От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 26

• 13 213
  • 138
  •   2
Отговори
# 120
Идеята е, че няма как да съм сигурен, че проблемът е в тях, а не при Royal Mail. Доказателството за доставка е просто една снимка на чувал с пакети. Напълно възможно е и куриерът там да е сгафил нещо, има много такива случаи.
Затова се опитвам да се свържа с тях, за да направят проверка и да ми потвърдят на 100% получена ли е или не такава пратка при тях.
Поне един отговор от сорта на "приехме сигнала, работим по въпроса, до еди-колко си там дни ще дадем отговор" би бил добре в случая...

# 121
Шанс винаги има, но ако говорим за вероятности, шанса за грешка от страна на куриера е почти нула.
Просто в ГГБГ нещата се случват баааааавно. И да им се досажда по телефон и email няма да навреди, но в повечето случаи не помага.
Никой няма да се размърда да рови за пратка преди да пристигнат в България. Те ги имат и снимани още в Англия, но чак тук започват да си сравняват по имена и ИД.  На мен са ми бавили и 3 седмици пратка пристигнала вече и в България, на която дори имаше снимка на самата пратка, че е доставена при тях. Получих си я само заради поредното досаждане на място, по другите канали отгово не дойде. А при всяко питане на място чувах - обработват се. Получий си я само защото беше снимана самата пратка. Трагични мърлячи са.

# 122
Преди месец GGBG писаха, че курс 1423 ще бъде освободен и ще го получим скоро, но няма никакво движение. Някой нещо чул ли е, има ли шанс да го получим тази година?

# 123
Успяха да открият пратката и ще си я получа тия дни. Малко по-бавничко станаха нещата, но ми обърнаха внимание хората, тъй че съм доволен.

# 124
  • София
Преди месец GGBG писаха, че курс 1423 ще бъде освободен и ще го получим скоро, но няма никакво движение. Някой нещо чул ли е, има ли шанс да го получим тази година?
Има инфо, че ще товарят курса на 16.12. Кога ще го раздават, е друг въпрос.

# 125
Вчера предколедно си получих пратките от курс 1423, не бяха отваряни.

# 126
Много странно, при мен курс 1423 показва, че още е на път.

# 127
  • София
И при мен, но на място ги раздават, моите ги взех, миналата седмица.

# 128
Здравейте!
Остана ли някой гросъри магазин, от който можем да пазаруваме и да няма проблем с получаването на пратките?
Благодаря

# 129
Здравейте!
Остана ли някой гросъри магазин, от който можем да пазаруваме и да няма проблем с получаването на пратките?
Благодаря

И аз се интересувам от това. Засега пазарувам гросъри от Morrisons чрез Амазон, но някак си не е същото. Липсват ми биксквитите, които купувах от ASDA  и Tesco, особено овесените и овесени с шоколад...

И при мен, но на място ги раздават, моите ги взех, миналата седмица.

И при мен курсът е "На път". Явно тези, които чакаме пратките с куриер, ще почакаме още малко. От края на март до края на декември, какво са още няколко дни Simple Smile

# 130
  • София
Здравейте, и аз се интересувам от магазини, от които да може да се пазарува храна, кафе и др неразвалящи се неща. Използвам Габко и съм доволна, но не съм ги използвала с теско и тн. Какъв е проблемът, че чета назад, че през на Амазон Морисон-а пазарувате, защо не може от други магазини с онлайн доставка?

# 131
Лерон още ли возят с ггбг?

# 132
Лерон още ли возят с ггбг?
Leron и GGBG са с един и същи собственик.

# 133
Здравейте, някой има ли проблеми при поръчка от george до адрес на Ggbg? До този адрес не дава плащане, но до произволен друг позволява. Да не са блокирали доставките до там?

# 134
Аз преди 5 дни направих поръчка и всичко беше наред.

Общи условия

Активация на акаунт