💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 119 💙

• 34 104
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Диве, не се извинявай. И аз го мисля случая непрекъснато. Благодаря за обобщената информация. От няколко дни и аз ползвам ИИ , качва ми статии и видеа, но като, че ли след призива на Къванч, когато се писа доста, постепенно новините намаляват.

Видеото на Къванч е гледано 14 мил. пъти.

Дори не искам да си представям как се чувства в момента.

# 706
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното Пепи, Диве! Kissing Heart
И аз не преставам да мисля какво се случва, как ли се чувства Къванч ... Но, няма новини, какво да пишем ?
Затова продължавам със споделянето от архива, има доста хубави неща, които да си припомним, докато чакаме нещо новичко Hands Plus1

Цитат
Yuksek Aytug: Къванч Татлъту наистина е много красив мъж.Но не само красотата му събира зрителите пред екрана.Прибавяйки към нея ума и силата му и зрителите веднага се събират по време на излъчванията на негов проект. Но, трябва да отбележим, че у този талантлив човек, който сега се снима в "Дръзки и красиви" има даже повече качества от тези, които бяха изброени.
Човешкото обаяние / харизмата на човека / може да се забележи и при най-незабележима мимика или при най-незначително движение. Например, да си спомним игривата усмивка на Бехлюл, когато казваше "Бехлюл изчезва" или как Кузей държеше телефона си с един пръст, поведението на привлекателния бандит Секиз ... Къванч обединява всевъзможни варианти на харизмата и предоставя на зрителите себе си. В неговия последен проект той показа талант дори повече от цялата кавалерия, взета заедно!Беше много интересно да се гледа сцената, където Къванч скача на коня, още повече, че тази сцена е снимана след неотдавнашната травма и операция. Във втора серия той вече изпълни такъв трик с коня, че дори Джунейт Акън би могъл да му завиди. Къванч прави всичко това не случайно. Той работи много добре върху своята роля.Той и затова е Къванч Татлъту, защото не разчита само на своята красота.Възхищавам му се!

И един доста стар коментар от една дружка, който много точно описва артистичния талант на Киво, а тя не беше отявлен негов фен като нас, харесваше и много други актьори:
Цитат
Вчера като гледах снимка на Къванч от Перла, май Фенчето я беше сложила, си помислих колко се промени наш Киво през всичките десетина години, но най-вече как се променя с героите си. Клише е да кажа, че е като хамелеон, обаче е истина - във всички образи променя всичко - и походка, и маниер на говорене, и дори ръцете му изглеждат различни. Но най-чудно ми е как успява да промени изражението на лицето си така, че все едно съвсем различен човек гледаш. Чертите са същите, но друг човек те гледа от познатото лице. Много особено усещане. Сякаш наистина влиза в чуждата кожа и заживява чуждия живот. Аз не се сещам за друг такъв артист.
По въпроса за артистите може да се спори много, разбира се. Обаче кому е нужно ? Не вярвам някой, който харесва някого, да спре да го харесва, защото друг някой не го харесва. Обратното е по-вероятно.
Та точно тук е мястото да си припомним този стар клип на annasirmo Heart, който показва нагледно всичко казано по-горе. Жалко, че отдавна не е създавала нови клипове, много ми липсва, голям талант е.

Имайте хубав ден, дружки! Hug
Ох, отдавна не се бях смяла така Stuck Out Tongue Closed Eyes Вижте ИИ какво е направил Smile
https://vk.com/kurtseyt_official?w=wall-59313557_692913

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 17:00 от queen_fenka

# 707
Привет 🤗
пак пиша късно.....
то и няма нищо интересно.

Благодаря ви за споделеното!!
И аз си мисля за приятеля на Къванч, но не особено оптимистично 🙄

Цитат
«Кузей Гюней» уже на Иви!

Кыванч Татлытуг и Бугра Гюльсой в главных ролях 🔥

Фенче Kissing Heart, мерси за коментара/те  за Къванч 👍
Ще взема да пиша на Анна как е, и на мен ми липсват произведенията й.
да смешен е клипа с ИИ, особено Аднан и Бехл.: ))
ти този гледа ли го?
/нали имаше концерт на Колдплей и там се бяха издали двама известни американци, че са любовници, беше много вървежно в СМ. https://www.youtube.com/shorts/Z7P_qiesUjg?feature=share/ /
Laughing 👇
https://www.instagram.com/p/DMaP-F_IwfS/
Скрит текст:

Пепи, търсих тоя филм от миналата година с превод, но без резултат.
може да е хубав

Приятна вечер!!

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 20:22 от Airra

# 708
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Фени, благодаря, че споделяш неща от архива 😍. Всичко от преди 2019 ми е интересно да чета.
Много ми хареса коментара на тази жена, особено последното изречение. Аз за себе си знам, че колкото повече ми хвалят нещо/някой вътрешна ми съпротива "срещу "започва да расте право пропорционално. Така вече съм задраскала двама актьори, ако ще Оскари да вземат , знам, че няма да ги погледна. И причината за това са техните фенове .

Айре, благодаря, че си потърсила. Фени, не успях да гледам какво си качила, пловдивския интернет не ми дава достъп до vk , 🤭
Обаче това с Бихтер и Бехлюл го видях още веднага, много добре са го измислили. 👍

Нещо се разтъжих за Аслан ❤️

Хубава вечер 🤗 🤗 🤗

# 709
Привет, дружки с едно късно кафенце! Hug

Благодаря ви за споделеното Айре Heart Eyes Пепи Kissing Heart
И аз вече не очаквам добри новини за съжаление, много време мина ... Мъчно ми е и за младия човек и за Къванч Cry
Айре Heart Eyes благодаря ти за спойлера Stuck Out Tongue Closed Eyes Не, не бях гледала това видео.
Пепи, така е, някои фенове наистина са отвратителни. Ами нека си ги хвалят колкото си искат, и ние го правим, нормално е, но защо трябва да принизяват качествата на други успешни актьори, а особено партньорките им ? Thinking И наистина, без да искаш намразваш любимецът им, без той да има някаква вина за това, ама на, точно това става ...
Ще продължавам да споделям стари нещица, докато се появи нещо ново. Hands Plus1
Припомням ви една статия в един от най-големите германски вестници.

Цитат
Всяка отделна емоция на главния герой Мехмед има отделно видео с арабска песен. Мехмед плаче, Мехмед целува....
Никой сериал не е разбивал така арабския свят , както Гюмюш.
Когато арабската тв. МВС пусна по своята програма сериала, през 2008 г. милиони жени бяха пленени от русия актьор и шепнеха името му - Къванч.
Мдааа, Перла го изстреля на върха и от тогава не е слизал от там Hands Clap

И един хубав колаж за хубав ден! Hug

# 710
Честит Празник!!

Здраве и благоденствие за вас и близките ви!! Heart Exl

Благодаря Ви за споделеното, Пепи, Фенче Kissing Heart
Преди се дразнех повече на хвалби или хейт, вече ми се притъпиха тия усещания, даже ми е смешно като изкарват някой актьор супер красив или талантлив. ама всеки си има право на вкус, фенска му работа.
 дразня се само на хейт към любимото ни семейство.

много колажи се правят за ролята
да сложа едно 🧿

хубав ден!!

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 13:40 от Airra

# 711
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Честит празник ❤️ Здраве и благоденствие за вас и близките ви !

Фени, Айре 🤗 писах по темата за фенството, защото за пръв път това лято имах възможност да се "разходя" по дълго време по разни теми и групи. Дано никога не изпадаме в такива ситуации. Според мен най-нормалното нещо е да подкрепяш любимеца си и проекта, в който участва, което автоматично означава да се проявява най- малко уважение към неговата партньорка. В противен случай настъпват не особено приятни емоции и за двете страни.
Спирам до тук, като ще цитирам едно много любимо изречение казано от Къванч в едно интервю:"Отговорът на всички въпроси е любовта".

Последна информация, която намерих за Халит Юкай.
https://en.haberler.com/the-search-efforts-for-businessman-halit … ource=chatgpt.com

Фени, благодаря за споделеното 😍 Ще се радвам да публикуваш и други.
Направо се чудя какво ли е чувството да се събудиш един ден и да разбереш, че си станал толкова известен и живота ти се е променил безвъзвратно.🤔

Терзи, може да ни сподели малко спомени от онези години 😘😍🤗

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 16:01 от pe04

# 712
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Айре Heart Eyes да, много и все хубави колажи правят феновете за сериала, всички чакат с нетърпение ашкъма.
Пепи, аз затова много рядко чета други теми и ми е много добре, не получавам никакви неприятни усещания. ВК се нервя от време на време, но оттам мога да преведа някоя новина, та единствено заради това ги чета Laughing
Скрит текст:
Съвсем наскоро на една болна Animal Rooster в една от групите за Къванч и препоръчах спешно психиатър, просто не успях да се въздържа когато написа, че Башак лъже, че е негова съпруга, нямали брак, нямала и дете, той Киво си имал млада жена и деца вкъщи, но ги пазел в тайна, това с Башак било само договор и др. ей такива психарски писания Stuck Out Tongue Closed Eyes  Учудващо, но много подруги и се подиграха на измишльотините и, та и там след толкова години има малък прогрес, или най - сетне си отвориха очите или просто се примириха, не зная, но е факт Smile Затова пък фенките на Серка обожават ашкъма ни, харесват и семейството му, пишат, че е любимият им партньор на Серка, няма ден без да споделят снимки или клипове от Айле Heart
Цитат
Направо се чудя какво ли е чувството да се събудиш един ден и да разбереш, че си станал толкова известен и живота ти се е променил безвъзвратно.🤔
Никога няма да узнаем, но предполагам, че усещането е неописуемо, но съм горда с него, че се оказа здраво стъпил на земята човек и не се главозамая от внезапно сполетялата го слава, първо като модел, а после и като актьор Heart
Да припомня едно интервю с него от 2002 г.
Цитат

"Най-доброто от" 2002!
Запознахме се по-добре с Къванч Татлъту, който благодарение на русата си коса и сини очи не показва, че е от Адана и който успя да се превърне в най-добрия модел не само в Турция, но и в целия свят!
Мелич Йоздемир, която се свърза с нас по имейла, искаше да се запознае с Къванч Татлъту, на когото е голям фен. Реших да помогна на момичето да сбъдне мечтата си и ѝ се обадих, а Къванч сърдечно се съгласи и ни покани в агенцията си. Когато денят на срещата дойде, Мелич не можеше да се успокои от вълнение, чакаше го толкова дълго.
Най-успешният модел не само в Турция, но и в света - Къванч Татлъту, трябваше да влезе в сградата съвсем скоро. Мелич учи журналистика и ѝ дадохме шанс да го интервюира. Тя си прави добре домашните, защото вече е записала въпросите, които трябваше да зададе на Къванч. Хареса ми разговорът им, сега е ваш ред ...
М - От колко години сте в моделния бизнес?
К - Семейството ми е от Адана, преместихме се в Истанбул през 1999 г. По съвет на майка ми реших да се занимавам с моделство. В тази област съм от една година, но всичко върви много добре.
М - Какво е чувството да си "най-добрият“?
К - След състезанието моята работа тръгна нагоре. Разбира се, има и плюсове и минуси в това да станеш най-добрият модел не само в Турция, но и в целия свят. Когато си в полезрението на обществеността, е важно да следиш за постъпките и действията си. Сега планирам да замина в чужбина.
М - Планирате ли да се снимате в телевизионни сериали или филми?
К - На 20 години съм, все още съм много млад. Така, че все още не мога да кажа нищо. Сега съм зает само в моделния бизнес.
М - Какво правите в свободното си време?
К - А свободно време съвсем нямам ... Но от време на време се опитвам да чета книги и да ходя на кино. Музиката е една от най-важните части от живота ми. Обичам рап. Обичам да прекарвам време със семейството си. Обичам да чета хорър романи. Стивън Кинг е любимият ми писател, наскоро прочетох романа му "То“.
М - Какво ще правите на Нова година?
К - Планирам да отпразнувам тази Нова година в "Silivri Classic Hotel“ с второто ми семейство - "Best model“.
М - Кой е най-хубавият Ви новогодишен подарък?
К - Най-хубавият новогодишен подарък, който някога съм получавал е колие, което нося от три години. Купено ми е от много важен човек за мен.
М - Как са нещата в личния Ви живот ?
К - В момента съм необвързан, но бих искал да имам връзка сега. Ако човекът, когото срещнах, е правилният, тогава мога да бъда с него и утре, но мога да бъда без половинка и 5 години. Не съм от тези, които излизат от кожата си, за да имат любима.
М - Какви са специалните черти на този правилен човек?
К - Чист, без лъжи. Такъв, с когото можеш да говориш открито винаги за всичко. Ето това търся. Освен това, ако този човек притежава тези качества, тогава красотата не е и толкова важна за мен. В началото, разбира се, всеки обръща внимание на външния вид, но след разговор разбираш, че вътрешният свят е много по-важен. Но, ако този човек притежава и едното и другото, то тогава е уникален човек. Като индийски брокат.
За теб малко снимки от 2017 г., възможно е да не си ги виждала Thinking

С Ясеминчето Heart

Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 713
Здравейте Благодаря за всичко споделено

Пепи започнах  през 2009 година когато даваха Перла и няма да забравя как търсихме видеоклипове от сериала с една колежка След това през годините поизучих турската преса и ставах посред нощите когато сменяха новините в нея да не пропусна нещо и  после видях ,че има и други способи на търсене Оттърсила съм си на новини Та досега Къванч и Сонгюл са ми присърце

# 714

Привеет!! Hug
Пепи, аз преди четях много теми, дизипространството беше по-интересно, форума беше много по-активен, та съм се нагледала на "войни" м/у фенките на главните актьори и актриси. При нас си спомням, че по времето на ДК имаше леки престрелки, но нищо драматично.
Терзи, помня, че Госпожата едно време беше казала, че двете може да напишете книга за Къванч. Wink сигурно без СМ ти е било доста трудно да се добираш до актуалните новини, а и тогава е било и доста интересно. Къванч млад и зелен/принца на Турция Stuck Out Tongue Winking Eye/ в началото на кариерата си, връзки, гаджета, клюки, роля след роля, повече публични изяви, много награди, посещения в чужбина.
Сега улегна, не се появява често.
Мерси за клипчетата!
Фенче Kissing Heart Благодаря!
Цитат
Никога няма да узнаем, но предполагам, че усещането е неописуемо, но съм горда с него, че се оказа здраво стъпил на земята човек и не се главозамая от внезапно сполетялата го слава, първо като модел, а после и като актьор Heart
Hands Plus1
аз пък се върнах в 1 обединена тема/2016/, която направих за Къванч и ми стана смешно, писали сме доста наивно, но беше готино!!

айде малко Кузей Heart

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 15:08 от Airra

# 715
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Най- после у дома 😇 Стискайте ми палци следващите , поне два месеца да мина без пътувания 🙏

Фени, ти пък, да се ядосвам на други..... абсурд. По скоро беше с "образователна" цел. Видях добри примери, видях и другото - как не се прави . То си е за сметка на вторите, те да си се оправят с егото си и отрицателните си емоции.

Много ти благодаря за статията, не я бях чела. Съвсем в началото на неговата моделска кариера. Още тогава го питат дали ще участва в сериал или филм 🤔 това ми стана интересно.

Терзи, много благодаря за видеата 😘
Първото съм го гледала, обаче на второто е някакво официално събитие.
Но третото...леле, ако човек го види без да знае подробности и езика, направо си ги взима за двойка Къванч и Сонгьол. Представям си каква еуфория и фантазия са предизвиквали подобни видеа тогава,  сред феновете на сериала. Да те питам само, мъжа, който стои между Къванч и Сонгьол, бившия съпруг на актрисата ли е ? 🤔

Айре, аз се радвам, че съм пропуснала този период. И възнемерявам да си стоя в нашата тема, без скоро да се впускам в "образователни" изследвания 🤭😂🫣. Макар че, когато нещо трябва да ме намери, то по един или друг начин стига до мен. За добро или лошо все виждам неща, които не бих желала да видя 😂

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

Снимах специално за вас ❤️

# 716
Терзи, Айре, Пепи, благодаря ви за споделеното и днес! Kissing Heart
Терзи, благодаря за тези стари видеа, много са ми любими! Kissing Heart
Айре Heart Eyes стана ми любопитно кой номер е тази тема ? Smiley
Цитат
аз пък се върнах в 1 обединена тема/2016/, която направих за Къванч и ми стана смешно, писали сме доста наивно, но беше готино!!
Специално благодаря за Кузейката! Kissing Heart
Пепи, да, доста трудно се намираха новини преди години без СМ, разчитахме на хаберите по телевизията им най-вече. Сега не зная дали дават още такива новини или са само в жълтите им предавания, не ги следя. Но, пък от друга страна беше толкова вълнуващо, изобщо не съжалявам за това време! Съвсем същото изпитвах, когато преди повече от 40 години започвах да събирам де каквото намеря за Queen, кой да знае, че след години всичко това ще го има в интернет ? Но, пък тръпката беше различна, само какво щастие изпитвах от всяка една придобивка - било касетка, видеокасета с документален филм за групата, с някой концерт, с видеоклиповете им, плакати, после пък пиратските дискове, които се продаваха на пазара ... Няма да забравя и времето, когато започнаха да излъчват 2009 г. Перла у нас, че почти всеки ден по вестници, списания имаше статия за Къванч и сериала, първите му интервюта, плакати с него и Сонгюл се продаваха, и други разни джунджурии  с ликовете им, ей, разори ме това момче на времето  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ето такива подобни новини следяхме, в това видео обсъждаха "корема", който бил пуснал лятото  Smile Де всички да имаха такъв голям корем като неговия  Stuck Out Tongue Winking Eye

Да, на видеото от Терзи е бившия на Сонгюл Hands Plus1
Скрит текст:
Аз и до сега мисля, че имаше нещо между тях, нищо, че уж били само специални приятели според твърденията им Stuck Out Tongue Winking Eye С никоя друга негова партньорка не е обикалял по държавите, в които са излъчвали сериала им, с никоя не се е държал толкова освободено, очите им светеха един до друг, спомням си и едни думи на Екрем Бора, ама само те си знаят какво и как е било Thinking
Благодаря ти за споделената красота! Kissing Heart
Познахте ли го ? Smile

Ей, никакви новини няма и това си е ... вече започвам да се изнервям. Омм, омм, омм Smile
Имайте хубава вечер, дружки! Hug

# 717
Фени, никаква идея си нямам кой е на снимката 🤔

Понеже написа за списания и плакати, виж с какво ме бъзика детето 😂

На Айрето мрънкането действа 😍 но мисля, че докато не почне снимки за ОР3 няма да видим Къванч 😥

# 718
Цитат
Познахте ли го ? Smile

Селчук Й. със съпругата си??

Цитат
Айре стана ми любопитно кой номер е тази тема ?
номер 48 / https://www.bg-mamma.com/?topic=920171/

Пепи, аз затова и не мрънкам.....
след нещастието с приятеля на Къванч, не очаквам да ги видим скоро.
Мерси за пейзажната снимка!!
май трябва  да си вземеш допълнително отпуска, след толкова пътуване Wink

Благодаря ви за споделеното!

Лека Heart Eyes

# 719
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Добро утро ☕

Айре, разбираемо е да не се показват в момента. А и не искам. Но ми се ще да получиме поне по малко информация за предстоящите проекти.

Аз имам едно предложение към вас. Ако искате тази седмица всеки, когато може и има настроение да изгледа отново Организирани работи 2 и другата седмица да си направим преговор. Не, че скоро ще видим сериала, но поне със сигурност знаем, че това ни предстои като проект.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт