💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 112
  • 742
  •   1
Отговори
# 660

Скрит текст:
Вижте още какво е направила . Познахте ги, нали ?

Айре, понеже спомена, че гледаш ливанския 1001 нощ, преди малко във Фейсбук ми се мерна едно име на актьор, който играе в него. Името ми звучеше някак познато и се сетих. Помниш ли тази снимка.

Само от любопитство, този актьор ли играе в сериала?

ей опасна си!!
снимката си я спомням много добре и да, актьора играе в сериала, в главна роля/Керем от турската версия/
Филмографията на Николас е доста богата!! много готино, че се познават с Къванч!!
А октопода от Еле, въобще не го намерих в нейните профили?? Thinking
Иначе Башак я видях, че е постнала мястото където почиват, ама да беше снимала Киво и малкия поне отдалече/тогава Терзи щеше да се включи Wink/

лека!!

# 661
Айре, октопода беше на стори и аз го хванах в последния момент 😀
А този Николас мисля, че използва услугите на Башак като негов стилист.
И качвай по често от твоите колажи 😍
Имаш си характерен стил 👍
Още две нови/стари снимки от същия фотограф от Пеперудите.

Лека 🤗🤗🤗

# 662
Добро утро, дружки! Hug

Колко са красиви на тези снимки Heart

Киво беше направо страхотен на Келебеците!

Диве, благодаря ти! Kissing Heart С удоволствие си изгледах и аз част от живото предаване. Имаш право, на мен в книгата не ми харесаха образите и на двамата, толкова беше тъпа причината за раздялата им, а и не усетих тази голяма любов, която е била между Сеит и Шура, както беше представена в сериала. Книгите по принцип винаги са по-добри от екранизацията, но има и изключения, със ЗЛ беше същото, сериала ми хареса мноого повече. Жалко, че няма да можем да направим сравнение и с Improbable, аз бих я прочела с удоволствие, цитатите от нея са впечатляващи, но уви! Да видим какво ще се получи Thinking
Айре Heart Eyes благодаря ти! Kissing Heart Споделяй по- често колажите си, много ги харесвам! Hands Clap Дано успееш да си инсталираш и на новото лапи ФШ, че сигурно отново ще имаш муза за нови Heart
Нямаше да е лошо Башачето да беше споделила нещо, което ни вълнува, да Smile
Пепи, наистина си голяма работа! Hands Clap Kissing Heart И аз помня добре тази снимка, но името на този ливански актьор изобщо. Сега разбирам, че играе в ливанската версия на 1001 нощ. Интересно от къде ли се познават с Киво ? Thinking Възможно е да са се запознали на този плаж покрай децата.
Много е хубав колажа с октопода! Защо ли не го е запазила Еле Нави ?
Нали ? Heart
Цитат
Фени, Фреди винаги е добър избор за поздрав.
Да ви припомня още хубави спомени.

И на края споделеното от една подруга, антроположка, която е имала късмета да се срещне случайно с Киво.
Скрит текст:
" Имам повод да напиша съвсем свеж пост, споделяйки своите впечатления. По причина затоплянето на руско- турските отношения ))) благодарение на настойчивите молби на моята приятелка и най-вече по необходимост / на промъкващата се в нашата южна провинция журналистика, а и най-вече антропологията / ми се наложи да си създам работа - руско-турска, разбира се ))) Въобще - благодарение на всичко гореизложено ми се наложи да прекарам изминалата седмица в Истанбул. И съвсем неочаквано за мен, т.е без да съм имала такова намерение ми се случи да видя този същия, нашият Къванч бей, който така ме порази на времето, вие сте свидетели на това ))) със своите антропологични данни ))) И така, в Истанбул живее моя близка приятелка - Манюня, която преди 4 години се пренесе да живее там, възпитавайки синчето си. Мъжът на моята приятелка - адвокат, етнически черкез, чието семейство още през 19 век се е преселило в Турция, се оказа приятел на Джем Татлъту - най-общо, случи се така, че се оказахме на една маса, в обща компания. Тъй като аз се интересувам от Къванч, веднага разпознах брат му , но щеше да бъде нетактично от моя страна да започна да разпитвам, за това се наложи вежливо и лицемерно да се направя, че не познавам никого от семейството като незаинтересована към турското кино чужденка. Впрочем, Джем е много учтив, приятен и интелигентен човек. Но, да продължа с основното ... турците обичат вечер да почиват с голяма компания, вечерята продължава дълго, до късно през нощта практически ... хранят се бавно, разговарят, посрещат познати ... Седяхме доволно дълго, в голяма компания, когато някой дойде на верандата, мъжете започнаха да стават и да приветстват новодошлия. Той седна точно отсреща ми, почти косо срещу мен. Докато той седеше и се поздравяваше с познатите му дами, нямаше как да не привлече всеобщото внимание - много висок млад мъж, широкоплещест, косите му са с такъв рус оттенък, които на слънце изглеждат пшенично- златни, а на изкуствена светлина почти стоманено - червеникави, със северняшки загар, правилни черти на лицето, красиви гъсти вежди, огромни мигли, с поглед изпод вежди, сякаш изучаващ, явно такова е настроението му ... много отличаващ се от останалите хора, благодарение на физическите си данни. И работата не е там, че светлия фенотип в Турция е несвойствен, той ще се отличава и в Скандинавия и в Русия - прекрасен образец на човешката раса ... И аз веднага разбрах съвършено ясно защо на толкова много от нас той се харесва, в този случай се оказа, че човекът изобщо не се отличава от своя екранен образ. Имах много време да го разгледам добре, макар и крадешком. И като антрополог и като жена, намерих го за почти съвършен. Ако трябва много да придиряме  - шията му е малко по-дълга, отколкото е прието при мъжете, хубава долна челюст, но брадичката в профил е недостатъчно волева, краищата на пръстите на ръцете му са широкички ... но, всичко това не променя почти истинското физическо съвършенство, даже мога да кажа, че  това е най-красивия мъж, който някога съм виждала ... в обикновена фланелка, с неголяма брада, небрежно сресани назад коси - не нагласен и напудрен - естествен, обикновен и много красив. Сред толкова много непознати хора той се държеше в някаква степен малко отдалечено, равнодушно. Неразговорлив, не усмихващ се, някак флегматичен. В същото време седеше свободно, чувстваше се неговата увереност в себе си и някаква даже снизходителност към обкръжаващите го. Какво говореше аз не зная - на турски разбирам само някои откъслечни изречения и думи. Но, гласът му е приятен, не много нисък, но не и висок, мек, топъл глас. Но, повтарям, той не говори много. Това са първите ми впечатления за него."
" По повод поздравите на руските почитателки и любопитството, ми се щеше да споделя много повече, но как бих изглеждала в неговото близко обкръжение, имам предвид на непублично място, като някаква преследваща звездата поредна маниакална фенка и давай да му досаждам. Трябваше да спазвам приличие, още повече, че никой не ни запозна. И доколкото разбрах, всяко ненужно внимание към неговата личност му е в тежест, а се отпуска тогава, когато никой не го гледа с широко отворени с възхищение очи и не драпа да се докосне до него. Ето защо, се направих, че не зная до каква знаменитост  се намирам на масата. Вниманието към него е прекалено, дори тогава, когато не снима, главно женското внимание му е в повече, тогава за какво ми беше да го плаша напразно, а на руските му поклонници може би Маня ще им разкаже, ако се опознаят по-отблизо. Та, да продължа за външността му - никакъв корем, никакви мазнини - здрав, строен, пропорционален - снимката, за която го критикуваха е просто неудачна. Личи, че се занимава със спорт, без анаболи, които правят много големи мускули, е, не е както в Кузей - там е просто нереална спортната му форма - той трябва да живее единствено заради нея в обикновения живот, но много хубав и в добра форма. Дългата шия , съгласно антропологията е качество за женската красота, при мъжете за идеална се счита средната, с широки рамене. Но в сегашната мъжка мода фланелките са с доста изрязано деколте, което прави визуално шията по-дълга. Трапчинките му не ги видях, малко се усмихваше , издатинките, явно имате предвид дъгите над веждите, да, те са негова особеност, но това е типичния строеж за хубавия мъжки череп, които правят профила по- изразителен и войнствен, косата е чуплива, с по-светли  краища, подобно на натурални кичури, много красив цвят , няма наличие на плешивост, просто челото му е във формата на буквата М - такава е линията на косата му, когато я сресва назад се забелязва по-ясно. И още една подробност - той целия сякаш е посипан със златна пудра, растителността по тялото му е буйна ... и златиста. Но, следи от забавния живот като, че има ... забелязва се някаква умора в очите, известна подпухналост под веждите при сериозно и внимателно вглеждане ... надявам се, че отговорих на всички въпроси "
" С ваше позволение, момичета, ще продължа разказа за впечатленията си от Къванч. Между другото, тази вечер присъстваше и съпругата му, тя дойде по-късно, с нея дори имахме "small talk" , нейната личност винаги е предизвиквала сред нас горещи дискусии и впечатленията си от нея ще напиша по-късно, сега искам да продължа с него, тъй като два дни по-късно отново, дори и епизодично се срещнахме. Джем докара някакви книжа на мъжа на приятелката ми, а ние с дъщеря ми оставаме незнайно колко дълго / иначе край с дружбата ))) / в дома им, дъщеря ми така свикна, че можеше да спи на всеки диван в къщата  и пейка в градината. Беше към обяд, мъжете влязоха в кабинета , а ние имахме намерение да излезем в града - търся дъщеря си, за да я преоблека, а нея никъде я няма. В много турски къщи скицата напомня на английските - отпред голям двор, а отзад - задължително заден двор, където има градина или зелена площ. Излизам на двора и чувам непринудения и говор, чувам, че някой се смее ... мъжки смях. Тръгвам по посока на гласовете и пред мен следната картина - на тревата седи Къванч Татлъту, на пейката се е разположила нашата вечна и най-любима играчка мечето Миша и някаква непозната дворна котка, а до нея моята Лина - поучава го как трябва да се храни котката! Отивайки към този квартет се извинявам, ако детето ми го е обезпокоило, прощаваме се и отиваме да се преоблечем за излизане - това и беше всичко ))) обикновено, мимолетно битово произшествие, а у мен впечатления много! Оказа се, че той е дошъл заедно с брат си за някакви общи работи, но тъй като посещението е било кратко, Къванч останал на двора, където го е намерила моята малка дъщеря. Разбира се, ако той не беше актьор, на който се възхищавам , този обикновен епизод нямаше да го запомня изобщо ... а тук, сблъсквайки се лице в лице с този човек, макар и за минути, но, виждайки го в неформална обстановка си направих много изводи ... и впечатленията ми в този момент бяха много по-различни от тези, с които бях останала преди няколко дни, седейки заедно на една маса. Все едно това беше напълно различен човек ... къде се дяна равнодушно - скучаещия вид, смръщените вежди, неохотно отронващите се думи, напрежението и отдръпването, когато видя толкова непознати лица ? Погледа, който без интерес следеше лицата на събеседниците, насилените или даже "измъчени" жестове на внимание по отношение на дамите, които седяха на масата , видът на мъжът, който не просто е преситен, а изнемогващ от женското внимание ? Тук, на тревата, под слънчевата светлина седеше съвсем непринудено същия този млад мъж - златните коси, вежди, мигли, очи - не толкова сини, а по-скоро сиви в този момент , пълни с живот, озарени, игриви ... в същото време зрял мъж, без онзи воал на очарователна младост от времето на Халил и Бехлюл - това издаваха не дори бръчиците около краищата на очите му, а именно изражението им, по-твърдо ли, какво ... и този същия мъж безгрижно и самозабравено хранеше котката с непознатото петгодишно момиченце ... Начинът по който седеше и звукът на гласа му и по това как гледаше ... излъчваше пълно щастие. А и още, аз като майка не можех да не забележа грижливото му и покровителствено отношение към детето. Именно подобно поведение към децата изобщо - за мен е абсолютен маркер за същността на човека ... При моето приближаване, когато ме видя, в същия миг забелязах някаква мигновена, като по навик бдителност ... но, когато аз, максимално кратко и ненатрапчиво помолих да извини детето ми и не проявих намерение за по-нататъшен разговор, хванах дъщеря ми за ръка и я придърпах към себе си, той веднага се отпусна и по момчешки открито се усмихна и ни помаха за довиждане, повече на малката, а не на мен, разбира се ))) " Мъжете са много по-щастливи от нас жените, все пак " - помислих си в този момент. На някои от тях им се отдава да останат деца в дъното на душата си и да не порастват "
" Добър ден на всички вас, момичета. Продължавам за съпругата му. Най - интересното е, че това да говориш и да обсъждаш поведението на някого, който  съществува някъде хипотетично е лесно. Но, когато срещнеш човека на живо, видиш очите му, осъзнаваш, че това е също човек, със своите емоции, със своя душа ... И това те задължава да бъдеш по-отговорен в твоите съждения и изказвания ... Защото на мен ми стана неловко за съставеното виртуално мнение, още повече, че това мое мнение беше негативно. Възприятието на човек е винаги субективно, в моя случай също, така, че вземете предвид този факт. Няма да ви изморявам с повече подробности, преминавам към описанието и впечатленията си. На масата съпрузите не седяха един до друг, а съгласно правилата за добрия тон между тях седяха познатите им събеседници.Сложно беше в такава ситуация и за толкова кратък срок да определя тяхното отношение един към друг. Тя се държеше достатъчно дружелюбно и подходящо.Беше облечена непретенциозно, но скъпо : рокля с проста кройка от шантунг, велурени сандали, много качествени, възможно италиански с кожена подметка. Висока и хармонично сложена. Косата и, съгласно последните европейски тенденции, незагладена, а по-скоро небрежно вълниста, наситено кестенява, веждите и достатъчно широки, но в хармония с останалите и черти, подчертани с молив, очите и много тъмни, леко изпъкнали, не ярки и искрящи, каквито биват доста често "черните очи" а по-скоро като обгърнати с мъгла. Дори и да има някакви пластически интервенции, то са доста умели - може би блефаропластика, защото такава форма на очите, немного скосени в краищата обикновено не са характерни.Прилича на креолка от Мартиника или на андалуска еврейка. Най- общо - жена, притежаваща  екзотична привлекателност.В профил ми се стори красива - линията на челото и носа, ясно изразена като у Нефертити. Доста волева брадичка, малко тежки / груби /черти, но това е индивидуалността на лицето и. Англичаните казват : "За вкус не се спори" и това е справедливо. Колкото и да ми харесва друг тип женска красота, това не отменя, че привлекателността бива разнообразна и, че тази жена е доста хубава. За мястото и в съответствие с най- големите съвременни модни тенденции облечена, гримирана, но съвсем не прекалено, стройна. За вътрешните и качества не мога да кажа нищо , предполагам, че жената е умна и практична, държи се много коректно, без позьорство ... такова е моето впечатление. Или поне впечатлението ми за външността и. Ах, да - пропуснах важна подробност - на шията и забелязах окачена верижка с глава на бик от ахат или черен оникс ... Интересно, в източна Анатолия по времето на хетите и асирийците е съществувал култ към Ищар, Астарта, върховна женска богиня - Великата майка - главата на бик бил един от нейните свещени символи,като  биковата глава наподобявала женската  репродуктивна система. Ето такива древни културни пластове и любопитни алюзии  забелязах"
Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 663
Добър вечер!! Hug Да намина през темата, не че има нещо ново......
Мерси за снимките, Къванч и Серенай на наградите, грееха! Heart Eyes

Фенче Kissing Heart
Цитат
И на края споделеното от една подруга, антроположка, която е имала късмета да се срещне случайно с Киво.
доста обстойно написано, но ми беше интересно Hands V
а сина на Джем колко е пораснал!!

Пепи,
май, че наистина връзката с ливанския актьор е Башак, която е работила с него през 2021

Благодаря ви за колажите!!
всеки, който се занимава с това хоби си има свой стил!
но сега нещата се промениха много с ИИ!!

лека вечер!!

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 21:34 от Airra

# 664
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря ти за всичко споделено! Kissing Heart Хмм, вярно Башак е връзката с ливанеца. интересно.
Ами децата си растат неусетно, ей го на малкия локум, кога се роди, кога направи 3.5 годинки ... Да са им живи и здрави на всички! Flowers Four Leaf Clover
Честно казано, предпочитам си старите творчески колажи, тези с ИИ рядко са сполучливи, има някои, дето все едно гледаш други хора.
Друго си е това ...

Малко красоти и от Тамара, много красиви колажи правеше на времето Two Hearts

И една много любима за мен снимка Heart

Имайте прекрасен ден! Hug

# 665
Привет, момичета 🤗🤗🤗

До края на престоя , се надявам да вляза повече от " морето ми е до коленете"😂😂😂

Фени, страхотен разказ от тази антроположка. Пък и е по различен професионалния поглед. Най - хубавото е, че красотата и таланта при Къванч са равностойни.

Аз нали обичам да си чета коментарите към дадени публикации и се зачетох в тези, когато беше съобщена информацията за стойността на новата яхта. И си викам, хайде сега ще му броят парите отново на Къванч. Да, ама не. От около 600 коментара да е имало десетина негативни. Та както беше написала една коментираща "Ето какво значи да си обичан и уважаван" .. Бях впечатлена, защото това не са коментари от неговите фенове, а от хора, които изразяваха отношение най вече към човека Къванч.

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

# 666
Привет момичета!! Hug
Пак няма нищо ново.....

Пепи, разсмя ме с морето Grinning абе прави си това, което ти е кеф!
аз ходих да чета коментари в Gazete Magazin. има и позитивни, но се намират и негативни, нормално.

Фенче Kissing Heart, о изобщо не ми харесват измислените снимки на реални хора с ИИ.
Жалко, че Тамара изчезна....
но тези на българката са с ИИ и за мен за страхотни!

а тая снимка знаеш ли я?
Скрит текст:

Пожелавам тия дни да има новости!!

Лека вечер! Hug

# 667
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

Само да се отбележа, че не съм зачезнала,
а съм се залепила в тубето на руски с Езел.
Карадайъ няма да го изгледам докрай
и все ще помня оня фенски финален клип.
Но Езел мога да го повторя с удоволствие.
Много са добри всичките участници!!!

Скрит текст:
Пробвах гифчета с ИИ -то, но не стана.
За да го накарам да направи нещо добро,
ми изчерпва безплатния лимит за изображения
и ме прехвърля на абонамент.
Ако направя абонамент за месец, и там има лимит.
Докато му обясня ...  свършва бързо и абонамента за месеца.
Зарязах го този изкуственяк.
Като ми мине, може пак да го пробвам.
Не се напечелиха, ей. Сега и Х нещо се запъва.
Та му се моля, та свалям, та качвам, та чакам ...

Приятни занимания, дружки!!!

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 10:43 от * Diva *

# 668
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, Диве, Айре Heart Eyes благодаря ви за всичко споделено! Kissing Heart
Айре Heart Eyes виждала съм снимката, но много ти благодаря, че ми я сподели! Heart
Нямаме нищо ново, но чакаме, надявам се скоро отново да ни зарадват.
Дотогава ще си се радваме на това, което вече имаме. Има неща, които сме забравили, напр.споделеното от  антроположката е от 2019 г.

# 669
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Нищо не съм гледала, минавам само да ви покажа тази красота 😍

# 670
Момичета
Нещо почвам да се дразня, че няма нищо ново и нашите се покриха....
а колко много нови сериали се готвят за есента.....Mask като им знам сценаристите.....
но ще погледна този с Кенан.
Фенче Kissing Heart в ТТ почнаха да ми излизат много снимки с Фреди, някои са много шантави, та се чудя дали бих уцелила някоя, която не си виждала Wink
Пепи, красиво е!!
Диве, приятно гледане на Езел!
изкуственяка Grinning

и още една готина снимка с Николас

неговото дете и Курт Ефе били родени през няколко дена.

лека!!

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 21:37 от Airra

# 671
Добро утро, дружки! Hug

Диве, Пепи, Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Диве, изкуственяк, а ? Stuck Out Tongue Closed Eyes Ама баш така си е, какво ? Smile Приятно гледане на Езел!
Пепи, благодаря за красотата! А топна ли си краката в морето ? Stuck Out Tongue Winking Eye
Айре Heart Eyes не се изнервяй, ще се наложи да си почакаме, няма как, след като ще снима чак в края на септември ... Нека си почива още малко ашкъма, да си прекара достатъчно време със семейството си на морето, че после работа го чака.
Много е хубава тази снимка с малчовците Heart

Цитат
в ТТ почнаха да ми излизат много снимки с Фреди, някои са много шантави, та се чудя дали бих уцелила някоя, която не си виждала Wink
Шантави били снимките Stuck Out Tongue Closed Eyes Ами вероятно са от видеоклипове, Queen са създавали съвсем нестандартни такива, ама можеш да ми споделиш някоя, щИ кажа дали пък не са от изкуственяка, защото единствено той може да ме изненада с някоя невиждана от мен снимка на Фреди Stuck Out Tongue Winking Eye
От споделените от теб снимки с ИИ Тор горе- долу става, но другите две  са ужасни, нищо общо с Къванч Stuck Out Tongue Winking Eye

От новите сериали не зная дали ще загледам някой от тях, зависи на каква вълна ще съм  Tired Face Може би все пак ще погледна от любопитство тези с Кенан и с Ойкю, харесвам играта и на двамата. Днес мернах тази снимка и честно казано изобщо не я виждам Ойкю с Озджан Дениз, той изглежда като, че е баща и, а прочетох, че историята е за голяма любов.

Не го зная на колко точно години е, но изглежда най - малко с 20 години по-възрастен от нея. Мисля, че или трябва да се замисли вече за различни роли или поне да му избират партньорки около неговата възраст, мое мнение. На Кенан коя са му подбрали ?
И на края да ви споделя нещо красиво, което прочетох във ФБ.
Цитат
9 красиви български думи, които нямат аналог в другите езици. 🥰
Πpиcъpцe – Дa пpaвиш нeщo пpиcъpцe oзнaчaвa дa гo въpшиш нe oт дълг, нe oт нaвиĸ, a зaщoтo гo чyвcтвaш дълбoĸo cвoe. Toвa e вътpeшнa oтдaдeнocт, в ĸoятo yчacтвaт нe caмo pъцeтe и миcълтa, a и дyшaтa.
He пpocтo „c любoв“, a c вътpeшнa cъпpичacтнocт и гpижa. C цялoтo cи cъpцe.
Зapaнтa – cтapиннa дyмa зa paннитe cyтpeшни чacoвe, изпълнeнa c пoeтичeн нюaнc. He e пpocтo „cyтpин“, a пъpвитe мeĸи лъчи и тишинaтa пpeди дeня.
Гocтoпpиeмcтвo– в бългapcĸaтa ĸyлтypa oзнaчaвa нe пpocтo дa пoĸaниш няĸoгo, a дa oтвopиш cъpцeтo cи. Дa гo нaxpaниш, cтoплиш и yвaжиш – дa ce oтнeceш c нeгo ĸaтo ĸъм poднинa.
Haдвeчep – oнзи ocoбeн чac мeждy дeня и нoщтa — нитo e cвeтлo, нитo e тъмнo. Cъc cвoя нeжeн, мeлaнxoличeн oттeнъĸ, тaзи дyмa yлaвя нeщo, ĸoeтo в дpyгитe eзици ce гyби.
Живинĸa – живo, мъничĸo cъщecтвo — нo и yceщaнe зa живoт, зa движeниe, зa нeщo, ĸoeтo нocи paдocт. Живoт в yмaлeнo чиcлo, зa дa ce пoдчepтae  ĸpexĸocттa и тoплoтaтa нa мaлĸoтo cъщecтвo – ĸaĸ дa имa тaĸaвa ĸpacивa дyмa дpyгaдe?
Πpocъницa – cъcтoяниeтo мeждy cън и бyднo състояние. Oнзи ĸpaтъĸ миг, в ĸoйтo oщe нe cи нaпълнo cъбyдeн, нo yceщaш cвeтa дa ce вpъщa. Дyмa, нoceщa лeĸoтa, yязвимocт и пoeтичнocт.
Зaглъxвa – дyмa, ĸoятo oпиcвa зaтиxвaщ звyĸ, ĸoйтo пocтeпeннo ce cтoпявa в тишинaтa. Ho в пo-шиpoĸ cмиcъл тя yлaвя yceщaнeтo зa нeщo, ĸoeтo oтшyмявa, изблeднявa, yмиpa бaвнo и тиxo. Toвa мoжe дa e звyĸ, eмoция, cпoмeн. He e пpocтo „зaтиxвaм“ или „cпиpaм“ – „зaглъxвaм“ нocи нeизpeчeнa вътpeшнa тъгa.
Mилyвĸa – „Tyĸa мaйчинa милyвĸa ceтиx нaй-нaпpeд“, ĸaĸтo ce ĸaзвaшe в любимoтo ни дeтcĸo cтиxoтвopeниe „Poднa cтpяxa“. Mилyвĸaтa нe e пpocтo „дoпиp“ или „гaлeнe“ — „милyвĸa“ e физичecĸи жecт, нaтoвapeн c нeжнocт, oбич и гpижa. Дyмaтa cъчeтaвa тaĸтилнo yceщaнe c eмoциoнaлнa тoплинa, ĸoятo тpyднo ce изpaзявa.
Зaдyшeвнocт – дyмa, poдeнa oт „дyшa“ — и тoвa нe e cлyчaйнo. Зaдyшeвнocттa e ocoбeнo чyвcтвo нa близocт. He e пpocтo „интимнocт“, a вътpeшнo cъзвyчиe мeждy дyши.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 11:07 от queen_fenka

# 672

Привеет!! Hug

Фенче Kissing Heart, аз писах в пост 657 за Ойкю и Йозджан, че ще е филм и ще е за платформа. /може да е хубав/
от Бирсен
https://www.birsenaltuntas.com/kultur-sanat/ozcan-denizin-partne … uyor/61607/#close

а Къванч нека си релаксира на морето, ама така ми се иска готини летни снимки, да им се порадваме Blush
Любопитно ми е дали продължават да обикалят с яхтата, Башак е решила да си мълчи и да не дава никаква информация. Всъщност с тия хейтъри я разбирам.
за Кенан, не съм срещала партньорка.....
може да ти пращам снимки на Фреди в месинджър. Wink
за споделеното от ФБ Hands Plus1 /аз се отнасям към темата присърце Blush/

хубав ден!!

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 14:11 от Airra

# 673
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

Езел върви чудесно. Още не съм стигнала до Секиз

За сравнение с изкуственяка  >>>

Приятни занимания, дружки!!!

# 674
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Ще ни се наложи да имаме търпение.
Ето още един "изкуственяк" 🤭

Картината сама по себе си ми харесва, но приликата е доста далеч от оригинала.

Хубав ден 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт