🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 256
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 360
Данчето е подпалила, плюе Неделчо в тикток и говори за любов, хубаво че работят с БТВ и не може да се измъкне от Надкаст Grinning Една полза да има!! Ама сигурно ще в гледаме само с Туджаров, който ще ѝ прави само четки и нищо няма да разберем, ех.

# 361
То не е ли вече сниман Надкаст с нея?Може за това да го плюе…

Данчето е подпалила, плюе Неделчо в тикток и говори за любов, хубаво че работят с БТВ и не може да се измъкне от Надкаст Grinning Една полза да има!! Ама сигурно ще в гледаме само с Туджаров, който ще ѝ прави само четки и нищо няма да разберем, ех.

# 362
  • София
Издирих я и изслушах няколко клипчета, вместо само въпросното - тя си дълбае в нейната си част и това е... силни и слаби мъже, не било женствено жената да е амбициозна и да може сама да се справя в живота си.

Доста филтри използва или пак е работила върху скулите? Тя не ми е женствена и нежна, колкото и да се опитва да го навири.

# 363
Чета новините тази сутрин тук-там и гледам атакуват Виктор и по друга линия.
https://eurocom.bg/2025/04/23/mayka-mu-spi-s-trenyora-i-vzima-ek … -olimpiyski-igri/
Tоя гнусар не е спрял да лае по кой да е, само защото го хванаха с допинг.  Спортната версия на Колагин.

# 364
  • гр.София
Драмата с Клаудия беше много изсмукана от пръстите, от мухата направиха слон. И аз мисля,че си има съавтор писмото й до Виктор.
За Даниела си помислих колко хубаво е гримирана този път- на вечерята й с Мартин, от филъри не разбирам.

# 365
Задължително ли е участието? Миналата година можеха да отказват, само в сутрешния блок беше задължително.

# 366
https://eurocom.bg/2025/04/23/mayka-mu-spi-s-trenyora-i-vzima-ek … -olimpiyski-igri/
Tоя гнусар не е спрял да лае по кой да е, само защото го хванаха с допинг.  Спортната версия на Колагин.

Не съм задълбавала в скандалите на плуването, но ми направи впечатление, че обвинява, че "олимпийска екипировка" се позлвала неправомерно от Виктор. А всъщност има предвид горнището на спортния екип. Ако и другите обвинения са толкова смислени, звучи много скалъпено.

# 367
Този Васко ми се  струва,че ще е доста деспотичен във връзките си.Така го усещам аз.Тежък характер.

# 368
Това е абсурд! Laughing Познавам Минковски и той за любовник вече не става по ред причини. Като млад беше ... леле мале! Всички майки с радост водехме децата на плуване заради него. Grin
Отделно, че този Антъни е толкова озлобено и нереализирано човече, че като сипе жлъч, гледайте къде е слънцето...

# 369
Познахте! Бранимира е целунатата. Ах, продаде се за ефирно време. А в цялата й темерутщина, само това беше симпатичното.

Голяма мъка как се обясняваха на плажа. Или харесваш, или не някой. Толкоз. Другото значи, че се нагласяш с някаква цел. Важи и за мъжете.

# 370
Да, Бранимира изневери на себе си за да угоди на продукцията. Вече човек и да иска няма за какво да се хване.

# 371
Задължително ли е участието? Миналата година можеха да отказват, само в сутрешния блок беше задължително.
Миии, според мен би трябвало да е задължително, миналата година май не работеха с тях директно, сега вече подкастите първо ги качват в сайта на БТВ, едва ли ще се съгласят Даниела да им върти фасони.

Labubu8 - Мне, снимат ги след като минат през сутрешния блок.

# 372
Благодаря, аз си мислех, че ги снимат веднага като се върнат в бг, а ги излъчват по-късно.Публикациите, които критикуваха чалгата, потомката на бохем, Марто-чалгата и поведението от вчера, са повечето харакири😂
Миии, според мен би трябвало да е задължително, миналата година май не работеха с тях директно, сега вече подкастите първо ги качват в сайта на БТВ, едва ли ще се съгласят Даниела да им върти фасони.

Labubu8 - Мне, снимат ги след като минат през сутрешния блок.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 11:02 от Labubu8

# 373
Дами, помнете, че ако сте силни, независими и си изкарвате сами парите, то вие просто сте отчаяни и неспособни да си намерите богат мъж. За повече съвети, последвайте Данка. Grinning

# 374
  • София
Дани ще ми е интересна с Неделчо. Той много си харесва АМ . Ако се подготви, Дани ще го попилее 😂 / ако има акъл, де 😉/

Общи условия

Активация на акаунт