🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 300
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 930
  • sofia
Данка постоянно следи камерите и дали и как ще говори ...Да не се изложи...Например когато Ферай отново удряше дъното:disappointed:
Това ми направи впечатление във вчерашният епизод:no_mouth:

# 931
Бранимира , не очакваше толкова драматично да приеме цАлувката. Съдейки може би по себе си. Когато видя , че и е важно , реши да си признае . Чесността е винаги за предпочитене .

# 932
  • София
Бранимира ме уби с признанието си към Любка за нейната целувка. Не стига Клаудия, ами и тя, довърши я тотално

Каква целувка е това на Бранка ? То си беше "плащане" за още една роза.  Изфука се просто, да и завидят нецелунатите мОми. Wink
Виж Клаудия си го нацелИва Вико порядъчно. И желание не и липсваше, докато Гретхен повече време му бърса червилото, отколкото да го целува.
Така е, обаче Любка няма как да го знае това, тя може само да чуе пресъздаденото от Бранка. А и в крайна сметка целувката си е целувка - хубава-лоша, имало я е, и двамата са я пожелали и участвали.

# 933
КихатИ ли? Наздраве! И на лекар! Че човек, който доброволно държи Ферхунде в къщата си, издържа я и има нервите да ѝ слуша логореята, спешно трябва да се завърти на правилните градуси и да потърси специализирана помощ.
Ако е с лоботомия, завъртането може и на 360 градуса  да е.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 12:58 от TuЛи

# 934
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Направо не ви разбирам, наистина, какво му харесвате на Васил, че и умен бил. Аз по-добре на стена да говоря. Първо реших, че е загадъчен и сдържан, после осъзнах, че просто няма и една мисъл там. Grinning
Точно тотален пън е. Претендира, че има емоционална интелигентност, но според мен просто е прочел някъде, че е хубаво да внимаваш какво говорят другите и да им валидираш чувствата, като се съгласяваш с всичко казано. Което по никакъв начин не означава, че разбира или приема емоциите на останалите. Всъщност схемата му е крайно простичка - слуша и кима, подкрепя всичко, което му кажат /"Мда", "Така е", "Права си"/ и буквално се държи огледално на отсрещния, с което много си опростява отношенията с момите, защото го е автоматизирал и никак не му се налага да се напъва.
На срещата с Адриана като се прегърнаха за здрасти, тя го целуна по врата и той веднага също я целуна по врата. После тя като поиска да пробва неговия кокос, той също пийна от нейния, без тя да му е предложила.
Не знам момичетата защо не го виждат това и се заблуждават, че той ги слуша с интерес и е съпричастен.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 15:23 от Reinа

# 935
  • София
Сега се сетих за Ферай вчера към Мартин: "Ако не си намеря мъж, идвам на издръжка при Даниела, която пък ще е на издръжка при теб" Joy

# 936
Да, и после имат претенции да са нещо повече от другите,особено едната.

# 937
Снощи се гласях да гледам свадата между Любка и Бранка, ама от скука съм заспала и я пропуЩих....
Ще диря нейде клипче днес на този епизод-ама май вяла е била. Шамари имаше ли поне? Satisfied

Искам да гонят някоя днес..щот инаК пак ще заспя ранХо мислА...

# 938
  • Обран бостан ;)
Сега се сетих за Ферай вчера към Мартин: "Ако не си намеря мъж, идвам на издръжка при Даниела, която пък ще е на издръжка при теб" Joy

Ахаааа, ето за какво е мислил цял ден Марто. Ясноооо.

# 939
  • here and now
Даниела просто завижда, че АМ и Мартина са успяли да си сложат повече кубици. На нея явно не са ѝ стигнали финансите, носът и той правен, като от кандидат студент...  Не знам с какви мъже излиза, но другите явно се справят по-добре от нея....

# 940
Снощи се гласях да гледам свадата между Любка и Бранка, ама от скука съм заспала и я пропуЩих....
Ще диря нейде клипче днес на този епизод-ама май вяла е била. Шамари имаше ли поне? Satisfied

Искам да гонят някоя днес..щот инаК пак ще заспя ранХо мислА...
Няма, нямаше бой... И ако довечера има, Клаудия ще е най-сигурната участничка, защото най-много нагъна Виктор...

# 941
Виктор се сети кога да целува и да ергенува. Когато се приближи до Бранимира,там шанс повече няма.

# 942
Виктор се сети кога да целува и да ергенува. Когато се приближи до Бранимира,там шанс повече няма.
А дано да си е “изпуснал“ шанса с Брана...Чееее се тревожа ако този контакт продължи дали няма да доведе до суицидни мисли у Виктор.

# 943
Виктор само не разбрах защо се закопа  така  с Бранка, таман нещо уж да стане и айде да нацелуваме Клаудия.
Сещам се за нещо ,което каза Туджаров, Виктор много държал да не се разбира за целувките и много го било страх.
За мен той ще е в шок сега , че всички всичко си знаят.
Той за мен си живее с мисълта, че не се разбира......бая ще е смешно да му видим физиономията  ,особено като Бранка почне да го хули.
Нямам търпение

# 944
Васил е представител на ''черно-белите'' хора, така ги наричам аз, много праволинеен, има план как трябва да се случват нещата, съответно се държи по ''правилния'' начин с жените, вади от ръкава си клиширани свалки, вероятно смешки има също заучени, знае 3-4 вица, които да разказва, за да не е валат и т.н. Изключително силно рационален, отново на ниво '''трябва'', с много силна мъжка страна, това е, което изглежда мъжкарско и стабилно в него. Но наистина, слаба Анима. Трудно ще удържа емоциите в жените и според мен, ако усети, че някоя е по-дълбока, ще бяга яко. Ще гледа да бъде винаги на ниво, каквото и да означава това според неговия кодекс на поведение. Много, много жени обожават точно такива мъже и после се сблъскват със стена от ригидност, ограничаващи вярвания и прави линии. Предпочитам един Мартин, с който бих могла даже да поклюкаря и да си ревем, отколкото Васил. Виктор, мисля, че ако съумее да развие мъжката си сила, ще може да стане много на място и да излъчва увереност, мъжественост, стабилност. Има много хляб в него, засега просто му се играе и не е работил по тези си качества. Реално, когато си хубавец и си бил многократно валидиран физически, останалите елементи остават на заден план, при него даже не е толкова изявена липса, като при много хубавелки, които си живеят цял живот само с това. Вижда се, че има баланс, отношението му към жените е много мило и уважително, макар и незряло, има ценностна система развита. Сега, той учи за актьор. Какво толкова има да нацелува няколко героини, в крайна сметка, ролите изискват и такива жертви. Същото се отнася и за останалите ''актриси''.
Даниела и Мартин наистина трябва да си ходят, което автоматично ще изведе и момичетата на Мартин. Имам чувството, че АМ само седи и дебне в засада Мартин да се наиграе с Даниела, за да го сприщи в някой ъгъл навън.

Общи условия

Активация на акаунт