Януарските сладури наддават и дрешките им отесняват!!!

• 11 525
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Dobito, мно'о си убава, ма....  Shocked Пу-пу - да те осерат кокошките!  Mr. Green

Вчера с Шош бяхме на пицария - единствени клиенти навън! Мама поизмръзна, но пи хубаво вино - Антанта и яде пица, а Шош се водеше "разходен"!!! Mr. Green Ей таквиз разходки ми дайте....  Mr. Green

Този уикенд ще ходим до Родопите - над Смолян. Стиляноооу, аре ма! Mr. Green Викс, ти кога пътуваш?

Днес? Ко праим???

# 166

ето и малко доказателство

Доби, как може такива снимки да показваш, сега съвсем се депресирах с моите 164 см и 61 кг към момента Joy
Много си хубава, пу да не ти е уроки.
И аз бавно вървя към мечтаните 55 кг  tiptoe

# 167
  • София
Днес ще се с-бирваме ли предвид времето и къде?

# 168
Dobito, мно'о си убава, ма....  Shocked Пу-пу - да те осерат кокошките!  Mr. Green

Ей т'ва пожелание винаги ме е озадачавало hahaha hahaha hahaha И що кокошки, а не козички примерно newsm78
Абе ей, остава ли срещата? Да не се окаже , че само аз се разхождам в Заимов? Ако искате в МОЛ-а, че не е много топло....
Ивонска, ник'ви Родопи душо, поемам на североизток, т.е Шумен, за два поредни уикенда ( Велик ден и 80 годинишнината на дядо ми Heart Eyes) Ако скокна и до Смолян ще ми дойде множко Thinking

# 169
  • София; Дружбето
Ма казвайте за срещата де ще е, че ако я местите в мол-а да знам.

# 170
  • София
Ми аре в МОЛ-а ако искате, че можело да превалява на места следобед. Кофтито е, че Цвета не може да идва там.  Sad Цвето бре, не може да нямаш маршрутка, с която да дойдеш. Нарамвай бебето в кенгурото и ела в МОЛ-а, а аз обещавам да ти отстъпя нашата количка за там, че да не държиш дребус у ръце непрекъснато! Арееее дееее. Нали обеща да ти видя циците!  Crazy

KayRenn, тия постановки с натрапване на чувство на вина и изказвания от рода на "На мен никой с нищо не ми е помогнал..." и "Ти сега какви улеснения имаш..." са ми до болка познати. За това - лесно, трудно, сърдити, недоспали - с беба и тати се гледаме сами тримата. Убедена съм, че ще се справиш и сама за 5 дни. А Оги можеш да го подмиваш и на мивката, нали все пак сама му миеш дупето? Е, то е същото, само че бебето е съблечено голо и поливаш и от кръста нагоре.  Peace

Сега се сещам - вероятно Нинище е отишла при техните, заради срещата в Заимов и може да не успее и тя да дойде в МОЛа? Какво правим последно?

# 171
Арееее дееее. Нали обеща да ти видя циците!  Crazy

hahaha hahaha hahaha
Ми....и аз искам Joy Joy Joy
Ним, ти можеш ли да звъннеш на Нина и да и кажеш(ако решим да сме в МОЛ-а)

# 172
не съм при нашите споко. Чакам да кажете къде ще сме. Цвета евентуално ivonska мое да се навие да те докара. Тя всъщност е добричка Simple Smile

# 173
  • София; Дружбето
Абе аз и така мислех с кенгуруто да одвам, че подлеза на Орлов мост е ужасен за преминаване с количка, ама тоя МОл ми на другия край на света, а и не знам точно къде е. Вчера беба се намръзна и не ми се рискува да обикалям по вятъра да го дира

# 174
  • София
Понеже явно някой трябва да вземе решение - аз предлагам да сме в МОЛа.

Цвета, сега ще се опитам да потърся коя маршрутка ти върши работа. Ти в коя дружба си? Някой да прегледа списъка със записалите се за участие в с-бирката и да уведомим всички по телефоните.

Галина, къде се затри? Тамън вече мислех да питам някой не те ли е мяркал по форума? Нали ще дойдеш!?

# 175
dobito, страхотни снимки.
KayRenn, не се ядосвай на майка си. Опитай се да я игнорираш.А и сама ще се справиш , сигурна съм.Досто от нас сами гледат детето, пък някои и по две.Така че и ти ще можеш.
На срещата днес да се заредите с много положителни емоции и да си изкарате хубаво.И не прекалявайте с бирата cheers знам аз  че ние пием за кърма.

# 176
  • София; Дружбето
На мен 20-ката ми спира на метростанция Опълченска, от там не знам на къде да хвана

# 177
  • София
Тези трите ти вършат работа. Убедена съм, че има и още, но не знам точно къде живееш! Качваш се и казваш на шофьора да те свали на МОЛа! Няма как да го сбъркаш, вЕрвай ми!

Марширутна линия 2 - Дружба2 - Обеля1         

- пътува от 6.15ч. до 22.05ч.
- дължина на маршрута 21km
- линията се обслужва от 12 коли
- изминава се за 120мин
- интервал на движение 10мин.
Маршрут: Младост /ул. "К.Каприелов"/ - ул."Антон Попов"-бул."Ал.Малинов" - бул."Андрей Лябчев" - бул."Св.Климент" - Охридски - бул. "Г.М.Димитров" - бул. "Цариградско шосе" - бул."Цар Освободител "- бул."Васил Левски" - бул."П.Евтимий" - бул."Ген.Скобелев"- бул."Ал.Стамболийски "- бул."Вардар" - бул."Пиротски" - бул."Дж.Неру" - бул."З.Стоянов" - бул."Добри нова скала"- Люлин 5 /последна сп.авт. 310/

Обратно: вместо бул."П.Евтимий" - бул."Ген.Скобелев" ; бул.Вардар - ул.Булина ливада

...

Маршрутна линия 16 - Люлин 5 - Дружба 2         

- пътува от 6.40 до 21.30ч.
- дължина на маршрута 20km
- линията се обслужва от 10 коли
- изминава се за 100мин
- интервал на движение 10мин.
Маршрут: Люлин 5/бл.506/ - бул. "Райко Даскалов" - бул. "Панчо Владигеров" - бул. "Дж.Неру" - бул. "Пиротски" - ул. "Булина ливада" - бул. "Ал.Стамбулийски" - бул. "Ген.Скобелев" - бул. "В.Левски" - бул. "Цар Освободител" - бул. "Цариградско шосе" - бул. "Хр.Колумб" - бул. "Професор Цв.Лазаров" - ул. "Д.Пешев" - Дружба 2/бл.501/

Обратно: вместо бул. "Ген.Скобелев" - бул. "П.Евтимий", вместо ул. "Булина ливада" - бул. "Вардар".

...

Маршрутна линия 48 - НБУ - Дружба 2         

- пътува от 5.50 до 21.35ч.
- дължина на маршрута 23кm
- линията се обслужва от 8 коли
- изминава се за 120мин
- интервал на движение 15мин.
Маршрут: НБУ - ул. Монтевидео - ул. Обиколна - бул. Овча Купел -бул. Н. Мушанов - бул. Възкресение - бул. Константин Величков - бул. Ал. Стамболийски - пл. Св. Неделя - пл. Независимост - бул. Княз Ал. Дондуков - бул. В. Левски бул. Янко Сакъзов - бул. Мадрид - ул. Боян Матесник - ул. Слатинска - ул. Гео Милев - ул. Кривина - 6ул.Т1роф. Цв. Лазаров - бул. Асен Йорданов - ул. Искърско шосе - бул. Кръстю Пастухов - ул. Кап .п. Списаревски - Нова пътна връзка (Дружба 1/2) - ул. Проф. Цв. Лазаров - ул. Д. Пешев - Дружба 2 (бл. 501)

# 178
tsveta маршрутка 35 спира точно пред МОЛа

# 179
  • София
Навън има слънце...

Понякога съм свястна, но при приемливо време в МОЛ не мош ма натика....

Общи условия

Активация на акаунт