💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 119
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро, дружки! Hug Честит ни нов месец Август!

Дано ни донесе някаква новина! Че така и не видяхме обещания "сюрприз" от Бирсен Smile

Пепи, много ти благодаря, мила! Kissing Heart
Диве, благодаря ти! Kissing Heart Посмях се със спойлера ти за КСШ Smiley
Айре Heart Eyes Ще, ще, само още малко търпение Kissing Heart Все нещо ще има, само да видим какво ще е Stuck Out Tongue Winking Eye
Не мога да се наканя да догледам Ешрефа, нещо съм се бъгнала на тема турски сериали, нищо не гледам ... Ще си чакам единствено Къванч явно. Вече са избрали партньора на Хилал - Бурак Дениз, та и от този храст не излезе заек, очаквано! Smile Остана ни да се надяваме само на сигурния ОР и " Improbable ", дано поне той е истина! Че много се запалихме, само дано не ни залеят с кофа студена вода на края ...

И нещо много хубаво видях преди малко ВК:
Цитат
Легендарният сериал „Забранена любов“ ще бъде достъпен на 7 август на международната дигитална платформа Prime Video

За сериал, който приключи преди 15 години, това е огромен успех!
Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 11:10 от queen_fenka

# 646

Здрав и хубав нов месец!! Flowers Four Leaf Clover

от арабите
https://x.com/1llXllll/status/1951142794782707830
Снимките на сериала „Организиран бизнес“, чийто сценарий е написан и с участието на звездата Йълмаз Ердоган, ще започнат в края на септември и ще приключат през ноември.
Проектът се състои от 8 епизода и е продуциран от BKM за платформата Netflix.

Къванч ще се превъплъти в същия герой, който изигра във втората част на филма, Бенсу Сорал също ще продължи в сериала със същия герой „дъщерята на Йълмаз Ердоган“, а Ръза Коджаоглу ще повтори ролята си от филма.

видео
https://x.com/KT_Fans/status/1951201188440887597

Благодаря ви за споделеното!!
Диве Hug /физиката ми беше най-неприятния предмет в гимназията Wink/

Фенче Kissing Heart
и аз се страхувам да не ни залеят със студена вода, затова не коментирам сериала, само някой готин колаж.
намерих сайт, в който пишат за ЗП Hands Plus1
https://www.evrensel.net/haber/563416/the-terminal-listten-ask-i … videoda-neler-var
Пепи, приятно ме изненада, че си писала, да, Къванч доста си почина, но това си е негово решение.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 14:13 от Airra

# 647
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Айре, минах на нов режим 😂😂😂, а и нямам вече проблем с влизането тук.

Новината за снимките на ОР3 я съобщи и Бирсен. Не знам дали се изгубих в превода, но това което разбрах, че Йелмаз Ердоган в момента пише сценария и затова неговия сериал за телевизията Перлени мъниста ще започне излъчване от януари. 🤔🤔🤔
Имам няколко въпроса, ако може някой да ми отговори или какво мислите вие.
Неговият сериал не ме интересува, но ... това означава ли, че Къванч още не знае в какво точно ще играе ако сценария не е готов ?
За снимките на ОР3 и участието на Къванч се говореше още преди Семейството, възможно ли е да не е написан сценария тогава? Много странно ми звучи цялата ситуация, ако е така наистина.

За Невероятно, освен че сериала е фиксиран на страницата на OGM в ИГ се сетих, че когато беше премиерата на филма Последно повикване за Истанбул в Ню Йорк, Къванч тогава спомена, че ще има още проекти с този продуцент. Дали е възможно да има има някаква договор за брой проекти 🤔

Диве, да знаеш, че рязко ми се издигна в очите още повече 😍  Обожавах учителя си по физика до 8 клас, но  там си остана моето увлечение към предмета. Сега още повече искам Невероятното, защото знам, че ще имаме експерт по темата в темата.

Лека, момичета !
Утре вечер ще се опитам пак да се включа 🤗🤗🤗

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 01:33 от pe04

# 648
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря ти за всичко споделено! Kissing Heart Дано имаме късмет, пу пу пу! Hands Pray
Ето още едно видео, само с Киво Heart
https://vk.com/al_feed.php?z=video-95397133_456247429%2F1162f118 … t_-95397133_59738
Пепи, радвам се, че можеш да пишеш, дори и когато не си вкъщи! Kissing Heart Наистина ме крепи единствено това, че сериала е фиксиран на страницата на OGM в ИГ, защото наистина нищо повече не се споменава от никого за него, та дано наистина си имаме сериал!

За сценария на ОР не вярвам още да не е написан от Йълмаз, действително се знаеше за него доста отдавна. По-скоро може би се е наложило да направи някакви промени, щом са отложили снимките чак за края на септември Thinking Чакането продължава Stuck Out Tongue Closed Eyes А дали има договор с продуцента за няколко проекта, това само Киво може да ти каже, и ние знаем колкото теб  Stuck Out Tongue Winking Eye
Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 11:02 от queen_fenka

# 649
Здравейте Благодаря за споделеното

Kıvanç Tatlıtuğ yeni teknesiyle Bodrum'da görüntülendi!

https://www.youtube.com/watch?v=axX-Zbmv3dE

# 650

да се подкрепим!! Stuck Out Tongue Winking Eye
Пепи, радвам се, че успяваш да пишеш. Hug
Сценария на ОР3 за мен си е написан, очаква се началото на снимките, може би търсене на дестинации, ако има пак сложни екшън сцени, допълнителна организация.
а, че Онур Г. беше  споменал в негово интервю, че може да работи пак с Къванч си го спомням, но да са фикскирани брой проекти, абсурд. В техните среди всичко е доста променливо и несигурно.
..................
от Дениз, купони в Гърция.

Терзи, опасна си, тъкмо щях да го слагам!

Фенче Kissing Heart Hands Plus1,
и аз искам да стане ясно още нещо за Невероятно , примерно режисьор.
най се изкефих от новите клипчета, скока на Курт Ефе, като Къванч му подаде само една ръка!!

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 15:11 от Airra

# 651
# 652
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Днес бил международен ден на красивите мъже 😛

Вирус ли ме хвана, течение ли, но днес цял ден пазя леглото та имах време да се поразровя малко назад.
Айре, всъщност, това го бях напълно забравила, но ние доста сме коментирали публикация на Бирсен от 2023 г., когато е написала, че Къванч е сключил договор с OGM за два филма и два сериала. Филмите са "Празникът на влюбените"" и "Последно повикване за Истанбул ", единия сериал е Yakamaz s245. Така че, най-вероятно Невероятно е вторият сериал 🤔
За Организирани работи 3 също доста сме писали. В една от публикациите се говори, че ще има 3 сезона по 8 серии и снимките трябваше да са за. Disney plus ?!?!? 🫣🤭
А това предполагам не сте забравили, че тогава се говореше за участието на Есра Билгич и Еда Едже.

Едва ли скоро ще чуем нещо ново за Невероятно, мисля че само го фиксираха. Снимките на ОР3 щом ще са от септември до ноември, Къванч сигурно ще си взема малка почивка и предполагам че около или след това ще започнат другите снимки. С една дума голямо чакане ни чака.

Терзи, благодаря за снимката.😍 Много ми харесва тук.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 653
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за всичко споделено Айре Heart Eyes, Терзи, Пепи! Kissing Heart
Терзи, страхотна снимка! Била от концерта на  Guns N' Roses.
Айре Heart Eyes и на мен ми се иска да разберем кой ще е режисьора и много други подробности, но явно ще си почакаме доста, както пише и Пепи. Много ми хареса видеото, и аз се изкефих на Киво и Курт Ефе Heart
Пепи, ами няма как, хубавите неща стават бавно, поне така се успокоявам Stuck Out Tongue Winking Eye Явно ще обикалят доста време с яхтата КБТ, нищо, нека се радва на семейството си и морето, сега му е времето, че то буквално лети ... А ти се оправяй! Flowers Four Leaf Clover
ВК пишат, че подготовката за сериала на Йълмаз Ердоган е в ход.
Някои сцени ще бъдат заснети в имението на Йълмаз Ердоган в Кьойджегиз, а основните снимки ще се проведат в Истанбул, а 8 серийният сериал за Нетфликс ще се казва "Съкровището на Харун“ Thinking

Имайте прекрасна неделя, дружки! Hug

# 654
Привет в неделя!
много готин Heart Eyes......било от концерта на Гънс

Пепи, бързо се оправяй Flowers Four Leaf Clover
Личи си, че си човек на точните събития и факти.
аз съм на мнението, че каквото има да става ще стане. а и в момента не ми се разсъждава особено задълбочено.
За - 2 филма и 2 сериала, единия сериал може да се счита, че е бил Краля, за мен  Невероятно
се в появил наскоро в плановете на Онур, а и тук става на въпрос за адаптация на книга на американски автор.
Не вярвам ОР 3 да има 3 сезона Thinking
Фенче Kissing Heart, мен ме интересува и как ще решат ролята с брата близнак, както и коя ще е главната  героиня, но не искам да пиша много за сериала. да не се обърка нещо.............Flowers Four Leaf Clover
Цитат
Някои сцени ще бъдат заснети в имението на Йълмаз Ердоган в Кьойджегиз, а основните снимки ще се проведат в Истанбул, а 8 серийният сериал за Нетфликс ще се казва "Съкровището на Харун“
интересно....
как ли ще променят визията на Къванч, имайки впредвид как изглежда сега?? Thinking

ново клипче от Еле

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 14:57 от Airra

# 655
Направо се чудя как може да задържат такива снимки толкова време.
https://www.instagram.com/p/DMiglunoTr0/?igsh=MXB5aWg3MWd3am5nNA==

Прелест 😍💙

Айре, точно, ако е планирано първоначално ОР3 да е бил три сезона, сега ще трябва доста да се преработи първоначалния вариант.  Така че, моите опасения, че Къванч не знае в какво ще участва отпадат. Междудругото Бирсен е писала тогава за три сезона сериал и два филма 🫣🫣🫣

Ето

За брата близнак все си мисля, че може и Къванч да го играе и него.

# 656
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за всичко споделено Айре Heart Eyes, Пепи Kissing Heart
И аз като вас си мисля, че Киво като нищо може да изиграе и двете роли, и това ще е истинско предизвикателство за него, но от опит знаем, че сценариите не се пишат дословно по книгата, та ще видим Thinking
Точно така, каквото трябва да стане, ще стане, ще чакаме Hands Plus1 Дотогава ще продължим да си припомняме хубави спомени, които за наш късмет и от филмите и от реала са много Heart

На края един музикален поздрав от мен, че от вчера съм на тази вълна Heart

Имайте прекрасен ден! Hug

# 657

Привет в понеделник!! Hug
Няма нищо от/за нашите, Башак нетипично не споделя нищо.
Пепи,
снимката от Пеперудите е много готина!
тази публикация на Бирсен съм я забравила, но там пише, че ЙЕ има споразумение за 2 филма с Дисни.
да не задълбавам, както казах нещата в дизи индустрията са много променливи.
Фенче Kissing Heart, мерси за спомените и поздрава!!!
от мен Джесур с вързана коса Heart Eyes

и един мой стар колаж

отдавна нямам ФШ, новата версия на сегашния ми лаптоп и направо съм си загубила уменията, а и програмата е доста различна сега.

здрава и хубава седмица!! Flowers Tulip
........................
Гости, видях, че си минавала през темата.
Ойкю ще си партнира с Йозджан Д. за Prime Video.
https://www.birsenaltuntas.com/kultur-sanat/ozcan-denizin-partne … yel-oluyor/61607/
Цитат
Партньорката на Йозджан Дениз е Йойкю Карайел
В ход е подготовката за новия филм на Йозджан Дениз „Тайната вечеря“. Йозджан Дениз ще напише сценария, ще режисира и ще играе главната роля във филма, а самоличността на главната женска звезда е любопитна.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 15:36 от Airra

# 658
  • AMS

„Ами ако знаехте бъдещето... Бихте ли могли да го промените?“
Improbable – Adam Fawer

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Това с AI  и Невероятно, ме забавлява,
но не искам да се впускам в квантовите теории.
Книгата е писана 2005 г, но не искам я прочета.
Науката напредна, а и сценария може да го пишат и с AI.
Спомням си за книгата на Нермин Безмен,
колко беше кофти образа на Курт Сеит.
A каква прелест се получи в сериала
и колко умопомрачаващ е Къванч >>>

Попаднах на канал в YT на руски.
Има отделни серии и обобщени откъси.
С невероятно удоволствие изгледах
част от живото предаване >>>

А и на мен са ми се бъгнали настройките напоследък.
Та не всичко, което исках да сложа, можах. Нейсе.
Бъдете здравички, дружки, и приятни занимания!!!

# 659
Привет, момичета 🤗🤗 🤗

Айре, ето, Башак те чу 😀

А италианката Еле е направила маршрута им.

Вижте още какво е направила . Познахте ги, нали ?

Само съм изненадана, че Терзи този път не е хванала публикацията на Башак 🤔 Надявам се, че и тя е изчезнала да почива 😘

Диве, благодаря за цитатите. Караш ме да се замислям . Особено този от днес. Интересна мисъл. Това сигурно е свързано с цялата сложна материя за теорията на вероятностите 🤔 Аз с удоволствие бих прочела тази книга. Дано напишат сценария на разбираем език, че наистина ми изглежда много сложно.
Не съм чела книгата за Курт Сейт, но пък четох "Момиче на прозореца" и "Домът, в който си роден" Ми те нямаха почти нищо общо със сериалите.

Айре, понеже спомена, че гледаш ливанския 1001 нощ, преди малко във Фейсбук ми се мерна едно име на актьор, който играе в него. Името ми звучеше някак познато и се сетих. Помниш ли тази снимка.

Само от любопитство, този актьор ли играе в сериала?

Фени, Фреди винаги е добър избор за поздрав.

И от мен малко Къванч и партньорки.

Лека 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт