💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 46/

• 38 606
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Тина, това ми преведе моя преводач. Безсмислено звучи, не знам колко е достоверно.

мелисасабанчитапан

37м

...

61

Въпреки че знаете, че решението, което сте взели, е правилно, не можете да спрете болката в сърцето си. Но за щастие сега се олекна.

Melisa Sabancı Tapan каза: „Беше хубава нощ, сега се прибирам вкъщи.“

„НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА ГОВОРЯ ПО ТАЗИ ТЕМА“

Говореше се, че връзката на члена на борда на директорите на Sabancı Holding Melisa Sabancı Tapan с Керем Бюрсин, която започна през май 2024 г., приключи преди известно време. По-късно се твърдеше, че те отново са се помирили. Мелиса, която се забавляваше в Etiler Backyard в събота вечер, отговори на въпросите за Керем Бюрсин: "Изобщо не трябва да говоря на тази тема! Освен това всичко е наред." Толга БОЗДУМАН

@gazete.yapraklari

# 136
Благи, сърдечни благодарности! 💐

# 137
https://www.youtube.com/shorts/Hq0dsXD_hTI?feature=share
Flowers HerbМного поздрави на хейтърките на Ханде!
И ПРЕКРАСЕН КЕРЕМ...

# 138
Тина, благодаря за отговора!
То не остана, още месец и половина и айде, ще се наслаждаваме на сериала!
Нямам търпение!

# 139
От Бирсен
30 ГОДИНИ ЗАТВОР ИСКАНЕ ЗА АЙШЕ БАРИМ
📌Подготвен е обвинителен акт срещу известната мениджърка #АйшеБаръм, която е арестувана по разследването за парка Гези, за „съдействие при опита за сваляне на правителството на Република Турция“, като се иска до 30 години затвор.

# 140
Тинче, заповядай.
Това е клюкарска страница, която редовно качва някакви парашки снимки на звездите, сега са споделили статията във вестника и се подиграват на Мелиса, че отказвала да говори за връзката си , а пък иначе можела 4часа да говори по други теми.

И Мелиса споделя сторито и отговаря:

Т.е. че публикуват статии, че е отказала да говори и й се подиграват...с две думи, казва им "нелепи сте" Joy

Мен ако питате нямаше нужда. Една снимка с Керем не е споделила, а споделя някакво клюкарско стори от известен клюкарски профил. Дори не е някакво списание, а просто профил, на който обикновени хора споделят папарашки снимки на звездите и този профил ги споделя след това, защото има мн последователи. Редовно им пишат и на лични "видях този и този в ресторант еди кой си тази вечер" и те споделят... Те споделяха и снимките на Ханде и Каан в Лондон. Joy Като цяло съм му хвърлила мерника на този профил, а Мелиса като ги споделя само им вдига акциите, нищо друго.

# 141
Мики, 💐
Сърдечни благодарности за разяснението.
Наистина няма нужда да се обяснява на клюкарски издания и да им пада на нивото, но тя си знае...

# 142
Нито тя, нито Керем са споделили нещо за връзката си досега. Мислех, че е жена, която е много заета със социалните си дейности и не й остава време за клюкарски профили. Satisfied

# 143
Ако кажа, че съм неприятно изненадана от факта, че Мелиса С не само споделя този жълтурски профил, но прави и коментар, ще е салбо казано.
Не я разбирам тази игричка-гаджета сме, ма няма да ви се покажем заедно, но ще си лайкваме постове, щото сме много интересни. И накрая този коментар. Не ѝ отива на Мелиса нито на средата, в която е израснала, нито на средата, в която се изявява, нито като евентулана приятелка на Керем (в което вече искренно започвам да се съмнявам)

# 144
Тя не се обяснява, но самият факт, че споделя, показва, че подигравката я е засегнала по някакъв начин. Grinning И им прави безплатна реклама, вкарва си чист автогол. Мислех, че е над нещата, но явно изобщо не е.

# 145
Може да се е засегнала от коментарите в Туитър, че Керем в последното си интервю е тъжен и меланхоличен и едва ли не тя е причината.
Ние сме странични наблюдатели и не знам неща от кухнята.

# 146
Може да се е засегнала от коментарите в Туитър, че Керем в последното си интервю е тъжен и меланхоличен и едва ли не тя е причината.
Ние сме странични наблюдатели и не знам неща от кухнята.
Ами с това гадже от май 2024 как да е? Satisfied

Сега ми попадна, от миналото лято е.

# 147
Тя не се обяснява, но самият факт, че споделя, показва, че подигравката я е засегнала по някакъв начин. Grinning И им прави безплатна реклама, вкарва си чист автогол. Мислех, че е над нещата, но явно изобщо не е.

Какво означава, че не се обяснява? Споделя сторито и има неин коментар отдолу? "Какво се случва с мен, когато не искам да споделям личната си история"
Съвсем разбираемо е да не иска да я споделя и никой не може да ѝ каже копче. Факт е, че на такива не трябва да се обръща внимание и да не се пада до тяхното ниво. Това ме изненада. Смятах, че е друга класа.

# 148
Слънце, от май ли е? Кой ти каза? Joy А да, Ясемин приятелката беше. Керем и Мелиса не говорят, но тя може. Joy Скоро годишнина значи, ще очакваме обща снимка или пък не. Grinning

# 149

От публикация на Инан:
„Нека всички възможности се съберат, нека изживеем всичките си мечти с теб.
Обичам те, Хандемийи. ♡ “

Общи условия

Активация на акаунт