🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 128
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 570
Синтия много ще му отива на Васил... ама...

# 571
С тоя черен бански отзад, докато бъркаше в сладоледа Косара, все едно Джей Ло видях.
Голям латино задник.

Фина!
С едно Н.
Без връзка с горното.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 21:14 от проксима

# 572
Напълно съм съгласна с думите на Даниела за пошлостта на някой жени в това предаване, харесвам Мартина но никой мъж няма да я вземе на сериозно като постоянно е гола и няма какво да предложи освен тяло. В този ред на мисли, Косара трябва да забрави прашките. Не са за нея особено по телевизията 🤦‍♀️

# 573
  • България
Продукцията отдавна трябваше да извади Синтия от миманса. Много по-добре е да слушаме нея отколкото 99 процента от кокошките.

Твърде интелектуално стана след чалгата. Laughing

# 574
Леле каква злоба от Адриана като разбра за Синтия … Знаех си, че крие сприхавост.

# 575
Само на мен ли Синтия изобщо не ми харесва, мъжествен глас и липса на женственост, сексапил и обаятелност.. И подмазвачка на злобарките и интригантките

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 21:06 от Catfish

# 576
  • here and now
Напълно съм съгласна с думите на Даниела за пошлостта на някой жени в това предаване, харесвам Мартина но никой мъж няма да я вземе на сериозно като постоянно е гола и няма какво да предложи освен тяло. В този ред на мисли, Косара трябва да забрави прашките. Не са за нея особено по телевизията 🤦‍♀️
По-добре шалвари нали? Mr. Green

Синтия прави добро впечатление..

# 577
Много обичам любопитни хора като Синтия. Това е признак за интелект. Васил е прекалено смотан за нея според мен, но визуално си отиват.

# 578
Само на мен ли Синтия изобщо не ми харесва, мъжествен глас и липса на женственост, сексапил и обаятелност
Само на тебе. Ти нали Данка харесваше? Разбираемо... 😁

# 579
Харесва ми визията на Синтия- стилна, сладка..😊

# 580
Само на мен ли Синтия изобщо не ми харесва, мъжествен глас и липса на женственост, сексапил и обаятелност
Само на тебе. Ти нали Данка харесваше? Разбираемо... 😁
Нее, вие сте обсебени от Данка 😀 Кефя й се как трови всички, няма общо с външността

# 581
Много обичам любопитни хора като Синтия. Това е признак за интелект. Васил е прекалено смотан за нея според мен, но визуално си отиват.
Любознателността, а не любопитството. Второто няма градивен ефект.

# 582
Защо крихте Синтия досега? Много приятно момиче, интелигентна, мила, държи се супер адекватно, без лигавщини и с уважение към чуждите обичаи. Не като Брана, която се изсмя на човека, който пееше.

ПП: харесвам и Данка, и кво прайм сега?

# 583
Данка някаква амбивалетност ли има? Колко пъти казваше, че не пие, а винаги е с чашата вино в ръка, критикува другите за силиконови гърди, а  нейните силиконови гърди са направо рамер XL, не носела бяло- нграби 10 бели ризи от Капалъ чарши. Манипулира ли или нещо не ѝ е в ред в главата?

Очаквам скоро да каже, че неуверената жена се подлага на корекции. Даниела е фалшива от самото начало. Колко пъти казва, че не ходи по заведения вечер пък я виждаме в сторитата на Бачорски как се кълчи на чалга. Не случайно запя Стара каравана. Очаквах да изпее нещо по-извисено, щом се има за интелектуалка.
Мартин не вярвам да не се е сетил да я проучи след първата среща, въпреки че съм сигурна, че я познава поне задочно. Просто Мартина е по-първична и се издава какво мисли, а Данка е овладяна и не личи какво мисли. Не мога да я харесам тази жена и това е.

# 584
  • гр.София
Глътка свеж въздух е Синтия.

Общи условия

Активация на акаунт