VIP Brother 2 - 1

• 40 209
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 945
Аз познавам един, дето е бил с виктория Бекъм....аман от мераклии hahaha
                E, ако и той има снимки  Whistling... Ениуей, и без това нито ще говоря повече, нито снимки ще поствам. Стоп.

# 946
Кажете как реагира Данов когато Роси му каза "боклук"??

# 947
Кажете как реагира Данов когато Роси му каза "боклук"??
Изтегли си го да го гледаш.

# 948
маги се била снимала в 5 клипа на Азис

# 949
Обсъждат "Сигнално жълто" и въпросите, които са им задавали от предаването.
Десислава казва, че са я питали:" Докога смятате да дебелеете?"
Тя:"Ами, аз съм по-слаба отвсякога"
Те: "Ама вие с Ивана ли се състезавате по килограми?"
Десислава: "Не, мисля да я надмина" Mr. Green

# 950
Да се включа и аз в обсъждането. За жалост имам достъп само до някои от записите в къщата но ето коментара:

Десислава я гледах в началните 2 епизода. Определено се притеснява според мен. Имам чувството че е много раздвоена личност, един момент - уверена в себе си, в друг - какво ли ще кажат хората. Чух я няколко пъти да припява - хареса ми. Не мога да преценя как би се представила по нататък, малко скрита лимонка ми изглежда, но дори и да реши да направи нещо диво, онази вродена несигурност ще я спира.
Прочетох й визитката в сайта. Тя идва от семейство с проблеми, живяла е къде ли не, при баба си, при майка си , при баща си...2ри бракове на родителите, бягство от къщи, нормално е да има комплекси, но от друга страна такива личности израстват силни и създават здрави семейства. После прочетох че оставила мъжа си в Америка и се прибрала с детето в БГ, тук малко не ми се връзва личностната й характеристика но явно е имала причина...а и в Америка ако не си намериш среда и направиш компромиси да се климатизираш единствения ти изход е да се върнеш в БГ.

Венетка е симпатяга, малко се превзема на моменти имам чувството че има проблем с лицевите мускули и като говори все си държи устните присвити което създава напрежение като я гледаш. Иначе на фотосесията в Плейбой изглежда супер.
Много ми е интересно малко повече за миналото й, как изгря като звезда, кога стана известна, с какво се е занимавала преди? През 2000г. името ми беше непознато, сега като се прибирах 2006 - вече водеше "Горещо".

Тишо ми хареса как се представи на визитката си, много истински изглежда, така и не разбрах защо е ВИП, с какво е известен в БГ? Явно е домошар човек, обича да му е "натокана, нацъкана, и по последному облякана" и къщата и булката. Само че, едва ли ще измие чиниите като му сготви вкусните манджи Венетка. Готин е но е от типа съпрузи които не си мръдват пръста за нищо в къщи. Може действотелността да е друга, знам ли...

Китаеца - за него нямам коментар, според мен той не е гей, въпреки че да се твърди че Азис го е направил такъв, което води към любимия ми герой Азис:
Той е завършил актйорско майсторство и ако не е , трябва да му се даде веднага диплома;) Не знам защо но като го гледам, поведението му, ми напомня на Стоянка Мутафова и Георги Калоянчев взети заедно!
Забавен е, не му пука, развеселява обстановката, нищо чудно да издържи докрай.
А и като се има предвид тази душа голяма циганска, не може да не зарадва феновете си и публиката с нещо нетрадиционно.

Тази Петя Павлова за първи път я виждам и чувам.Не можах да я гледам в клиповете така че който има инфо как се представя, споделяйте!

РоситУ!!!!!!!!!!!!! Това е извънземното ИТИ....ИТИ ГОУ ХОУМ!ИТИ ГОУ ХОУМ!
Само едно не разбирам, всички тези Випове малко или много са се постарали да изглеждат добре, позагладили са недостатъците, а това момиче явно има неописуем страх от зъболекар....или пък се харесва естествена.
Кой реши че тя наследява голямото богатство на Зографски? Зографски няма ли наследници?
Може би чака големите пари за да си направи металокерамика ....
Визитката й е пълна скръб.

останалите не успях да ги гледам;( 

Кажете как се представя Маги? Току що изгледах визитката й. Много ми хареса сцената бой с възглавници със сина й;) Свежарка е. Изглежда на 38-39 а не на 33, но сигурно е от камерите и грима. 

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 04:29 от Jungle

# 951
  • Шотландия
Побут нагоре. Simple Smile

# 952
Побутвам, за да пишете. Laughing

# 953
  • Варна
А видяхте ли рекламата та Хай клуб от вчера?С големи букви:Да.Свадба ще има.Как мислите, толкова бързо ли са разбрали или всичко е нагласено.

# 954
Jungle  , на Венета Райкова във визитката й казаха откъде е тръгнала, и преди 2000 подвизаваше по телевизиите. По Евроком водеше едно предаване от сорта на Сигнално жълто, помня я как все обсъждаше мустака на Алиса Софиянска и все я плашеха със съд. После нещо се превземаше, че нямала пари, като я изгониха от Евроком и живееше с нейния приятел Азис на приятелски начала. Даже в негов клип се беше снимала, незнам дали някой го помни, меткаше му багажа през един балкон, това помня само..после дойде Горещо. Относно проблема с мускулите..така е, и тя дава вид на невротичка малко, а и май от злоба е останала толкова слаба Wink
Колкото до Новева, ако забеляза на визитка й след всяко твърдение от нейна страна се уточняваше, че много хора ще го оспорят - демек тя е позната на всички с лудостта си.

# 955
  • out of space
Кой е мъжът на Катето Евро? Много ми е любопитно...

# 956
Тази странна птица Росица ми прилича на Сашка Васева,като излъчване..............

и на мен!!!! Laughing

# 957
Никой не каза Данов не и ли обърса тякой шамар след акто го обиди

и на мен!!!! Laughing
[/quote]

# 958
A някой да знае Веско Данов има ли син и как се казва?
Май Митко беше newsm78.

Мисля, че се казва Христо - на дядо си е кръстен.

# 959
Вчера Новева излъга, че баща й бил кмет на Кюстендил, той е бил кмет на село Коняво. Преди години водила Зографски там да купува някакъв земеделски дом, но сделката се провалила. С Росица имало някакъв скандал в гимназията с искане на подкуп от учител да й пише добра оценка, но тя го натопила.

Общи условия

Активация на акаунт