Разваляне на магии

• 1 888
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте,

прегледах темите за ясновидци/ходжи и подобни, но не намерих информация за един човек когото търся от известно време. Познати са ходили при човек на име Сашо, за съжаление не желаят да споделят контакти. Сашо работи с пръст и восък и ако има направена магия казва къде е заровена ако е предмет, и ако не може да го намерите, той идва и го намира. Намира се в района на Кюстендил/Дупница. Дали сте чували за този човек и имате ли негови контакти?

Благодаря предварително.

# 1
  • София
Сашо ще ви намира магии докато имате пари в джоба.

# 2
Чух подобно нещо за ходжата от Момчилград т.е казвал с точност ако има направена магия и кой я е направил. Няма телефон за връзка,но е бил на мястото си и приемал хора от 8ч интересно ми е има ли други в Северна България, които ще свършат същата работа? Зачетох се и гледам много ходжи, много нещо, но на кой да се довери човек?

# 3
Има ли някой да знае ходжа около Пловдив   посещавала сън гледачки но само ми вземат пари моля някой да му каже човек който му е помогнал ?

# 4
Здравейте,включвам се тук и аз
За съжаление тук в България никой не иска да ти каже нищо...
Аз също имам черна,да със сигурност знам че имам ,и не не е депресия от 20места ми потвърдиха ....
Та основния въпрос е че от 3месеца търся всеки ден и нищо ,ходя,давам пари за абслютно нищо,кръгла нула
Може ли ако някой има координати на някой,който ще развали ,ама не леене на куршум ,ясновидство,махала и т.н
А да развали наистина ...
Ще помоля да остави коментар ...

# 5
Здравейте!
Какво ли не съм пробвала: изповед и причастие, леене на куршум, Киприянови молитви,  сума пари по разни Фидановци, Мария Асенова...уви, при.мен положението е, че вече и детето ми ги хваща, а бившата ми свекърва ги прави денонощно...по 5лв ли и взимат, та и стигат парите....видях, че селата около населеното място, където тя живее, са населени само с мюсюлмани ...оттам идва всичко... не ми се живее, казвам ви... от отчаяние, даже четох за някъкъв вид йога....някой има ли повече информация? В интерес на истината, откак
то медитирам, сърдечвият ми ритъм е по-равномерен. Все пак е нещо, като се има предвид, че енергийните намеси влияят на сърцето също...."Отче наш" и псалом.90 си казвам всеки ден, задължително....

# 6
Това е покъртително което прочетох,не че моето не е,ама това свекърва ви ..
Според мен тр да прекъснете всякаква връзка с нея,щом сте сигурни че тя ги прави
Човека който ви е направил не трябва да има нищо ваше,д ви вижда и да знае каквото и било за вас ,това е според мен първото най важно нещо,ако ще да е майка ви примерно,прекратява се контакта и по този начин се блокира част от енергийния поток ..
Тя да не нае къде сте дори до такава степен трябва да е...прекъсната връзката
Това ядосва поръчителя и блокирва част от потока както казах ...
Вие тр да сте потънали в дън земя за поръчителите,фб всякакви социални мрежи се блокирва човека...
Нз помислете си но то е сложно и мъжа ви тр да ви подкрепи...

# 7
Ние не поддържаме връзка от години. А синът и отдавна има си друга партньорка и се грижи за децата и....изобщо никакви допирни точки нямаме, но имам в нейната къща почти всичките ми  кърпи  и спално бельо, че и дрехи ми бяха там...
..всичко е в ръцете и....

# 8
Да,не е трябвало да оставяте нищо ...
Чувала съм реална история с направено върху дреха,буквално може да се вкара човека в лудница,нз какво да ви кажа
Тоя свят се побърка от злоба и завист към другите...
Нз откъде се вади тая злоба към някой,не ми го побира акъла ...

# 9
Здравейте! Имам нужда от съвет за това как мога да разваля магия. Днес намерих сива почти изгоряла свещ в градината си. Не съм я сложила там, нито някой от семейството ми. Фактът, че някой е влезнал в дома ми и я е поставил там е достъчно плашещ сам по себе си. Но след като почетох малко в интернет, разбрах, че магия със сива свещ се прави за предизвикване на болест и смърт. Напоследък аз и семейството ми не можем да спим през нощта, чувстваме се уморени и баща ми се разболя преди два дни. Не знам дали е съвпадение или магията действа. Оставих свещта в градината, защото не съм сигурна, че ако просто я хвърля в коша магията няма да продължи да си действа. Ако някой има опит с подобни магии, моля да ми даде съвет как да я разваля. Благодаря ви!

# 10
Описаното е доста обезчокоитеМоята препоръка е незабавно да се обърнете към специалист за разваляне на магии.

# 11
Някой ходил ли е в тази църква с чудотворната икона: https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/chudotvorna-ikona- … java-bolnite.html

# 12
Някой има ли информация и знае ли нещо повече за въпросният Саша? Практикува ли още, къде точно се намира и колко взима?

# 13
Патица по-горе е намекнала, че не става Саша.
А аз някъде тук прочетох, че някаква дама са я насочили да ходи до Мадарския конник, за да й се развали магията.
Там силно енергийно място ли е, никога не съм била?
Бяхме на Царевец в Търново и в Боянската църква, но уви нищо не стана. Дори, колкото и да ме е срам да го кажа като българка, не усетих нищо, а са толкова древни места, свързани с нашия народ и история.
Трябва нещо много силно да ми е направено, че да не изпитам емоция или дори поне малка тръпка дори на такива важни места!

А сега прочетох за поръсване пред входа на дома с тухла на прах:

"Ако не можете да извикате свещеник да благослови дома може да вземете тухла, стрита на прах (можете да си го направите и сами) и да го поръсите върху земята около всички външни рамки на врати и прозорци.

Преди употреба, не забравяйте да се помолите/изпратите добри вибрации/и т.н. в праха, за да може да се „зареди“ със защита.

Ако си правите собствен червен тухлен прах, не забравяйте да се помолите над тухлата и да я поръсите с някакъв вид ром или уиски (това действа като дар на вселената/бога/духа/и т.н. за вашата защита), преди да го стриете.

Докато изсипвате праха върху рамките на вратите и прозорците си, кажете думите:

„Тухлен прах, запечатай дома ми. Защити ме от негативна енергия, същества и онези, които ми мислят зло.“

А можете и да си измислите сами какво да кажете, стига да е нещо подобно.

Има и други неща, които можете да направите, ако червеният тухлен прах не е лесно достъпен. Като сол, амоняк, градински чай/Пало Санто и т.н.

Успех и ви изпращам защитни вибрации, любов и осветявам пътя ви!"

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 23:35 от Недка Кокетка

Общи условия

Активация на акаунт