На пазар за сешоари - Ceriotti или друг?

• 442
  • 9
  •   1
Отговори
Хеййй,

Има ли тук отзиви за споделяне за този сешоар? https://zlatnaribka.com/products/butikov-seshoar-ceriotti-mio-ionic/ Ceriotti Mio Ionic?

Или пък за този: https://zlatnaribka.com/products/butikov-seshoar-ceriotti-go-up-ionic/ Ceriotti Go Up Ionic ?

Имах отлично ghd, което след много употреба взе че припука тази вечер и прекарвам нощта в разследване на алтернативи 😀

Искам да е мощен, с тесен концентратор и дифузер, които не падат, когато се нагреят (изкарвал ме е извън нерви този момент със старите ми сешоари). И да не е много тежък, и да е до към 200лв макс.

Тези Ceriotti-тамного ме вълнуват, но ако можете да препоръчате и друго, което да отговаря на горния абзац, давайте! ❤

# 1
  • София
Аз лично съм фен на Philips, всичките ми уреди за коса са на тази марка и пак от нея бих си взела.

# 2
  • Melmak
Вземете си парлукс. Тези не са лошо, и такъв имам. Обаче парлукса е като мерцедеса на сешоарите.

# 3
Благодаря, момичета! Разгледах и поръчах Parlux - наистина има страхотна обратна връзка за него. Само че мъжът ми се заинати и оправи ghd-то и трябваше да канселирам поръчката Grinning

# 4
Здравейте, и аз ще си взимам Parlux, но има супер много модели на различни цени, не знам какво да гледам. Може би при някои разликата идва от разни приставки, но със сигурност в някои случаи има разлика и в параметрите. Преди ходех при една фризьорка, която имаше Parlux и останах супер впечатлена, за съжаление не я питах кой модел е. Не знам дали ако си взема някой от по-евтините няма да остана разочарована.

# 5
  • Melmak
Според мен няма какво да те разочарова. Моят модел е на няколко години вече и е страхотен.
Този е моят https://www.arlen.bg/product/4867/profesionalen-seshoar-parlux-a … v-tsvyat-oro.html
Виждам, че има нови модели, но със сигурност тези сешоари са доказана марка, и по-базов ще върши работа. Като гледам фризьорите с такива работят.

# 6
Мерси Хечи! Аз гледах ей този, който реално им е един от най-евтините, но като струя и мощност е почти същия като твоя. Може би твоя е с по-добър мотор и оттам и по-високата цена, но се чудя дали и този базов ще е ОК.
https://www.arlen.bg/product/25482/turbo-seshoar-za-super-barzo- … rbo-hp-2400w.html

# 7
  • Melmak
Разбира се, мисля, че и този е супер. Ако ме питаш защо съм взела моя, а не този - не знам. Купувах го отдавна и помня, че просто този харесах. И тогава имаше по-скъпи, но все пак не съм в салон, вкъщи се суша с него. Абсолютно огромна разлика има със Сериоти-то. Сериоти го купих за пътуване уж, за да не си нося по самолетите хубавия парлукс.

# 8
  • София
Аз сега съм с Валера, преди имах и на Парлукс. Не че са лоши, но след тях косата ми е като изпръхнала. Силнички са и за домашна употреба за мен не са безопасни, има риск да си изгорите косата. Имах и Дайсън и го разкарах скоропостижно, защото грам не ми хареса...
Най-доволна съм от една не знам каква е марката, казва се Bellissima. С йонна защита беше и косата ми ставаше страхотна с него (ползвах го сигурно над 10 години). Може да погледнете марката, ако ви е интересно Simple Smile Аз лично смятам да заменя Валера-та с един такъв.. Невинаги скъпото е по-доброто.

# 9
Моят старият е Валера и въпреки че пише Professional на него се съмнявам, че е професионален. Струята му е супер слаба, само грее. В крайна сметка реших да се бръкна повечко и взех Parlux Advance Light. Ами за мен е супер. Косата ми е много гъста, с дебел косъм, боядисвана. Ползвах Parlux-a на най-ниска степен на температурата, в комбинации със силата на духане. Въобще не нагрява. За пръв път се изправих с четка без да ми се запали главата. Особено на тези жеги сега със стария сешоар би ми било кошмар. Друго положително е, че е лек, не ти окапват ръцете на петата минута, тялото не се нагрява където и да го пипнеш не пари. Вече на по-високата температура не знам, реших да не я ползвам. Но за сравнение съм имала само шир потреба сешоари.

Общи условия

Активация на акаунт