VIP Brother 2 - 1

• 40 262
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 135
Тишо изкара шкембенце Crazy
Нещо май не се придържа към позволените храни. И на мен ми направи снощи впечатление, че се е налял.

# 136
Вельов ми е адски секси

За тва няма спор Simple Smile Направо си гледа на секс тоя пич, ама не от онова просташкото гледане, а от другото, дето те кара да настръхваш, ако ме разбираш, все пак Laughing

# 137
  • До хладилника, който обичам
Това с 30-те гащи е лудст бе! Я стига глупости Simple Smile На никой няма да му паднат ръцете ако запере едни гащи.. шфу! Crossing Arms
Бре! За какво имам пералня, ако ще си жуля дрехите на ръка! Crossing Arms

# 138
Мен пък ме дразни Вельов..много мразя такива селски ергенчета. Голям мачо е...няма що.

# 139
А видяхте ли в началото когато представяха къщата ,че Райна показа някаква пощенска кутия/отвор в една от стените/май там ще получават писма от феновете си. Twisted Evil
Аз предлагам направо да им пратим първите 59 страници от първата тема!
Да им просветне малко що за звезди са Mr. Green

# 140
  • София
Пускай панталона в продавалника! Simple Smile

пуснах го, ама на тези ,които разбират им е голям Grinning

# 141
До тези с ADSL-в момента имате ли картина?

# 142
Това с 30-те гащи е лудст бе! Я стига глупости Simple Smile На никой няма да му паднат ръцете ако запере едни гащи.. шфу! Crossing Arms

Миииии  newsm78  ако пускаш пералня всеки ден и със нея и гащите... бива... иначе да чакам еди колко си време да се събере за цяла пералня барабар с гащи на една седмица.. или две.. или месец... бррррррр

А за Калинчо.. мдамм... секси е  Flutter То май друг интересен мъж няма вътре....

# 143
  • София
Така де -аз ако бях на тях ще си купя 30чифта прашки- еднодневки-събувам и в коша Crazy
Peace- имаш стимул да се вмъкнеш в него....

# 144
  • София
Никога не може да стане Sad

# 145
А за Калинчо.. мдамм... секси е  Flutter То май друг интересен мъж няма вътре....

Да бе, ужас значи Tired

# 146
  • София
Никога не може да стане Sad
Не унивай Peace

# 147
Някой забеляза ли, че Здравко си е изчистил диалекта? Много се старае, чак изкуствено.

# 148
Харесвам го, но на фона на тях простее честно казано. Личи си,че е от друг слой хора.
Изглежда ли на мъж, който си е седнал на гъза?

# 149
Някой забеляза ли, че Здравко си е изчистил диалекта? Много се старае, чак изкуствено.

и е смешен,много ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт