Малките ни откриватели - родени Август 2022г🤸🤹♂🧚♀(тема 20)

• 11 296
  • 386
  •   1
Отговори
# 15
Месо давам на късчета нарязано или накъсано с пръсти

# 16
  • Варна
Всякак давам аз - нарязано от пържолка, цяло бутче, филе, кюфте, наденица, вкл. език и разни по-странни неща

# 17
А , език не се бях сещала , ще пробвам. Simple Smile

# 18
Бързо оздравяване на болните!
Аз вчера паднах и се прекърших направо. На сред тротоара имало три стъпала , които не видях , направо ги прелетях , паднах с крака на криво и така изхрупа няколко пъти , като на умряло...на другия крак разстегнах мускул.  Върголих се ,като дете на земята, като си погледнах  глезена той станал двоен , още докато седях на земята, дойдоха хора и ме пренесоха на една пейка , викнах мъжа ми , снимаха ми крака в бърза помощ, няма кой да разчете снимката, няма ортопед , уж няма счупено, но не мога да стъпя въобще, пръстите на крака не мога да ги мръдна. И боли зверски, само като се изправя до тоалетна да отида и после имам зверски болки , секциото беше по леко по дявол!те!  Свекито беше вкъщи днес  , Не може да нахрани децата, не може да ги сложи да спят. Те я гонят, тряскат и вратите пред лицето, не я пускат в стаята, Водят я на входната врата и я карат да си ходи, до сега никога не са правили така. Не са яли , не са пили дори вода. Яна па и казала ,,те не ме обичат,, и цял ден повтаря , че Яна си мисли че не я обичам и ми чете лекции. Разболяването от астма , било защото децата си мислят че не са обичани Weary хора ще се гръмна! А аз съм сигурна ,че тя не я е разбрала нещо, щото хич не ги разбира какво говорят децата и те и за това се тръшкат.  Цял ден реват. Тя не знае как да се държи с тях, как да играят , Сами като се тръшне , тя седи и му обяснява , че ,,не може, не е позволено,,  по повече от час , дори му напомня , като спре да реве, вместо да го разсее и той реве по над час и чак я удря, което до сега не е правил. До обед седяха със снощните памперси , щото ги пита ,,искаш ли да ти го сменя,, , отговора е ,,не,, на всичко, после седяха наакани и се подсекоха , щото пак ,,не искат,,. ТРАГИЧНО Е!  Дано проходя тия дни , че не знам как ще ми издържи психиката. Ходя с патерици , децата ми дърпат патериците докато ходя, приемат го на игра  и искат и те да ходят с тях . Sweat

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 19:47 от Lizi:) :)

# 19
Лизи какво ти изписаха за глезена?

# 20
Мале , Лизи , съчувствам ти ! Аз днес почти се скарах със свекървата за нещо къде къде по - дребно.Пожелавам ти да ти мине в най- скоро време !

# 21
Компреси риванол, лед и дийп рилийф гел. 

Няколко човека ми казаха , че лука помагал за възпалението, някой тествал ли е дали е така?

Лизи какво ти изписаха за глезена?

# 22
Лизи, аз като бях ученичка имах подобно падане, глезенът ми стана двоен, троен след като от най-горното стъпало се озовах на площадката на стълбището. Понеже от снимката не беше ясно дали няма нещо спукано, иммобилизираха го с гипсова шина (не целият ми крак беше гипсиран, а само отдолу на прасеца, отгоре с бинт). Около седмица-10 дни бях така, движих се с патерица, после я махнаха, за толкова време долу-горе спадна отока. Не помня дали го мазах с нещо, но го държах високо на възглавница. После 4-5 години може би при по-голямо натоварване леко се подуваше глезена, но не е бил болезнен. Стискам палци да не е сериозно при теб, дръж го на високо при всяка възможност.

# 23
Да , даже наскоро мм си падна на ръката и така налагахме компрес с нарязан лук - оттока спадна и започна да движо палеца.
Аз като ученичка съм го пробвала на глезена - пак с ужасни болки и отток , а уж не беше счупен - лука помогна.

# 24
Няколко пъти съм си навяхвал глезена. Но винаги са ми предписвали компрес риванол и спирт 1:1. Превързваш глезена и наливаш отгоре сместа, постоянно да е мокро. Върши работа. С лук не са ми правили компрес. Първия път прабаба ми ми беше направила лапа от някакви смески и отока много бързо спадна, буквално за 1 ден, но не знам какво е сложила, само знам, че взе от това, което беше смляно за животните.

# 25
Бързо оздравяване!
Какво е това ,как така имат астма ,защото не ги обичате? Нещо не разбрах или ? Кой казва тези глупости .
Аман от тези свекърви 🤬🤬🤬🤬

# 26
Болибон , спирта го забравих и него слагам.  

Ради , тя се лекува по такива методи , малоумни , такива книги чете , фен е на Петър Дънов и други дето не ги знам  , лечение със силата на  мисълта , емоциите свързани с болести  и подобни. Joy

# 27
Не знам от какво се лекува ,ама да се вземат с моята свекърва и да ходят да се лекуват двете .

# 28
  • Варна
Лизи, нямам никаква представа за съвет и помощ, но просто исках да кажа, че ти съчувствам.. звучи ужасно! Аз поне като бях в болницата преди 2 седмици,  не виждах и чувах какво се случва.. а да лежиш, да не може да станеш и да чуваш този тормоз буквално е брутално за психическото ти здраве. Наистина ти желая по-бързо да олекне и да може да се движиш! А сега свекървата ли ще идва? Тя досега май не е била така активна в помощта?

Аз като дете имах астма.. не знам защо е било, израстих я, но беше доста тегаво, като по-голяма помня как стояхме по цяла нощ с майка ми на прозореца само и само да мога да дишам.

# 29
Да , и днес е вкъщи, пожелай ми здрави нерви!
До сега не ги е гледала, сега е насилствено, заради мъжа ми.

Лизи, нямам никаква представа за съвет и помощ, но просто исках да кажа, че ти съчувствам.. звучи ужасно! Аз поне като бях в болницата преди 2 седмици,  не виждах и чувах какво се случва.. а да лежиш, да не може да станеш и да чуваш този тормоз буквално е брутално за психическото ти здраве. Наистина ти желая по-бързо да олекне и да може да се движиш! А сега свекървата ли ще идва? Тя досега май не е била така активна в помощта?

Аз като дете имах астма.. не знам защо е било, израстих я, но беше доста тегаво, като по-голяма помня как стояхме по цяла нощ с майка ми на прозореца само и само да мога да дишам.

Общи условия

Активация на акаунт