VIP Brother 2 - 1

• 40 289
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Моля просветлете ме, привижда ли ми се или Азис има нещо като плетеница в ухото. Shocked Само го дебна да го гледам и се чудя какво е това???

# 781
Моля просветлете ме, привижда ли ми се или Азис има нещо като плетеница в ухото. Shocked Само го дебна да го гледам и се чудя какво е това???

тату е...и май е доста старо...поне от 1-2 години

# 782
  • София
Роси иска да бъде осиновена от Китаеца и Азис. Китаеца казва "Обърни се към Васко, той е майката..Но първо трябва да му порастнат бозки, за да можеш да сучеш!"  Joy
hahaha hahaha hahaha

# 783
Венетка ги събра да им обяснява как ще снима предаването..всеки четвъртък ще си избира човек и ще го интервюира...от изповедалнята
Ха ха, сега първо нея ще изгонят, за да не ги интервюира  Mr. Green

# 784
Ха ха, сега първо нея ще изгонят, за да не ги интервюира 
               Напротив - ще се натискат за интервю Mr. Green.

# 785
  • София

Мерси за просветлението Laughing 
Не съм му фен и никога не съм се вглеждала в него. Дори ми е бил противен, а творчеството му го недолюбвам доста.
Но явно има някакво привличане, харизма, артистичност, така че всички (жени)  искат да са около него и да си говорят с него, да му се харесат...забавен е...
Поне това наблюдавам откакто в почнал ВБ.

# 786
...Но явно има някакво привличане, харизма, артистичност, така че всички (жени)  искат да са около него и да си говорят с него, да му се харесат.. забавен е...
                Това е единствената му гейска черта  Peace.

# 787
Много благодаря за сведенията,които давате за къщатата!

# 788
  • Варна

Не съм му фен и никога не съм се вглеждала в него. Дори ми е бил противен, а творчеството му го недолюбвам доста.
Но явно има някакво привличане, харизма, артистичност, така че всички (жени)  искат да са около него и да си говорят с него, да му се харесат...забавен е...

и аз така мисля, има харизма този човек, смее се някак си искрено и непринудено. Досега винаги съм се чудела защо много хора го смятат за приятел

# 789
[

Така е с всички педерасти.

# 790
Сега прикачат косата, с която беше Азис на Петя.
Много ми е странно..Докато си говореха Петя и Азис за филми,музика и какво ли не, усетих че съм се зазяпала,почти без да мигам в монитора. Не че си говореха нещо кой знае колко интересно, ама...
Имам приятели гейове, адски ми е спокойно и приятно да си говоря с тях, просто усещането си е друго. Sunglasses

# 791
  • София
тя милия е перфектен актриса
и според мен има раздвоение на личноста и затова ту гей ту Васил

# 792
Май наистина има сценарий Китаеца и Азис да се разделят, защото хич не си комуникират. Ето, например сега, Азис лежи на леглото, влиза Китаеца в стаята и го пита "Спиш ли?", никакъв отговор. Китаеца "И аз мисля да подремна малко", пак никакъв отговор, Азис не помръдва, обърнал му е гръб, изглежда супер сдухан...Яко сценарий.

Играят на столици; Азис ги знае, Маги мълчи, Китаеца и той не знае.

Маги Желязкова обяви Веско Данов за енергиен вампир,щото много я цепила главата.

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 18:26 от KissTheRain

# 793
  • Пловдив
В момента Деси, Азис и Маги играят на столици. Казват държава и трябва да се познае коя е съответната столица. Според Деси се оказа, че столица на Италия е Милано, а на Австралия- Манхатън.

# 794
В момента Деси, Азис и Маги играят на столици. Казват държава и трябва да се познае коя е съответната столица. Според Деси се оказа, че столица на Италия е Милано.

Да, а на Австралия била Манчестър?!?!??!

Общи условия

Активация на акаунт