VIP Brother 2 - 1

• 40 212
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 960
...., а и май от злоба е останала толкова слаба Wink
еее, аре сега Simple Smile

Вчера Новева излъга, че баща й бил кмет на Кюстендил, той е бил кмет на село Коняво. Преди години водила Зографски там да купува някакъв земеделски дом, но сделката се провалила. С Росица имало някакъв скандал в гимназията с искане на подкуп от учител да й пише добра оценка, но тя го натопила.

няма да се учудя вече. Не можахда повярвам снощи, когато тя се умилкваше на Здравко да каже, че той е накапал масата с восък. Изобщо луда жена. Рони сълзи, говори си сама и си обяснява как ще почисти....и нищо няма да си личи....жълта книжка отвсякъде....

# 961
Вчера Новева излъга, че баща й бил кмет на Кюстендил, той е бил кмет на село Коняво. Преди години водила Зографски там да купува някакъв земеделски дом, но сделката се провалила. С Росица имало някакъв скандал в гимназията с искане на подкуп от учител да й пише добра оценка, но тя го натопила.

Тя се поправи, първо каза Кюстендил, а после уточни - Кюстендилско, тя и баба ми беше кметица в едно софийско село, ама на това не я прави кмет на София  Laughing

# 962
  • Ямбол
Сега обсъждат проблема с бездомните кучета.

Прехвърлиха темата за домашната ракия - Тишо, Калин, Весо

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 09:12 от Lilqna

# 963
Aзис на пътечката Shocked все си мисля, че този човек никога не е спортувал
а пък този Калин постоянно гол ходи и все коремни преси прави, все гирички мята, а бе мачо отвсякъде

# 964

Как бе, това перфектно тяло и тези секси крака откъде мислиш са Joy

# 965

Joy Joy Joy

# 966
а пък Катето е много спортна, много ме кефи, за тези години, и е много енергична, не се спира

# 967
а пък Катето е много спортна, много ме кефи, за тези години, и е много енергична, не се спира

Да евала,Кате!

# 968
понеже се прибирам късно от работа напоследък я кажете тази Росица луда ли е -каква е.говори си сама,непрекъснато плаче.иначе Катето много ме кефи

# 969
Калинчо пък сподели,че много му било приятно да закача Десислава-била много готина,но ако си имала приятел било тъпо,а тя вчера май подхвърлила,че има:)

# 970
  • Ямбол
понеже се прибирам късно от работа напоследък я кажете тази Росица луда ли е -каква е.говори си сама,непрекъснато плаче.иначе Катето много ме кефи
Снощи не й се чу гласчето, май като не пие си е нормална.

# 971
Азис: Преди бях страхотно цигане (като малък) а сега сеъм дебела ,грозна циганка  Joy

# 972
Снощи не й се чу гласчето, май като не пие си е нормална.

Така е , жената си знае старата максимама, че трябва да се пие, за да ти е весело.
Даже някъде й гледах интервю, като обясняваше, че прави сладки с канабис вътре или нещо такова и ги носи по всички партита, хората се избивали за тях Laughing

# 973
Деси се гримира.
Бе не знам, ама ми се струва, че и без грим ще изглежда добре, в лицето е хубава.

# 974
  • Ямбол
Даже някъде й гледах интервю, като обясняваше, че прави сладки с канабис вътре или нещо такова и ги носи по всички партита, хората се избивали за тях Laughing
ooooh! ooooh! ooooh!

Отвориха им склада и Азо пръв се затича. само за ядене мисли циганчето Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт