Януарските сладури наддават и дрешките им отесняват!!!

• 11 537
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
  • София; Дружбето
Ма времето е лошо, аз си мислех, че направо в пицарията ще ходим. Не искам да рискувам да се намръзне и днес, а като гледа как духа ше стане баш така

# 196
  • София
Абсолютно, ако сме на закрито ОК, но навън с кенгуро при лошо време не е разумно.

# 197
  • София
Ма времето е лошо, аз си мислех, че направо в пицарията ще ходим. Не искам да рискувам да се намръзне и днес, а като гледа как духа ше стане баш така

Как разбра, че се е намръзнала? Студено вратле или коремче да е имало?
Ако знаеш Шош що е "мръзнал" по ветровете... ама май повече майка му...

Клемс, навън - вътре е задимено. А отвън има маси и пейки. Дървеното е в самата градинка, нали знаете?

# 198
  • София; Дружбето
Е щом навън със сигурност без мен.
Разбрах по това, че кашля, има сополки и ръцете и бузите са и все още студени от вчера .Приятно изкарване

# 199
Ох,като ви "слушам" така ми се ще и на мене да рипна към вас... Simple Smile,но все има нещо,което да ме спира,майка ми е в нас,но някои работи предпочитам сама да си ги свърша,а и тя си пада съвременно бабе и без да ме предупреди си урежда матинета понякога Grinning Наумила съм си обаче като се постопли още времето,тъкмо и раната да ми позаздравее съвсем да дойдем и ние с топчестата да ви се "представим" Joy в края на краищата живеем на 20мин.от парка,даже лятото може да си направим бебешки купон вкъщи newsm78 Hug Hug  bouquet

# 200
Е щом навън със сигурност без мен.
Разбрах по това, че кашля, има сополки и ръцете и бузите са и все още студени от вчера .Приятно изкарване

Аре ма, ша черпя с трюфелииии ....

# 201
  • София
Аз моя сополивец ще го навлека достойно и ще дойда. Щом Нинище ще черпи с тюфели... Party

# 202
Аз моя сополивец ще го навлека достойно и ще дойда. Щом Нинище ще черпи с тюфели... Party

Видиш ли ма Цвето, аре ма. Ако дуе силно ще се приберем. А може и да ги сместим бебоците. Те нашите са дребнички  hahaha Joy

# 203
И аз ще довлека една питка, свеки ми я прати и каза да я раздам на жени, че аз нали погача не направих.

# 204
  • София
Значи Жорето на Ивонска няма да намаже питка, щото е мъж.  Joy
Шъ ву замолъ да мъ извините за изтрещяването още преди виното.

# 205
На кой телефон да запиша час при този Алексиев- в сайта има само гсм за частните му прегледи?Ним, ти май беше давала някакви координати, но ще ми е трудно да ги открия..... Praynig Praynig

# 206
Значи Жорето на Ивонска няма да намаже питка, щото е мъж.  Joy
Шъ ву замолъ да мъ извините за изтрещяването още преди виното.
Чи Наско и твойту чаве да не са жини мъ... Пу какваз уста  Grinning

# 207
  • София; Дружбето
Селма, хайде пак, за бавни хора като мен ,да кажеш, какви бяха глобули срещу хемороиди Blush

# 208
  • София
Аз за другото Жоре говорех...дето обещахме да му вземем изпитите. Mr. Green

# 209
  • София
Тити, доколкото знам Алексиев не работи със здравната каса. Освен, ако няма някаква промяна, де.

Срещата и аз ще пропусна, щото мойта щерка от вчера иска да суче през половин-един час  Tired

Общи условия

Активация на акаунт