VIP Brother 2 - 1

• 40 271
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 150
                 Сега като стана дума за пералня.... абе нали съдомиялна им бяха обещали - що мият на ръка?

# 151
Изглежда ли на мъж, който си е седнал на гъза?

Не бих казала, просто си личи, че е някак изкуствен и позира, което не му прави услуга. Често казано, много се хилих с него първия сезон, с откачените му истории и ме кефеше, пък сега се прави на какъвто не е.

# 152
  • София
аз пък Здравко го харесвахтогава
сега не съм го гледала, но ако е още толкова естествен пак ще го хареса
за мъж няма да го взема, но поне преди не се преструваше на нещо, което не е

на ръка мият, за да ги видят
като набуташ чиниите в миялната никой не те смята за домакиня

# 153
До тези с ADSL-в момента имате ли картина?

Аз от снощи не мога да го пусна, дава някаква грешка и това е  Rolling Eyes

# 154
аз пък мислех че не им дават уреди като пералня, прахосмукачка и миялна  за да не заглушават и влияят на микрофоните  newsm78 макар че може да се направи така, че да си перат някъде и да не им влияе

# 155
Катето: Две ясновидки се срещат и едната вика: Здравей, как си, другата- Здравей, ти с добре, аз как съм? Joy

# 156
Любопитно ми е да видя повечето жени без грим и без фризьор с тези прикачени коси Twisted Evil

# 157

Имам, не са се губили картина и звук от поне 2 часа.....

В момента всички са навън в градината на ВБ и Азис разказва как точно преди него тока изгаснал и той се притеснил,че няма да влезе в къщата. Някой вдига гирички, но не дават кой е.... Играят и федербал....

# 158

Аз от снощи не мога да го пусна, дава някаква грешка и това е  Rolling Eyes

И на мен така  Cry

# 159
АААААа това бтк направо ме нервира. Дава ми, че нямам инсталиран уиндос медиа плеър, а аз си има инсталирана тази програма. какво ми говори глупости. Друг има ли този проблем?

# 160
  • София /Абсурдистан
Венета каза, че изгубили апартамента, не можели да погасяват вноските по кредита.
Каква невероятна драма! Явно е била изправена пред труден избор- гащи Кавали или вноска за апартамента.  Mr. Green
Joy Срамота! Joy
                Ако беше прочела във форума колко е модерно да се ходи без гащи, досега три апартамента да са купили. Пу, втора!
Peace Гащи Кавали, разбира се! Какъв ти там апартамент!
Яд ме е, че не вкараха и Милен Цветков, че да се заформи поне една разправийка Mr. Green
Че като ги гледам кухите лейки и ценостите им...

# 161
Добре де, вчера Азис беше с дълга коса и твърдеше, че е негова. А сега го мернах с къса. Е как стават тия работи  Crazy

# 162
АААААа това бтк направо ме нервира. Дава ми, че нямам инсталиран уиндос медиа плеър, а аз си има инсталирана тази програма. какво ми говори глупости. Друг има ли този проблем?

И на мен в началото така ми правеше... Но оставете така известно време - напр. до 5 мин. и ще се оправи от само себе си.

Има картина на БТК АДСЛ, ама дават само Азис и Венета. И Азис казва,че ако има Мис ВБ - той щял да спечели.

# 163
  • София
Циркът е гарантиран. Само ме е яд, че не съм абонат нито на АДСЛ, нито на Евроком, затова няма как да гледам денонощния канал. Няма ли нещо някъде фрий?

# 164
... И Азис казва,че ако има Мис ВБ - той щял да спечели...
              Каква мис бе, той отдавна вече е мисис  Joy...

Общи условия

Активация на акаунт