🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 909
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 735
на кви депресанти вика па тая Joy
Косарче, казва се - антидепресанти.

# 736
  • ВАРНА
Препоръчайте,моля някакви "диприсаньтьи"!

# 737
По сценарий, -Бранка, можеше вчера да и каже на Любомира, защо след Клаудия, търси себеподобни ли, да поплачат заедно?

# 738
Тука ни знам на кви джиприсанчи чрябва дъ си чи дъ си дубре!

# 739
Анти, моме! Антидепресанти...
Ох, иска ми се да я пощадя Косара, защото все още я харесвам по някакъв начин, обаче... то просто е не трудно, а невъзможно, бе! 🤕

# 740
Грешката ѝ е вярна - депресантите също вършат работа за отпускане. Алкохол и габапентин са депресанти.

# 741
  • here and now
На Бубето валидацията ѝ изтече май...
Изглежда, като размазана хлебарка...

# 742
Нека позная - Мартин иска да излезе от там с Даниела 🤣 Завалийката, той хлътнал толкова, че мисли, че имат бъдеще. А тя само не знам как ще скрие разочарованието си, че ще й ореже ефирното време така рЕзко. Циркът е пълен и кралят е гол.

# 743
Грешката ѝ е вярна - депресантите също вършат работа за отпускане. Алкохол и габапентин са депресанти.

Скрит текст:

# 744
От този епизод разбрах, че Виктор не е гей! Че даже имал и чувство за хумор! Взе да ми се издига в очите.

# 745
Гледам на запис, със закъснение.
Да почнем от Даниела, която беше незлоблива и не обиждаше, и коментара й за Мартина, че е с две мозъчни клетки, пошла и разчита само на силиконовите си гърди?! За миг се зачудих коя е Данка, има ли силикон и на какво разчита - на образование, интелект, класа...?! 🤣 Безобразна просто! Няма такова злобно и подмолно същество, никаква представа няма колко е жалка.

Синтия е страхотна! Защо не даваха повече от това момиче, а ни занимаваха с платени компаньонки?
Ами ще го каже , и за мен цял ден някой да дудне и сплетничи и си вади някакви изводи и пуска малоумни коментари , две клетки няма да му дам

# 746
Обаче и Адриана е в класацията на Васил, на срещата след сърфа му говореше вече без превзетост, може би го привлича и сексуално, защото я забеляза в тълпата и получи роза първа.  Умни неща и тя му каза, май това, което и той търси.
В  тройката е Косара, Адриана и Синтия.
Ферай губи позиции.

# 747
Може и транквиланти Grinning

# 748
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Клаудия ми се затвърди като тъпо и неприятно парче. За чий й беше нужно да демонстрира пред всички, че са се целували с Виктор? Сигурно си мисли, че натрива носове, подхилквайки се самодоволно и изглеждайки като котката, изяла канарчето, но това отново беше отчаяна постъпка. Или някакво главозамайване от постигнатите неочаквани резултати.
Не смятам, че се валидира по този начин пред момичетата. Grinning

# 749
Мартин трепери, като че ли ще се жени. Ще обявява пред всички.

Общи условия

Активация на акаунт