Какво въже за скачане

• 373
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте. Имам дъщеричка на 8 год. и се запали да скача на въже, може би от училище. Не се амбицира много лесно но това много ѝ подхожда. Купили сме ѝ аматьорски разни въжета, стават. Но искам да ѝ взема някакво хубаво, по - качествено, някакви "бързи" въжета има. Виждам, че има по 20-50 лв. Не съм склонен да дам повече от 50 лв. Някакви мнения за такива въжета?

# 1
  • София
В Декатлон има под 10 лв и са със съвсем нормално качество. Само вижте кои дръжки ще ѝ бъдат удобни.

# 2
Здравейте. Имам дъщеричка на 8 год. и се запали да скача на въже, може би от училище. Не се амбицира много лесно но това много ѝ подхожда. Купили сме ѝ аматьорски разни въжета, стават. Но искам да ѝ взема някакво хубаво, по - качествено, някакви "бързи" въжета има. Виждам, че има по 20-50 лв. Не съм склонен да дам повече от 50 лв. Някакви мнения за такива въжета?
Моят съвет е да вземете въже с мъниста.
По-подходящи са за начинаещи и позволяват по-добър контрол.
Въжето с мъниста е по-бавно в сравнение с въжето като струна, което може да цепи въздуха супер бързо. Също така прави по-правилна арка при въртенето, не се криви.
Самите "мъниста" са като гумени и няма опасност да се удари с въжето и да я заболи, но все пак проверете специално да не вземете твърди маниста.

С бързи въжета скачат боксьорите, за да си тренират спаринга. Това забавното скачане, при което се правят разни ефектни номера, се прави с мънистата.

# 3
Аха, ами не разбираме много с жена ми. Това е супер съвет, сега още ги проучваме, давате ми добри съвети.

# 4
Много интересно с тези мъниста, следя.
Със сигурност вече сте го проверили, но да напомня и аз - дължината на въжето трябва да е според ръста на детето.

# 5

Общи условия

Активация на акаунт