VIP Brother 2 - 1

• 40 664
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 540
 Това момиче Росица, някакъв проблем ли има? Нямам директния канал и като ви чета май не е много добре момичето...Напомня ми на онази лудата, която я вкараха в един от по-предните сезони, която ревеше за всичко и имаше подозрения за брадърска конспирация против нея

# 541
Някой гледа ли Нова+? Какво става с онази пияница - Новева?

# 542
Девочки, кажете мпля ви как гледате VIP BROTHER ON-LINE? В смисъл много ми се ще да го зяпкам на работа през компа, но не сме към BTK ADSL Cry  Има ли друг начин? В къщи сме на бтк, но в офиса newsm78

# 543
Не съм наблюдавала още Росито, но още с влизането си ми направи впечатление, че се държи неадекватно. Мисля, че ако не позира в момента, психолозите трябва да са били кьорави, за да не забележат, че и хлопа дъската. Вариантите са 2- или са я вкарали нарочно /въпреки че е с диагноза/ за повече съспенз или са и платили, да се прави на маймуна /второто не и от полза, но може и да е перде и да не е пука/.
Все повече се увеличават подозренията ми, че в ББ всичко е по сценарий, не знам дали всички участници са дирижирани, но че има по- някой "бушон" съм убедена.

# 544
И аз не съм към БТК но си гледам през нета. Така че, надежда има, пробвайте  Peace Директно от сайта им. Регистрирах се, натиснах - Гледай сега, после плей и тръгна  Wink

На съквартирантите са им дали фитнес уреди. Някой спортуват, други пият кафе.

# 545
Аз искам да знам какъв Университет има в Кюстендил?  Или сигурно е  учила в шивашки техникум

В Кюстендил няма никакъв университет. Шивашки техникум също. Има  ПГ по лека промишленост "Владимир Димитров - Майстора", освен в нея да се изучава моден дизайн, въх Grinning

# 546
  • Mediterraneo
Не съм наблюдавала още Росито, но още с влизането си ми направи впечатление, че се държи неадекватно. Мисля, че ако не позира в момента, психолозите трябва да са били кьорави, за да не забележат, че и хлопа дъската. Вариантите са 2- или са я вкарали нарочно /въпреки че е с диагноза/ за повече съспенз или са и платили, да се прави на маймуна /второто не и от полза, но може и да е перде и да не е пука/...

Абсолютно съм съгласна. Тази наистина не е в час  Outta Joint

# 547
Десислава се гримира вече близо час.  Rolling Eyes Роси се улежава и обяснява, че трябва да е над всичко и да не й пука за нищо. Азис забранява на Китаеца след тренировка да се къпи с ледена вода. Между другото - защо нямат топла вода през целия ден?  Thinking
Азис не давал никой от жените в къщата да пипа Китаеца, освен на Венета. Тя се почувства богопомазана и започна да го милва. Азисчо веднага контрира - Венетке май ти се е прияло ярешко  Twisted Evil
Венета яхна Азис  Mr. Green

# 548
Азис и Китаеца как спят вечер, гушнати ли? Laughing Че не съм пускала да ги проверя.

# 549
Азис и Китаеца как спят вечер, гушнати ли? Laughing Че не съм пускала да ги проверя.

Не, спят - дупе срещу дупе. Те дори не си приказват много.

Азис се отпусна и започна да се държи по-земно, а не да се прави на Веска педереска. Зализа си косата назад и замяза малко на мъж.

# 550
Азисчо веднага контрира - Венетке май ти се е прияло ярешко  Twisted Evil

Ами то само овнешко омръзва, бре.  Mr. Green

# 551
Да ви редя клюката сега - този сезон ВИП-а щял да бъде яко на загуба-то е ясно защо.
Детето на Азис и Китаеца си било баш от него, и то-не заченато инвитро, а по нормален начин-в леглото. Mr. Green
Азис бил подписал огрооомен договор, според който продуцентите от СИА му дължели 1 000 000 обезщетение, ако му устроят курт капан. А щял да вземе 200 000, ако Китаеца залитне по някоя девойка и преспят.....май идеята е да се"разведат", изглежда му е писнала вече ролята "съпруга".
Парите - За Венетка.
Първата отгърмяла-Новева.
Другото не се сещам какво беше. ooooh!

# 552
И аз не съм към БТК но си гледам през нета. Така че, надежда има, пробвайте  Peace Директно от сайта им. Регистрирах се, натиснах - Гледай сега, после плей и тръгна  Wink

Кламерче към коя фирма си? МОже би интернет доставчикът ти взима нет от БТК.

# 553
Росито е без грим в момента и рошава, абсолютно плашило Shocked
А Деси още се гримира, нея не съм я хванала натюр още Simple Smile
Засега без грим май най- добре изглежда Маги.
Между другото бюста на Деси не ми харесва как стои, някак прекалено голям идва за телосложението и, не е пропорционална.

# 554
Кламерче към коя фирма си? МОже би интернет доставчикът ти взима нет от БТК.
Ultranet - Варна  Peace

Сега им отвориха склада и всички нападнаха. Голяма радост.  Laughing
ББ подсети Десислава да си сложи микрофона. Тя в миг на еуфория захвърли гримовете и нападна склада.

Който не е чул как се смее Калин, той не е гледал така  #Shocked В началото като го чух си мислих, ЧЕ нещо звука ми зацепва, но пък картината си въреше нормално. После го видях и.... онемях  ku-ku

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 09:35 от klamerche

Общи условия

Активация на акаунт