Видеото на Къванч е гледано 14 мил. пъти.

Дори не искам да си представям как се чувства в момента.

, който показва нагледно всичко казано по-горе. Жалко, че отдавна не е създавала нови клипове, много ми липсва, голям талант е.
Вижте ИИ какво е направил 

, мерси за коментара/те за Къванч 👍
👇

Пепи 

благодаря ти за спойлера
Не, не бях гледала това видео.
И наистина, без да искаш намразваш любимецът им, без той да има някаква вина за това, ама на, точно това става ...

да, много и все хубави колажи правят феновете за сериала, всички чакат с нетърпение ашкъма.
в една от групите за Къванч и препоръчах спешно психиатър, просто не успях да се въздържа когато написа, че Башак лъже, че е негова съпруга, нямали брак, нямала и дете, той Киво си имал млада жена и деца вкъщи, но ги пазел в тайна, това с Башак било само договор и др. ей такива психарски писания
Учудващо, но много подруги и се подиграха на измишльотините и, та и там след толкова години има малък прогрес, или най - сетне си отвориха очите или просто се примириха, не зная, но е факт
Затова пък фенките на Серка обожават ашкъма ни, харесват и семейството му, пишат, че е любимият им партньор на Серка, няма ден без да споделят снимки или клипове от Айле 

сигурно без СМ ти е било доста трудно да се добираш до актуалните новини, а и тогава е било и доста интересно. Къванч млад и зелен/принца на Турция
/ в началото на кариерата си, връзки, гаджета, клюки, роля след роля, повече публични изяви, много награди, посещения в чужбина.
Благодаря!

стана ми любопитно кой номер е тази тема ? 

Де всички да имаха такъв голям корем като неговия 
С никоя друга негова партньорка не е обикалял по държавите, в които са излъчвали сериала им, с никоя не се е държал толкова освободено, очите им светеха един до друг, спомням си и едни думи на Екрем Бора, ама само те си знаят какво и как е било 

Препоръчани теми