезна при трагичен инцидент в 15:30 ч., докато се носеше по течението в Ялова на път за Бозджаада. Всъщност днес е сутринта на петия ден. Навлязохме в много критични моменти. Смирено се обръщам към всички, живеещи в района: Както казах, ще продължим да търсим в маркираната от мен зона, започвайки от 5:00 ч. Морската полиция е в района. Нуждаем се от съдействието на всички държавни органи, местни рибарски лодки и всички цивилни. С настоящото призовавам всички да проведат разследване в тази маркирана зона, доколкото е възможно, и да предоставят всякакви насоки или информация, които евентуално имат.“

Издирвателно-спасителните операции за Юкай ще продължат и днес."

# 682
Привет момичета!!
Благодаря ви за споделеното и преводите!
Фенче Kissing Heart

Цитат
Много лоша новина ...Искахме да видим ашкъма, но не и по такъв ужасен повод ... Горкия, личи му, че е много притеснен, изобщо не се учудвам, че е отишъл веднага да помага да го търсят, сигурно би го направил за всеки, какво остава за приятел.
така е,  не искахме да го виждаме по такъв лош повод......
и на мен ми стана мъчно за него Unamused
Бизнесменът Халит Юкай е собственик на яхтената компания Mazu Yachts. Май от там е новата яхта на Къванч.
от КТФ

явно е криминален случай
https://www.gazetegercek.com.tr/kivanc-tatlitug-dan-halit-yukay- … m-cagrisi/180047/
Цитат
ЗАДЪРЖАН КАПИТАН НА ТОВАРЕН КОРАБ
Започнато е разследване на разпадналата се лодка под контрола на 43-годишния яхтеностроител Халит Юкай, който се е отправил към Бозджаада след сигнал от търговски товарен кораб, преминаващ през региона.
Като част от разследването е издадена заповед за задържане на CT (61), капитанът на сухотоварния кораб, за който се твърди, че е ударил лодката.
Задържаният в Ялова, Кънектикът, е бил доведен в съдебната палата след приключване на процедурите му и е бил освободен условно от съдията, на когото е бил доведен по подозрение в „причиняване на смърт по небрежност“.

на тази снимка е с по-дълга коса, дали не е за роля Thinking

много ми харесва.....
въпреки тъжните събития

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 14:19 от Airra

# 683
Привет, момичета

Много, много лоши новини.  Дано се случи чудо.
Айре, да новата яхта е купена от този човек.
Утре ще напиша повече .

Благодаря за информацията, която споделяте.

# 684
Привет, дружки! Hug

Терзи, Диве, Айре Heart Eyes, благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Пепи, дано! Hands Pray Но, няма никакви новини все още, трябва да стане наистина чудо, много време мина ...
Само си представям какво му е на Къванч Cry

Имайте хубав ден, дружки, дано ни донесе добри новини! Hug

# 685
  • AMS

Мили дружки, без коментар съм.
Като слушам Къванч, ми иде да рева.

# 686
Привет момичета, малко късно Hug
и на мен ми е тъпо и тъжно заради приятеля на Къванч.....
в тая статия има доста инфо по разследването
разбира се с ГП

https://www.haberdenizde.com/denizde-gundem/halit-yukay-sorustur … asinda-tutuklama/

тук пише
https://www.ekonomimanset.com/teknesi-parcalanan-is-insanini-ara … tlitug-da-katildi
Цитат
Къванч Татлътуг също се присъедини към издирвателните усилия.
Приятелят на Халит Юкай и актьор Къванч Татлъту също се присъедини към издирвателните действия, които бяха проведени от въздуха с хеликоптери и от морето с лодки на бреговата охрана и рибарски лодки.
Стана ясно, че Татлъту, който се е гмуркал с екипи на бреговата охрана, е провел и въздушно издирване с дрон.

малко красота

за лека вечер!

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 22:08 от Airra

# 687
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Най - после съм си вкъщи. Но пътуването ми разказа играта, ще ми трябват няколко дни сигурно да се освестя.

Не знам какво да пиша по актуалната тема. Мъчно ми е за всички, за този млад мъж, за Къванч, че преживява цялата тази ситуация, най вече я мисля  Башак. Опитвам се да си представя колко и тя е притеснена за Къванч в момента, защото съм сигурна, че той с цялата си душа се е ангажирал с издирвателните действия и както се и разбира, се е гмуркал заедно с водолазите.
Намерих малко информация за Халит Юкай.

Halit Yukay е турски предприемач, дизайнер и собственик на луксозната яхтена компания Mazu Yachts, основана през 2011 г. в Ялова, Турция. Компанията е известна със своите иновативни яхти, изградени от въглеродни композитни материали и стомана, с дължина от 11 до 40 метра. Проектите на Mazu Yachts съчетават елегантен дизайн с висококачествени технологии, привличайки клиенти от Турция и чужбина.
От ранна възраст, Yukay проявява страст към морето и корабостроенето. На шест години той започва да скицира свои собствени проекти, а по-късно завършва първия си голям проект — 16-метрова яхта, преди да основе Mazu Yachts.
Личният живот на Yukay също е свързан с Гърция — той е женен за гръцка жена, която ръководи маркетинга и връзките с обществеността в компанията им. Семейството им споделя дете.

Като капак на всичко тази вечер е имало и земетресение отново.

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

# 688

Привет в понеделник!! Nature Sunny изгоряхме това лято....Sweat

Пепи Hug почивай....и ретро меркурия свърши.

Цитат
Мъчно  ми е за всички, за този млад мъж, за Къванч, че преживява цялата тази ситуация, най вече я мисля  Башак. Опитвам се да си представя колко и тя е притеснена за Къванч в момента, защото съм сигурна, че той с цялата си душа се е ангажирал с издирвателните действия и както се и разбира, се е гмуркал заедно с водолазите.
да наистина не й е лесно.....
Жалко за този млад мъж, умен, образован, предприемчив.....

....................................

здрава и успешна седмица!!

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 12:39 от Airra

# 689
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Жегата тази седмица още сега е нетърпима.😥

Малко да се разсеем с кратко интервю от Филиз Бур , дизайнер на дома на Къванч и Башак. Вижат се малко кадри от дома.  Много изчистено като стил, но гората наоколо е тяхното истинско богатство.

https://www.instagram.com/reel/DND4oUgo14w/?igsh=MTBwaDFtZ3U5eGpqdw==

Ново попълнение към ОР2.

https://www.instagram.com/p/DNNtbKHI_vM/?igsh=Y20yazJ0MGw3Ync4

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт