🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 343
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 240
Данчето как не се сети да изпроси пръстен, за да не го зареже в Сф, не знам. Голяма аматьорка. Май не си е чела книгата.
Тя не си я е писала, ти искаш да си я е чела... Laughing

# 241
Играят, но Мартин е по-добър! Даниела все се дърпа или оглежда при целувките. Няма страст, изключване, наслада..

# 242
Мартин ще я валидира Даниела няколко пъти до края на предаването

# 243
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
За първи път Васил проведе нормален разговор на среща. Дори беше приятно за гледане, за разлика от едносричните глупотевини, които ръси Клюкара.
Бранка и целувката не успя да я развълнува, няма шанс там Виктор. Направо го съжалих, все едно целуваше статуя.
Дано поне след като го целуна, си даде някакъв по-твърд отговор за себе си, за да не го мъчи повече това момче и  да го остави да обърне внимание и на другите момичета.
Крайно време й е вече да си ходи. Стига й толкова почивка, не беше никак кратка.

# 244
Хич не вярвам,че Мартин е толкоз тъп! Чак като някакъв пубер да се влюби.Играят си игрички двамата с Даниела.

Докато се целуваха в гримьорната се виждаше как държи очите си отворени зад слънчевите очила, гледаше как се държи тя в такъв момент. Обаче и тя знае как да се държи..Актьорска игра на средно ниво и от двамата.

# 245
Според мен Мартин е налапал кукичката. Най-вече, защото много му се иска да срещне жената-вамп, да изживее разтърстваща любов, нещо което да го извади от ежедневието на преследващи го влюбени квачки.
Като се върне в реала ще се чуди като как тази селянка го е омагьосала.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 10:50 от LadyCharming

# 246
Бранка и целувката не успя да я развълнува...
Аз мисля, че няма нищо, което да я развълнува тая буца лед.

# 247
Е то Емануела е доста по-голяма селянка.😬

# 248
С риск да е леко грубо, от чисто любопитство се чудя на какво се дължи окото му да е по-затворено от другото с определени физиономии. Лошо инжектирани буустъри/филъри?

# 249
Виктор ходи по тънък лед 🫣🤡

# 250
Е, наздраве на джипси двойката! Те, поне, не страдат от драми и дилеми. Таз вечер не ме нервят, даже не са ми интересни.
Бранимира ми върза мозъка на фльонга с обясненията си, ем се имам за схватлива... сърби ли я, боли ли я? Виктор си я разбира, така казва, което е важното. Той си знае и тя си знае, аз нищо не знам)))

# 251
С риск да е леко грубо, от чисто любопитство се чудя на какво се дължи окото му да е по-затворено от другото с определени физиономии. Лошо инжектирани буустъри/филъри?
Има птоза на клепача.

# 252
Виктор не смее да се напие сега да не се изложи

# 253
Даниела се опитва да си изработи самостоятелни пътувания и ей така, между другото, хързулна сестра си в пакета. Обаче Марто като каза, че и той сам ще пътува и...ааа, не, ти не може да пътуваш без мен. Ами Дани, така е то, не всички мъже са касички, които само плащат за...любов. Всъщност това го правят женените мъже с държанките, плащат им почивки, парцалки и пр. Но ако искаш сериозна връзка, Дани, пътуванията и купоните сама с приятелки отпадат, защото семейството изисква взаимност и отдаденост. А ако пътуваш сама с приятелки, то това означава, че и мъжът ти може да пътува сам с приятели, как ще ти се хареса това?

# 254
Сценаристът и Даниела ще проведат ли един нормален, улегнал разговор някога. То бива кикотене, хилене, лигавене, всяко едно нещо се обръща на шега и закачки. Общо взето и двамата изглеждат ненадеждни и несериозни. 30+ годишна жена, с мислене на 18 годишна.

Общи условия

Активация на акаунт