💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 46/

• 39 194
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Много се радвам на Башак. Поне една двойка успя да се задържи Wink
Керем също я е лайкнал Simple Smile

Подкрепа и за новия сериал на Деврим Simple Smile

Скрит текст:
Някой гледали го? Как е ?

# 496
  • Кърджали
Добре че реших да намина за да видя, че ще пуснат  Şımarık в Netfliх.
За Башак много се зарадвах. Много симпатично момиче, дано има лека бременност и да се радва на едно хубаво и здраво бебче. Едно момиченце ѝ пожелавам аз все пак.

# 497
Нов трейлър за сериала на Ханде и Баръш!
Страхотен е! Heart Eyes

https://x.com/allaboutercel/status/1925980087062557134

# 498

Ето и превод на трейлъра

Госпожата е не просто отличен редактор, но също така е и известен инфлуенсър. А ние кои сме в сравнение с нея?

Господинът е знаменитият Архитект Дениз Лереноглу.

Мистериозният ти приятел даже си има и прякор . От сега нататък трябва да те наричам Мистър Алфа ли?

Адвокатът попита: „Мистър Алфа е истинска любов или ПР“ Аз му отговорих: „Те са влюбени“, така че всичко е наред.

Нека Кападокия да ви донесе само най-доброто, скъпа моя. Нека новият ви дом да ви донесе късмет.

Този път изглежда, че всичко наистина е приключило.

Никаква любов! Всичко свърши!

Сигурна съм.

Аййй, колко романтично…

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 13:09 от Бл@гуна

# 499
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

и Честит празник!

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден

Gift Heart

Sparkling Heart

# 500
Честит празник на всички Българи!!
Весели и приятни почивни дни, който пътува извън България, безаварийно!!
Да си изкарате страхотно момичета,и най вече да си починете през  тези 3 дни!!
Хубав ден!!

# 501
Инфо:
Адба обяви кои са най-популярните актьори на екрана! (14-20 май). Тази седмица Керем е на 6-та позиция Wink

Gift Heart

# 502
Честит празник, честит 24 май!
Да се поздравим с най-българския празник!

# 503
Здравейте, 🌞

Много приятен трейлър. Сериалът се очертава да е интересен.

# 504
Добро утро! Kissing Heart

Благи, благодаря за превода! Kissing Heart

Да ни е честит най-хубавият български празник! 📜
Много се радвам, че в тази тема сме се събрали все грамотни хора. Grinning Това ми дава надежда и за младото поколение. Пожелавам си да успеем да запазим нашата писменост и култура в този глобален свят. Свят, в който много български деца проговарят първо на английски, а после на български. Animal See No Evil Свят, в който е модерно да пишеш на shlokavica. Свят, в който всичко е "супер яко". Свят, в който броим "лайкове" и си "букваме" почивки. Твърди се, че езикът така се обогатявал. Ще го видим това обогатяване след 20 години, когато слушаме младите да си говорят и не можем нищо да разберем...

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 15:18 от mikipoli

# 505
  • София
Здравейте! Flowers Cherry Blossom

Честит празник на Светите братя Кирил и Методий, буквите, просветата и културата!
В тези объркани и неспокойни времена, в тази липса в световен мащаб на лидери и идеи, имащи за цел просперитета и добруването на хората, трябва още повече да ценим и отново да се обърнем към фундамента на едно развито, благоденстващо общество и държава - просветата! Само образовани хора могат да създават подем, прогрес и напредък!
Честит празник на всички учители, преподаватели, дейци на просветата и културата! Честит празник на всички ученици, честит празник и на всички абитуриенти! Сега е времето да започнете да осъществявате плановете и мечтите си!
Имах късмета в живота си да срещна прекрасни учители, някои от които станаха мои вдъхновители и ментори! Благодаря им от сърце, поклон, ще ги помня винаги!

# 506

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СЛОВОТО!

На едно от рафтовете стои прашна, но благородна Книга. Срещу нея на масата блещука лъскав Телефон. Денят на буквите е.
Книгата казва:
"Днес трябваше да е моят ден… Но виж – ти си в ръцете на всички. Аз стоя почти забравена, затворена, покрита с прах. Кога за последно някой отвори страниците ми, за да потърси душа?
Телефонът отговаря:
"Времето се промени. Хората искат бързина. Информация. Аз им я давам мигновено. Пълен съм с новини, социални мрежи, клипове…"
Книгата:
"Празни думи. Прекъснати мисли. Ти им отне тишината. Погледни – погълнати от теб, но не четат. Скролват! Забравиха какво значи да се потопиш, да разсъждаваш, да почувстваш."
Телефонът :
"Това е еволюция, не престъпление. Всеки носи по един свят в джоба си."
Книгата:
"Не, носят окови. Аз възпитавам. Ти пристрастяваш. Аз давам дълбочина. Ти – повърхност. Докато хората ми посвещаваха време, те мислеха. Сега се разсейват от звук, екран, клик..."
Телефонът:
"Аз също съдържам книги. Аудиокниги. Статии. Библиотеки."
Книгата:
"Не е същото. Четенето е ритуал. Страница след страница. Тишина. Мисъл. Спомен. Аз градя личност. Обгръщам сетивата им с любов и грижа."
Телефонът се замисля и казва:
"Може би си права… Но хората все по-често избират мен."
Книгата се въодушевява:
"Не всички. И днес, на този ден, ще се намери дете, което ще отвори кориците ми и ще намери свят. Истински свят.
И знаеш ли? Аз ще му дам прекрасно приключение, за да поиска отново да чете."

🇧🇬 На 24 май не забравяйте – буквите не са пиксели. Те са път към човека в нас. Загърбим ли книгата, загубваме искрения път към себе си! Нека черпим знанието за ДОБРОТО и ОБИЧТА от страниците, където диша историята!

# 507
Честит празник!

"Понякога раздялата предвещава още по-смислено събиране...“
Двама професионалисти с разбити сърца-архитект и редактор се срещат случайно след края на своите отношения. Тайнствено гласово съобщение ги събира, проправяйки пътя към неочаквана романтика и изцеляващо пътешествие.
Това е история за болката и надеждата, за втория шанс и крехката близост, която се заражда между две изгубени души.

# 508
Flowers Herb ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПИСМЕННОСТТА!
СЛАВА НА БАТЯТА СВ.СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ!
ПРАЗНИК НА КУЛТУРАТА И ДУХОВНОСТТА!

Поздрави за всички, Вас пишещи в темата момичета, за грамотността, за стилистиката, за интелигентността в темата.
Вчера ми се погуби някъде един пост, та да повторя...
Безукорен ПР, на Ханде и екипа ѝ. Навременен пост от снимки в профила ѝ в IG. За укротяване на хейта ...

Аз, я харесвам, по-цветна.

Може би, не съм в час, но на тези снимки контраста не ми се връзва с почивка, идва ми в повече.
Така де, розово ... и модата!

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 14:07 от Yassy_N

# 509

Общи условия

Активация на акаунт