VIP Brother 2 - 1

• 40 668
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 525
01:00 Онова пияното се просна да спи. Даже и бълнува. Петето не може да спи и обикаля из къщата - май ще отмаря на някой мека мебел. Десито я кани да спи при нея, ама Петето се дърпа. Азис се репчи яко на Китаеца. Щели да се поступват. Само Веско спи. Пияндето мислела, че всички си говорят за майка й?!? Луда работа братче. Цари масова психоза. Всички само алкохоличката коментират.

# 526
  • София
хей прочетох всичко

# 527
Добре ли си Роси? - Петя
Да, благодаря за въпроса! - Роси

# 528
Monda, klamerche, както и всички останали момичета - благодаря ви много за новинките, че нямам нито Нова+, нито съм абонат на БТК АДСЛ...
Мале, не знам като чета за Росито...Не знам дали няма да се стигне до нещо по-сериозно в тая Къща. И аз ако бях вътре, щеше да ме е страх тая да не ме заколи през нощта. Ама това сериозно.
Нищо чудно, че никой от обкръжението й не е бил навит на идеята, тя да влезе вътре. Познават си момичето.
Аз не знам дали Съквартирантите ще имат време да се скарат, сигурно ще насочат всичките си усилия да оцелеят Laughing
То НТВ като не взе лиценза за Сървайвър,вкара психопат във Вип Брадър. Crazy

# 529
Кой спи до Десислава?Само един задник дават Rolling Eyes

# 530
Май Росито newsm78

# 531
  • София
Кой спи до Десислава?Само един задник дават Rolling Eyes

Маги Желязкова

# 532
  • Пловдив
Ама Росито голо се е разхождало из нощните дебри, само че ни прекъснаха сигнала, всичко интересно прикриха и нашите оператори(Евроком)

# 533
Платих си 11 лв.  и нъцки.... никаква връзка с къщата  Joy
Добре ,че тука почитам по нещо.
И какво стана с лудото Роси! Скри шапката на кака си Катя май Laughing
Добре ,че никой не ми се върза на баса за 5те лв.  Mr. Green

# 534
Стига бе! Тема и половина сте изписали, откакто е почнал Брадърчо. hahaha По- лесно ще ми е да си пусна телевизора, отколкото да чета. Joy
така всеки знае! А да гледаш и да пишеш за тези,които не могат да гледат, а?
Ние сме едни просвещеници, едни народни будители!
Ами пуснах и аз телевизора, уж да ви просветя малко, ама по това време,  всички хъркат-  форумци и "къщовници".... Laughing
Платих си 11 лв.  и нъцки.... никаква връзка с къщата  Joy
Добре ,че тука почитам по нещо.
И какво стана с лудото Роси! Скри шапката на кака си Катя май Laughing
Добре ,че никой не ми се върза на баса за 5те лв.  Mr. Green
Сега ще ме караш да гледам. Ама щом е за теб- готово. Моната обаче не понася риалити- шоута.  Crossing ArmsВлиза и сменя канала. Whistling Малко, пък с претенции. Wink

# 535
Мацки, в момента нямам време да изчета цялата тема, така че се извинявам ако е пускан линка вече. Мамите от чужбина могат да си изтеглят брадъра от тук. Това е първата вечер:

http://www.bgnova.org/index.php?idx=details&id=650757aaa9a3f … 506e1a35d6648b478

Ето и втората:

http://www.bgnova.org/index.php?idx=details&id=6d3086af21ee3 … 1cea956e5578a4081

# 536
Мацки, в момента нямам време да изчета цялата тема, така че се извинявам ако е пускан линка вече. Мамите от чужбина могат да си изтеглят брадъра от тук. Това е първата вечер:

http://www.bgnova.org/index.php?idx=details&id=650757aaa9a3f … 506e1a35d6648b478

Ето и втората:

http://www.bgnova.org/index.php?idx=details&id=6d3086af21ee3 … 1cea956e5578a4081

е е супер.Мерси!  bouquet

# 537
Катето най-ранобудно - вече кафе пие и шета из кухнята.

# 538
  • София
На 16 години спечелих конкурс за красота в моя роден град Кюстендил. Организирах курсове за деца-модели. Завърших Моден дизайн в Кюстендил. Създавах дрехи и ги представях на ревюта. Когато дойдох в София започнах да журирам в конкурси като Мистър България, Мистър Менхънт, Кралица на красотата на България. Създадох модна агенция Елит Вижън Моделс и организирах световните финали на Кралица на Бъдещето, в който взеха участие 27 момичета от различни държави.
На конкурса явно е журирал Дракула.... Тя по неговите стандарти за красота е избирана!
Моден дизайн в Кюстендил.... Дипломна работа: Лятна колекция от овчи кожи - един друг поглед.

# 539
  • Някъде на път....
На конкурса явно е журирал Дракула.... Тя по неговите стандарти за красота е избирана!
Моден дизайн в Кюстендил.... Дипломна работа: Лятна колекция от овчи кожи - един друг поглед.

hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт