🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 881
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 290
Синтия е много груба днес, разваля хубавите впечатления от вчера. Има скрита злоба в нея.

Баш..
Сигурно и на децата в детската СИ градина така ще им вика....на животни.
Money Head Band

И тя се правеше на света вода....ама се пропука и се видя каква е..злобарка и тя

# 1 291
Къщата е наета от предаването, не е баш тяхна 😂 Николов, който реши, него/нея ще настани
Ами тогава да ги сложат в една спалня (като туристическа спалня) всичките. Гарантирам, че ще е топ за зрителския интерес! Trollface Нали той им е най-важен?

Топ решение, подкрепям, а и булката ще остане честна!

# 1 292
Много го влекат клюките и интригите Мартин, много. Всичко се прави, както той иска. Сценарист е май в целия този цирк.

# 1 293
Абсолютно и на мен ми е топ този сезон. Мартин също ми е най - истински

# 1 294
За мен това е най-добрият сезон на Ергенът. Вярвам на емоциите и на ергените, и на момичетата за разлико от предходните сериали по сценарии. Много свестни моми и момци тази година.
Предпочитам прочита на Николов за Ергена пред този на Тушев.
Ники, ти ли си, брат?!
Харесваш ли си го?

# 1 295
Викторчо не забравяй, че и ти също много знаеше и говореше на Мартин, кое е правилно и кое не… на са ти момичетата виновни… Даже на няколко пъти каза, че ще му бие шамари

# 1 296
Първата брачна нощ ще я излъчат ли?
Е къ?! И блага ракия ша са пие!
И Васил и Виктор викат ''Евала'' на бат Марто и в същото време му гледат сеира с насмешка.

# 1 297
Аз не разбирам толкова негативните коментари за групичката на ‘злобарките’. Ами те няма какво да правят там , станали са си близки и откровено има някой, който смятат за фалшив и ги дразни много. Очевидно Мартин и писателката не са заедно вече, така че вероятни са имали право. Какво толкова като я обсъждат? Не е като в предишните сезони да е някакъв махленски тормоз. Не я харесват момичетата и го показват. Та ми е странен този хейт при положение, че Даниела си е скандална и адски неприятна персона.

Ами по същата логика и на нас не ни харесват злобарките и ги обсъждаме.
От 10 кладенеца вода, за да се нормализира долно поведение, махленско заяждане, интриги и лъжи.

# 1 298
Виктор един път да каже нещо умно. Тези момичета трябва да пораснат и да не се бъркат там, където не им е работа. Мартин и Даниела имат право да взимат решенията си, дори това да означава да си счупят главите.

# 1 299
Много го влекат клюките и интригите Мартин, много. Всичко се прави, както той иска. Сценарист е май в целия този цирк.
Обаче забеляза ли как придоби смелост, фалшивата му любезност отстъпи рязко и взе да става ехиден и гадничък какъвто е всъщност когато си е той?!

# 1 300
Виктор един път да каже нещо умно. Тези момичета трябва да пораснат и да не се бъркат там, където не им е работа. Мартин и Даниела имат право да взимат решенията си, дори това да означава да си счупят главите.

Това е същия Виктор който до преди няколко епизода също се бъркаше там където не му е работата… нека не забравяме

# 1 301
Синтия от злоба почна да криви едното око..

# 1 302
Абсолютно. Това са големи хора. Аз също мисля, че Даниела го играе. Но другите се взеха много насериозно - каква е тая наглост да настояват голям мъж да се води по тяхното мнение? То и каква е гаранцията, че ако ги беше послушал, другите са много по-читави? Някоя от тях му гарантира нещо ли? Не. Айде у лево.

# 1 303
Синтия от злоба почна да криви едното око..
А защо злобее, тя е последна дупка на кавала?

# 1 304
За мен това е най-добрият сезон на Ергенът. Вярвам на емоциите и на ергените, и на момичетата за разлико от предходните сериали по сценарии. Много свестни моми и момци тази година.
Предпочитам прочита на Николов за Ергена пред този на Тушев.

И за мен е най-добрият този сезон на Ники Николов.

Общи условия

Активация на акаунт