Скоро лъвче се задава и в дома ще е забава ТЕМА 2

• 30 698
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
Аз си взех на Medela крем и се мажа след всяко кърмене. Взех си и протектори за зърна на същата марка. Ползвам на разранената гърда проектор една седмица и сега е като нова. Взех на същата марка и ходрогел лепенки за успокоение, които държа вв хладолника. С постоянство и всичко в комбинация ми минаха и пак се кърмим без нищо. Малко беше трудно, защото въпреки че пише, че няма нужда, аз се мия преди кърмене от крема.

И при нас се появиха коликите. Не плаче много, но е неспокоен и се свива ужасно много и постоянно иска да суче, на половин, един час.

Това, което ме притеснява е пъпчето. Падна, но остана засъхнала кръв, която от свиването при коликите нещо се размества и излиза малко кръв отдолу Disappointed на 29ти сме на преглед, но ако не мине скоро ще отидем по-рано.

Ох то моето ако искаше да засуче от гърда щеше да е добре, но той не иска 🫠 С много мъки намира зърното (въпреки че му го насочвам към устата) и като го захване след има няма 5-10 секунди пуска 🥲 На шише се хранехме по 2 часа първите 2 дена, защото в болницата беше свикнал на шишета, които си текат сами, а вкъщи имам на филипс и там трябва яко сучене 😂 В крайна сметка взех от бибероните им за 3+ месеца, защото с тях поне успява да се нахрани. Предлагам му гърда всеки ден, но не иска и това си е 🥲 Иначе заради помпата са ми разранени зърната и отделно детето като му предлагам ако реши да захване малее 😂 Но и вината си е в мен - имам крема за зърна на лансинох и си ми стои като за украса на шкафчето. Почти не слагам.

# 676
Мамите, които използвате помпи от кои марки/ модели сте доволни и са ви удобни?

Гледах една на lorelly - hands free, без да я държиш, някой да има опит/мнение за нея?

# 677
Аз съм с Medela, hands free! Страхотна е!

Мамите, които използвате помпи от кои марки/ модели сте доволни и са ви удобни?

Гледах една на lorelly - hands free, без да я държиш, някой да има опит/мнение за нея?

# 678
Търся мнение и аз за хендсфрий помпа, но да прави хубав вакуум и ако става за основна помпа. Аз имам двойна електрическа, но трябва да ги държа с ръце, за това цедя една по една гърдите и ми отнема време.

# 679
аз съм с медела соло hands free и съм много доволна. Не съм ползвала други за да направя сравнение, но определено си паснах с тази. Удобна във всяка една поза.

# 680
Здравейте! аз съм мама от ноемврийската тема,но идвам с въпрос за тези които са раждали секцио използвахте ли такова бельо удобно ли ви беше благодаря

# 681
Аз не ползвах, бях само на превръзки и се радвам за което, защото в началото (когато и най-много тече) не можех да се свивам и ми беше голяма мъка да си сменям бельото. Не мога да си представя какво щеше да е ако бях с едни такива гащи 😅 Но знам че има много доволни. Само е хубаво преди да родите да ги отворите и да ги пробвате да видите дали Ви стават, защото доста често се случва да вървят по-малки от определения размер. Да не стане така че да ги занесете в родилното и като искате да ги ползвате да не Ви стават 😄

# 682
Аз не ползвах, бях само на превръзки и се радвам за което, защото в началото (когато и най-много тече) не можех да се свивам и ми беше голяма мъка да си сменям бельото. Не мога да си представя какво щеше да е ако бях с едни такива гащи 😅 Но знам че има много доволни. Само е хубаво преди да родите да ги отворите и да ги пробвате да видите дали Ви стават, защото доста често се случва да вървят по-малки от определения размер. Да не стане така че да ги занесете в родилното и като искате да ги ползвате да не Ви стават 😄
благодаря! и аз не знам как ще ми е удобно първо бебе ще ми е но да се намират в багажа Simple Smile

# 683
На мен също ми беше първо бебе мъника и не знаех как е положението след раждане. Бях накупила 3 пакета след родилни превръзки и в крайна сметка ползвах много малко 😅 Сега си ползвам най-обикновени.

# 684
Аз съм много доволна от памперсите за след раждане! Но пък мен имаше кой да ме облича, тъй като не съм в България и тук е позволено партньора да е с теб дори в операционната!
Не се бях замисляла, че ако бях сама нямаше да мога да ги обувам...

# 685
Здравейте! аз съм мама от ноемврийската тема,но идвам с въпрос за тези които са раждали секцио използвахте ли такова бельо удобно ли ви беше благодаря
Родих секцио и първите два дни бях с превръзка и пелена отдолу и после сложих еднократни памперсни гащи на Лейдис, но ми беше трудно да се навеждам и да ги обувам. За събуването не е проблем, късаш ги отстрани. Удобни са, но веднага след секциото си беше болезнено. Съжалих, трябваше да си вземе баш памперси за възрастни.

# 686
Зависи в коя болница раждате, тъй като в някои се предлага еднократно бельо. Аз раждах в Токуда и там имаше постоянно еднократно бельо. Удобно е да се ползва. Тези конкретно не съм ползвала.

# 687
Момичета, какви гнезда купихте. Нашето малко човече се върти вече само от гръб настрани и не знам гнездо би ли било въобще подходящо. Ако не има ли друга алтернатива?

# 688
Ако ви трябва гнездо, имаме чисто ново, няма да се ползва. Антирефлуксно е.

# 689
Аз се радвам, че не взехме гнездо, защото моето още от раждането се върти като кебапче 🤣 Даже с повивалника върху кошарата не знам още колко време ще изкараме. Не знаех, че има толкова подвижни бебета 😅
За алтернатива на гнездото не знам да има.

Общи условия

Активация на акаунт