VIP Brother 2 - 1

• 40 612
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 645
И Росето изглеждаше доста добре. Даже обели картофите! Катето япохвали , че ги бели тънко!

# 646
Без грим няма да доживеем да я видим ми се струва Simple Smile
Между другото в компроматите все дебела я имаше на снимките, но не ми се струва че е чак толкова...

напротив, доживяхме, вчера вечерта към 1ч. тя, излезе  от спалнята в хора е започна да си говори с Петя, кой как е живял и какво детство е имал и беше без грим,цялото и лице беше в белези от пъпки и пъпки, винаги сам си мислела, че има хубава кожа и и личеше мустака,който предполагам беше махнат наскоро(аз също си махам мустака, но никога не ми е личал така, както на нея и личеше) Embarassedдори веднага отдолу, където вървят смс-те започнаха коментари за мустака и и чак след това за белезите от пъпки по цялото и лице!Но ако се абстрахираме от това, ми хареса и без грим!

Да за Десислава става въпрос

# 647
Че Десито няма нищо, ама нищо общо със снимките и клиповети си, няма спор, ама чак пък с мустаци да се движи, не вярвам. Поне коло маска си прави, ако не фото епилация.
Иначе оная Роси има мустак, с очите си го видях, мустак и силно окосмение около бузите. Защо незнам, но има...

# 648
 Shocked   Sickстига бе това вярно ли е?  #Crazy На мен ми се струва ,че префинената Роси няма да издържи много и ще се откаже или тотално ще изпатка  Crazy

# 649
# 650
Че Десито няма нищо, ама нищо общо със снимките и клиповети си, няма спор, ама чак пък с мустаци да се движи, не вярвам. Поне коло маска си прави, ако не фото епилация.
Иначе оная Роси има мустак, с очите си го видях, мустак и силно окосмение около бузите. Защо незнам, но има...

Ако има луди , като мен дето две вечери поред си лягат в 2ч заради денонощния канал и гледат внимателно, ще го видят! Но нейното излизане извън спалнята при изгасени лампи не бе предвидено! Тя беше доста загрижена за Петя, тъй като неможеше да спи до лудото Роси и и предложи да спи при нея и Маги, и тъй като Петя и отказа и излезе в хола Деси както си лежеше скочи и каза , че отива при нея да си поговорят и сложи само един халат! А на всичкото отгоре оператора даваше в много близък план само нейното лице!Все едно с лупа и го бяха увеличили нарочно, за да и се видят всички дефекти!

# 651
Има предложение цялата групичка да излезе от ВБ и всички да заминат за Лас Вегас!!!
И само Катето каза, че не може. Защото имала градинка... за която да се грижи.
Тя Василка си ляга по-често до Деси, отколкото до мъжа си. Да не вземе пак да обърне резбата, сега пък да стане ле....  Mr. Green

# 652
# 653
само да беше наел все пак някой виден столичен гей, този китаец му ' стои' малко странно.
              Китаеца е съвсем на място - всичко друго излиза твърде скъпо.

# 654
Прави ми впечатление, че Азис и Китаеца почти не си говорят, пък какво остава за нещо друго.

# 655
Прави ми впечатление, че Азис и Китаеца почти не си говорят, пък какво остава за нещо друго.

Да няма нещо гнило в тая история? newsm78

# 656

Ами мисля, че има, а още повече, че спят разделени от възглавница...

# 657

Има- всичко е гнило!  Mr. Green

# 658
  • София-Лагера
Съседката ми 4истише къщата на ББ.На Азис са му дали 100 000лв.
Със здраве да си ги хар4и. Peace

# 659
  • out of space
На мен ми се струва ,че префинената Роси няма да издържи много и ще се откаже или тотално ще изпатка  Crazy

Да и на нейно място ще влезе Ан Джи.

Общи условия

Активация на акаунт